Záhlavová-Strýcová je po trestu za doping zpět na okruhu

21. 4. 2013, 10:58
Aktuality 4
V pondělí Barboře Záhlavové-Strýcové vypršel půlroční trest za doping a včera večer se už sedmadvacetiletá Češka vrátila na kurty. Výhry se ale nedočkala: v kvalifikaci na antukový turnaj ve Stuttgartu prohrála s Chorvatkou Mirjanou Lučičovou-Baroniovou.
Barbora Záhlavová-Strýcová

Barbora Záhlavová-Strýcová se po půlročním trestu za doping vrátila na tenisovou scénu, ale první zápas jí nevyšel. V kvalifikaci na antukový turnaj WTA ve Stuttgartu prohrála s Chorvatkou Mirjanou Lučičovou-Baroniovou 6-1 3-6 5-7. 

Sedmadvacetileté rodačce z Plzně trest za nález zakázaného stimulantu sibutraminu vypršel v pondělí. Pozitivní test měla během říjnového turnaje v Lucemburku. Vysvětlila ho tím, že stimulant byl obsažen v potravinovém doplňku. Ve světovém žebříčku během trestu klesla ze 124. místa na 159. 

Na antuce ve Stuttgartu by se měly v příštím týdnu představit po fedcupovém semifinále Petra Kvitová i Lucie Šafářová, které však v Palermu zůstávají až do pondělí. V kvalifikaci podobně jako Záhlavová-Strýcová neuspěly ani Eva Birnerová a Sandra Záhlavová, které vypadly ve druhém kole.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Berdych kritizuje systém dopingových kontrol.

Zaujímalo by ma, čo si o nich myslí Záhlavová Strýcová :)
Reagovat
Reti64
Držím palce Báro, půjde to!
Reagovat
smazaný uživatel
Vítej zpátky,Báro!
Reagovat
dadaft
přidávám se. ))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist