Muchová na US Open skolila Ósakaovou. Plíšková odehrála jen tři výměny, Bouzková neudržela vedení 6:3 a 5:2

29. 8., 19:53
Aktuality 116
US OPEN - Z tria českých tenistek uspěla ve čtvrtek ve druhém kole US Open pouze Karolína Muchová (28) a zůstala poslední nadějí ve dvouhře žen. Loňská semifinalistka vyřadila dvojnásobnou šampionku Naomi Ósakaovou a dál má šanci udržet pozici v TOP 100. Velmi nešťastně skončila letošní nepovedená sezona na grandslamech pro finalistku z roku 2016 Karolínu Plíškovou (32), jež si už ve třetí výměně zápasu proti italské finalistce posledních dvou grandslamů Jasmine Paoliniové (28) bolestivě podvrtla kotník a po pár minutách musela vzdát. Dohrála také Marie Bouzková (26), i když vedla nad světovou šestnáctkou Ljudmilou Samsonovovou (25) 6:3 a 5:2.
Karolína Muchová (© Profimedia)

Ósakaová – Muchová 3:6, 6:7

Karolína Muchová na US Open porazila 6:3, 7:6 dvojnásobnou japonskou šampionku Naomi Ósakaovou, zůstala poslední českou nadějí ve dvouhře žen a dál drží šanci na obhájení loňského semifinále a udržení pozice v TOP 100.

Muchová zvítězila nad vítězkou čtyř grandslamů za hodinu a 36 minut. Osmadvacetiletá rodačka z Olomouce na hlavním dvorci Arthura Ashe zahrála 24 vítězných míčů, Ósakaová doplatila na 21 nevynucených chyb.

Muchová, která po loňském vypadnutí v semifinále s pozdější šampionkou Coco Gauffovou nehrála takřka deset měsíců kvůli zraněnému zápěstí, předvedla proti bývalé světové jedničce Ósakaové trpělivý výkon. První set získala díky vydařené koncovce, v níž soupeřce od stavu 3:3 dvakrát sebrala servis.

Ve druhé sadě přišla Muchová v deváté hře o podání, ani za stavu 4:5 se však nevzdala. Ósakaová následně nevyužila na servisu vedení 40:0 a tři setboly a rozhodlo se ve zkrácené hře. V ní Muchová otočila nepříznivý vývoj ze stavu 2:4 na 6:4. První mečbol sice Ósakaová odvrátila, při tom druhém ale za hlasitého povzdechnutí fanoušků poslala míček při smeči do autu.

"Jsem ráda, že se mi to dnes povedlo ve dvou setech. Byl to velmi těžký zápas a atmosféra byla elektrizující. Bylo to hodně blízko tomu, aby to šlo do třetího setu. V závěru jsem jí dala na servisu pár dárečků a ona mi je potom vrátila. Snažila jsem se hlavně vrátit její servis, hrát výměnu a dát jí šanci to zkazit, nebo si to pak sama uhrát. A podařilo se to," uvedla Muchová.

Ve třetím kole se Muchová utká s Ruskou Anastasií Potapovovou (H2H 2:1).

Plíšková – Paoliniová 0:0 / skreč Pl.

Finalistka turnaje z roku 2016 Karolína Plíšková odehrála proti finalistce French Open a Wimbledonu Jasmine Paoliniové pouhé tři výměny. Za stavu 15:15 si podvrtla kotník na levé noze a utkání vzápětí vzdala.

"Potíže s kotníkem jsem měla už pár posledních měsíců. Dávali jsme tam nějaké injekce, které ale moc nezabraly, i když to nebylo tak špatné. Ve třetím bodu utkání jsem si kotník trochu vyvrkla. Nemáme teď k tomu ale žádné informace. Jedeme na vyšetření, na rezonanci a potom se snad dozvíme víc. Snad to nebude nic hrozného, kosti jsou v pořádku," uvedla Plíšková.

Dvaatřicetiletá Češka dohrála ve Flushing Meadows ve stejné fázi jako vloni. Letos na grandslamech prohrála 4 z 5 zápasů.

Paoliniová narazí příště na přemožitelku Lindy Noskové Juliu Putincevovou z Kazachstánu.

Karolína Plíšková letos na grandslamech vyhrála jen jeden zápasKarolína Plíšková letos na grandslamech vyhrála jen jeden zápas (@ Profimedia)

Bouzková – Samsonovová 6:3, 6:7, 3:6

Marie Bouzková ve dvouhře neobhájila loňské třetí kolo. Šestadvacetiletá Češka sice vedla nad světovou šestnáctkou Ljudmilou Samsonovovou 6:3 a 5:2, ale k mečbolu se nedostala, ve třetí sadě nepotvrdila brejk na 3:2, ztratila poslední čtyři gamy a po téměř třech hodinách boje prohrála 6:3, 6:7, 3:6.

V New Yorku Bouzková pokračuje ještě ve čtyřhře se Španělkou Sarou Sorribesovou.

Výsledky US Open ve dvouhře žen


Článek původně publikován pro
Livesport Zprávy.
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

116
Přidat komentář
aape
Ty Adidas úbory jsou tentokrát mimořádně nepovedený , takový vyčpělý Star trek s kruhovými výsečemi v podpaží, hyzdící postavu
Reagovat
gigin
Gyros ju v tom plkání vychválil, jaký zahrála fantastický úder. Muška říkala, tož to víš, mám ho nakoukaného a aj tebe.

Takže vše je jas.
Reagovat
gigin
*Rogera, že má nakoukaného.
Reagovat
Vlk-v-trave
Šak to je Kyrgios v sukni :-))
Voleje na BL umí lépe než Federer,,,
Reagovat
tommr
to snad nemyslíš vážně. Kyrgios je ten poslední ke komu bych Mušku přirovnával ...
Reagovat
Ereinion
Ženský tenis normálně nesleduju, ale Muška je výjimka...když hraje takhle, tak je to radost se dívat. Snad dá aspoň SF, podle pavouku to je reálný
Reagovat
Liverpool22
Teď to má Muška pěkně otevřené až do SF, kde může a nemusí čekat Iga. Vše bude o hlavě - nejdřív hratelná Potápěčka, která je dost labilní. Pak Jasmína nebo Puťka. No a ve čtvrtfinále asi Anička nebo Mája či Wozniacki.
Reagovat
Levinest
Skvělé trio 3M - Macháč, Menšík, Muchová. Super nasazení, bojovnost a sebevědomí. Gratulace a ať to jde i dále
Reagovat
Levinest
Stálo mi za to ponocovat, abych mohl vidět skvělý tenis plný lahůdek, vytříbené techniky a velmi kvalitního podání
Reagovat
Liverpool22
jo, jo vyplatilo se ponocovat
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ano.
Ale v převleku za služebnou zápas nemohl dopadnout jinak než ve prospěch Paní Much

A co byste řekla k našemu servilnímu, devótnímu, prokorektnímu a nesportovně hloupému publiku?
Hmm.....Jste tupá, deprivovaná hovada a já se nebudu....
Vždyť to jsou vnímaví, zanícení fanoušci?
Tihle? Vždyť se na ně podívejte, je to tu samý blbeč*ek nebo de*il, jen támhle nahoře sedí dva hráči amerického fotbalu vedle sebe
Reagovat
paddy
U Osaky mě překvapil již postup do 2k
Naopak oblečení nepřekvapilo a por příští rok údajně plánuje, že na šatech bude mít připevněný blikající světelný LED řetěz smile

Záběr ze zranění Plíškové nevypadal, že by kotník nějak utrpěl. Možná tam bylo nějaké nedávné zranění. Domácí násilí? smile
To by nejlépe dokázal posoudit Zverev smile
Reagovat
aligo
"Potíže s kotníkem jsem měla už pár posledních měsíců. Dávali jsme tam nějaké injekce, které ale moc nezabraly, i když to nebylo tak špatné. Ve třetím bodu utkání jsem si kotník trochu vyvrkla. Nemáme teď k tomu ale žádné informace. Jedeme na vyšetření, na rezonanci a potom se snad dozvíme víc. Snad to nebude nic hrozného, kosti jsou v pořádku," uvedla Plíšková.
Reagovat
Blondie
Reagovat
1semi1
Osaka patří mezi "cleanest ball bashers". Karolína na rozdíl od Báry proti Ruse, se jí nesnažila přebít ještě větší ranou, ale zůstala trpělivě ve výměnách. Po 6 gamech se díky slicům od Káji Naomi rozpadla hra včetně servisu, a tak Kája porazila Naomi, 60 tis. diváků a komentátora Eurosportu. V dalších kolech ale diváci zase budou fandit Káje - mají rádi její tenis a soucítí s ní po tom, co má za sebou. Osaka je prostě mega star.

U Káji je všechno na kurtu o tenise - žádné řvaní nebo emocionální výlevy. Přestože je hodně urostlá, nikdy se nespolehala na bashing a servis a už v juniorech poctivě pilovala technickou hru... taková hráčka si prostě zaslouží vyhrávat.

V dalším kole ji čeká Potato - Kája jí sedět nebude. Je to jednodimenzionální hráčka, která potřebuje rytmus.
Reagovat
Otmar
Zcela přesně jste popsal, proč ji já uznávám, fandím jí a budu ji fandit "furt"! Hraje nejkomplexnější tenis ve WTA, dobře se na to dívá, a když vyhrává....co víc si přát?
Reagovat
1semi1
Jj, tenis pro feinschmeckři. Snad jí chvilku vydrží zdraví
Reagovat
Liverpool22
Holt tenis alá Brazílie - velmi atraktivní pro diváky
Reagovat
1semi1
Ještě malý dodatek - Arthur Ash má 24 tis. míst a je tím největším tenisovým stadiónem na světě. Těch 60. tis. mi trochu ustřelilo
Reagovat
sojka1
jako velky ustrel vidim i tu porazku komentatora.....uplne zbytecne uvedenou, Kaju chvalil fundovane a porad.... :-)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Zato diváci... Při federerovských, beckerovských či gyrosovských skvostných až zázračných vojejích tleskali stejně jak když trefila síť.
Reagovat
sojka1
atmosferu na USO jsem nevidela prvne, ten bugr se prece dal cekat. A taky je mi jasny, ze nez sportovni Karolinu zerou spis kostym Naomi, hezky k nemu muzou svitit tema barevnejma naramkama, co fasovali..... :-))
Mimochodem, me ten kostym nijak nepoburuje a nechapu ty vasne tady (je to prece jenom divadelni kostym a historie jeho vzniku se mi primo libi) a za ty prachy bych si ho klidne navlekla taky, vcetne perel, jen by mi museli pokratit pentle z velke masle na vstupnim lajbliku, abych si na ne neslapala.... :-)) pro me je napr. dulezitejsi, ze atleticke pojeti Musky ocenila pak sama Naomi.....
Reagovat
A211
Mě přijde že Osaka tahá kila navíc a to brzdí začít naplno a přidávat.
Reagovat
sojka1
musim se priznat, ze jsem o tom uvazovala v souvislosti s tim kostymem, a ze je Naomi typ "jablko".... a ze kdyby mela uzky pas, byla by to mnohem vetsi pecka..... ale bez legrace, rozhodne taha, souhlasim. A je to skoda, jeji tenis se mi libi
Reagovat
1semi1
Klid - nešlo o komentátora Eurosportu, ale že atmosféra byla jednoznačně proti Káje. Komentátor je v pohodě, i když tam mají lepší...
Reagovat
1semi1
Reagovat
Alien
Nečekané odstoupení naší vynikající hráčky K.Plíškové z právě probíhajícího US OPEN je pro další průběh turnaje obrovskou, citelnou a velmi bolestivou ztrátou! Snad se brzy vrátí v plné síle a opět nás bude bavit svým nezaměnitelným a velmi atraktivním tenisem! Jsme s tebou Kájo.
Reagovat
Serpens
Obvyklý scénář je na spadnutí Po výbuchu většiny holek v prvních dvou kolech zbývá poslední mohykánka, která to dotáhne daleko
Nepochopil jsem jednostrannost publika, to je ta Osaka tak sympatická? Chápu, že už je víc Američanka než Japonka, ale...
Reagovat
aligo
Je to věčně ukřivďovaná maminka, na kterou byli všichni zlí a která umí pěkně hrát na city. To teď v Hollywood frčí
Reagovat
honza.khp
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
NOLE_unvaccinated_GOAT
Osaka je propagátorkou teroristické BLM. Stejně jako Gauff. A tyhle hrůzy a děsy jsou nyní v USA v módě. Obzvláště v ultraliberálním NYC. Obrovský posun s BLm nastal v lété 2020 při nepokojích po smrti George Floyda. Celoživotního feťáka a recidivistu, který zemřel za absolutně odlišných okolností než si myslí mainstream. Západní civilizace holt spěje k zániku.
Reagovat
aligo
Carlitos co?
Reagovat
Blondie
šok! :(
Reagovat
Dobry-den
Muška byla skvělá, zaslouženě letí dál.
Ale měla tam i pád, tam mě trochu vyděsila.
Reagovat
Liverpool22
Ten pád byl kontrolovaný, ale u Mušky člověk nikdy neví
Reagovat
tommr
I po dnešku mají naše ženy stále šanci na zisk všech trofejí: Karolína v singlu, Katka v deblu a Bára nebo Katka v mixu ...
Reagovat
frenkie57
To ano, ale do konce turnaje je ještě daleko, předaleko...
Reagovat
tommr
to já vím, ale snít se pořád může ...
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
frenkie57
Však to ti neberu, snit je hezké. Občas se stane, že sny přejdou v realitu...
Reagovat
Blondie
Reagovat
vergus
Už to vypadalo dost blbě, ale Osaka naštěstí u sítě v klíčových momentech naprosto zešílela a tak je z holek aspoň Muška ve 3. kole
Reagovat
tommr
Osaka nemohla zešílet protože už šílená dávno je. Stačí se na ní podívat jak vypadá ...
Reagovat
frenkie57
No je vidět, že jí opravdu prudce nemáš rád.
Reagovat
frenkie57
Až dneska jsem si všiml, že mašli má nejen vzadu na šatech, ale i na patách bot.
Reagovat
Liverpool22
Dneska měla Naomi pěkný účes + perly ve vlasech
Reagovat
tommr
Osaka zřejmě musí zaměstnávat kadeřnici na plnej úvazek ...
Reagovat
frenkie57
No rozhodně to vypadalo lépe, než ten kokrhel posledně. Jsem zvědav, zda vynese některý z těch jejích špešl modelů i na jiném turnaji, nebo to měla připravené jenom pro USO.
Reagovat
Mac
jsem si rikal, jestli se to rozsvecuje
Reagovat
Liverpool22
Dneska bylo dle řeči těla + výrazu tváře poznat, že Naomi není v pohodě - od stavu 3:3 v 1. setu začala dělat hloupé chyby a znervózněla. Naopak Muška od začátku vysoký level, řeč těla také dobrá a zasloužený postup
Reagovat
frenkie57
Ta taktika byla jasná, z BH hrát co nejvíce slajzy a z forhendu lifty k BL. Plus zkracovat hru na síti. A to vše jí do značné míry vycházelo. V závěru TB chytla Naomi pořádné nervy a hodně pomohla. Ovšem nejkrásnější byl ten křižný FH prohoz na 6:4. Ten byl podle mne klíčový.
Reagovat
Liverpool22
Přesně jak píšeš. Muška skvěle mixovala hru - slajzy, náběhy na síť.....a to Naomi nevonělo. Ve 2. setu mohla jít hned do trháku 2:0, ale vše se zamotalo, pak odvrácené setboly a TB + křížný prohoz to už byla jen třešnička na dortu
Reagovat
frenkie57
Asi jsem ještě plný takového toho pozitivního adrenalinu a optimismu, ale začínám jí, holce zlatý, věřit. Mohla by se dostat daleko. V posledních dvou letech to tak bylo - Vondroušová, Krejčíková. Pokaždé zůstaly v singlu osamocené od brzkých kol.
Reagovat
Liverpool22
Jo, jo u našich holek platí heslo: "Každá chvilku tahá pilku". Je to zajímavé, ale vždy je jedna mimo díky zranění - nyní Maky. Na Wimbledonu vše zachraňovala Bára a nyní je na řadě Muška.
Reagovat
frenkie57
No jo, je to tak. Ještě noticka - všiml sis, jak si Karolína užívala rozhovor s Nickem? Koukala na něho jak na svatý obrázek.
Reagovat
Liverpool22
jo, jo - možná to bylo prvně co mohla s Nickem pokecat
Reagovat
Otmar
Já neviděl nic, neboť v těchto hodinách nežiju. Nicméně z vašich komentářů soudím, že jste byli spokojeni a tak já jsem taky. Přitom jsem měl strachu neúrekom. Muško, děkuji Vám!
Reagovat
Liverpool22
Ano s předvedenou hrou Mušky velká spokojenost - vyplatilo se ponocovat a u zápasu nešlo ani spát. Celkově super zápas.
Reagovat
Walda58
Reagovat
Liverpool22
MUŠKA PARÁDA To byl BIG zápas a vše gratovalo v TB. Klobouk dolů co dnes Muška předvedla - tenis z jiné galaxie
Reagovat
Walda58
Reagovat
EllNino
Muška a 3 chlapci do 3. kola, kdo by to byl řekl :))
A rozhodně maj všichni šanci i ve 3. kole, tak jedem a nezastavujem!
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
Mac
osaka trochu v zaveru pomohla, ale krasne vymeny byly...
Reagovat
HAJ
Napínavý konec. Super Muška.
Reagovat
frenkie57
Přeci jenom asi nervíky zapracovaly.
Reagovat
Blondie
Výborně, Muško! Nikomu z aktuálně hrajících Češek nepřeji úspěch víc než Mušce :)
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
frenkie57
Mám to stejně. Zase nám zbyla v singlu jedna tenistka a tak jsem zvědav , kam to tato osamělá Johanka z Arku dotáhne. A v mužích plný počet do třetího kola, což nepamatuju.
Reagovat
Liverpool22
Herně má Muška určitě na titul, ale muselo by se vše sejít. Nicméně pokud bude Muška hrát jako dnes, tak to klidně může vyhrát.
Reagovat
frenkie57
Tohle je odvážná predikce, ale proč ne. Když udrží tento level, tak se to klidně může stát. Ale je to ještě daleko, pět těžkých zápasů.
Reagovat
Trojchyba_Mat
MUŠKAAAA
Reagovat
frenkie57
Muška nejvíc! Tohle byl rozhodně nejlepší výkon Mušky od návratu po pauze.
Reagovat
Trojchyba_Mat
Jj
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
Mac
taky tam bylo lida... to stimuluje...
Reagovat
frenkie57
Škoda toho podání, to bude stát Káju set.
Reagovat
frenkie57
tak ne, jedeme dál. Muška otočila z 0:40.
Reagovat
Liverpool22
5:5 super
Reagovat
Trojchyba_Mat
Reagovat
frenkie57
6:5. Jak se to během dvou gemů pěkně otočilo. teď to bude Osaka, kdo se bude zachraňovat v setu i utkání.
Reagovat
Liverpool22
Muška skvělá - chtělo by to docvaknout ve 2. setech
Reagovat
frenkie57
Bez TB to nepůjde.
Reagovat
Blondie
Just wow :) Kuba jednou vyhraje GS. Ukrutná vůle!
Reagovat
frenkie57
Byly to hrozné nervy, ale oba poslední TB a STb zahrány brilantně.
Reagovat
Mac
mensik, stalo to za to
Reagovat
Kandinsky1
Se kluci předhání, kdo udělá větší obrat
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Kdo by to před 3roky řekl...
Ani ve snu.
Reagovat
Trojchyba_Mat
Ať už radši vyhrají příště normálně
Reagovat
frenkie57
Viď? Těch nervů, co to stojí.
Reagovat
Liverpool22
Muška zatím hraje fantasticky, skvěle mixuje hru a zaslouženě bere 1. set. Naomi si od stavu 3:3 ani neškrtla.
Reagovat
frenkie57
A Kuba zvládnul otočku z 0:2 na sety a tak jsou všichni tři mušketýři ve třetím kole a všichni už vědí, co znamená otočit zápas z 0:2 na sety. Big gratulace.
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
Blondie
*srdíčko*
Reagovat
EllNino
Muška super :)
Reagovat
Liverpool22
Zatím hraje výborně
Reagovat
Kandinsky1
Nosková hrála čtyřhřu se Šnajderovou To mě pěkně nasrala
Reagovat
Liverpool22
Jsou venku, tak můžeš být v klidu
Reagovat
Tomas_Smid_fan
chemie chyběla na MB
Reagovat
tommr
mě nevadí že hraje se Šnajderkou ale vadí mi že obě hrajou v deblu tužku ...
Reagovat
misa
Marie zakončila všechny čtyři severoamerické turnaje třísetovou prohrou, poslední tři z nich byly po vyhraném prvním setu - to je hrozné. V poslední době tak skoro každý turnaj končí po ztrátě nadějného vedení, často v kombinaci set a brejk. V Eastbourne proti Dart přišla ve dvou různých setech o náskok dvou brejků, proti Šnajder týden předtím v Birminghamu v prvním setu ztratila vedení 4-0. Poslední dva odehrané tiebreaky odevzdala prakticky bez boje. Bouzková je evidentně v těžké psychické krizi, ze které se není schopná dostat. Často stačí pár zkažených míčků a úplně se sesype, stáhne se do hluboké defenzivy, kdy jen vrací obloučky na střed a čeká na prohru. Dnes poprvé ztratila podání, když šla na dopodávání zápasu. To opět svědčí o jejím malém sebevědomí...

U Marie je skoro zázrak, že se dostala do top 30. Tím nemyslím tenisově, protože při zápasech s kvalitními hráčkami ukazuje, že je umí hodně potrápit (viz bilance proti top 10) ... ale povahově se do tenisového prostředí nehodí. Po zápase dnes šla s úsměvem k síti, kde gratulovala soupeřce k postupu, pak se podepisovala a fotila s diváky... Pár minut po prohře, která ji připravila o velké peníze a body. Takhle se chová málokdo a ukazuje to i na smíření s její situací - sama asi ví, že už jiná nebude. Letos je podobných zbytečných proher už hodně Nějaká pomoc by se hodila, ale těžko říct, jestli by jí vůbec byl někdo schopný pozvednout důvěru ve vlastní síly. Třeba ve Washingtonu jí k tomu nestačila ani výhra nad Sabalenkou, do finále nastoupila úplně rezignovaná, když v prvním setu schytala výprask a začala hrát až od toho druhého

Zbývá posledních pár turnajů sezony, třeba se Marie dá přes zimu do kupy a příští rok bude trochu odolnější. Dívat se na její neustálé ztráty nadějně rozehraných zápasů je pro mě těžké.
Reagovat
misa
Ještě taková drobnost. Asi není náhoda, že se Bouzkové v českém tenisovém prostředí nebo i tady na diskuzích často říká Maruška, přestože má už 26 let. Třeba je vtipné, že jí tak říká i o mnoho let mladší Linda Nosková :) Ona je prostě taková milá, neustále usměvavá bytost, která ve vypjatých chvílích často skloní hlavu a s úsměvem pak jde podat ruku soupeřce po tříhodinové prohře. Jiné to už s ní nebude.

Štěstí, že ve finále Prahy 2022 potkala úplně rozsypanou Potapovou, která Marušce dovolila vyhrát titul. V jejím rodném městě, takže to pro ni byl krásný zážitek. Jinak by asi opustila tenisový svět bez jediného titulu.

Zase ji ale nemůžu kritizovat za to, jaká je. Do velké míry je to i záležitost genů a výchovy, na což neměla žádný vliv. Aspoň hraje napínavé zápasy, u kterých se sice často naštvu, ale pak se těším na další smile smile
Reagovat
Kandinsky1
A to jste kritizovali Brendu za tři hry
Reagovat
com
jasny a ted se v pavouku odhlasi i Rybakina.. Ta Karolina ma teda pech
Reagovat
cabuna
šílený ,akorát jsem to četla
Reagovat
Liverpool22
Rybka asi zase průdušky, alergie...... To jsem teda nasr.nej Snad aspoň Muška zabere a postoupí
Reagovat
Maisterstich
Podle mě je takticky správně šetřit se na důležitý turnaje ITF, které budou na konci. roku.
Reagovat
PetaM
Slušná komedie.
Reagovat
Fransoas
Karolína Plíšková.
Toto je je jedna z nejhorších možností,které mohou nastat. Hodně podobné to je,když hráč/ky vůbec nenastoupí. Rozhodně to je velká smůla.
Reagovat
Pergolek
Karolína se vrátí silnější!!! A vyhraje Australian Open 2025!!!!!
Reagovat
miros
????
Reagovat
Kandinsky1
BAN
Jeden com bohatě stačí.
Reagovat
com
Jen AO jo

Vona vyhraje celej kalendarni GS 2025 smile
Reagovat
hanz
To určitě, očekávám brzký endkerýr.
Reagovat
Blondie
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist