Tenisové zprávy - Previews

Sabalenkovou čeká souboj ranařek s Ostapenkovou, bývalý šampion Zverev si zahraje s rozjetým Fritzem

DNES
Previews
4 komentáře

Další články

Gauffová vyzve finalistku letošního Australian Open, Šwiatekovou čeká další souboj s Keysovou

V rámci úterního programu letošního ročníku Internazionali BNL d'Italia se odehrají první čtvrtfinálové duely. Coco Gauffová bude čelit kolegyni z TOP 10 žebříčku Qinwen Zheng, finalistka letošního Australian Open zaútočí na své premiérové semifinále na tisícovkách. Dvojnásobná šampionka Iga Šwiateková si znovu po dvou týdnech zahraje s Madison Keysovou. Na programu jsou také všechny osmifinálové zápasy mužské dvouhry, představí se obhájce titulu Daniil Medveděv či Alexander Zverev.

Vondroušová se pokusí odčinit kolaps v Dubaji, o římské osmifinále si zahraje také Nosková

V rámci sobotního programu letošního ročníku Internazionali BNL d'Italia budou v akci poslední dvě české naděje. Markéta Vondroušová se pokusí oplatit porážku Soraně Cirsteaové, proti které vedla v Dubaji 6:2, 5:1 a měla šest mečbolů. O postup mezi nejlepší šestnáctku bude usilovat také Linda Nosková v souboji s nasazenou sedmičkou Qinwen Zheng. Obhajobu titulu zahájí Daniil Medveděv a představí se i nejúspěšnější hráč turnaje Rafael Nadal.

Siniaková o sedmou výhru v řadě a první skalp Mertensové, ve třetím kole může doplnit dvě krajanky

V rámci pátečního programu letošního ročníku Internazionali BNL d'Italia se představí Kateřina Siniaková, která může ve třetím kole doplnit krajanky Markétu Vondroušovou a Lindu Noskovou. Česká tenistka bude proti Elise Mertensové, s níž prohrála všechny čtyři předchozí souboje, usilovat o sedmé vítězství v řadě. Do turnaje vstoupí obhájkyně titulu Jelena Rybakinová a také světová jednička Novak Djokovič.

Týden #21: Krejčíková, Nosková a Macháč na posledních generálkách. Začne kvalifikace French Open

Seznam přihlášených, ty nejdůležitější aktualizace o odstoupení jednotlivých hráčů z turnajů, informace o divokých kartách a losy hlavních soutěží či kvalifikací. To vše nově najdete se zaměřením hlavně na české tenisty a největší hvězdy na jednom místě v tomto článku, který pro vás budeme průběžně aktualizovat.

Fruhvirtová a Vondroušová si mohou zajistit vzájemný duel, představí se také Nosková

V rámci čtvrtečního programu letošního ročníku Internazionali BNL d'Italia půjde do akce kvarteto českých zástupců. Brenda Fruhvirtová bude proti Soraně Cirsteaové bojovat o první vítěznou sérii v hlavních soutěžích na nejvyšším okruhu a také případný vzájemný duel s Markétou Vondroušovou, která se utká s Anou Bogdanovou. Hned na úvod programu nastoupí Linda Nosková proti domácí outsiderce Lucrezii Stefaniniové a v akci bude také Tomáš Macháč proti domácímu Matteovi Arnaldimu.

Sabalenková znovu po roce vyzve ve finále Šwiatekovou. Porazí světovou jedničku i tentokrát?

V rámci sobotního programu letošního ročníku Mutua Madrid Open dojde v ženské dvouhře buď na úspěšnou obhajobu titulu, nebo poznáme zbrusu novou šampionku španělské tisícovky. Znovu po roce ve finále změří síly dvojnásobná šampionka Aryna Sabalenková (25) a světová jednička Iga Šwiateková (22), která bude chtít Bělorusce oplatit rok starou porážku.

Lehečka odehraje v Madridu své největší semifinále, nastoupí proti Augerovi-Aliassimemu

V rámci pátečního programu letošního ročníku Mutua Madrid Open se rozhodne o finalistech mužské dvouhry. Jiří Lehečka (22) odehraje na španělském Masters své největší semifinále v kariéře a vyzve v něm Félixe Augera-Aliassimeho (23), oba budou útočit na své první finále na tisícovkách. Vítěz se v nedělním souboji o titul utká s Taylorem Fritzem (26), nebo Andrejem Rubljovem (26).

Lehečka zabojuje v Madridu o své největší semifinále, Sabalenková se ve šlágru utká s Rybakinovou

V rámci čtvrtečního programu letošního ročníku Mutua Madrid Open se dozvíme posledního semifinalistu mužské dvouhry a obě ženské finalistky. Jiří Lehečka bude na své největší semifinále útočit proti světové čtyřce Daniilovi Medveděvovi. Světová jednička a loňská finalistka Iga Šwiateková se o finále utká s Madison Keysovou a druhá finalistka vzejde ze šlágru mezi obhájkyní titulu Arynou Sabalenkovou a Jelenou Rybakinovou.

Alcaraz nastoupí ke šlágru s Rubljovem, Sabalenková a Rybakinová si mohou zajistit vzájemný souboj

V rámci středečního programu letošního ročníku Mutua Madrid Open poznáme další semifinalisty španělské tisícovky. Šampion posledních dvou ročníků Carlos Alcaraz vyzve ve šlágru Andreje Rubljova, vítěz si zahraje s Franciscem Cerúndolem, nebo Taylorem Fritzem. Obhájkyně titulu Aryna Sabalenková s Jelenou Rybakinovou se můžou potkat v semifinále, pokud Běloruska potvrdí roli favoritky proti Miře Andrejevové a Rybakinová si poradí s krajankou Julií Putincevovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist