Zakopalová je ve čtvrtfinále, Kvitová vybojovala druhé kolo

20. 8. 2013, 21:21
Aktuality 429
WTA NEW HAVEN - Klára Zakopalová v New Havenu porazila ve dvou setech mladou Portoričanku Monicu Puigovou a postoupila do čtvrtfinále. Teprve zápas prvního kola dnes po úspěšně zvládnutém obratu zvládla obhájkyně titulu Petra Kvitová.
Klára Zakopalová

Minulý týden v Cincinnati vypadla Klára Zakopalová už v 1. kole, když proti Lauren Davisové udělala 16 dvojchyb a udržela si jen 2 z 12 gamů na podání.

V New Havenu však své výkonu na servisu postupně zlepšuje. Po obratu proti Dominice Cibulkové zvládla ve dvou setech první vzájemné utkání s Monicou Puigovou, kterou porazila 6-4 6-1.

Zakopalová sice v úvodu zápasu přišla dvakrát o podání, od stavu 3-4 v první sadě si už ale udržela všechny servisy, devatenáctileté soupeřce z Portorika dovolila uhrát jen jednu hru a po necelé hodině a půl se mohla radovat z postupu do čtvrtého letošního čtvrtfinále. 

"Dnes jsem se cítila dobře. Hrála jsem lépe než včera, soustředila jsem se od prvního do posledního míčku. První set byl hodně těžký, prohrávala jsem 1-3, obrat mi pak dodal sebevědomí do zbytku zápasu," komentovala Zakopalová a pochválila svou sokyni. "Bojuje o každý míček. Neměla co ztratit, hrát proti mladým hráčkám jako je ona je vždy velmi nebezpečné."

Jednatřicetiletá Zakopalová letos ve čtvrtfinále ještě neprohrála; v lednu podlehla až ve finále v čínském Shenzhenu domácí Na Li, začátkem července v Palermu prohrála v semifinále s Italkou Sarou Erraniovou a týden nato v Bastadu s Američankou Serenou Williamsovou. 

Udržet stoprocentní čtvrtfinálovou bilanci si bude moct ve čtvrtek v souboji s finalistkou z roku 2009 Jelenou Vesninovou, kterou před třemi lety v Linci v jediném vzájemném duelu porazila. Ruská tenistka, které ve světovém žebříčku patří 24. místo, dnes porazila 6-2 6-4 druhou nasazenou Němku Angelique Kerberovou.

"Není snadné prohrát zápas jako byl ten dnešní. Necítila jsem se dobře a nemohla jsem se dostat do rytmu. Příští týden začíná velký turnaj, hned zítra půjdu na kurt a budu se snažit zlepšit svou hru. Pokusím se najít herní rytmus," řekla světová desítka Kerberová, jež se v posledních týdnech trápí.

"Hrát proti hráčkám Top 10 je vždy velmi těžké, protože mají velké sebevědomí. Pro mě bylo důležité hrát svou hru, využívat své šance, byýt konzistentní a hrát agresivně," řekla 24. hráčka světa Vesninová, jež si připsala šestý skalp soupeřky Top 10.

"Na tenhle turnaj mám skvělé vzpomínky. Cítím se tu opravdu dobře, je tu skvělá atmosféra a dobré kurty. Tohle je turnaj, který mi opravdu sedí," dodala Ruska.

Petra Kvitová měla zahájit cestu za obhájením loňského triumfu už v pondělí, její večerní zápas byl ale kvůli dešti odložen na úterý. A nebyla to jediná změna. Původně se třetí nasazená Češka měla utkat s Urszulou Radwaňskou, polská tenistka se však koncem minulého týdne vrátila se svou sestru Agnieszkou na otočku do Evropy kvůli pohřbu dědečka a z New Havenu se pak odhlásila kvůli nemoci. 

Kvitová tak dnes nastoupila proti náhradnici Annice Beckové, která neuspěla ve třetím kole kvalifikace. Třiadvacetiletá Češka letos už o čtyři roky mladší Němku zdolala ve třech setech na antuce ve Stuttgartu a také dnes uspěla v třísetové přetahované. 

Světová devítka Kvitová se díky brejku ujala v první sadě vedení 4-2, jenže pak už nezískala ani jednu hru a prohrála 4-6. Následující set začala ztrátou podání, jenže Becková také potvrzení brejku nezvládla a česká jednička se nastartovala k obratu.

Druhé dějství Kvitová vyhrála 6-3, takže už posedmadvacáté v sezoně musel o výsledku jejího zápasu rozhodnout třetí set, což je maximum mezi hráčkami první stovky. Rozhodující sadu si Kvitová ještě zkomplikovala, když přišla o vedení 5-1, zápas však ukončila při podání soupeřky a po necelých dvou hodinách vyhrála 4-6 6-3 6-3.

"Nebylo to dobré. Necítila jsem se moc dobře, během hry jsem nebyla pozitivní. Pak jsem ale zabojovala a snažila jsem se vrátit do zápasu," komentovala Kvitová, která včera celý den marně čekala na svůj první zápas. "Včera to byl opravdu dlouhý den. Ale pro obě to bylo stejné, takže nemohu říct, že začátek zápasu byl špatný kvůli včerejšku," dodala.

Česká jednička, která v případě neúspěchu na turnaji vypadne z Top 10, ve druhém kole změří poprvé v kariéře síly s Američankou Alison Riskeovou, 95. hráčkou pořadí WTA.

Pokud Kvitová přes Američanku postoupí, utká se ve čtvrtečním čtvrtfinále s Anastasií Pavljučenkovovou. Ruská tenistka v New Havenu po čtyřech měsících vyhrála dva zápasy po sobě, když po zraněné Cirsteaová vyřadila i sedmou nasazenou Sabinu Lisickou. Finalistku letošního Wimbledonu zdolala 7-5 6-3.

- WTA PREMIER NEW HAVEN -
(USA / Connecticut, tv. povrch, 690.000 dolarů)
úterní výsledky (20. 08. 2013)

Dvouhra - 1. kolo:
Kvitová (3-ČR) - Becková (Něm.) 4-6 6-3 6-3

Dvouhra - 2. kolo:
Zakopalová (ČR) - Puigová (Porto.) 6-4 6-1
Vesninová (Rus.) - Kerberová (2-Něm.) 6-2 6-4
Pavljučenková (Rus.) - Lisická (7-Něm.) 7-5 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

429
Přidat komentář
smazaný uživatel
Třikrát sláva, ale byl to zase jednou porod. Tak snad to příště bude klidnější!
Reagovat
smazaný uživatel
Klidnější? Naivko :))))))))))
Reagovat
Fandina
Vždycky, když je zápas ve dvou setech, tak je to klidnější a to nejen u Petry ... úsměv
Reagovat
LukasH
Mohlo by to být příště na dva (pro Petru), ale ne zas úplně jednoznačně. Přijde mi, že když někdy vyhraje jednoznačně, tak se tu všichni uklidníme a ona pak příští zápas prohraje.
A teď valim spát. Tak už se mi chtělo než skončila a teď už se mi nechce.
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, že jsem naivní. Ale přesto všechno neustále vysílám do éteru pozitivní vlny doufaje, že to třeba zabere. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Kamarád mi vysvětloval, že když umíš vysílat správné vlny, že to funguje, tak nevím :))))) Já u Petry nikdy nečekám hladký průběh a souhlasím s Lukasem, že příští zápas může zase projet. Ale to je prostě Petra r. 2013, pochybuju, že do konce roku se to změní :)))
Reagovat
smazaný uživatel
A nevysvětloval ti ten tvůj kamarád, jak se mají správně vysílat? Já to podle všeho asi dělám blbě :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Nevysvětloval, protože pochopil, že já nejsem ten typ, kterej tomu věří a když jsem se tomu smála, tak se urazil. :))) Vysílej je klidně dál, třeba jednou k Petře dojdou .)))
Reagovat
Mr.Pink
návod najdete v knize Rhondy Byrne - Tajemství nebo také v knihách Boba Proctora :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lunej: Neboj se, vysílám je pořád. ;-))

Mr.Pink: díky za tip ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky děkuju za tip, víra hory přenáší ne? :)) Přeju dobrou noc a dneska zase nanovo :)))))
Reagovat
LukasH
Nechce se mi spát, tak ještě poslední věc.
Petře prostě dva sety nestačí. Jako pozitivní vidím to, že neprohrává ve dvou - tuším, že letos prohrála ve dvou jenom dvakrát - v Austrálii s Cibulkovou a na RG s Hamptonovou.
Závidí chlapům zápasy na tři vítězný. O tom není pochyb.
Reagovat
LukasH
omlouvám se, že jsem vám to dal do vlákna. Chtěl jsem to dát na začátek.
Reagovat
Mr.Pink
Esoterické čtení :)
Požádej, věř, získej
Reagovat
smazaný uživatel
LukasH - proč se omlouváš, vždyť to sem patří. :))

Mr.Pink - já mám problém s tou vírou, proto to u mě asi nefunguje...)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jéžiš, hlavně ne na tři vítězné. Sledování Petřiných pětiseťáků by mě taky mohlo zabít. ;-))
Reagovat
misa
ještě drží top 10 :-)) Petro, díky, že bojuješ.
Reagovat
Fandina
Dva poslední game byly i k vidění. A Petra v pohodě. Tak držím palce Peťo proti Pavlju. Pojď pojď pojď!!!
Reagovat
PetaM
Petra vypadala v očích strašně zmoženě. Úplně bezradně. Jako by málo spala a ještě musela hrát. Vůbec v ní nebyl elán, jako po vyhraných zápasech bývá. Petro, doufám, že se mi to jen zdálo a zítra budu u streamu a držet pěsti. To bude něco úplně jiného, než blbá čísla .. :) :) Pojď Pojď :)
Reagovat
petrulinka
Mně se zdála v pohodě, tak uvidíme zítra :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Akorát byla chudák celá propocená, ale kdo by nebyl. Však jsem psala, že se těším, až ji uvidím :))) Jsem ráda, že jsme vydrželi fandit, aspoň byla prča :))))
Reagovat
slacker
A ja se jdu podivat jak pan Kves dostava kapky na CS-TS :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Byl to důležitý zápas pro Petru. Ty dva gemy, co jsem viděla na streamu nebyly zase tak strašné, představovala jsem si to horší. Více se zápasu vyjádřím ráno. Díky za spolufandění a doboru noc!!
Reagovat
Reti64
Příště té Petře více věřte, však potřebuje potrénovat:-)
Reagovat
LukasH
Je to tam!!!!
Reagovat
slacker
Hurra, muzute zacit jásat a resit další zapas :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Hurááá, je to tááám :-D Tak zase zítra, pojď, pojď, pojď :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tám! paráda!
Reagovat
smazaný uživatel
Joooo, Péťo skvělý, nervy jako vždy, ale to neva :)))) Kvitovci díky za společné fandění a zase máme důvod k radosti :))
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.sportlemon.tv/20130820/vv5213d6b7903921.65722272-624759.html
Reagovat
slacker
super
Reagovat
PetaM
No to jste měli říct, že je na umpiru tenhle pán. S tím Petra neprohrává. To bych se bál méně ... :D :D :D
Reagovat
petrulinka
Díky, konec jsem stihla. Tak nám to Peťule vyhrála. Takže lidi, zítra se tady zase sejdem a fandíme. A teď už fakt fičím do postele :-)
Reagovat
LukasH
To je fakt. Petra prohrává, když je tam Cicak.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to o nervy ale jda to! :) verim v ni!
Reagovat
smazaný uživatel
Ted udrž servis, prosím Petro!
Reagovat
petrulinka
Ať to trochu odlehčíme. Hledala jsem outfit Petry na US Open, ale nenašla jsem. Kdybyste ho náhodou někdo našli, hoďte sem prosím odkaz, díky :-)
Reagovat
smazaný uživatel
myslím, že bude mít to samé, akorát triko bude v takové té broskvové.. :-)
Reagovat
PetaM
Její outfity se moc nezveřejňují. Není totiž ta, která má speciální. Bude mít něco, co budou mít ostatní. Jako Errani, Zakopalová, Hradecká a tak :)
Reagovat
LukasH
Ještě minulej rok měla speciální, ne? Jinak když byla v top 5, tak se to asi zveřejňovalo víc. Je škoda, že teď nosí jen tyhle trika. Moc se mi líbilo oblečení AO 2012.
Reagovat
smazaný uživatel
Peťo drž, drž, drž...!
Reagovat
LukasH
Hele, 4:2!
Reagovat
slacker
nejásat, prosim.
Reagovat
smazaný uživatel
tak nám snad dopřeješ trochu tý radosti, moc často k ní důvod nemáme.. :))
Reagovat
smazaný uživatel
dobře, opravuji se.. do háje, Petra ji breakla.. ach jo :D
Reagovat
slacker
Se tu zacne po breaku pomalu resit uz pristi zapas a v ten moment se to zacne kazit. Proto drzim statecne straz a bojuji aby jste to nezakrikli. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nedýchat, nemluvit, nepsat, modlit se :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Break! Paráda! Poslala jsem Petře veškerou svou pozitivní energii, snad pomůže.. POJĎ!!
Reagovat
PetaM
POPRVÉ, co ji breakla, bez milionů shod ... Teď udržet serv ...
Reagovat
smazaný uživatel
úkol splněn.. ted to udržet, Petro!!
Reagovat
petrulinka
Petro, ale jako šlápni do koní, chce se mně spát. Teď dej 5 gamů v kuse, ať tady nemusíme ponocovat. Díky moc :-)
Reagovat
smazaný uživatel
asi zase dostala imaginární facku na kurtu a brejk je tady :-D Teď akorát udrží? Neudrží? :-)
Reagovat
PetaM
Btw. vítězka zápasu Kvitová/Riske, hraje zítra již ve 13:00 na Centru :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
OMG! Fujtajbl čas..
Reagovat
PetaM
Pro Petru vražedný. Ještě s Nasťou. Uvidíme trápení na vlastní oči. Ještě 4 gamy, Peťo pojď pojď :)
Reagovat
PetaM
Dobře, už 3. Pozor na podání Peťo. Prosím. Prosím. Prosím. Jdu hypnotizovat čísla ... :D
Reagovat
misa
Že by ji dali večer, to je asi nenapadne. Dluží ji to za zrušené 1. kolo. Přitom tu loni vyhrála.
Reagovat
lars
jeste , ze urvala za minutu 12 tiebreak. ma stale sanci vyhrat zapas
Reagovat
petrulinka
Jako 40:0 a shoda? To snad nemyslí vážně
Reagovat
smazaný uživatel
naštěstí to srovnala..
Reagovat
petrulinka
Uff, zleva, zprava a hned by jí to šlo líp :-)
Reagovat
smazaný uživatel
vzpamatujte se, nedivím se, že nás považují ostatní taky za labily, když nedokážeme dokoukat zápas hráčky, které fandíme :))))
Reagovat
petrulinka
Tak chtěla jsem jít spát, ale nedokážu vás a Petru tady nechat samotné :-)
Reagovat
PetaM
No jo furt :D Nesnáším, když máš pravdu :D :D Tak já tady u toho teda budu dřepět ... :D :D :D A fandit :D
Reagovat
petrulinka
Chtěla jsem napsat vás fanoušky a moje spolufandovníky :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, že mám pravdu, proto vás tu naháním jak slepice do kurníku :))) Fandíme, nebrečíme a věříme :))))
Reagovat
petrulinka
Kdyby Petra věděla, jak mě bolí prdel z té de...í židle, na které sedím, protože jinde mi internet nefunguje, tak by mě ušetřila a dávno vyhrála. Ach jo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
za chvilku by mohl být ten stream, ne? ale nějak nevím,jestli to chci vůbec vidět..
Reagovat
PetaM
Asi to Petru na kurtu baví. No, za 15 minut bude na stremu. Snad :D
Reagovat
smazaný uživatel
ach jo.. za chvilku by mohl být stream, ne? ale nějak nevím, jestli to chci vidět..
Reagovat
petrulinka
Tak tomu nevěřím, já myslím, že dají na stream až ten poslední zápas
Reagovat
smazaný uživatel
prominte za to, že je to dvakrát ..
Reagovat
PetaM
Btw. vítězka zápasu Kvitová/Riske, hraje zítra již ve 13:00 na Centru :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Už se těším, až Petru uvidím :)))
Reagovat
slacker
Ještě nevyhrala ani tento zapas, tak tu nic zakrikavej prosim.
Reagovat
misa
třísetových bojů jde na letošní 28. šichtu.
Reagovat
petrulinka
Průběžně : Petra sice zlepšila přesnost úderů, ale Riske si set dotáhla sama do konce a rozhodla o tří setové bitvě

Petra měla několik možností, jak Riske sebrat podání, ale vystřílela do outů, chvilkama jí nešlo podání, Riske využila a tak se zápas rozhodne ve třetím setu

Pro informaci : Na Petře je vidět, že o sobě ví, že to, co předvádí, je špatně
Reagovat
smazaný uživatel
prosím tě, nemůžeš dát odkaz na to ČS=TS, kam někdo psal průběh? Já ani nevím, co to je :-)
Reagovat
petrulinka
Je to na fb: https://www.facebook.com/CeskeSrdceTenisoveSrdce?hc_location=stream
Reagovat
smazaný uživatel
díky :-)
Reagovat
LukasH
Nemůžu teď na to koukat. Jdu si číst a kouknu tak za 20 minut.
Reagovat
PetaM
No to si děláš srandu. Takhle si projet set. To ne. Řekl jsem, že jestli tohle prohraješ, tak jdu spát. Slib plním. Jdu spát. Občas kouknu z postele. Snaž se, jinak uvidíš Petro!!! Vám všem tady přeju hodně energie a vydržte to :) :)
Reagovat
LukasH
Jasně, no. Typický. S velkým úsilím dotáhne, ale ten poslední krok ne a ne. Tak třetí, no.
Reagovat
Bob
Na co jí teda Petra brejkovala? Aby jí ten gem vrátila zase zpátky? To je marný..
Reagovat
smazaný uživatel
Peťule, co tě na těch tříseťákách baví??
Reagovat
LukasH
5:4 a podává Petra. Teď to neposer!!! (prosím, prosím)
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D konečně eso
Reagovat
smazaný uživatel
teprve první?! Ale zase soupeřka vede na dvojchyby :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a je to tady, 3.set. Kdo má nervy koukat dál? :))))
Reagovat
petrulinka
Lidi, tak na to já nemám. Aby ji brejkla, a pak prohrávala, to je na mě moc :-(
Reagovat
smazaný uživatel
je to marný, je to marný, je to marný...po...a to :-((( Petro prosím tě vzpamatuj se!
Reagovat
petrulinka
Lunej a ostatní spolubojovníci. Petra ten konec setu s prominutím po...a Já vím podle sebe, že když opravdu něco chci a hodně se soustředím, tak to jde, ale Petře jako by chybělo soustředění. Nechápu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu, že fandíte Petře takovou dobu a divíte se u každýho zápasu, že tohle provede, vždyť snad víte, jak hraje :))) Nelze čekat, že to bude mít hladký průběh přece :)
Reagovat
smazaný uživatel
A já zas vím, že když se na něco soustředím až moc, obvykle to podělám. Přestože v těch 99 případech před tím, kdy jsem na to nemyslel, jsem to zvládal v pohodě.
Reagovat
LukasH
Nesmíš to tu teď brát tak vážně. Srší tu emoce.:-D
Reagovat
misa
Petra předvádí nejlepší tenis, když musí dotahovat. Teď zkus dorovnat.
Reagovat
slacker
Ted by mohla prijit vlna.
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitová to dotáhne na 5:5 a pak ten set prohraje 5:7,vsadte se.
Reagovat
smazaný uživatel
uff.. 5:3..
Reagovat
smazaný uživatel
5:4 uf.. ještě jeden POJĎ!
Reagovat
PetaM
Minulý rok ve finále s Kirilenkovou také prohrávala 5:2, na podání Ruska, Petra otočila a nakonec set vyhrála 7:5. Doufám, že něco podobného se stane i teď. Kéž by ...
Reagovat
smazaný uživatel
na ten zápas si pamatuji, i první set byl v TB, ne??
Reagovat
slacker
Pekne prosim bud od te dobroty a nejasej predcastne. Nejak to pravidelne prinasi smulu a nedopadne to. 15:40
Reagovat
PetaM
Ano :) 7:6, 7:5 :D
Reagovat
petrulinka
Promiňte mi to přátelé, ale Petra je na facku.Jak může proboha s hráčkou No.95 takto hrát? Já jsem nečekala nic jednoduchého, ale toto?
Reagovat
smazaný uživatel
Teplota 28 °C, vlhkost 61 %, publikum na straně Američanky, která hraje naprosto v pohodě, protože nemá co ztratit..
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je na facku už delší dobu, ale co s tím naděláš? :)) To už je úděl fanatiků :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím jak vy, ale já bych jí tu facku dát nedokázala..
Reagovat
smazaný uživatel
tak teď dostala asi nějakou imaginární a brejkla....tak ještě si to dopodávat
Reagovat
petrulinka
Já vím, že astma je prevít, ale mám zkušenost se svým synem a bohužel ti musím sdělit, že problémy s astmatem se zhoršují zároveň s psychikou. Zažila jsem to u něj nesčetněkrát, takže vím, o čem mluvím. Jakmile se mu nedařilo, začínal mít záchvat, neuměl dýchat, přitom když se mu dařilo, tak zápas dohrál v pohodě. U Petry to je v hlavě, pokud si začne říkat, že je nejlepší, tak ji ani astma neporazí, to mi věř. A moc dobře víš, že jsem fanynka Petry a moc ráda bych jí pomohla, ale jak?
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, že s psychikou souvisí. Ale je to především fyzický problém a tyhle podmínky mu fakt nenahrávají.
Reagovat
misa
Na Petru si bohužel teď věří každá hráčka. Všichni ví, že má velké problémy :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Ale no tak..
Reagovat
petrulinka
Queshi bohužel má Misa pravdu. Ostatní hráčky moc dobře vědí, jak na tom Petra v poslední době je, a proto si na ni věří. Ona musí ukázat, že je ta nejlepší, ale pokud bude takto pokračovat, tak i nějaká hráčka z třetí stovky si na ni troufne. Já myslím, že si řeknou, že stačí, když jí to budou vracet a ona se spolehlivě vyhází sama. Všichni víme, že největší soupeřkou Petry je ona sama, pokud nekazí, vyhrává, pokud kazí, prohrává. Kdyby na tom kurtu byla sama, tak to vyjde nastejno.
Reagovat
smazaný uživatel
Věří si na ní víc než na Serenu. Ale nemyslím, že si na ni věří až tak moc.
Reagovat
petrulinka
ČS=TS: nutno rict, ze kazi, je netrpeliva a kazi, ted druhy set, opet, hodne chyb, metr do outu nalite voleje ( P )
Reagovat
smazaný uživatel
tak co zase blbne :-(
Reagovat
petrulinka
Riske čte Petřiny údery, Petra není včas u míčků a nezvládá vracet, průběh je v setu druhém 1:4

Riske hraje ale velmi dobrý zápas
Reagovat
slacker
Tedy je proste zrala opet na par facek v prestavce, jako každý druhy zapas letos
Reagovat
petrulinka
Nezbývá než věřit, že to Petra otočí a zápas vyhraje ve 2 setech
Reagovat
PetaM
Už vidím další nárůst třísetových zápasů ...
Reagovat
smazaný uživatel
ne, že bych jí to z celýho srdce nepřála, ale myslím, že zase dojde na tříseťák. Snad se vzpamatuje, to je jak ruská ruleta s ní
Reagovat
petrulinka
Já bych ji trefila, dotáhne to na shodu, a pak ten game prohraje. Bože můj, přece se může soustředit tak, aby se nevyhazovala a v pohodě vyhrála, ne? Já na to fakt nemám nervy
Reagovat
smazaný uživatel
Kéž by to bylo tak jednoduché..
Reagovat
slacker
Ted je idealni chvile si vzit ztraceny servise zase zpet
Reagovat
PetaM
Půjdu asi spát za chvíli. To prostě nejde bez streamu .... :(
Reagovat
smazaný uživatel
všichni půjdou spát a já tu zůstanu sama .((
Reagovat
smazaný uživatel
Já spát určitě nejdu...
Reagovat
smazaný uživatel
dík, aspon někdo .-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zase.. ach jo.. bojuj Petro!!
Reagovat
smazaný uživatel
hm.. 4:1.. vypadá to bledě s druhým setem..
Reagovat
LukasH
Je to ale pořád jeden brejk, i když to vypadá hrozivě. A tohle Petra kdysi uměla otáčet pravidelně. Ale, kde jsou ty doby.
Reagovat
misa
hrála Petra třísetový zápas přes 3 hodiny. Kdyby to bylo dlouhé i teď, bude pak konec zápasu s přenosem (když má začít za necelou hodinu)?
Reagovat
smazaný uživatel
nestraš.. třeba to ještě otočí..
Reagovat
smazaný uživatel
Já nechci zase 3 sety !!
Reagovat
LukasH
To mi povídej. Já byl dneska celej den na cestách, zejtra musim brzy vstávat a zase jedu pryč. Tohle ať mi ta holka nedělá. Kdyby aspoň hrála dřív a nebo úplně v noci, protože to bych šel spát. Ale takhle nezbejvá než vydržet.
Reagovat
smazaný uživatel
Když ji miluješ, není co řešit :))) Jak jednou začneš u toho sedět, jsi ztracen, však víš, jak jsme tu pákrát ponocovali :)))
Reagovat
petrulinka
Na chvíli odcházím, tak fanděte i za mě :-)
Reagovat
petrulinka
Ještě jsem neodešla a je to 15:40, Petróóó!!!
Reagovat
smazaný uživatel
no nazdar, tohle Petře zase nevyšlo :-(
Reagovat
Bob
Holky klid :D
Reagovat
PetaM
Ten TB. Hrůza. První set v kapse. Lepší, než včera. Teď hezky porazit, ať můžeme spát :) Pro tebe taky jen dobře, když nebudeš hrát 3 sety :D Ale děkuju, že jsi TB neprohrála, to by mě už asi ten infarkt fakt trefil! :D
Reagovat
PetaM
Status z ČS=TS: "Jelikož zápas sleduji na arabských kanálech, mohu jen napsat, že Petra zbytečně kazí, vyhazuje míčky do outů a jakoby se nesoustředila chvilkama"

Asi si dovedete představit, jak to na kurtu vypadá.
Reagovat
smazaný uživatel
možná dobře, že to nevidíme..
Reagovat
misa
¨Jak na arabských kanálech? To je někde přenos?
Reagovat
PetaM
Jedině bychom se nervli :D :D Hele, první 2 kola má špatné. Věřím, že ČF bude lepší :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nečtu tam nic, co bychom nevěděli :))))
Reagovat
PetaM
Ptal jsem se na podání: "podání tak 50 na 50, ale Riske nehraje vubec spatne hlavne" :)

Další hráčka, která to tam pálí a vychází jí to. Super. To nemůžete holky hrát jako celou sezónu? To vždy musíte pálit lajny, když hrajete s Petrou? Za co Bože?! :D
Reagovat
petrulinka
A může mně teda někdo vysvětlit, proč lze zápas někde v arabských emirátech vidět a u nás ne? Já to nechápu, vždyť přece tím pádem jsou kamery zapnuté, ne?
Reagovat
PetaM
Kamery zapnuté jsou, ale "normální" televize nemají koupená práva. A zřejmě v Asii není nikdo, kdo by byl ochoten takhle podvádět televize :D :D :D
Reagovat
slacker
A když to nekde teda bezi, proc se neda najit stream?
Reagovat
slacker
"Jelikož zápas sleduji na arabských kanálech, mohu jen napsat, že Petra zbytečně kazí, vyhazuje míčky do outů a jakoby se nesoustředila chvilkama"

Tak tohle plati na většinu jejich zapasu
Reagovat
PetaM
Já už se na to ani nechci dívat. Asi půjdu spát ...
Reagovat
Mr.Pink
Riske není vůbec špatná hráčka, tento rok má i docela slušnou formu. Petru určitě potrápí :)
Reagovat
smazaný uživatel
No hurá, a teď ještě druhej, prosím
Reagovat
smazaný uživatel
Začínám mít takové podezření, že nás chce Petra zabít..uff.. Ještě jeden, Petro. POJĎ!!!
Reagovat
smazaný uživatel
A je tu TB.. prej v klidu :)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
já jsem zralá na 155..
Reagovat
smazaný uživatel
skoro nedýchám, to je zase dráma až do poslední chvíle :-D
Reagovat
petrulinka
Petra měla jít studovat na herečku, drama jí jde velmi dobře, třeba by se uplatnila ve filmu, v nějakém dramatu možná i hororu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Sláva !! Tak ten nick, co má v názvu barvu, se opět spletl :))))))))
Reagovat
slacker
Nejen drama ji jde, jindy ovlada i frasku. První set je doma byt dost tesne, ale zadna sance souperky
Reagovat
petrulinka
Hmm, vypadá to na zkrácenou hru, no :-)
Reagovat
petrulinka
Raději zavírám oči :-)
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně neusni.. .)
Reagovat
petrulinka
No zrovna přemýšlím o tom, že půjdu spát
Reagovat
smazaný uživatel
já bych ted neusnula.-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak spát? Ty můžeš usnout, když víš, že hraje Petra? :))
Reagovat
petrulinka
Uff, tak první set by byl :-) Ale spát bych šla klidně, zavírají se mi oči. Tebe Lunej obdivuju, že po cestě do Brna a zpět se ti ještě nechce spát. Ale kvůli vám a Peťuli to nezabalím.
Reagovat
smazaný uživatel
Můj táta u Petřiných zápasů usíná.. :D Já sedím vedle něho celá zelená a on si spokojeně pochrupkává..
Reagovat
smazaný uživatel
Neříkám, že nechce, mám v sobě pár cappucin, ale Petra mi vždycky zvedne tlak, že mě to probere. :))
Reagovat
gigin
Co tu blbnete? Petra hraje s 95. hráčkou světa. V klidu vyhraje...
Reagovat
smazaný uživatel
Já se jen bojím toho, aby Riske neriskovala a nepadalo jí to tam..
Reagovat
petrulinka
Předpokládám, že si z nás Gigin dělá srandu :-)
Reagovat
gigin
Jenom trošku :)) Nenechte se rušit a tlačte ;))
Reagovat
petrulinka
A kde to sleduješ ty? Já tady na tenisportale, ale kromě skore tady nic jiného není
Reagovat
smazaný uživatel
Na tý stránce, co sem níže dala Juliette, tam máš všechno.
Reagovat
petrulinka
Asi jsem teď téměř o půlnoci slepá, nemůžu to najít. Tak nic, zůstanu tady na tenisportale :-)
Reagovat
smazaný uživatel
tady to máš:http://www.protennislive.com/lshd/main.swf?lang=en&ref=http://www.wtatennis.com
Reagovat
smazaný uživatel
To live score je dnes nějaké divné. Bud se to sekne, nebo to naskajuje po sekundách. Američané nám nechtějí dopřát ani normální čísla..
Reagovat
PetaM
Já se tomu musím smát :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mně už to ani vtipné nepřijde..
Reagovat
petrulinka
Peťule :-(
Reagovat
smazaný uživatel
škoda, škoda těch nevyužitých brejkbolů, snad ještě budou a snad to Petru nestahlo psychicky
Reagovat
petrulinka
A teď Petro, osvěž se a pojď do toho!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Petro, ty nevyužitý BB tě budou mrzet..
Reagovat
petrulinka
Tak já doufám, že ne, že to Petra zvládne.
Reagovat
petrulinka
Ale sú to nervy!!! A venku slyším mňoukat kočku, to mi ještě chybělo :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem chtěla napsat, že Kvítko ještě nemá dvojchybu a už je tam ... u ní fakt platí mlčeti zlato..
Reagovat
smazaný uživatel
Nějaká dobrá stránka s live výsledky ... něco v "reálném" čase ? :) díky
Reagovat
petrulinka
Tak my se díváme všichni tady na tenisportale a zároveň si u toho diskutujeme :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já koukam na tenislive.cz a je to takový že tady všichni píšou že je srovnáno a tam je to 40:40 :D :D ale dík
Reagovat
smazaný uživatel
já se dívám tady:
http://www.protennislive.com/lshd/main.html?year=2013&wkno=34&eventid=6242&tour=1&lang=en&ref=http%3A//www.atpworldtour.com/
Reagovat
smazaný uživatel
no to si můžu myslet, že to nejde zkopírovat :-), musí se tam přepnout na správnej turnaj
Reagovat
petrulinka
Hm, tak na tenislive.cz budou asi rychlejší, co?
Reagovat
smazaný uživatel
Neřekla bych, někdy na tenisportále byli se skórem dopředu..
Reagovat
smazaný uživatel
čekám jak blbec než začne Petra hrát, stream tam byl celý večer a pak jak začne hrát tak stream zmizí... to jsou kok*ti, neuvěřitelné, mohl sem už 2 hodiny spat
Reagovat
petrulinka
Vyjádřil jsi to přesně. I my ostatní si myslíme totéž, chce to klid a fandíme, fandíme :-)
Reagovat
petrulinka
Takže sotva jsme začali, tak Petra už prohrává 2:1 a Riske podává? Fakt skvěle a ještě líp, že to nemůžeme vidět :-(
Reagovat
smazaný uživatel
To chce hlavně KLID !! :)))))
Reagovat
petrulinka
No a sedět u čísel, přijdu si jak úchyl!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ha, srovnáno! :-) snad to nezakřiknu
Reagovat
smazaný uživatel
Budiž ti uklidněním, že nás úchylů je tu víc :)))
Reagovat
petrulinka
Tak proč myslíš, že tady jsem? Kdyby nebylo tebe a PetaM, PetraFans, taky Juliette a přidáme i Queshe, tak tady nebudu. Jen díky vám všem tady čučím na čísla a fandím a doufám, že Petra opět zvítězí :-)
Reagovat
PetaM
Není nic horšího, než čísla. Radši se dívám na to, jak Petra kazí, než na čísla, která nejsou v její prospěch. Zatím dobrý, 3:3. Jen tak dále, jen přidat break :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
To doufáme všichni ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
jen aby ten break nepřidala Riske..
Reagovat
PetaM
No, jak jsem to dopsal, tak už to bylo 0:30, když podávala Petra :D Bože, už nic nepíšu :D :D
Reagovat
petrulinka
0:30, a to je přesně to, proč mě štve, že to nemůžeme vidět. Kurňa!!!
Reagovat
smazaný uživatel
A není to fajn, že se sejde pár lidí, kteří se v životě neviděli a nervují se jak paka u čísel? Tomu říkám kouzlo netu :))))))
Reagovat
petrulinka
Hele vy dva, raději si ty prognózy nechejte a papejte si zmrzlinky a ovoce :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím dobrý, ale patrně s odřenýma ušima, chtělo by to Petule trochu přitvrdit :-)
Reagovat
petrulinka
Uf, 4:3 :-)
Reagovat
PetaM
Jo :D :D A musím říct, že Piňa je super, trochu kyselá :D Ale dobrá :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Budeme muset někdy udělat nějakou sešlost, i když pochybuji, že by mne rodiče pustili..
Reagovat
petrulinka
Neboj, se mnou a s Lunej by tě pustili určitě :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj, Kvitovci se sejdou, mám to v plánu :))))
Reagovat
smazaný uživatel
udělat výpravu na GS a dotlačit Petru k titulu .. .-)
Reagovat
PetaM
No jo, ale Česká republika je velká ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ten první gem nějak odsejpal, ne? :D
Reagovat
PetaM
Fascinující ... 5 sekund a je to 1:1 :D :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
hmm.. a ted to zamrzlo..
Reagovat
PetaM
Za chvílí naskočí gamy .. :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
bože můj, ztracenej servis.. chjo..
Reagovat
PetaM
První ztracený servis ... Hm, jdu asi pro zmrzku :D
Reagovat
smazaný uživatel
pošli taky, na tohle ovoce stačit nebude.. .DD
Reagovat
smazaný uživatel
Už? To moc nervově nejsi odolnej. Aby ti ta zmrzka vydržela na 3 sety :))))))
Reagovat
PetaM
No já se právě nalazuju na ty 3 sety :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak velký kyblík menhetnu ti bude stačit na tři sety..
Reagovat
smazaný uživatel
uff.. srovnáno..
Reagovat
PetaM
Přesně ten mám :D Ale celý ho teda nesním :D :D To by pak bylo velmi špatné :D :D
Reagovat
petrulinka
Jako mohl bys mi poslat? Za jedno příchuť piňcolada jsem ještě neměla a za druhé z Orlové do Opavy to není tak daleko, ne?
Reagovat
PetaM
Opava je kousek :D Jezdíme tamtudy na chatu :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Si psal, že máš pina coladu.. hm.. ta bude asi dobrá na nervy, co??
Reagovat
PetaM
Doufám :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
můžete se bavit o tenise? Mě dietářku dost nebaví tady číst, co kdo zrovna baští :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Jak si přeješ Lunej :-)

PetaM - byl jsi dnes hrát? Já byla, ale ne tenis :-)
Reagovat
PetaM
Omlouváme se :) :)
Reagovat
PetaM
Marki, dneska ne. Dopoledne tady bylo škaredě, a odpoledne jsem nečekal, že bude takové vedro :D :D A co jsi byla hrát? :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Badminton s tátou asi skoro 3 hodiny.. mám z těch jeho ran oddělaný rameno.. :D
Reagovat
PetaM
Bad je super! Miluju ho! Jako malý jsem ho hrál pořád. No, malý :D V pubertě :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
dík za pochopení :)))
Reagovat
smazaný uživatel
To je, ale chce to pořádný rakety, ne nějaký z penny za stovku obě. Já jsem dala za jednu asi 15ookč..
Reagovat
PetaM
Nemám rád "šunty". Když sport, tak kvalitně :)
Reagovat
smazaný uživatel
přesně, moje řeč .-)
Reagovat
LukasH
Já to nechápu. Před chvílí jsem přijel domů. Tam je celej den stream a prostě jenom na Petru ne a pak už zase jo?
To tedy chtějí ukázat, že Petra opravdu nikoho nezajímá?
Reagovat
PetaM
Prostě špatně vyšel čas ... :(
Reagovat
LukasH
To se u Petry stává nějak často.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi to chtějí dokázat tak vehementně, že kvůli tomu nevysílají i vlastní hráčku.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Caro už to dopinkala - gratuluji monty, a ted Petra. POJĎ!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak stream není..
Reagovat
PetaM
No, čísla nesnáším. Ale nic jiného nezbývá. Tak Peťo pojď! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pak nemáme být zoufalci, když nám Petru věčně neukazujou :)
Reagovat
smazaný uživatel
čísla jsou strašný.. tak si rozdrtíme palce no..
Reagovat
PetaM
Tak tak :D :D Petra už má 6 minut hrát. A nic :D
Reagovat
PetaM
Jen jsem to dopsal, tak posunuli čas :D :D
Reagovat
Bob
Že by Caro dneska vyhrála aniž by jí to někdo musel skrečovat? :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak stream na Caro zatím funguje a to měly být do 22...třeba zůstane i na Petru ..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak že by to utli v půlce zápasu se asi čekat nedalo..
Reagovat
PetaM
Asi tak. Nechají dohrát Caro, ale pochybuju, že budou začínat novým zápasem. Uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi máte bohužel pravdu. Já se jen snažím za každou cenu najít nějakou naději.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale když se s tím teď holky budou crcat dostatečně dlouho, tak se třeba převalíme do toho intervalu, kdy zas budou kamery zapnuté ;-))
Reagovat
PetaM
Jako že by hrály ještě 2 hodiny? :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Smím se zeptat, od kdy jsou zase zapnuté??
Reagovat
smazaný uživatel
Někdo tady psal od 19 hodin tamního času..
Reagovat
smazaný uživatel
Takže u nás v 1.. I kdyby to Caro natáhla do tří setů, tak Petru neuvidíme.. skvělý..
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslel, že tam mají už půl šesté. No nic, moje chyba, omlouvám se za plané naděje..
Reagovat
smazaný uživatel
Časový posun je 6 hodin..
Reagovat
Crashwoo
Stream na Petru na Livesportu je ohlášen, ale nikde ho nevidím :(
Reagovat
PetaM
Lidi, já bych pochopil, že Petru nevysílají. Nějaká Česká republika, ani neví, kde ležíme a ještě si nás pletou s Čečenskem. Ale Petra hraje s hráčkou USA, a to je mnohem více nepochopitelné, že nevysílají vlastní hráčku ... :D Jsou vážně divní ... Holt vyspělý stát. To my nemůžeme pochopit :D :D
Reagovat
ta-dah
V New Haven je vlhko a horko, teplota 30 stupnu. Jak Makarova tak Errani vypadaly dost zadychane. Jinak zapas Petry uz British Eurosport nevysila,mam v umyslu jej sledovatna streamu www.streamhunter.eu/tennis-live-streaming-video.html/. Snad se vam zadari se pripojit, rozhodne je tam Petrin zapas ohlaseny.
Reagovat
smazaný uživatel
Není. Bohužel..
Reagovat
smazaný uživatel
Já zatím našla streamy do jedný.. a to počasí, no fuj.. snad to Petra nějak udýchá :(
Reagovat
petrulinka
Tak kdybyste náhodou někdo někde Petřin zápas objevili, tak dejte sem prosím odkaz. Díky
Reagovat
PetaM
Jediné pozitivum ... Všechna ČF by měla být v televizi ... :D Takže máme naději, že ji zítra určitě uvidíme :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Má to ale jeden háček, musí dnes vyhrát... :-)
Reagovat
PetaM
To není háček. Já věřím ve výhru :D Snad se poučí ze včerejška. Pokud zůstane pozitivní, tak to půjde :)
Reagovat
PetaM
To není háček. Já věřím ve výhru :D Snad se poučí ze včerejška. Pokud zůstane pozitivní, tak to půjde :)
Reagovat
Mr.Pink
Dám odvážný tip. 2:0 Riske :).
Reagovat
smazaný uživatel
Jako že Petra prohraje? Ehm.. já očekávám třísetový zápas, což je opravdu pravděpodobné. Petra by se klidně mohla jmenovat takto : Petra Třísetová Kvitová :D
Reagovat
Mr.Pink
Kvitovka může vyhrát, ale v dnešním zápase jí moc nevěřím a tipuju prohru 2:0. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Že se nestydíš fandit na českém portále cizí hráčce proti Petře, která potřebuje co nejvíc pozitivní energie od fandů.. tos mě zklamal :)))))
Reagovat
Mr.Pink
O fandění jsem nic nepsal. TIP :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nechytěj mě za slovo :))) Když píšeš tip pro výhru cizí hráčky, tak nefandíš, protože správnej fanda věří..:))
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k obecně známé přesnosti tipů Mr. Pinka to znamená, že Petra dneska vyhraje 6:2, 6:1 ;-))
Reagovat
smazaný uživatel
"Obecně známé přesnosti tipů" - líp bych to neřekla :)))) tentokrát mu tu kazíš pověst ty :)))
Reagovat
Mr.Pink
:) mé tipy jsou docela přesné. viz caro - petra 2:1 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Z těch tipů, co jsem tady s tebou zažila, ti vyšel tenhle jedinej, takže o jaké přesnosti to mluvíš? :))))))
Reagovat
smazaný uživatel
To je asi jedinej tip, který ti vyšel :-)))
Reagovat
Mr.Pink
neprovokuj :). není to pravda, zeptej se montyho :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak jsme se pěkně shodli ve stejný čas :)))))
Reagovat
Mr.Pink
Budu rád, když mi tip nevyjde. Petra potřebuje nějaký dobrý výsledek před USO.
Reagovat
smazaný uživatel
Marně si to žehlíš, zkazil si tady vlákno věřícím fanouškům :))))
Reagovat
petrulinka
Tak teď jsem se koukala na streamy a nikde zápas Petry nevidím, takže se obávám, že nebude. Je tam jen zápas Sloane.
Reagovat
smazaný uživatel
To už víme.. :-) Nemá někdo tušení, jaké je v New Havenu počasí? Blíží se liják? :D
Reagovat
smazaný uživatel
neblíží ani omylem, vše je proti nám :-D
http://www.bbc.co.uk/weather/4839366
Reagovat
petrulinka
Jéé, sorry, já nečetla ty příspěvky níže, přišla jsem až teď. To jsou fakt kreténi, opravdu nechápu, proč nemůžou jet kamery na všechny zápasy.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tedy, urychleně objednávám slejvák do New Havenu..!!!
Reagovat
PetaM
Protože zrovna v tu dobu nemá hrát žádný zápas. Třeba se to nějak vykutí :D
Reagovat
petrulinka
No a protože nemám Slovaksport1, jen 2, tak jsem si půjčila od syna velký noťas, pěkně naladila zápas Carol, a až pak jsem zjistila, že Petřin zápas vysílat nebudou. Fakt to nechápu.
Reagovat
smazaný uživatel
Na TP je špion, kterej donáší na tolik neoblíbený místní klub a proto vidíme kulový :)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě jsou to ******. Co naděláme :-/
Reagovat
PetaM
Zkuste nechat zapnutý zápas Caro a uvidíte :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Obávám se, že uvidíme prd..
Reagovat
petrulinka
Tak to jsi mi hned zvedla náladu, s chutí jsem se zasmála :-)
Reagovat
PetaM
Naděje umírá poslední! ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Do kdy jsou zapnutý streamy? Třeba si Caro pospíší :D
Reagovat
PetaM
Já už bych se snad ani nedivil ... :D
Reagovat
PetaM
Ve 22 se vypnou.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to asi nestihne :/
Reagovat
smazaný uživatel
Posledně (zápas s Caro) zjevně taky nebyly vypnuté, když ten zápas vysílala Arabia TV..
Reagovat
PetaM
No, koukal jsem na Schedule Eurosport. Tam se končí ve 22. Uvidíme, jestli se to někam přepne, nebo vypne :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nepřepne, nejspíš ti dál poběží Eurosport.
Reagovat
PetaM
Nenič moje 0,000000000000001 % naděje :D :D :D
Reagovat
gigin
Taky to tam nedávají...

19:00-LIVE WTA Premier New Haven Sara ERRANI (ITA) vs Ekaterina MAKAROVA (RUS)
20:30-News
20:35-One to One - Knapp Clicca per vedere il programma ON AIR
20:45-LIVE WTA Premier New Haven Karin KNAPP (ITA) vs Caroline WOZNIACKI (DEN)
23:00-Magazine ATP
23:30-WTA New Haven Sara ERRANI (ITA) vs Ekaterina MAKAROVA (RUS) (replica)
01:00-LIVE WTA Premier New Haven Julia GOERGES (GER) vs Sloane STEPHENS (USA)
03:00-Circolando TC Forte dei Marmi
03:30-Beach Tennis
04:00- WTA Premier New Haven Karin KNAPP (ITA) vs Caroline WOZNIACKI (DEN) (replica)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč nás nemá nikdo rád? :))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Sára je venku :-) Gratuluji Kátě :D
Reagovat
petrulinka
Tak jsi v pořádku dorazila a doufám, že sis to v Brně pěkně užila. Já tam taky jezdím na srazíky z jiného fóra. Ono to Brno je napůl cesty jak pro nás moraváky, tak pro vás čecháky. Já jen doufám, že budou zápas Petry dávat na Slovaksportu, měli tam mít tenis už teď od 7, a je tam fotbal.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, proč se musím kamarádit se samýma Moraváka, kdo má ty dálky jezdit :))))))) Jsem docela grogy, ponocování a dlouhá cesta se podepsaly, ale nemůžu si jít teď lehnout, protože bych nevstala. A vzhledem k tomu, že vidět Kvítko na kurtu je pro mě hodně vzácné, nesmím si to nechat ujít. Snad mi půjde net v poho a nebudu tam zase mít stojící figurky :))
Reagovat
PetaM
Ono je skoro pro všechny vzácné vidět Petru, Američané nejsou tak vstřícní a nedávají jí na televizní dvorce :D A když už tam je, tak jsou kamery vypnuté :D Takže už se nemůžu dočkat nočního (pro nás) zápasu Petry :D Zmrzlina se chladí, snad nebude potřeba :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jakou máš zmrzku? mňam :D Já mám ovoce, hubnu s Petrou :D
Reagovat
PetaM
Já mám ovoce teď, teda zeleninu :D Pak zmrzku :D Mám piňakoládu :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mňam, tu jsem měla nedávno. Doporučuji taky od stejná značky Mojito, v horku skvěle osvěží :D
Reagovat
PetaM
Já takovou příchuť nikdy neměl, tak jsem zvědavý :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já to myslela trochu jinak :)))

PetraFans - taky se snažím, ale už mě to nebaví, se to vždycky pak zasekne a to další jde těžko shazovat. Ještě když tady čtu čím se PetaM hodlá večer cpát :))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já to moc zase nepřeháním s tou dietou, ale včera jsem snědla tabulku čokošky za 5 minut, tak dnes radši něco zdravějšího :D
Reagovat
smazaný uživatel
No kdybych vypadala jako hubenější Aga nebo jak ses to popsala, tak těch čokolád sežeru podstatně víc :)))) Já celý prázdniny neměla zmrzku ani čokoládu a začínám mít absťák :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já se bojím, abych se vešla do oblíbenejch džín :D Hubenější než Aga nejsem, jen lehčí:D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak do mých oblíbených džín se zaručeně nevejdu, i kdybych se nechala na dlouho uspat a nejedla. :) Je to otrava celej život se pořád hlídat..
Reagovat
smazaný uživatel
To mi povídej. Závidím těm, co můžou sníst cokoli a budou stejně hubený..
Reagovat
Roger_Federer
jakože Kvitova vypadne z top 10? Jo?
Reagovat
PetaM
Ještě ne ;)
Reagovat
petrulinka
Tak kdo Peťuli fandíte, tak dnes prosím držet všechno co máte :-) A ti, co nefandíte, tak si prosím odpusťte hloupé řeči. Díky :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dneska jsem tady, před chvílí jsem dorazila z brněnské metropole :)) Měli jsme druhý srazík z jiného fóra a včera mě naštvali, že nikdo nechtěl koukat na online, proto jsem měla smůlu a přišla až na konec, ale naštěstí to Peťulín dal. Takže fandím fandím do bezvědomí, na hloupé řeči nereaguju :))))) I když teda nejradši bych to zalomila do postele :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Nezdají se vám ty časy zápasů nějaký divný? Petra má hrát po Caro v 21 hodin, ta ovšem svůj zápas má odehrát o půl hodiny dřív. To mi hraje nebere..
Reagovat
smazaný uživatel
Na streamu je Caro od 20.30 a Petra od 22.30, což tak nějak odpovídá.
Reagovat
smazaný uživatel
Tím líp, že hraje až od půl 11., ale v rozpisu na stránkách turnaje je Pera v čase not before 3PM ( ne před 15. jejich času - 9 našeho večer).. to se moc nepovedlo :D
Reagovat
PetaM
Možná chyba, možná nevědomost rozdílu "Ne před 15:00" a "V 15:00" :D :D
Reagovat
petrulinka
Tak já hlavně doufám, že Petřin zápas budou Slováci dávat, protože jinak jsem namydlená jako blesk. Můj pc mi nekomunikuje s internetem a dávám ho opravit, na malém noťásku mi stream nebude fungovat a kluci mě na svoje pc nepustí, jelikož brzy ráno vstávají na brigádu a já tenis docela nahlas komentuju, což jim teda dost vadí. Tak abych nakonec neskončila zase u čísel, ale tak snad ne.
Reagovat
PetaM
Je možné, že tam skončíme všichni :) Protože jak jsem se díval na TV Schedule, tak se vysílat bude do 17:00, pak se přeruší a začne znova v 19:00 (jejich času) :) Vzhledem k tomu, že Petra nezačne dříve, než v 15:00 (zřejmě až v 16:00 - a to Bůh ví jestli, pokud se zápasy před tím protáhnou), takže začít může klidně až v 17, kdy by se měly kamery vypnout :D :D :D Snad nám to ale Eurosport neudělá kruci :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Další zápas u čísel bych už nedala. To je snad nejhorší, nevědět, co se na kurtu děje..
Reagovat
PetaM
Přesně. Bez důkazního materiálu je to špatné! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Na rozpisu streamu pořád ten Peťin zápas visí, ale tady v tom plánu http://www.atpworldtour.tennistv.com/?WT.mc_id=atp7 ho nevidím :-( Kruciš, to by byl fakt zákon schválnosti, kdyby ten jedinej zápas, kde hraje zrovna ona nevysílali, to ať mě ani neštvou :-( Ale pořád doufám, že ji konečně už fakt uvidíme.
Reagovat
PetaM
Snad nám to neudělají ...
Reagovat
PetaM
Petra už není ani na rozpisu :)
Reagovat
smazaný uživatel
To už bych fakt sedla do letadla a tam udělat takovej bordel a cestou bych se zastavila u Petry :D :D
Reagovat
PetaM
Normálně nechám zapnutý Eurosport a zkusím to tak :D
Reagovat
smazaný uživatel
To si děláš legraci, ne?????
Reagovat
PetaM
Nedělám. Třeba se zase objeví ...
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm.. jedu do Ameriky teda :D :D
Reagovat
PetaM
Jsem pěkně nas*aný teda.
Reagovat
smazaný uživatel
Přitom na hunteru je pořád psaná ..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jsme minimálně 2.. tak si tedy zopakujeme včerejšek.. :(
Reagovat
PetaM
Vážně? Jsem na streamHunteru a už tam není :(
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, máš pravdu, ze streamů zmizel :-( Do pytle ale už fakt. Ten kýčovytej národ mě nepřestává fascinovat z toho blbějšího úhlu pohledu. To bych ráda věděla, z jakýho důvodu vypustí jeden zápas, to tím chtějí ušetřit nebo to nejde technicky nebo co :-((((((
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadá to, že jsme v zadní části těla :/ :(
Reagovat
PetaM
Nekoupili si práva na 17:00-19:00. Přesně na čas Petry .. Jako by to tušili :D
Reagovat
smazaný uživatel
Může mi někdo říct, co proti Petře mají? :(
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a je to opravdu v zádeli.. volové, určitě nemají rádi KZFFPK :))
Reagovat
smazaný uživatel
Já to nevím, ale nejvyšší čas, abyste sedli na to ledadlo a letěli nejen vysvětlit Petře co a jak, ale i těm Američanům dát patřičně najevo, co mají hlavně vysílat :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Obávám se, že se to nedá z časových i finančních důvodů zvládnout. ./
Reagovat
Roger_Federer
jakože Kvitova vypadne z top 10? Jo?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, Féďa vypadne z top10 :)))))
Reagovat
misa
bojuje statečně, i když jí to teď moc nejde. Včera byla jediný set od vypadnutí z top 10. Dnes snad postoupí ve dvou.

Příští týden bude Petra mezi 9. a 13. místem. K udržení top 10 musí dojít do finále. Ty hráčky, které jsou v dalších kolech před ní: Riske, Pavlu. a buď Klára nebo Vesnina nejsou nepřekonatelné, ale u dnešní Petry je těžké cokoliv předpovědět.
Reagovat
smazaný uživatel
Tos mi připomněla, jak vloni byla za stavu 3:0 3 gemy od prvního místa.
To ten čas letí ...
Reagovat
Bob
Předloni.
Reagovat
Bob
A vloni taky :D
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, ale vloni v lednu s LiNa :)
Reagovat
slacker
A kolik gemu je od prvního mista ted? :-)
Reagovat
misa
Připomněl, hlásím se k mužskému pohlaví :-)
Reagovat
petrulinka
Tak to je trošku velký rozptyl 9 - 13 místo, nejde to upřesnit? Škoda, že tady teď nemůže chodit Tommr, ten to tu vždy dával krásně i s bodíky před každým zápasem a člověk měl přehled. Já tomu bodování nerozumím totiž vůbec. Ale i tak díky, alespoň něco :-)
Reagovat
misa
Všechno je přehledně na

http://www.tennis4wta.com/Siralama/s1_50.html

Pokud Petra prohraje ve 2. kole nebo čf. bude 12. nebo 13., záleží na tom, zda Sloane dojde do finále. Pokud prohraje v sf. bude 11. nebo 12., záleží na tom, zda Sloane získá titul. Finále ji zaručuje 10. místo a titul pak 9.
Reagovat
slacker
A není to uz vlastne jedno kolikat bude? Cim nize tim je to méně dulezite, jednickou byt nechce
Reagovat
misa
Zítra se klidně může rozhodnout, že chce.
Reagovat
smazaný uživatel
ok, srry. Možná se v budoucnu eště spletu ...
Reagovat
gigin
Nico dnes 28. Ale asi víš :)
Reagovat
carolyn
Feliz cumplea?os Nicolás!
Reagovat
carolyn
sakra tu nejdou psát znaky, nějaké zaostalé tu :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Po včerejšku si moje děvčata akorát lížou rány. Škoda Moniky, asi fakt má něco s ramenem, páč prohrát tolik servisů.

Hingis - jasná překvapivá prohra
Angie - jasná prohra. Doufám že si jenom ten zápas potrénovala, páč podle livescore jakoby někdy v gemu zapla a pak jej vypustila.
Hsieh - velmi překvapivá prohra
Jarka - překvapivá prohra
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je pěkná fotka... Monča v akci. :)
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/529132_519071841494254_1042236970_n.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
No jo no. Monča.

Příště jí ve Wimblasu řeknu, že je v mojem FC Cvokhausen. A možná se zmíním i o tvojem Dulciena ..

Kura, by někdy mohla udělat junior exhibici v Praze s Katkou :)))
Reagovat
smazaný uživatel
No jo no. Monča.

Příště jí ve Wimblasu řeknu, že je v mojem FC Cvokhausen. A možná se zmíním i o tvojem Dulciena ..

Kura, by někdy mohla udělat junior exhibici v Praze s Katkou :)))
Reagovat
smazaný uživatel
No hele, Monča letos hrála na Sparta Prague Open. Já viděl její zápas sice jenom na chvilku (musel jsem jít na autobus), ale moc se mi tam zalíbila. :) Takže je klidně možné, že tam bude příští rok zase a nemusíš ani jezdit do Londýna. :)

Každopádně tu exhibici s Katkou by udělat mohly... A ještě přibrat Donnu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Klárka zatím výborně! Snad dá i tu Vesninu, i když to asi bude těžké. Ruska bude mít sebevědomí, když zametla s Němkou...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Saba potvrzuje to ocem jsem psal po Wimbledonu. Trava je jeji povrch ale Hardy tezkej prumer ne-li mirnej podprumer. Anastacia tedkon moc nemela dlouho for¨mu tak by ji to snad mohlo trosicku povzbudit.
Reagovat
smazaný uživatel
Mám radost, že Petra vyhrála, možná větší než kdyby vyhrála ve dvou. Proč? Protože se pak často stává, že následující zápas prohraje. :-) Když prohrála první set a dokonce v druhém ztratila podání, myslela jsem si, že je konec. Ale Petra ukázala jaká je bojovnice a otočila to. Trochu mne jen mrzí, že za stavu 5:2 pro ni nedokázala zápas dopodávat. Nicméně je vidět, že když Petře teče do bot, ukáže své lví srdce. :-)

Dnes zhruba kolem 21:00 hraje osmifinále proti Alison Riske, tak doufám, že pomstí kamarádku Steff. Dobrou zprávou je, že bude stream, takže nebudeme muset trpět pouze u čísel.

Hodně štěstí, Petro. POJĎ!!.
Reagovat
petrulinka
Já ti nevím, jestli není raději lepší trpět u čísel. Ale samozřejmě, že si nenechám Petru na streamu ujít a pevně věřím, že vyhraje :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ze bude stream, tak to je super :-)

A jenom chci dodat ze od stavu 3:3 ve druhem setu Petra vyhrala 6 her v rade. Aspon je cast utkani kde se da rict: Skvela prace :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tady jsou nějaké fotky ze zápasu... dokonce dali Petru jako úvodní fotku.. :-)

https://www.facebook.com/NewHavenOpenatYale
Reagovat
PetaM
Peťa na streamu bude, jen pokud začne nějak kolem 3. Jak jsem se díval, tak od 13-17 bude stream, pak se na 2 hodiny vypne, a v 19 bude zase zapnutý. Petra začíná v 15:00, ale ty zápasy před ní jsou dost nabité a s největší pravděpodobností bude začínat později ... Uvidíme, každopádně je super, že stream je a snad vydrží :D :D
Reagovat
gigin
http://www.manuela.com/p26721226/e62a25aa2
http://www.manuela.com/p26721226/e67d9da24
http://www.manuela.com/p26721226/e6d06e619
Reagovat
smazaný uživatel
Julču znám a tyhle fotky taky. :)
Reagovat
gigin
Opakování - matka moudrosti.
Jinak sorry no :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Úplně v pohodě. Pamatuj si, že na pěknou tenistku se vždycky rád podívám. :)
Reagovat
gigin
Aj já :DDD
Jinak Ana o tej Manuele píše, jako o své ofiko zápasové fotografce.

I've received quite a lot of messages over the years asking if it's possible to buy hard copies of the photos on my website, so we decided to do something about it...We've chosen some of the best photos of me on court, taken by my official match photographer Manuela Davies, and put them in an online store. You can access it here:

http://www.manuela.com/p314189926

Má tam celkem zajímavé fotky, ta Manuela. Nejen tenisové.... tož tak :))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, tyhle fotky se určitě objevily i na stránkách Any. Hezké, hezké... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že to Monče nevyšlo. V 1. setu dvakrát vedla o brejk, ale bohužel toho nevyužila. Ve druhém už od stavu 1:1 neměla šanci... Věřil jsem ve vyrovnanější zápas, ale přesto je i 2. kolo pro Monču úspěch, když musela hrát kvalifikaci. Viděl jsem na fotce, že má zatejpované rameno, tak si třeba aspoň odpočine před US Open... Klárce patří gratulace a přeju jí vše dobré, protože je to sympatická holka. Shodou okolností to byl zápas dvou hráček, které jsem letos viděl naživo v Praze. :)

No tak aspoň má radost mnoho z vás, když k tomu přičtu vítězství Petry. Třeba tady teď bude lepší nálada... :)
Reagovat
Reti64
Kéž bys měl pravdu:-)
Reagovat
Frick
Nu, Vesnina není určitě k neporažení. Bylo by fajn chytit formu. Sakra, proč ti není aspoň o 5 let míň. Klárko :-)

Tipuju, že dá ještě příští sezónu a pak asi už se bude chít stát mamkou...
Reagovat
LukasH
Taky koukám, že Angelika je na tom hodně hodně zle. Prohrála úplně jednoznačně.
Reagovat
PetaM
Jo, Angelika je snad ještě v horší herní nepohodě, než Petra. Možná to je ale i smůlou na soupeřky. Dostat hned při úvodním kole Vesninu, teda není žádná pohádka ...
Reagovat
LukasH
Petra vyhrála, ale zase to nedopodávala za stavu 5:2, když vedla 30:0.
Reagovat
slacker
Vidis to moc pesimisticky, podivej třeba na tu peknou ctyrku z dusiku
Reagovat
LukasH
???
Reagovat
PetaM
Fajn, miniinfarkt byl zažehnán. Pevně doufám, že zítra bude Petra na televizním dvorci a na streamu :) Dneska sice některé gamy opravdu špatné, snad to zítra bude lepší :) :)
Reagovat
PetaM
Dobrá, Petra bude hrát na hlavním dvorci. Nezačne dříve, než v 15:00 tamního času. Takže jestli dobře počítám, tak nějak kolem 21:00 SELČ. Máme tedy asi 50 % jistotu na stream :D Paráda :D
Reagovat
Nancy_z
Tak jsem si pořádně oddychla, že to Petra zvládla...
Reagovat
LukasH
Tak Petra 5:1. Ale už to došlo s Petrou tak daleko, že ani tenhle výsledek mě úplně neuklidní.
Reagovat
slacker
Tak vypada ze po mem prichodu chytla opacnou vlnu a jede. Tak at to vydrzi az do konce zapasu
Reagovat
petrulinka
No tak jestli to souvisí s tebou, tak už raději nikam neodcházej a vyčkej do vítězného konce :-)
Reagovat
slacker
V Torontu jsem prisel zxa stavu 5:4 ve druhem setu se Soranou a nabralo to opacny mser
Reagovat
smazaný uživatel
Lidi nepřeceňujte svůj vliv na zápasy... každý si chce přihřát polívčičku, chápu, ale to vážně žádný vliv nemá :)
Reagovat
smazaný uživatel
jsem ještě v Brně, ale až teď jsem se dostala na počítač a doufám, že to Kvítko nepustí nebo ji fakt přerazím..:)
Reagovat
slacker
To jako ze stavu 4:2 v prvnim setu si trikrat po sobe prohrala podani cistou hrou?
Reagovat
rychlej
kde je nejaky stream? diky
Reagovat
petrulinka
Slacker - já jsem přišla teprve před chvílí, tak ti neřeknu, jak probíhal první set, ale třeba ti to někdo objasní.
Rychlej - streamy nejsou, musíš se spokojit s čísílky
Reagovat
slacker
Ja prisel taky az ted ve druhem setu.
Ja to zkontroloval na livesport.cz. Tam je téměř identicky online jako tady ale ja tAm navíc záložka prubeh zApasu kde je to micek p omicku. A ziral jsem nevericne na ty 3 prohrane servisy s nulou a vahal zda to dobře ctu a Petra nebyla na prijmu.

Nevim o co ji jako jde, uz se nas natrapila letos dost a tohle je snad na Chocholouska
Reagovat
rychlej
jeste ze to nikde nedavaji, bo to by bylo zas o nervy
6:4, 3:6, a nyni 0:3, konecny vysledek je sice vzdy nejisty ale tady je to totalni ruleta
Reagovat
smazaný uživatel
Mate FB profily tenisový fanoušci a fanynky?
Reagovat
smazaný uživatel
Ježíš, to zas bude divočina :-D Zaber!
Reagovat
petrulinka
Lidi, jste tady někdo, ať na to nejsem sama? Tak Lunej byla dnes v Brně, doufám, že už jsi zpátky :-)
Reagovat
petrulinka
Že já jsem tady vůbec lezla. Akorát jsem se naštvala, jak čtu skóre Petry. Peťule, Peťule, jak píše Emka, je strašně těžké být tvůj fanoušek a neztrácet víru, když hraješ. A když to nevyjde dnes, tak pevně věřím, že příště se určitě nakopneš ke skvělým výkonům :-) Peťko pojď a zkus to otočit, naděje umírá poslední :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dělám to sice moc nerad, ale Petrochemické, takhle to nejde!
Reagovat
smazaný uživatel
* petro, takhle to....
Reagovat
smazaný uživatel
S Petrou to vypadá bledě, Becková je asi velmi dobrá tenistka :o(
Reagovat
smazaný uživatel
Annika je zatím mírně nadprůměrná antukářka. Zato na hardu jí to moc nejde.
Reagovat
smazaný uživatel
ách jo v posledních měsících je hrozně těžký být fanoušek Petry a neztrácet víru... snad to přejde
Reagovat
lars
Nevite nekdo, proc dali nejdriv zapasy 2.kola a potom az 1.kolo Kvitovy?
Reagovat
Titan
Páč Uršula se odhlásila pro nemoc, tak museli nahánět jinou...:-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist