Šampionky slavily dlouho do noci, na focení je přivezly vozy Rolls-Royce

16. 11. 2015, 13:26
Aktuality 234
Skoro až do rána slavily české tenistky čtvrtý titul ve Fed Cupu. O víkendu porazily v zaplněné O2 areně Rusky 3:2 na zápasy a dnes je na focení na Hradčanské náměstí přivezly nablýskané vozy Rolls-Royce.
Vítězný tým se fotil i u Vltavy (© Česká sportovní/Pavel Lebeda)

"Byla to super noc, jako loňská," uvedla česká jednička Petra Kvitová poté, co na sluncem zalité náměstí vystoupila se stříbrným pohárem v náručí. Připomněla, že tenistky titul obhájily a získaly už čtvrtý vavřín v týmové soutěži za uplynulých pět let. "Doufám, že nejen my, ale český národ si to užívá s námi," dodala Kvitová.

"Dokázaly jsme ohromnou věc. Moc si to ani neuvědomuju, ale to přijde. Teď jsme všechny unavené, ale stres začíná opadat, začíná nám dovolená a uvědomíme si to časem," řekla spoluautorka vítězného bodu ve čtyřhře Barbora Strýcová.

Strýcová: Emotivnější oslavu jsem ještě nezažila
Po nedělním osmihodinovém maratonu tří zápasů v hale se tenistky nejdříve přesunuly na tradiční banket. Při večeři se naposledy viděly s Ruskami. "Předaly jsem si dárky, poblahopřály a nic víc," popsala Strýcová. Po oficialitách následovala od jedné v noci oslava celého výběru v Tretter's Clubu v centru české metropole.

"Jsem rád, že jsme se všichni v pohodě a včas sešli na snídani," smál se kapitán Petr Pála. "Holky byly skvělé. Bylo vidět, že mají radost. Fakt si to užily," řekl.

Oslavy prý byly podle hráček pořádné. "Taky jsme měly co slavit," řekla Kvitová. "Byly bujaré. Byly asi nejsilnější a nejemotivnější, co jsem zažila," přiznala Strýcová. Pouštěla se reprodukovaná hudba, třeba od skupiny Divokej Bill, která duní i v kabině před zápasy. "Pouštěl se mix a ještě nemůžu ani mluvit," řekla Strýcová.

Alkohol pila Petra Kvitová střídmě. "Ale zábava byla i tak. Nálada byla dobrá. Jsme tým a nepotřebujeme k tomu alkohol," uvedla světová šestka a dodala, že spala před cestou na focení jen málo. "Ale to nevadí, to dospíme. Máme teď dovolenou," těšila se na týden do Dubaje. "Já spala čtyři hodiny," prozradila Strýcová.

Nejdéle vydržela slavit hrdinka Karolína Plíšková, která nejdříve v závěrečné dvouhře vyrovnala na 2:2 a pak se Strýcovou zápas rozhodly. "Po zápasech jsem byla kožená, ale pak v sobě našla energii a moc si to užila," řekla Plíšková. Podobně na tom byla Strýcová. "Vydržela jsem celou noc, protože jsem v sobě měla energii z toho zápasu. Jak jsem byla šťastná, tak jsem měla plno pozitivních emocí."

Kvůli hektickému závěru dne a noci tenistky nestihly přečíst všechny gratulace. "Já bych řekla ráda, kdo mě potěšil, ale já jsem si to ještě nepřečetla. Všem se omlouvám. Přišlo tolik esemesek a nevím, kdo všechno psal," řekla Strýcová.

Čtvrtý vavřín za pět let nemusí být vzhledem k síle a variabilitě českého týmu posledním. Je pravděpodobné, že se Češky udrží na výsluní. "Těžko říct, i ostatní země mají výborné hráčky, ale dokazujeme, že jsme jedny z nejlepších. Máme perspektivní hráčky a věřím, že ještě úspěch přijde," doplnila Kvitová.

pva, ČTK

Komentáře

234
Přidat komentář
Fandina
Moc vám přeji, že jste si výhru užily a řádně oslavily a věřte, že já také. Aniž bych přiložila jiné stéblo, než to, že jsem vám fandila když jste hrály v Kanadě, že jsem byla v Ostravě, na místě, když jste hrály v semifinále a také teď v hale ve finále. A kromě bolení rukou a vykřičených hlasivek při povzbuzování, jste mi nám fanouškům udělaly obrovskou radost, jak jste hrály i vyhrály. Ještě jednou gratulka a díky holky, byl to nádherný víkend s vámi s vaší vítěznou tečkou. Díky a gratulace.
Reagovat
Jan
Stébel není nikdy dost :)
Reagovat
FulnekUltras
a navíc s klasickým bolševickým myšlením. Je nás víc než jeden/jedna, takže ve stádě máme zřejmě nutně i větší pravdu, kterou pak společnými silami automaticky povýšíme na zákon... ;) Čím větší lejno, tím víc ho rozhrabeme na prvočinitele a zkusíme z něj vychlemtat něco k osvěžení a pobavení... ;)...naše virtuální tempo je zběsilé, naší živnou půdou jsou neustálé reakce protistrany... ;)

Tímto se omlouvám našim fedcupovým hrdinkám - ony vědí, že je to tady často zcela OT... ;)
Reagovat
slacker
JSi uz hodne trapny s tim protektorovanim nejvetsiho smejda na TP - Fandinu.
Reagovat
Fandina
Šmejdů je tu hodně, ale já to nejsem. Já tu o druhých nepíši, že lžou i když nelžou, nevkládám jim do úst věci a myšlenky, které nemají. Souhlas. Šmejdů je tu hodně.
Reagovat
slacker
Ty jsi ten nejvetsi a nejamoralnejsi,
Reagovat
FulnekUltras
ach jo... ;)))
Reagovat
Fandina
já tu na druhé neútočím a nepopisuju je jako lháře i když nelžou obrať se na ty správná místa, na zlo, ne na mě
Reagovat
Frick
Pořád mne mrzí ten její přístup z loňska. V zásadě jí asi "uškodilo" to, jak byla loni dobrá. Kdyby nebyla, tak by to třeba přijmula stejně jako Klára. Napadá mne - nemůže mít třeba podprůměrný vztah k Lucce H.? Ona asi byla tou, kdo jí z nominace vyšoupnul...
Reagovat
smazaný uživatel
Nesmysl už proto, že jestli loni někdo Báru z týmu vyšoupl, tak to byla Karolína, ne Hráďa.
Reagovat
Frick
Tady je otázka, jakou úlohu si tam jako představovala? (Třetí) Singlistka? Deblistka/Univerzálka? Pokud si věřila na Kájinu pozici třetí singlistky, tak to si musela myslet naprosto blbě, Kája měla jasně lepší aktuální formu + navíc porazila v tý sezóně Kerber i Petko. Oproti tomu Bára dostala pár tejdnů předtim od Angie ve Wuhanu 1:6 1:6. Pokud si myslela, že tam bude jako deblistka/univerzálka, tak tam je to otázka toho, zda by Pála považoval za důležitější a) vyšší kvalitu Báry coby nouzové singlistky b) vyšší kvalitu páru H+H než Bára+Andrea...

Za zásluhy ze Španělska se nominace nedává. Nominace se dává podle akutálních kvalit.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže tady jde právě o to, že Kája tu lepší formu chytla až v samotném závěru roku, ještě okolo US Open to tak jednoznačné nebylo.
Reagovat
Frick
A ono se o nominaci rozhodovalo v době US Open? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
To ne. Já jenom říkám, že to dlouhou dobu vypadalo, že jako trojka bude Bára a celé se to změnilo až vpodstatě na poslední chvíli. Jednak Kája chytla formu a jednak se Pálovi podařilo spojit H&H zase dohromady.
Reagovat
Frick
Já vim, že Bára byla vyloženě ukřivděná. A k tomu neměla důvod. Pokud chtěla nominaci, měla být lepší než Kája.
Reagovat
smazaný uživatel
Trochu empatie by to chtělo. Víc než tři čtvrtě sezóny všechno směřovalo k tomu, že si to finále zahraje, ale v samém závěru se to (pro ni) celé pokazilo. Nediv se, že byla naštvaná. Na jejím místě bychom byli asi všichni.
Reagovat
Frick
Třeba po půlce sezóny byla v race 70. a Kája 26.

Co Báře vyšlo VÝRAZNĚ lépe než Káje, byla tráva. Velmi specifický povrch.
Reagovat
smazaný uživatel
Ono taky nejde čistě jenom o Káju.
Reagovat
Frick
a o koho tedy?
Reagovat
Frick
Prostě si Pála řekl, že když se něco podělá s Petrou/Luckou (pravděpodobnost kolik? 5-15%?), tak už bude jedno, zda dostane klepec od Angie/Petko Bára nebo Lucka Hr., ale že do debla půjdou dvojnásbobný GS vítězky nebo pár, kterej spolu hrál jednou (úspěšně, všechna čest) a to navíc na mokrý antuce, tak to tedy jedno nebude....
Reagovat
Fandina
Proč by měla mít s někým podprůměrný vztah. Prostě se jí to dotklo, nečekala, že nebude v nominaci. Ostatně, Pála zase nominoval správně. Proti Němkám nasadil Háčka, která spolu sice nehrála ten rok, ale rok předtím skončily jako vítězky USO a to se nezapomíná.
Reagovat
smazaný uživatel
Bára jak v roce 2011, tak v roce 2014 měla poměrně zásadní podíl na postupu do finále, loni navíc v druhé polovině roku i celkem slušnou formu, tak ji i lidsky chápu, že ji mrzelo, že se do toho finále nakonec nedostala.

Co mě docela mrzí je to, že si takovou finálovou slávu nemohla užít i Iveta Benešová, ale tu bohužel zradilo zdraví, s tím se nedalo moc dělat..
Reagovat
Fandina
Vloni vím, to udělaly s Andrejkou postupový bod ve Španělsku.
A v roce 2011 pak hrála tuším v Belgii dva singly, prohrála je, ale pak s Ivetou udělaly bod v deblu. Takže dvakrát byla v týmu a bodovala.
A letos už byla v nominaci v semifinále proti Francii a teď. A je to dobře, protože ten poslední potřebný bod včera s Kájou krásně udělaly.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak.
Reagovat
Frick
Tak je ale prostě pitomá, že se jí to dotklo. Nominace nejlepšího páru byla pochopitelná a na třetí singlistku si myslet nemohla, protože Kája prostě byla jasně lepší volbou.
Reagovat
smazaný uživatel
H&H v té době spolu skoro rok nehrály a ještě pár týdnů před finále to ani nevypadalo, že budou..
Reagovat
Jan
Vžij se do role Báry. Kdybys byl ona a zařídil postup do finále v roce 2011 resp. do semifinále ve velmi těžkém zápase ve Španělsku za velmi nepříznivých a neregulérních podmínek. Počítám, že bys taky myslel na to, že tě Pála pozve za odměnu do finále. Háčka vloni sice jako že rok předtím vyhrály USO, ale jejich forma asi moc dobrá nebyla. Myslím, že je Pála pozval také proto, aby je dal zase dohromady, což se mu povedlo. Je to kouzelník, nejen co se výběru sestavy týče :) Už jsem o tom přemýšlel, že to vypadá, že má štěstí na výběr, ale asi to nebude náhoda. Zřejmě velmi detailně analyzuje pro a proti a proto vždy vybere správný tým.
Reagovat
VlS
Pála to holt s holkama umí, rozumí ženské duši. Loni si podle mě Bára nominaci vysloužila a byla obětována reinkarnaci Háček, ale asi si to spolu už vysvětlili a nijak dál to rozebírat nebudou. (Podle mě reinkarnace neměla moc smysl a stejně je tak maximálně 60%, viz často se neprolínající program. ) Proč taky. Co se doma uvaří, to se tam má i zkonzumovat. To by byla pecka pro Fricka, kdyby měl k dispozici drby od zdroje, to bychom z " myslíte si že " do AO nevylezli.
Reagovat
Fandina
Háčka spolu letos odehrály 17 turnajů, Hingis s Mirzou 15 a Lucka s Beth 8. Už ta čísla vypovídají, že spolu hrály dostkrát.
A nakonec jsou v pořadí týmů 19 a na TM byly ve čtyřce. Takže zase tak úplně marné nebyly.
Reagovat
Fandina
V pořadí týmů 9, oprava
Reagovat
FulnekUltras
No jsem na ně zvědav v příští sezóně, jestli se ještě dokážou aspoň výrazněji přiblížit někdejší kvalitě...
Reagovat
VlS
Fricku, Kája nominovaná nebyla, jít do souboje s Německem bez třetí požitelné singlistky a bez použitelného deblu bylo riziko, které Pálovi prostě vyšlo, Petra s Luckou to rozhodly za 3 zápasy.
Jak by prípadnej rozhodující debl vypadal holky ukázaly, to muselo Barunu vytočit jestě víc. To, že to byl mrtvej zápas nic na věci nemění, o to mohly být uvolněnějsí a nebyly.
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych naopak řekl že to, že to byl mrtvý debl, je celkem zásadní věc, protože motivace našich holek nula, zatímco Němky chtěly alespoň čestný úspěch. Ostatně Bára si s Luckou střihla mrtvý debl v semifinále a taky prohrály.
Reagovat
FulnekUltras
Souhlas. Myslím, že v živém deblu by neobstála hlavně Liziki, která v mrtvém střílela esa jak z partesu.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak.
Reagovat
blixa
Nominace H+H na úkor Báry byla totální Pálova minela a vůbec se Báře nedivím, že byla nasraná !
Reagovat
smazaný uživatel
Tuhle ptákovinu tady opakuješ celý rok a doteď jsi ji nebyl schopen zdůvodnit.
Reagovat
blixa
Už jsem ji zdůvodnil několikrát. Nemůžu za to, že si ho.vno pamatuješ.
Reagovat
smazaný uživatel
Nezdůvodnil. Ne že bys tu na toto téma neměl nějaké příspěvky, ty se ale za zdůvodnění dají považovat jen stěží. Čili jediné zdůvodnění je, že máš vůči H&H nějakou averzi.
Reagovat
blixa
Totál blábol. Proti H+H vůbec nic nemám, natož averzi.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale nechováš se tak.
Reagovat
VlS
Proč je to ptákovina? Kdo by hrál singl, kdyby se Petra, nebo Lucka zranila? Zablokoval tím Káju jako třetí singlistku. Byla klika, že to vyšlo.
Reagovat
smazaný uživatel
A kdo by hrál debla, kdyby na to přišlo, co? Pála měl dvě možnosti, každá měla svá pro a proti, ani jednu z nich ale nelze označit za totální minelu.
Reagovat
VlS
Kája s Luckou, Kája s Bárou, Lucka s Bárou - 3 možnosti.
Reagovat
smazaný uživatel
Můžeš ovšem s jistotou říct, že by některá z nich byla výrazně lepší než H&H? Protože v té době zkušenosti Káji s FC nula, což ji vylučuje a zbývá tak jediná varianta - Lucka a Bára. Přičemž Bára neměla v tu dobu extra formu a Lucka by měla v nohou dva těžké singly.
Reagovat
FulnekUltras
Je to tak.
Reagovat
FulnekUltras
Ještě že toho vyčouhlého ;) Pálu máme...
Reagovat
smazaný uživatel
Bodejď. Jeden z nejúspěšnějších Fed Cupových kapitánů celé historie, a to nejen naší, ale i světové, tak snad ví, co dělá. ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Navíc leccos může konzultovat i s tatíkem, což byl taky vždycky velký stratég... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Navíc to. :-)
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
smazaný uživatel
To hlavně ať si pustí ti naši místní experti tady. :)
Reagovat
Frick
Že se takto straní....

Přitom ona, na rozdíl od Denči a Lucky H., má na tom zisku trofeje nesymbolický podíl - tj. vyhrála ostrý zápas
Reagovat
Fandina
V neděli tam byla. A souhlas, měla jeden živý bod, stejně jako Šafi. Víc už měla jen Petra tři a Kája tři a jeden na půl s Bárou v deblu.
Reagovat
Frick
Já vim, že tam byla, ale proč se stranila o den později? Připravit se takto o takovou krásnou (foto)vzpomínku kvůli tomu, že chtěla být doma v Hradci o 16 hodin dříve?
Reagovat
smazaný uživatel
Ty víš, jaký měla program?
Reagovat
Fandina
Možná proto, že je z Hradce a nebyla tedy k dispozici jako holky nominované v týmu nebo Hráďa, která jenom odběhla z domova.
Reagovat
Frick
Jakože by byly v ČS sportovní takový škrti, že by jí nepronajmuli pokoj navíc? :o)
Reagovat
Fandina
Ty píšeš, že se straní, jak to můžeš vědět, přece důvodů, proč tam nebyla je x. Jiný program, bydliště jinde. Proč za každou cenu hledáš na všem negativa.

Takový svět přece není. Fakt jsi divný.
Reagovat
gigin
Gratulace našim holkám. Bez debat zasloužené celkové vítězství. Mit tolik skvělých tenistek na týmu je sen každého trenéra. Pálič ( Petr Pála ) měl stejně lehkou práci, jako trenér hokejové Kanady na MS v Praze :)))) ..I taktiku měli asi podobnou... Stačilo říci - běžte hrát :))))) ... A klobouk dolu před Marií Šarapovovou, dokázala, že je stále velká hráčka.
Reagovat
Jan
S tou taktikou jsi to asi trochu zjednodušil, ale budiž :)
Reagovat
gigin
To řekni Jágrovi, on to psal.
Reagovat
mrafe
Třeba si Honzík poposedne a pochopí. ;-)
Reagovat
Jan
Už :)
Reagovat
Fandina
:-))))))
Reagovat
Frick
Upřímně jsem doufal, že ty moje sezónní přehledy vyvolají diskuzi o úspěšnosti sezóny jednotlivých TOP 200 hráček. Skoro se mi chce říct, že pro vás je atraktivní jen to, kde je Monako nebo otázka míry Petřiný dominance - protože to jsou takový hádavý témata...
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že ve čtvrtek budeš aspoň na dálku fandit slávistkám... :)
Reagovat
Frick
Hele, a o tý Nataše Kovačevič jsi slyšel? Tak v rukách to určitě má a mít bude, jen jak bude omezena na pohybu. Ty různý výskoky, otočky atp.
Reagovat
smazaný uživatel
Slyšel. :) Nevím, ten zápas jsem neviděl. Ale prý dala i 5 bodů...
https://twitter.com/monty025/status/664419175306280961
Reagovat
smazaný uživatel
Někdo tady napsal prve,
že prý Češky nejkrásnější?
Žádná tenistka česká nevyrovná se,
Rusce té nejposlednější!

Kdo tohleto vidí jinak,
toho je mi hodně líto,
měl by zajít k optikovi,
neb snad v mozku neladí to?

Možná deset dioptrií,
šedý zákal či zelený?
vše napravit, vyléčit dá se,
jen nesedět, nebýt líný.

Zvednout zadek k tomu stačí,
sednout na kolo, pohnout údy,
mít na paměti, že vyskytují se,
oční lékaři všude všudy.

Dle uznávaných kritérií,
Rusko má nejhezčí ženy,
procentuálně se nevyrovná,
ze světových zemí žádná!

Arbiter elegantiarum osobně,
má k tématu co říct odborně,
věřte jemu bezvýhradně,
budete na správné straně!
Reagovat
gigin
Rusky jsou zmalované krávy v teplákových soupravách, ověšené zlatými řetězy, že by v nich mohly tranportovat otroky. Nevkus, kýč, hrůza děs.

Češky a Slovenky jsou nejkrásnější baby na světě. Se Srběnkama samozřejmě :D
Reagovat
gigin
*transportovat
Reagovat
smazaný uživatel
Ale no tak...
Reagovat
gigin
Nemyslím tenistky, monty. Bavím se všeobecně, když je někde potkáváš.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já je sice nepotkávám, ale když se dívám třeba na KHL, tak bych si tam v tom hledišti určitě vybral. :) Je to asi jako všude. Některé vypadají dobře, jiné zase ne.
Reagovat
rod_laver
Rusky jsou pěkné holky, ale ten kýč je na nich zřejmý, stejně jako na Rusech. Zlatí Češi s kombinací ponožky + sandále a sako s krátkým rukávem. S Ruskou jsem bydlel a studoval v Anglii (a to byla z Moskvy), stačilo mi.
Reagovat
misa
České tenistky jsou nejkrásnější :)
Reagovat
smazaný uživatel
Si se zbláznil, či co ? Flekatá Máša?
Reagovat
smazaný uživatel
Gigin, misa, kde máte oči?
Nechtěl bych se setkat s vámi,
bylo by to jako potkat,
dvě mrtvoly o půlnoci.
Reagovat
gigin
Takovou hrůzu jak jsi ty potkat v noci, tak položím peněženku na zem a utěkám dom, co to dá.
Reagovat
PetaM
Nechápu, proč za hnus platit ...
Reagovat
gigin
Protože su tak doblbý, že když mne někdo přepadne, tak si myslím, že je to kvůli prachom :DDD
Reagovat
Frick
Bez Češek :-(
Reagovat
Frick
Koná se od 23.11.

1. YANINA WICKMAYER, BEL
2. TATJANA MARIA, GER
3. YULIA PUTINTSEVA, KAZ
4. BOJANA JOVANOVSKI, SRB
5. NAOMI BROADY, GBR
6. SACHIA VICKERY, USA
7. NICOLE GIBBS, USA
8. REBECCA PETERSON, SWE
9. JULIA GLUSHKO, ISR
10. ALEXA GLATCH, USA
11. JANA CEPELOVA, SVK
12. JESSICA PEGULA, USA
13. ALLA KUDRYAVTSEVA, RUS
14. VERONICA CEPEDE ROYG, PAR
15. STEPHANIE VOGT, LIE
16. SAMANTHA CRAWFORD, USA
17. SHAHAR PEER, ISR
18. KATERINA STEWART, USA
19. TAMIRA PASZEK, AUT
20. JOVANA JAKSIC, SRB
21. MARIA SAKKARI, GRE
22. MARINA MELNIKOVA, RUS
23. JULIA BOSERUP, USA
24. JENNIFER BRADY, USA
25. GRACE MIN, USA
26. CiCi Bellis, USA
27. ALEXANDRA STEVENSON, USA
28. ZOE GWEN SCANDALIS, USA
29. NICHOLE MOSSMERR, USA
30. BRETT BERGER, USA
Reagovat
VlS
Ježíši nehnoj s tím tady
Reagovat
Frick
Tak minimálně je to zajímavý, kolik hráček, co měly mít před sebou zářnou budoucnost (a stále ještě nemaj tři křížky) musej vzít zavděk tímto off-season turnajem. Peer, Paszek, Wickmayer...

Asi skutečně buďme rádi za to, že všechny naše hráčky středního věku pod 30 hrajou na hranici svých možností.

Až na Nicole tedy.
Reagovat
misa
Vidím tam Alexandru Stevenson, netušil jsem, že ještě hraje. A po zhlédnutí jejího profilu na TP vidím, že v 35 letech hraje ještě hodně. Kdysi hráčka top 20.
Reagovat
VlS
A to znáš, jak přijde policejní náčelník na stanici a nadává na nevychovaný lidi? Se ho ptají, co co se stalo, tak líčí, jak šel sousedovi na pohřeb, začala hrát hudba a on byl jedinej, kdo šel vyzvat vdovu k tanci.
Tady se slaví naše holky a ty tady prudíš se svejma rozborama a nějakým pouťákem v Carsbadu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak napsala moje twitterová kamarádka z Mexika: Tato fotka je velmi pěkná. :)
https://twitter.com/Mary_DiazB/status/666277240615731200

A ještě něco... :)
https://twitter.com/MariaSharapova/status/666156478982680576
Reagovat
smazaný uživatel
Masha mi poslední dobou přestává vadit... :D

Btw. dneska v novinách: "Bouřilo to kolem ní jako v sopce, české vlajky se třepotaly v hledišti O2 arény. Nejslavnější sportovkyně světa si ovšem věděla rady: Viděla jsem modrou, červenou, bílo a namluvila jsem si, že ty vlajky jsou ruské. A podobně jsem to udělala se řevem fanoušků. Říkala jsem si, že přejí mně." :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle málokdo dokáže... :)
Reagovat
misa
Udělala si v ČR slušnou reklamu, třeba to byl její cíl :)
Reagovat
VlS
Maša se chovala fajn, sice jí to je fuk, ale u mě si chováním při deblu a při vyhlašování šplhla.
Reagovat
lars
cim si splhla ?
Reagovat
VlS
Líbilo se mi, jak fandila, i jak se chovala při vyhlašování, čekal jsem, že po svý výhře zmizí a objeví se na ceremoňiál a dost. i na tom videjku z ruskýho posezení byla fajn. To je všechno.
Reagovat
misa
Před novináři se též Maria zastala rivalky Kvitové, o níž americká legenda Evertová nedávno prohlásila, že postrádá skutečný hlad po úspěchu. "Nejsem ta, která by měla vynášet soudy. Ale Petra je grandslamová šampionka. Takový turnaj nevyhrajete bez touhy po vítězství."
Reagovat
smazaný uživatel
To že řekla? Tak to má u mě malé bezvýznamné plus. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jj, to je v tom článku taky. :)
Reagovat
EllNino
ano, přesně tohle se mi moc líbilo :)
Reagovat
lars
od Evert tam chybi casovy udaj. tak,ze doplnim treba ...na nekterych turnajich ( Stutgart, IW,... ) :))
Reagovat
smazaný uživatel
Ja vedel, ze Maruska ma Petru v hlave;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Rossija, Rossija,
v tom slově plá oheň, síla,
v něm hoří vítězství plamen,
ruskou vlajku výše zvednem...
https://www.youtube.com/watch?v=jAvtSANtlao
Reagovat
blixa
Tvl. to je síla ! Myslím, že velmi výstižné !!!
Reagovat
Frick
Koukal jsem. Ten zpěvák to bude mít u Volodi dobrý :o)
Reagovat
Herbert_Hoover
Ano, málokdo. Máša je neskutečně silná žena, klobouk dolů. Tím víc mě mrzí, že se najde jedna tenistka, se kterou má tak strašidelnou kariérní bilanci. Mně přišla vždy sympatická.
Reagovat
lars
klame :)
Reagovat
misa
Kdy bude žebříček "krásek", abych ho mohl patřičně zkritizovat?
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba už zítra. :)
Reagovat
blixa
Letos ti ho "ztrháme", těš se :D
Reagovat
misa
monty už předem upozornil, že kromě Siniakové v něm nebude žádná česká tenistka!!!
Reagovat
Cico93
a 1 je asi istá.
Reagovat
Cico93
Ana Ivanovic
by som si tipol, že bude na samotnom vrchole.
Reagovat
blixa
No nebyl bych si letos tak jist. Může to být i Maruška ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Úplně jistá asi ne. Kurzy sázkovek:

Ana 2,25
Máša 2,25
Caro 3
jiná členka Dulcinea Teamu 5
Petra 1000
Lucka 1000
Reagovat
blixa
Viktorka 2,35
Kája 10000

:D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vice letos nevěřím a podle mě jí moc nevěří ani sázkaři. A Karolína taky přes 1000 nepůjde, to by byl od bookmakerů risk (přestože Monty tvrdí, že tam žádná jiná Češka nebude - kurz 10000 by ho už mohl zlákat ke komplotu s mafií). Stejně to vypsali jen proto, aby vytáhli z lidí peníze, jako v případě kurzu na Schwarzeneggera na prezidenta USA.
Reagovat
misa
:-))
Reagovat
mrafe
WTA RISING STAR OF THE MONTH: MUGURUZA

Ty máš zase co povídat a stěžovat ;-), že nejste první. Navíc v kategorii, kde se to Aničce ani Maruš už nepodaří,aby zářily na prvním místě.

Samozřejmě gratulace Káji i koťátku.

http://www.wtatennis.com/news/article/5134361/title/wta-rising-star-of-the-month-muguruza
Reagovat
blixa
Ale jo, jasně, tenisové úspěchy se nám nevyhýbají, ale rozumíš, legendární "Montyho žebříček krásy" a my tam zase nebudeme !!! Bůůů fňuk !!! :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nechte se překvapit, spekulanti. :D Ale můžu prozradit, že v Top 8 jsem oproti loňskému roku moc změn neudělal. Akorát dvě holky si prohodily místo... :)
Reagovat
blixa
Tak vzhledem k tomu, že Dulcinea má 8 členů není TOP 8 překvapivá, že :D
Reagovat
mrafe
Tak to už je jasná vítězka Marfruška.
Reagovat
gigin
Je tam Jule?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo. :)
Reagovat
gigin
\o/\o/\o/
Reagovat
EllNino
začínám slečně Maruš přicházet na chuť a za tenhle týden v mých očích hodně stoupla :) je to profík a ukázala, že není jen individualita ...a navíc si rozumí s Petrou, což se mi líbí :)
Reagovat
FulnekUltras
herečka zůstane vždycky jen herečkou...
Reagovat
gigin
A ty pičusem.
Reagovat
FulnekUltras
kdo chce divadlo hrát, ať ho hraje...kdekoliv... ;)
Reagovat
Fandina
a co ty, ty jsi kdo
Reagovat
gigin
Určitě ne lhář jako ty. Dobrou noc ti přeju i v tomto vlákně.
Reagovat
Fandina
Jestli tu někdo lže, tak jsi to ty. A navíc jsi hajzl.
Reagovat
Fandina
Hajzl proto, že o druhém píšeš, že lže a hraje si na hodného. Ale lžeš sám a hodně. Jsi ubožák.
Reagovat
gigin
Já si na hodného nehraju. Nejsem hodný. Ale hraju rovinu. Narozdíl od tebe, křiváku, křivý, bezpáteřný.
Reagovat
Fandina
Ty jsi největší křivák a hajzl na světě.
Píšeš mi, že odsud vyháním druhé, nikdy jsem to neudělala. Lžeš.
Píšeš, že si na něco hraju. V životě jsem si na nic nehrála. Jsi šmejd a hajzl. Největší křivák na světě.
Reagovat
Fandina
bezpáteřní a prollhaný šmejd
Reagovat
Fandina
hajzl, který proto, aby zaútočil na druhého lže, jen aby ho mohl nařknout, jsi šmejd
Reagovat
gigin
Vyhazujes odsud lidi, nadavas, vymyslis si a lzes. Neunasis pravdu, proto jsi podrazdena. To se da pochopit.
Reagovat
Fandina
Lžeš, jako když tiskne, jsi hajzl, který osočuje druhé z věcí, které nedělali a ani je nenapadli. Jsi šmejd.
Reagovat
gigin
S těma hajzlama by to už stačilo ne? Chováš se jak žumpa. Vyhazovalas magerku, ta to snad musí vědět ne? Vzpomíná si na to EllNino, Dominik... Takže my všichni lžeme? Jsme se proti tobě spolčili? Co si o sobě vůbec myslíš?!
Reagovat
Fandina
Ji lhář a hajzl. Nic jiného se nedá napsat o člověku, který permanentně tvradí o druhém, že udělal něco, co neudělal. Milionkrát jsem napsala, že jsem je odsud nevyháněla. Jsi prolhaný hajzl, který útočí na druhého. Nic jiného se o tobě nedá napsat.
Reagovat
Roger_Federer
To zes to napsala, nic neznamena..
Pravda je, ze si minimalne dva lidi odtud vyhnala.A o nekolik dalsich jsi se zakerne pokusila.;)
Reagovat
Fandina
Pravda je, že jsem odsud nikoho nevyháněla a ani není důvod, proč bych to dělala.
A pravda je, že zákeřný jsi asi ty, když to podsouváš druhým.
Reagovat
Roger_Federer
No a chces tim teda rict, ze my vsichni lzeme ?, ze ty tady uz 4 roky nedelas bordel??
Kvuli tobe odtud odeslo nekolik lidi, kteri byly daleko schopnejsi, cenejsi pro svoje znalosti (co se tenisu tyka) nez ty. Od tud odesly jenom kvuly tvemu odpornemu "chovani", vstupovani do vlakem, obtezovani, utoceni, chorobne lhani..To jsou proste fakta mila Fandino, kdo chce si to pamatuje, kdo nechce nevidi.
Reagovat
Fandina
Já odsud nikoho nevyháněla, nelhala, nevstupuji do vláken. Jsi hajzl, který to o mně tvrdí. Nic jiného se o tobě nedá napsat.
Reagovat
Roger_Federer
:), jsi vice postizena nez jsem si myslel..Udajne 60 leta duchodkyne co lze jako na bezicim pase.Tady jsi x let a nic se nezmenilo, konflikty si zde mela 50 lidmi..
Reagovat
Fandina
Nelži. Neměla jsem s nikým konflikt. To, že si mě urážel a nadával, je tvůj problém. Já jsem nikdy na nikoho nezútočila. Jsi lhář.
Reagovat
Roger_Federer
Neni to pravda a ty to dobre vis.Jsi problemova, tady se chovas jako sociopat.
Navic nemas pravdu.
Reagovat
Fandina
Já nejsem žádný psychopat, nelži. A nikdy jsem na nikoho nezaútočila. Jsi lhářž.
Reagovat
Roger_Federer
Nejhorsi je, ze ty uz tem svojim blabolum veris.
Sama sebe si presvedcila, ze to co tady delas a pises je vlastne pravda, proto nevnimas, ze je to vlastne spatne a tvoje chovani rozhodne vporadku neni, nemas pravdu.
Nechces si to pripustit, ze delas neco spatne..Je to urcite rozvinuta dusevni porucha, kterou zjevne trpis.
Nechapu, proc ti rodina nepomuze?Oni si toho nevsimly?, kdyz tady to odhalilo nekolik lidi nezavysle na sobe.?
Reagovat
Fandina
Já nemám žádnou duševní poruchu, ale ty zjevně ano. Dojdi si k psychiatrovi, opradu nejsi normální.
Reagovat
Roger_Federer
Nechal jsem te diagnostikovat od meho kamarada, on je lekar v Kromerizske lecebne, mysli si, ze by si ho mela uz navstivit..
Chapesto, ze to neni sranda?
Ty Fandinko potrebujes pomoct, lecit se, mit nad sebou kontrolu, vzdyt ty si posledni dva dny, nebojim se pouzit slovo...silena.
Reagovat
Fandina
Nejsem psychiatr, ale ty nejsi normální.
Už jen tvůj výraz, že jsem šílená, svědčí o tom, že nejsi v pořádku.
Jdi se léčit, chlapče. Vůbec nevíš, co píšeš.
Reagovat
Roger_Federer
Jiste ;);), precti si poradne, ci psane texty davaji smysl a kdo z nas dvou, blaboli furt dokola podivne myslenky, kterym ve finale rozumi a veri jenom on sam..Jsem si jist, ze ja to nejsem.
Reagovat
Fandina
Neuraž se, ale nejsi normální.
Nikdy jsem tu nenapsala něco, čemu druhý nerozumí. Jsi úplně mimo. Máš duševní poruchu.
Reagovat
Roger_Federer
:),:).Blaznum se nema odporovat.
Reagovat
Fandina
Nejsi normální v tom, že nerespektuješ realitu.
Píšeš o mně věci, které podle tebe dělám. Je to výplod tvé choré mysli.
Tvoje duševní porucha.
Reagovat
Fandina
Jinak ti doporučuji dojít k psychiatrovi, aby ti vysvětlil, jak se chovat na veřejné webu. Neumíš to.
Reagovat
Fandina
Už jen to, jak zpochybňuješ, že je mi šedesát svědčí o tom, že jsi hajzl. Nevěříš druhému, co píše. Jsi lhář.
Reagovat
Roger_Federer
Fandino, ja te nepoznavam.
Konecne ses odkopala a opustila si tu pozu cos tady leta prehravala-ublizenou slunickarku..
Reagovat
gigin
Přesně tak, Dominiku. Taková je naše Fandinka. Kdyby to bylo v záchvatu vzteku, neřeknu, ale tohle.. stoka...
Reagovat
Fandina
Já si o tobě myslím, že jsi hajzl, to není žádná stoka. A ten důvod je ten, že tu o mně píšeš, že jsem lhářka. Napadáš mě, jsi hajzl.
Reagovat
Fandina
Já jsem veselý a hodný člověk. To ale neznamená, že se neozvu, když kdejaký šmejd tu o mně bude psát, že jsem lhářka.
Reagovat
FulnekUltras
Bože, kam jsme to s tou Mašou klesli...;)...teď si představ, že by se to celé v neděli prohrálo...
Reagovat
FulnekUltras
a to máš ještě štěstí, že ten váš hyenistický hnůj pod "blogem" jsem viděl až teď...
Reagovat
gigin
Štěstí? Nějaká výhrůžka? Fandina lže a my jsme hyeny? Tady je svět ještě v pořádku...
Reagovat
Fandina
Fandina nelže, ale ty jsi hajzl, který jí osočuje.
Reagovat
gigin
Jsi hrozně směšná :)
Reagovat
Fandina
A ty jsi hajzl.
Reagovat
slacker
amoralni smejd se nejak rozjel, uz i na formalni "slusnost" zapomela. definitivni odkopani se, skvela prace
Reagovat
Fandina
Přesně tak, nazvala jsem věci pravými jmény. Hajzla hajzlem. Jinak to ani nejde.
Reagovat
gigin
Neunášíš, kopeš kolem sebe, jsi vulgární. Prostě lhářka se vším všudy. Jen tak dál.
Reagovat
Fandina
Lžeš jako když tiskne. Nikdy jsem odsud nikoho nevyháněla a kdybych to napsal milionkrát, tak budeš tvrdit něco jiného. Jsi hajzl.
Reagovat
Roger_Federer
Ale ja si to pamatuju taky..
Proste se to stalo, oco ti jde proboha?
Reagovat
Fandina
Jde mi o princip. Pokud někdo o někom tvrdí, že něco udělal, tak má mít důkaz. Pokud ho nemá, tak je to nařčení druhé osoby.
Já jsem odsud nikdy nikoho nevyháněla. A ten kdo to tvrdí je lhář.
Nikdo mi nebude tvrdit do očí, že dělám něco, co nedělám. Hajzly nesnáším.
Reagovat
Roger_Federer
Bouzel opet musim nesouhlasit..
Ukutecne se to stalo, predpokladam ze si to proste nepamatujes, kvuli dusevni poruze, demenci.
Reagovat
Fandina
Lžeš. Nikdy mi to ani na mysl nepřišlo, abych někoho odsud vyháněla. Takže lžeš, jako když tiskne. Jsi lhář.
Reagovat
mrafe
Od: gigin
V roce 1997 otočila s Vlastou Kučerovou na turnaji v Dolní Lhotě. Byl diplom.
[ Reagovat ]
13.11.2015 18:09Od: Fandina
Na nic jsem se tě neptala.
[ Reagovat ]
13.11.2015 18:11Od: gigin
No a co? Ty to tady vlastníš? Vychladni, nerve.
[ Reagovat ]
13.11.2015 18:13Od: Fandina
Nevlastním nic, kdybych vlastnila, tak jedeš.
Reagovat
Fandina
To jsem napsala. Ano. Povzdechnutí nad hajzlem giginem.
Reagovat
gigin
To je fakt těžko. Ona není prostě zcela v pořádku. Když budeš mít náladu, jukni třeba sem:

http://www.tenisportal.cz/zpravy/berdych-pred-us-open-prohral-tri-z-peti-zapasu-v-cincinnati-nestacil-na-lua-14826/
Reagovat
Fandina
Tenhle článek je výstavní ukázkou charakterů některých zdejších uživatelů.
Vlk, čarodějka a další. Útok na mou osobu. Neuvěřitelné žvásty.
Reagovat
gigin
Jak žvásty? To je vyjádření názorů na tvou osobu. Jakým dojmem tady působíš a jak tu vystupuješ.
Reagovat
Fandina
Jsou to urážky. Nepravdy. Popisování mě jako nemorální člověka. Neuvěřitelné lži. Nic jiného to není. Urážka.
Reagovat
Roger_Federer
Poklona Spisům Čarodějky, punkt 1-12. Klobouk dolů.

Někteří vědci se dlouho snaží najít nějakou teorii všeho, já mám už delší dobu pocit, že princip fungování Fandininy černé díry je jednoduchý. Prakticky každý, kdo s ní má delší zkušenost, popisuje ji stejně - od původního nechápání ostatních, přes následnou debatu s ní, až po naprosté psychické vyčerpání, nekonečný zmar.

Normální debata probíhá takto:

1. Diskutér A něco tvrdí.
2. Diskutér B nesouhlasí, přinese protiarument proč.
3. Diskutér A reaguje svým protiargumentem.

Diskuse mnoha lidí s Fandinou celé roky probíhají takto:

1. Fandina něco tvrdí.
2. Diskutér A nesouhlasí, přinese protiarument.
3. Fandina na něj reaguje, ale k jeho argumentu se nevyjádří, pouze jej popře. Místo toho zopakuje tvrzení z bodu 1.
4. Diskuse se tedy vrátí do bodu 1 a na něm zamrzne. Případná další diskuse už se na něm jen zacyklí v nekonečné smyčce.

Fandina tím, že drží diskusi uzamčenou na bodě 1, dělá totéž, co poslanci ve sněmovně, kteří obstrukcí cíleně blokují jednání. Nikdy se na argument nemůže reagovat protiargumentem, a tak dál (protože v tom Fandina nemá co nabídnout, a ona to dobře ví, viz diskuse o satelitech a podobně).

Toto má dva důsledky. Za prvé, totální psychické vycucání oponenta. Diskuse s Fandinou je černá díra, kde veškerá energie do ní vložená mizí v nenávratnu. Jakmile odpadne jedna oběť, chytí si další, kterou vyždíme. Souhlasím s a.magerovou, že tady někdy i cíleně likviduje jednu oběť za druhou. Dokonce když obětem dochází energie a reakce ustávají, cíleně a opakovaně je provokuje k dalším reakcím.

Za druhé, například jí její tvrzení rozporuji vysvětlením. Ona se k němu jako obvykle nijak nevyjádří, a pak za x týdnů mi v jiné diskusi napíše totéž původní tvrzení, co předtím, a s nevinným úsměvem předstírá, že mi to píše poprvé, že ta diskuse předtím neproběhla. To je speciální varianta návratu k bodu 1, kdy tím oponenta cíleně deptá. V jiných případech jsem ochoten uznat i možnost, že to dělá i nezáměrně, patrně vinou duševní poruchy.
Reagovat
Fandina
Je to urážka mé osoby. Nepravdy, lži. Osočení druhého.
Reagovat
mrafe
Mně spíš šlo o to když, pod druhým článkem a druhý den intenzivně řeší,že nikoho nikdy nevyhazovala, že by si mohla čtyři dny pamatovat co napsala. Jinak vím, že to není poprvé, že to to tady točí pořád dokola a je zbytečné, když to Fandinu popadne se s ní pouštět do nějaké diskuse.
Reagovat
Fandina
Tohle se netýká toho, co o mně tvrdí gigin, že jsem vyháněla jiné.
Reagovat
mrafe
Fandino, a píšu snad něco,že to tvrdil Gigin?
Já jsem pouze poukazovala na to, co jsi tvrdila ty: "Já jsem odsud NIKDY NIKOHO NEVYHÁNĚLA. A ten kdo to tvrdí je lhář."

P.S. Tu předešlou diskuzi jsem kopírovala kvůli souvislostem.
Reagovat
Fandina
A ty máš dojem, že jsem odsud gigina vyháněla?
Reagovat
slacker
cykleni bodu 1. Smejd z vyhzaovani Magerky udelal vyhazovani Gigina.
Reagovat
Fandina
Napsala jsem mu, co si o jeho psaní tady myslím. Ale nevyháněla jsem ho odsud, protože vím, že to není možné.
Reagovat
mrafe
Asi nerozumím psanému textu ;-)
Reagovat
Fandina
Asi ne.
Reagovat
mrafe
ty jsi opravdu chudák. Co kdyby jsi občas při psaní svých příspěvků použil mozek.
Reagovat
VlS
Mozek on používá, ale s morálkou je to naruby, pan 3M, mystifikace, manipulace a mlžení
Reagovat
Roger_Federer
Chlape..jedina hyena je tady uplne nekdo jiny.., navic ty stim tvym pomatenym a otravnym videnim sveta, kterym nas tady zasobujes, mas nejmin komu co kazat.
Reagovat
FulnekUltras
Tolik poctivě odvedené intelektuální dřiny najednou, jako dnes v 16:18, se u Vás hned tak nevidí.... ;)
Reagovat
Roger_Federer
Ty si mi taky myslim dement.:)
Reagovat
FulnekUltras
A je nás víc... ;)
Reagovat
Roger_Federer
No tady ja vim o 2-3 na tomto portalu..;)
Reagovat
FulnekUltras
Já to zas vidím tak nějak souhrnně... ;)
Reagovat
Roger_Federer
No tak tvoje videni veci je vubec podivne, ze?
Reagovat
FulnekUltras
Jiný úhel, jiné vidění...kdybychom všichni všechno viděli stejně, nikdo se tady nad tím ani nepobaví... ;)
Reagovat
gigin
https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xpf1/t51.2885-15/s640x640/e35/11917980_470732589766963_1370100120_n.jpg

https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xtf1/t51.2885-15/s640x640/sh0.08/e35/11849784_157836334557493_2116031535_n.jpg

https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xfa1/t51.2885-15/e15/11111490_953311254693760_448877709_n.jpg

https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xaf1/t51.2885-15/e15/11098554_1434029943575120_421930277_n.jpg

a pecka na závěr:

https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xfa1/t51.2885-15/e15/11191365_1441019062865165_1504123515_n.jpg
Reagovat
EllNino
si zabil :D :D
Reagovat
Cico93
ta prvá fotka je strašne dobrá.
Reagovat
smazaný uživatel
stačí se probít do té vyšší tenis. společnosti,a už se to valí samo
Reagovat
VlS
Radek se namlsal a spěchá. Aby ho nekleplo, stařečka :-)
Reagovat
Frick
Škoda, že nešla dále do bikin nebo prádla. :o)
Reagovat
mrafe
trochu lepší fotka z úvodu článku
https://instagram.com/p/-JJ2ZtRPr5/?taken-by=barborastrycova
Reagovat
mrafe
ale musíš uznat, že víc to sluší té v bílých šatech :))))
Reagovat
smazaný uživatel
;)))
Reagovat
babolat.cz
měl jsem rád jen NAsťu, ale po tom víkendu mě ty Rusky připadají sympatické všechny a ani mi nevadilo to Máši hekání.
Reagovat
smazaný uživatel
Když já radši... :)
http://www.uskbasket.cz/galerie/fotogalerie/1dx_5835-5g9u6.jpg
Reagovat
Haitik
Báře to strašně přeju, že byla součástí toho posledního zápasu!! :-))

Rusky ale taky slavily.. :DD
https://www.youtube.com/watch?v=9zN5wFYwgmQ&feature=youtu.be
Reagovat
Cico93
:DDDD
Mária už má dosť.
Reagovat
blixa
No Světlana už ji měla taky jak z praku :D
Reagovat
EllNino
ta rozhodně :D :D
Reagovat
sprchon
Tak kdyz nekdo celej rok nepije, tak pak staci dve sklenky a je vymalovano. :D sympatandy
Reagovat
blixa
Nooooo ... Svetlanu bych z abstinence zrovna nepodezíral :D :D
Reagovat
EllNino
přesně tak :D
Reagovat
EllNino
No Máša :D :D
Reagovat
Haitik
Nejlepší, jak Maša vlezla Nastě do záběru a ten její pohled :DD
Reagovat
EllNino
:D :D začínám ji mít docela rád ...no :D docela
Reagovat
Cico93
ten pohled?
very sexy!.-)
Reagovat
smazaný uživatel
Rusky jsou sympatačky :)

ale jejich video mi připomnělo toto video :D

https://www.youtube.com/watch?v=vDRnkTSdbRE
Reagovat
slacker
to jsou nejaky holky z eskort servisu?
Reagovat
smazaný uživatel
určitě fajn, ale naše holky si s Němkama asi rozuměly víc,loni pařily spolu
Reagovat
blixa
No jo, největší kaličky Kája s Bárou :D To se dalo čekat ;-)
Reagovat
pepin
Tak "Divá Bára" je k tomu svoji povahou předurčená a tak jak vedla Káju na kurtu v tom asi pokračovala i v baru.
Reagovat
sprchon
Presne tak! :D
Reagovat
EllNino
Nezapomenutelný zážitek pro mě, hala byla narvaná, atmosféra boží, no prostě paráda, škoda, že další případné finále už bude venku :( ale tak pak zase může být doma :) ....Petra skvěle obrátila první zápas s Nastenkou, Kája sice na Mášu neměla, ale nebyl to zlý výkon ...v neděli přišel zápas víkendu, Máša oplatila Petře prohru z TM ...ale myslím, že v konečném účkování musím vyzdvihnout Káju, nepos*ala se z toho, vyhrála ve dvou setech a pak ještě v deblu, kde teda zase musím pochválit Barču a hrozně jí to přeju, rozhoudnout ve finále Fed Cupu v závěrečný čtyřhře je ro ní prostě vrchol kariery a věřím, že i nakopnutí do další práce :) ...Gratulace holky, jsem na vás hrdej :)
Reagovat
Jan
Souhlasím. Taky bych to tak napsal.
Reagovat
petulda
Naprostý souhlas, byla jsem taky a byl to fakt úžasný zážitek.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist