Zakopalová prošla na antuce v Budapešti do semifinále

8. 7. 2011, 20:12
Aktuality 9
WTA BUDAPEŠŤ - Klára Zakopalová přehrála ve čtvrtfinále Ukrajinku Katerynu Bondarenkovou hladce 6:0 a 6:4. V semifinále se střetne s první nasazenou Italkou Robertou Vinciovou, která vyřadila ve třech setech Slovenku Zuzanu Kučovou.
Klára Zakopalová

Turnajová trojka Zakopalová nezopakovala dvouhodinovou bitvu z druhého kola a mladší ze sester Bondarenkových vyřadila už po 58 minutách. Největší drama si schovala až na úplný závěr, když se jí nepodařilo při svém podání za stavu 5:2 zápas uzavřít. Pak se ale otřepala a za stavu 5:4 proměnila mečbol hned při první příležitosti.

Devětadvacetiletá rodačka z Prahy díky postupu do semifinále zopakovala svůj nejlepší výsledek z lednového turnaje v australském Hobartu.

Vinciová si s potížemi poradila se Slovenkou Kučovou. Po ztraceném prvním setu v poměru 4:6 prohrávala v druhé sadě už 0:3. Nakonec však zvítězila v tie-breaku a závěrečný set téměř ztraceného zápasu si pohlídala v poměru 6:3.

V druhém semifinále se utkají Rumunka Irina-Camelia Beguová a Španělka Anabel Medinaová, které při cestě do semifinále pomohla skreč Italky Sary Erraniové v průběhu třetího setu.

ČTK, Adam Bárta

Komentáře

9
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ať hraje jakkoliv, je utrpení se na né dívat, jak se u toho pořád ksichtí, je otrávená i když vede 6:0 a 5:4, to je fakt zralé na přepnutí vždycky. To už se radši podívám na Strýcovou s úsměvem, jak někdo může být tak nevychovaný a hrubý.
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt paradoxní, že tohle říká zrovna fanda Murrayho. Ten vysílám kyselý a otrávený obličeje skoro po každém svém zkaženém míči nebo po každém míči soupeře, který dopadne na čáru anebo byl opravdu výtečný. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo ale nehází je i když jasně vede. Nemá otrávený ksicht po dobu celého zápasu, když vede 6:0 a 5: jde podávat, soupeřce se povede return a ona hodí ksicht jakoby skoro měla odvracet mečbol.
Reagovat
smazaný uživatel
Krásná hra. Vinci není úplně ve formě, to by mohlo vyjít.
Reagovat
kohlik
řekl bych že to od ní byl letos jeden z nejlepších zápasů , škoda neviděl jsem ho ale do toho stavu 6:0,5:1 to muselo bejt něco když na podání do tý doby stratila jen 6 fiftýnů a to jenom 2 z druhýho podání . Tomu jsem nechtěl ani věřit. Snad tam bude to finále. A třeba konečně i ten tytul.
Reagovat
smazaný uživatel
V prvních 12 hrách hrála fantasticky (6:0, 5:1), sázela tam jeden winner za druhým, ať již z forhendu, či z bekhendu. Stará známá Klára je doufejme zpět. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
videla jsem az druhy set, kdy uz ji to trochu zacalo tect pod rukama, ale UTRPELA (soude podle jejiho vyrazu) krasny vysledek!
Reagovat
smazaný uživatel
nebudeme si nic nalhávat. je to šok.
Reagovat
smazaný uživatel
fantazie
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist