Tenistky zajímá i hokej. Kvitová přeje Třinci, Plíšková Litvínovu

14. 4. 2015, 20:00
Aktuality 126
Trénují v hale, která za dva týdny přivítá hokejové mistrovství světa, a snad i proto české tenistky během přípravy na fedcupové semifinále s Francií sledují také vrcholící boj o titul v hokejové extralize. Sympatie k oběma finalistům dokonce v týmu obhájkyň loňského fedcupového prvenství rozdělují dvě nejvýše postavené české hráčky Petru Kvitovou a Karolínu Plíškovou.
České tenistky (© Česká sportovní)

Vycházející česká hvězda Plíšková si hokej oblíbila před několika lety v Litvínově, kde jednu dobu trénovala. "Takže od té doby jim fandím," uvedla. Ale za ortodoxní fanynku se třiadvacetiletá rodačka z Loun nepovažuje. "Není to žádné velké fandění, protože na zápasy nechodím. Ale na hokeji jsem se tam už podívat byla a samozřejmě, že teď sleduju i finále a věřím, že to dotáhnou k titulu," řekla Plíšková. 

Už méně se vývoj série mezi Třincem a Litvínovem po dvou výhrách Severočechů zamlouvá domácí jedničce Kvitové. Rodačka z Fulneku začala hokejové dění daleko více sledovat díky vztahu s prostějovským hokejistou Radkem Meidlem. "S přítelem jsem se dívala o víkendu na oba zápasy. Fandím víc Třinci, protože je z Moravy. Ani nevím, v kolik se zítra hraje, ale kdybych měla chvilku, určitě se ráda podívám," řekla Kvitová.

Ještě blíž k hokeji mají další členky výběru kapitána Petra Pály. Brněnská rodačka Lucie Šafářová už dokonce na extraligovém utkání Komety vhazovala úvodní buly a jako jediná stála na ledě s bruslemi i hokejkou. "Když jsem byla menší, tak jsem s tátou na rybníce hokej hrávala. Mám ten sport ráda," uvedla. Plánuje, že když bude příležitost, zajde si na nějaké utkání českých hokejistů na nadcházejícím mistrovství světa.


S bruslemi si ale nejvíce tyká Barbora Strýcová, která se v dětství ještě před tenisem věnovala krasobruslení. "V Plzni mám mezi hokejisty spoustu kamarádů, když jsem doma, chodím koukat i na zápasy. Ale jinak hokej sleduju, až když o něco jde," řekla Strýcová.


S ohledem na náročný tréninkový program se v Ostravě tenistky ke sledování finále v televizi zřejmě nedostanou. "Budu to asi sledovat on-line přes mobil," řekla Plíšková.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

126
Přidat komentář
George_Renel
http://sport.idnes.cz/tenis-kvitova-fed-cup-0tg-/tenis.aspx?c=A150416_080654_tenis_rou
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.bbc.com/sport/0/tennis/32295996
Reagovat
tommr
The suggestion to miss Indian Wells and Miami came via a text from my coach and I must say I was shocked - I never imagined he would send me a message telling me to stop playing tennis ...

takže je jasný kdo za tím nápadem vypustit dva největší turnaje v sezóně hned po GS stojí. Doufám, že Kotyza za tohle kontroverzní rozhodnutí taky převezme odpovědnost pokud to bude mít pro Petru špatný následky ...
Reagovat
blixa
:D :D :D Jak si tu odpovědnost představuješ ? Bude zaživa stažen z kůže a nebo bude jen zastřelen za úsvitu ? :D
Reagovat
tommr
bude úplně stačit když odstoupí což už měl podle mýho názoru udělat dávno ...
Reagovat
Jan
Stažen z kůže a pak zastřelen. A to večer :)
Reagovat
sprchon
Petra je dospělá a svéprávná. Může si dělat co chce a sama za sebe zodpovídá. ;)
Reagovat
tommr
nicméně dobrej trenér by jí měl správně motivovat a starat se o to, aby byla fyzicky i mentálně fit a ne jí ještě navádět k tomu, aby vypouštěla důležitý turnaje ...
Reagovat
Fandina
O tom, že Petra nebude hrát, přemýšlela několik dní a nocí a nakonec se rozhodla sama. A to, že jí trenér navrhne odpočinek může být proto, že vidí, že ho tenistka potřebuje.
Reagovat
tommr
kdyby se o ní řádně staral tak by třeba ten odpočinek už na začátku sezóny nepotřebovala. Kde se vůbec na začátku roku flákal, že s ní ani nejezdil na turnaje?
Reagovat
Fandina
Nebyl s ní snad jen na jednom turnaji a vynechala téměř po čtvrtině sezony, ne na začátku. Teď už je to jedno. Jede se dál.
Reagovat
Roger_Federer
Teprve se ukaze zda to byl dobry krok ci nikoliv.Soujlasim, ze pokud to bude mit negativni odezvu, mel by Kotyza konecne zacit neco delat, nejlepe sam odejit..
Zatim je Kvitovka sami usmev a vypada jak nabita baterka, ale prvni turnaj uvidime real.
Reagovat
smazaný uživatel
Člověče chlape, ty si to koučování představuješ jak Hurvínek válku..
Reagovat
Jan
Vidím tommre, že pod tebou jako trenérem by tenistky potily krev :) Ale třeba by to neslo ovoce :)
Reagovat
tommr
nevím jestli bych byl tvrdej trenér, ale co vím určitě je to, že bych nikdy svým svěřenkyním neposílal esemesky, aby se na to vybodly ...
Reagovat
Fandina
Nevíš, jak to bylo. Je Petry věc, že se tak rozhodla.
Reagovat
sprchon
Kotyza nemá právo zasahovat Petře do osobního života. Jsou věci, které ovlivní, ale i věci, které neovlivní. Nevíme, jak na tom byla, oni dva to určitě vědí moc dobře a já věřím, že se rozhodli správně. Potřebovala odpočinek, tak si ho jednou dopřála. :) Nevidím na tom nic špatného, nic bych v tom nehledal.
Reagovat
smazaný uživatel
Nějak ti uniká to, že pro Petru to zas tak důležité turnaje nejsou..
Reagovat
gedzitka
Nevím, já s tím odpočinkem souhlasím, jak Petra řekla: když má člověk práce plný zuby, vezme si dovču. A lepší když ten odpočinek přišel teď, v době turnajů, na kterých se jí stejně moc nedaří, než aby tam jela, uhrála prd a pak vynechala třeba RG a Wimbledon. Jediný rozdíl je v tom, že řekla pravdu a nevymlouvala se na zranění. Taky mohla říct, že má zraněný rameno/záda/natažený sval...a místo Kotyzy by byl na pranýři Stober.
Reagovat
smazaný uživatel
To víme už dávno, že to byl Kotyzův nápad tyhle turnaje vypustit. Je vidět, že ty tu Petru a to, co se kolem ní děje, zas tak moc nesleduješ. Hlavně že máš potřebu jí do toho furt kecat..
Reagovat
misa
Myslíte si, že Radek Meidl bude nominovaný do reprezentace? :-))
Reagovat
PH94
Težko říct jaký má Růžička ceník :D
Reagovat
blixa
Petra snad není tak chudá aby Radek nemohl hrát v repre ! ;-)
Reagovat
misa
Tak, tak. Myslím, že 50 000 USD by mohlo stačit :-) Petra by pak hrála asi až v Paříži.
Reagovat
PH94
Ona by jí to pak kdyžtak pani Růžičková vrátila kdyby Radek neměl moc formu :D
Reagovat
misa
https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/11133799_10153786542129517_4177127483830488787_n.jpg?oh=da58372d49a2d2d3aa8c0c344437d59b&oe=55A2E721

Hm, Pála se obklopil Kvitovou a Plíškovou, to mi moc velké naděje na sobotu nedává...
Reagovat
smazaný uživatel
jj, místo Karolíny měla hrát Bára :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ne vážně, nic bych v tom nehledal. Se poskládali podle velikosti .-)
Reagovat
sprchon
Bára z nich vypadá skoro na všech fotkách nejsmutněji... Že by proto, že si v singlu nezahraje?
Reagovat
misa
Rozvedla se.
Reagovat
sprchon
Už v lednu... Ale taky mě to nejdřív napadlo. ;)
Reagovat
tommr
já bych se spíš přikláněl k menší frustraci z toho, že ani 23.místo na světě jí v našem týmu nejspíš nebude stačit k tomu, aby si o víkendu zahrála ostrej zápas ... :)
Reagovat
misa
Ono ani místo v top 15 nebude třeba stačit.
Reagovat
slacker
Sberaci to maji free
Reagovat
smazaný uživatel
Právě sleduju trénink Kiki, zkouší hrát proti levakovi, ale moc jí to nejde. Našim to šlo včera lépe. Za hodku tiskovky. A Amelie už má bříško :-)))
Reagovat
misa
Ty tréninky jsou volně přístupné nebo jsi nějaký VIP?
Reagovat
ludolf
Kvitová : Plíšková = 6:2. To nenasvědčuje tomu, že by Petra byla jasně horší než Karolína, jak tu někteří psali.
Reagovat
blixa
To snad ani nikdo netvrdil. Ale velký závěry bych z toho nedělal, Kája je vyloženě zápasovej typ a tréninkový utkání nehraje moc dobře.
Reagovat
Fandina
:-)))))) To mě pobavilo.
Reagovat
blixa
Tak já nevím, no. Sama to o sobě říká ..
Reagovat
Fandina
Aha, tak to jsem nevěděla.
Reagovat
smazaný uživatel
Pre mna je obsadenie ceského finále velmi netradičné..Zrejme nebude na mieste, ak poviem, že mi v ňom chýbajú klasické kluby, lebo min. Litvínov je jeden z najtradičnejších z tradičných, ale aj tak, proste absentuje mi tam Sparta, Pardubice, Zlín, atd...Na finále Litvínov Třinec bol pred sezónou asi taký kurz ako na finále Ligy majstrov Leverkusen - Monaco..

Moje sympatie má skor Třinec, ale jeho súčasné šance považujem za nulové.
Reagovat
smazaný uživatel
Ji, chybí tam tým, který budí emoce jako Kometra, Pardubice, Zlín, Sparta, Slavia. Tak to ta série moc lidi nezajímá, podle me je to i trochu marketingové fiasko, protože finále se hraje na stadionech s kapacitou pět tisíc...
Reagovat
Kozoroh
Co to plácáš?? Že o finále není zájem?? Ručínský, Šlégr a další budí zájem tím, že jim tuzemský titul ještě chybí a nyní mají šanci ho získat, nejen pro sebe, ale i pro Litvínov.

Forehand - asi moc náš hokej nesleduješ, ale na počátku sezóny jsem zaregistroval prognózy, že právě Litvínov s Třincem se střetnou ve finále. Proti sobě se střetávají dva nejlepší celky základní části, tudíž nic překvapivého.
Reagovat
smazaný uživatel
Já neplácám, vycházím z toho co čtu, co slyším od lidí, co hokej sledují a podobně. Že se střetly dva lokální týmy se nedá popřít. Třinec ani Litvínov zkrátka nemají takový potenciál zasáhnout širší fanouškovskou základnu už z geografického zákonitosti. Abych ti to dokázal jednotlivými čísly, tak na FB má Litvínov skoro nejmíň fanoušků z ELH klubů (15 tisíc, Třinec na tom není o moc lépe (25 tisíc). Navíc jejich stadiony jsou malé a tudíž logicky zisk ze vstupenek nebude zdaleka takové. A všechno navíc pohřbívá skutečnost, že to vypadá na jednoznačný průběh. Takže mě tu přestaň osočovat a předlož relevantní argumenty a né svoje domněnky. ;) Víš, ono média umí udělat z prdu kuličku a ten příběh Růči je sice pěkný, ale že by ho někdo nějak prožíval - to nee. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kromě samozřejmě fanoušků Litvínova... Kterých moc není, jako fanoušků,. ne někoho, kdo s ním sympatizuje, protože si na Idnes.cz přečte srdceryvný příběh o Ručinském...
Reagovat
Fandina
Já osobně si myslím, že Litvínov je zvučné hokejové jméno. Pamatuji se na doby, kdy tam působil Ivan Hlinka. Takže jako lokální klub ho nepovažuji.
Reagovat
Kozoroh
Ve finále se proti sobě střetávají první a druhý celek základní části. Jako sorry, ale tvá slova o "marketingovém fiasku" mi připadají mimo mísu.
Reagovat
blixa
Možná má na mysli, že to je marketingové fiasko pro Spartu :D Pro Litvínov a pro Třinec ale určitě ne ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
ok, marketingové fiasko jsem přehnal, ale jinak si stojím za tím, že je to jedno z markentingově nejméně atraktivních finálových sérii za poslední roky. ;)
Reagovat
tito
Výjimečně se neshodneme. Litvínov!!!
Reagovat
Frick
Je na Q-listu Madridu!

A spolu s Petrou je tam ještě Lucka Hr.

V MD listu pak anše elitní kvarteto.

Znamená to tedy, že Terka, Katka, Denča, Klára, Bára K. by se mohly objevit ve městě, které je neodmyslitelně spjato s jedním legendárním užitkovým automobilem. Doufám, že je tim budou vozit z hotelu na kurty :o)
Reagovat
Frick
Ta baráž je příšerná!
Reagovat
Frick
http://sport.idnes.cz/tenistky-si-zkusily-ctyrstovku-pred-semifinale-fed-cup-s-francii-p9p-/tenis.aspx?c=A150414_163413_tenis_tof

Mi to přijde strašně, strašně moc. Jsou to vrcholový sportovkyně, Lucka Š. má vyloženě atletickou postavu (blízkou Zuzce nebo Denče)

Když si to člověk srovná s takovou Caroline, která uběhla maraton za 3h 26m. S tim, že maraton musí bejt velice náročnej an vše, s tim, že Caroline secjenom má svý křivky a neni to vyzáblej střízlík (Libí se mi to, jen prostě maratónský běžkyně váží méně).. no poměr k WR Pauly Radclife je to nějakých 1,52x

Holky s tim časem 1m 31s dosáhly poměru ku WR (hádejte, komu patří :o) 1,89x

Kdyby chtěly dosáhnout těch 1,52x, tak by musely dát čas 1m 13s

Dala by to aspoň Šafina?
Reagovat
George_Renel
Kdyby ses na to podíval v TV, tak bys viděl, že spíše než běh to byl manifestační výklus....
Reagovat
janek_da
Šafinu odhaduji po pár trenincich na 60-62 s (v tretrách)
Reagovat
misa
Bývalá tenisová profesionálka Amanda Coetzer byla na konci devadesátých let schopná zaběhnout 400 m pod 60 s. A to měří míń než 160 cm, ovšem tahle hráčka vynikala skvělým pohybem a kondicí.

Myslím, že Lucka by to mohla pod minutu zvládnout taky. Včerejší výklus nejde brát vážně :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych kolem toho, že Petra označila Třinec za Moravu, takový haló nedělal. Jako územní celky Čechy, Morava a Slezsko stejně zanikly ve chvíli, kdy komunisté zrušili zemské zřízení a zavedli kraje, jedná se tedy o pojmy patřící do učebnic dějepisu, ne do zeměpisu. Tedy, abych byl zcela přesný, Morava do zeměpisu patří, ale pouze coby název řeky.
Reagovat
janek_da
Tak když sama mluví o tom, že Třinec je v Moravě. A zrovna ona by to vědět mohla, když je Fulnek pár km od hranice se Slezskem.
Reagovat
EllNino
https://www.facebook.com/209380745777915/photos/ms.c.
eJw9zNsNADEIA8GOTmBepv~;GIpEjn6O1THiCaRVMD~;t47dd4ltYu5u~_
Sa1mrI0wVz9Or15g~;
9zVnL3EAhnYaCg~-~-.bps.a.824628610919789.1073741828.209380745777915/824628700919780/?type=1&theater
Reagovat
EllNino
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/11056439_824628700919780_7491915837603438144_n.jpg?oh=eb7cb81489279bfbd02fa81c7950b455&oe=55A97AC6&__gda__=1440582479_76a629b86d8df82a9e99da5095a2c6f7

sakra, tohle je správný :D
Reagovat
sprchon
Mě rozesmívá, jak je strašně malá. :D Ale krásná, když chce. :)
Reagovat
EllNino
tak to já bych tě asi taky rozesmál, když mám 170 :D
Reagovat
sprchon
No tak ona je celá vtipná. Vždycky se u jejích zápasů i rozhovorů dobře bavím. :)
Reagovat
EllNino
jj :D to je
Reagovat
sprchon
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/10360205_824628714253112_6967415871858323705_n.jpg?oh=a8baaeddecb34757e4d72ba72000582a&oe=55A1E1DA&__gda__=1440545899_c7ac11a84d003b1fe153b1d4f3011f83
Reagovat
sprchon
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/11126736_824628710919779_3459353403565558403_n.jpg?oh=7ebe503184eec5e1a278bffc74e0f4ea&oe=55ACC50B
Reagovat
smazaný uživatel
Je vidět, že Kvitová je jenom velký tělo s hrozně malým mozečkem, něco jako dinosaurus.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako proč? Není sama, kdo bere Třinec jako Moravu. S takovýma názorama jsem se setkal i u inteligentních lidí. Tady na Moravě se bere Slezsko jako poloviční Morava. :-P
Reagovat
janek_da
Tak aspoň chapeš, proč je pro tolik Pražáků Morava v Čechách.
Reagovat
blixa
No vzhledem k počtu Moraváků v Praze i je :D Ne nadarmo se říká, že Praha je největší moravské město ;-)
Reagovat
slacker
Ceska cast Slezka je vubec divny kraj s divnymi lidmi. Sami nevi jeslti jsou vic moravaky, cechy, polaky nebo slovanskymi nemci :-)
Reagovat
Fandina
A k tomu jsi dospěl čím? Hlavou?
Reagovat
VlS
Fandino, až do zavedení Moravsko - Slezského kraje před pár lety to byl Severomoravský kraj a po pravdě to s německým Slezskem moc společného nemělo od 1. Světové války. Slezsko bylo poměrně velké území, které na současné území ČR zasahovalo dost okrajově ( Ostravy byly dvě - Moravská jižně a Slezská severně od Osteavice. Slezsko toho od Přemyslovců se Slovany moc společného nemělo, bylo obydlené převážně Němci. To, že to po druhé světové dali Rusové Polákům jako kompenzaci za ukradené území na východě je věc druhá.
Reagovat
Fandina
V pohodě, jen nechápu, proč to píšeš mně. Já reagovala na příspěvek RTannera, úplně v začátku tohohle vlákna.
Reagovat
janek_da
Aspoň, že uznáš, že má Vls pravdu.
Škoda, že jsme se na příkaz Moskvy museli stáhnout z Ratiboře. Krásné město.
Reagovat
Fandina
Mě spíš pobavilo, že reaguje na mě, obsah jsem tak moc neřešila, já mu věřím ... úsměv
Reagovat
slacker
To "ukradene uzemi na vychode" nepatrilo carskemu Rusku pred prvni svetovou valkou?
Reagovat
VlS
Podívej se na Polsko Litevský knížectví
Reagovat
VlS
Prosím , a Halič patřila carskýmu Rusku?
Reagovat
janek_da
Kyjevské Rusi
Reagovat
VlS
Těěěžko - před 1. světovou
Reagovat
janek_da
Asi 900 let před Velkou válkou
Reagovat
VlS
To možný je, ale úplně bych na to nevsázel, to bylo pro vikingy docela z ruky od velkejch řek a vody. Spíš bych tam viděl Tatary a Zlatou hordu
Reagovat
blixa
http://sport.idnes.cz/tenistky-si-zkusily-ctyrstovku-pred-semifinale-fed-cup-s-francii-p9p-/tenis.aspx?c=A150414_163413_tenis_tof

"Chyběla jen Petra Kvitová. ?Měla jsme jiný program,? usmála se."
Myslím, že to je velmi výstižné přeřeknutí :D :D
Reagovat
sprchon
:D :D
Ale spíš se jen překlikl autor článku. ;)
Reagovat
janek_da
400m, nechutná záležitost, když se to jde naplno
Reagovat
sprchon
Náhodou když jsem ještě dělal atletiku, tak na vytrvalost jsem nebyl, ty nejkratší (100 m) mi taky moc nešly, ale čtvrtka super. Mám dlouhé nohy. :D
Reagovat
janek_da
Nejde o výsledky. Ale o utrpení na trati.
1.stovka ok, daří se
2.stovka ajeje, musim se kousnout, abych držel rychlost
3.stovka dochází šťáva, doluju zbytky energie
4.stovka spurt, za hranicí utrpení
posledních 10m nevnímám. To byly moje 400stovky
Reagovat
sprchon
Jo, to docela sedí. :D
Já to tak měl i když se běželo několik kilometrů... Že jsem byl u 4. stovky za hranicí utrpení. :D
Reagovat
blixa
Já bych takhle popsal běh na 5 kilometrů :D Čtvrtka byla celkem v pohodě, ale je fakt, že jsem ji nikdy nešel na krev. Na nějaký 3-5 místo mi to stačilo a víc nebylo třeba ;-)
Reagovat
janek_da
delší trati už je jiné utrpení. Dýchání, ještě delší svaly. Na 400m ale pocituješ nedostatek ATP a to je humus, ketrý pociťují všechny buňky v těle okamžitě. Je to královský sprint. Kam se hrabe 100
Reagovat
sprchon
vínečko, chlapi pivečko. :)
https://instagram.com/p/1d3MCVQX0O/
Reagovat
blixa
Kruciš ta Bára, jak se učísne a hodí nějakou šminku, to je kost ! Hroznej rozdíl oproti kurtu ;-)
Reagovat
EllNino
to jo :) krásný holky jsou všechny :)
Reagovat
sprchon
Jo, moc jí to tu sluší. :) Ale to všem našim holkám.
Reagovat
sprchon
Je prostě přesně podle mého gusta. Jeden ze dvou týmů z ELH, kterému fandím, je taky Litvínov. :)))
Reagovat
janek_da
Chudák Petra. Kdo jí tu Moravu nabulíkoval. NO, ono je to celkem jedno, pro Američany je stejně tady všude Rusko.
Reagovat
Jan
Tak fandí týmu, který je z Moravy jako ona. Co je na tom divného.
Reagovat
slacker
Neni Trinec uz Slezko? Jakapak Morava
Reagovat
Jan
Nevím jestli si někdo hraje na Slezsko. Já to tak nemám.
Reagovat
janek_da
rusák promluvil
Reagovat
Jan
Co jsi ty ? Nezačíná to na č ?
Reagovat
janek_da
Co se čílíš?
Jak jsem psal, méně inteligentní polovina amíků nerozlišuje nárůdky ve východní evropě. Pro ně jsme rusáci. Ty to určitě chápeš, když používáš stejnou logiku. A pokud to nechápeš, tak sis sám odpověděl, co jsi.
Reagovat
Jan
Slezsko je tak malá část Moravy :), že nestojí o něm ani uvažovat. Hlavní část Slezska je v Polsku, o kterou přišla Marie Terezie ve válce s Pruskem. Sice jsem se s lidmi od Třince nebavil jestli se cítí být Slezany, ale nejsem o tom příliš přesvědčen. Sám pocházím z opavského okresu, Opava je taky oficiálně Slezsko, ale nikdy jsem s lidmi v okolí o Slezsku nemluvil. Sám se cítím být Moravák.
Reagovat
janek_da
Nevím, co máš s části Moravy. Slezsko je země o dost větší než Morava.
V Třinci to radši o tom, že Slezsko neexistuje, se radši nezmiňuj. Žije tam ještě dost Slonzoků.
Reagovat
Jan
Porovnej si rozlohu Slezska v ČR s celou Moravou (severní+jižní). Naprosto zanedbatelné. Srovnatelnou plochu nebo větší může mít Haná nebo Valašsko či Slovácko. A nemají vlastní znak ve státním znaku ČR.

http://cs.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cesk%C3%A9_Slezsko

Ani horní Slezsko v Polsku není větší jak Morava:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/6f/Map-Prussia-UpperSilesia.svg/290px-Map-Prussia-UpperSilesia.svg.png
Reagovat
slacker
Ceske a polske Slezko by se melo spojit dohromady.
Reagovat
Jan
To se vrať do doby Přemyslovců a Lucemburků, kteří celému Slezsku vládli (Vratislav - Wroclav má ve znaku českého lva). Až k Marii Terezii, která většinu Slezska ztratila ve válce s Pruskem. Dnes tam žijí Poláci, tak nevím, k čemu by sjednocení bylo.
Reagovat
slacker
Marie Terezie nema co Ceskemu kralovstvi prosustrovat zemi, pekne restituce a Luzicko od Nemecka taky chci vratit.
Reagovat
Jan
Možná by to Lužičtí Srbové brali. Těžko říct. Jen jestli by se jim chtělo do našeho bordelstánu.
Reagovat
slacker
No a nekdo si hraje na Moravu
Reagovat
VlS
Na Moravu si nikdo hrát nemusí, Morava existuje, bez ohledu na to, co si myslí nějakej Cajzl:-)
Reagovat
slacker
No ale v Trinci zadna Morava neni a nikdy nebyla, takze brzdi s tim moravskym imperialismem :-D
Reagovat
VlS
Reaguju na tvoje hraní na Moravu, nevím, že bych psal něco o Třinci, kde jsi to četl?
Reagovat
slacker
No i ja pred tebou na neco reagoval, na hrani/nehrani na Slezko a pric by Fulkek mel apriori drzet basu s Trincem a ne treba s Nachodem nebo Pardubicemi
Reagovat
VlS
Náchod, Pardubice, a co takhle Cheb? Ale to bys musel jít až ke Svatoplukovi na Velkou Moravu
Reagovat
Fandina
Když hrají v play off Třinec s Litvínovem, tak je asi jasné, komu bude rodačka ze sousedních Loun fandit a komu ta z Fulneku.
Reagovat
janek_da
Je to tak. Protože je zima, tak budou hrát v hale. Navíc Peťa to v hale umí.
Reagovat
Fandina
Včera jsem psala Petrovi a odpověděl Pavel. Asi tak se píše s Janem nebo Jankem? Stačí si vybrat.
Reagovat
janek_da
to jsem se naučil od tebe
Reagovat
Fandina
To bych do tebe neřekla, nenápadný a takhle učenlivý. A že by i vtipný? Ale podívejme.
Reagovat
janek_da
vtipný ne, to nejde naučit
Reagovat
Fandina
proto jsem to napsala jako otázku
Reagovat
smazaný uživatel
Meidl má zařízený "střidavý starty" v Třinci, takže asi proto. :)
Reagovat
PH94
Sluší jim to :D :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist