Šafářová do čtvrtfinále nepostoupila, podlehla dvojce Halepové

14. 8. 2014, 18:49
Aktuality 176
WTA CINCINNATI - Lucie Šafářová v Cincinnati do čtvrtfinále nepostoupila. Česká tenistka dnes nedokázala překvapit proti světové dvojce Simoně Halepové, které v duelu 3. kola podlehla ve dvou setech. Pokračuje alespoň ve čtyřhře, ve které si připsala skalp druhého nejlepšího páru současnosti.
Lucie Šafářová

Lucie Šafářová na druhém turnaji WTA Premier 5 skončila ve 3. kole na velké favoritce. Poté, co minulý týden v Montrealu prohrála 5-7 4-6 se světovou jedničkou Serenou Williamsovou, podlehla dnes v Cincinnati stejným rozdílem 4-6 5-7 druhé hráčce světa Simoně Halepové.

Sedmadvacetiletá Češka začala duel s o dva roky mladší Rumunkou dvěma čistými hrami na podání, v pátém gamu ale o servis prišla a do hry o první set už se vrátit nedokázala. V druhé sadě Šafářová dvakrát smazala manko brejku, potřetí už to ale nedokázala, ztratila poslední tři hry a ve dvouhře skončila.

"Dnes jsem moc dobře nepodávala, ale myslím, že v důležitých momentech mě servis podržel, což je dobře," komentovala Halepová. "Lucie hraje opravdu dobře a její hra levou rukou je úžasná, protože si otevírá mnohem více úhlů pro zakončení. Je těžké vracet i její topspiny," pochválila Rumunka českou dvojku. "Ale hrála jsem agresivně, snažila jsem se, co bylo v mých silách," dodala.

S Halepovou Šafářová prohrála třetí ze čtyř vzájemných zápasů. Rumunku porazila pouze v prvním střetnutí před třemi lety, loni v Norimberku a letos v Indian Wells s ní ve třech setech prohrála. Dnes poprvé neuhrála ani set.

I když wimbledonská semifinalistka Šafářová do čtvrtfinále nepostoupila, měla by se v pondělí posunout poprvé v kariéře minimálně na 16. místo světového žebříčku. Na US Open by tak měla mít větší výhodu při nasazování, neboť cestou do osmifinále by nenarazí na žádnou z hráček Top 15.

Co se včera Šafářové nepovedlo ve dvouhře, dokázala alespoň ve čtyřhře. Společně s Ruskou Anastasií Pavljučenkovovou porazily 3-6 7-5 10-5 druhý nejlepší pár současnosti Su-Wei Hsieh a Shuai Peng a postoupily do čtvrtfinále, přestože prohrávaly 3-6 a 0-3 a byly dva brejku dole.

Halepovou ve čtrvtfinále čeká odveta za letošní finále na Roland Garros proti Marii Šarapovové. Ruská tenistka právě poprvé od triumfu na Roland Garros postoupila do čtvrtfinále, když navzdory 42 nevynuceným chybám a pouhým 22 winnerům porazila 6-4 7-6 krajanku Anastasii Pavljučenkovovou.

"Hrála jsem s těžkou soupeřkou., i vzhledem k tomu, že jsem s ní na začátku roku prohrála. Jsem ráda, že se mi odveta za Stuttgart povedla a že jsem vyhrála ve dvou setech, protože to bylo těžké utkání," komentovala Šarapovová.

Serena Williamsová po včerejší bitvě se Stosurovou ušetřila v dnešním osmifinále proti Italce Flavii Pennettaové podstatně více sil. Světová jednička zvítězila za hodinu hry dvakrát 6-2 a vyhrála tak i pátý vzájemný souboj.

Ve čtvrtfinále se dvaatřicetiletá Američanka utká s Jelenou Jankovičovou, se kterou neprohrál pět duelů v řadě a v celkové bilanci nad ní vede 9-4. Srbka ve 3. kole znovu po roce porazila domácí Sloane Stephensovou. Američanku, kterou zdolala i před týdnem v Montrealu, dnes porazila 7-6 6-4.

"Hrát proti Jeleně je velká výzva. Je to velmi dobrá hráčky, spoustu míčků vám vrátí zpět. Bude to zajímavý zápas," řekla Serena.

Skvělou formu si drží Caroline Wozniacká, jež před US Open vyhrála už 11 z 12 zápasů. V osmifinále v Cincinnati zdolala 7-5 6-2 Němku Angelique Kerberovou a přesně po 12 měsících si připsala skalp hráčky Top 10. Loni bývalá světová jednička ve stejné fázi turnaje vyřadila Petru Kvitovou.

Ve čtvrtfinále se Wozniacká utká s rovněž rozjetou Agnieskou Radwaňskou.
Polka, jež minulý týden v Montrealu ukončila 11 měsíců dlouhé čekání na titul, v Ohiu ztratila ve dvou zápasech pouhých šest gamů. Mezi osmičku nejlepších postoupila po hladké výhře nad Němkou Sabinou Lisickou
, kterou v souboji bývalých wimbledonských finalistek smetla 6-1 6-1.

Jelina Svitolinová v Cincinnati den po výhře nad Petrou Kvitovou vyřadila i světovou šestnáctku Carlu Suárezovou-Navarrovou, kterou zdolala 4-6 6-4 6-4, a vyhrála tak již osmý zápas v řadě.

Ve svém prvním čtvrtfinále na turnaji kategorie Premier 5 se devatenáctiletá Ukrajinka, jež minulý měsíc obhájila titul v Baku, utká s Anou Ivanovičovou. Srbská tenistka ve třetím kole zdolala ve třech setech Rusku Světlanu Kuzněcovovou a vyhrála 44. zápas sezony.

- WTA PREMIER 5 CINCINNATI -
(USA / Ohio, tv. povrch, 2,567,000 dolarů)
čtvrteční výsledky (14. 08. 2014)
• Dvouhra - 3. kolo •
Halepová (2-Rum.) - Šafářová (16-ČR) 6-4 7-5
S. Williamsová (1-USA) - Pennettaová (13-It.) 6-2 6-2
A. Radwaňská (4-Pol.) - Lisická (Něm.) 6-1 6-1
Šarapovová (5-Rus.) - Pavljučenkovová (Rus.) 6-4 7-6(2)
Wozniacká (12-Dán.) - Kerberová (6-Něm.) 7-5 6-2
Jankovičová (8-Srb.) - Stephensová (USA) 7-6(4) 6-4
Ivanovičová (9-Srb.) - Kuzněcovová (Rus.) 6-2 2-6 6-3
Svitolinová (Ukr.) - Suárezová (15-Šp.) 4-6 6-4 6-4
• Čtyřhra - 2. kolo •
Pavljučenkovová/Šafářová (Rus./ČR) - Hsieh Su-Wei/Shuai Peng (2-Tchaj./Čína) 3-6 7-5 10-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

176
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Serena -Caroline
Elina - Simona

Serena - Elina

Elina
Reagovat
smazaný uživatel
Je pekne že maš rad Elinu, je to super hračka a veľky talent s ešte väčším potencialom ale nesranduj že by Svitolina porazila Serenu :DDDDDDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Serena - Caroline
Ana - Maria
Reagovat
smazaný uživatel
Serena - Maria
a to Serena zvládne lebo nech má Maria hocijaku motiváciu proti Serene si proste neverí.
Reagovat
smazaný uživatel
Caro neporazila Angie dvakrát 7-5,ale 7-5,6-2
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně! :) Sice jsem to neviděl, ale je to fakt pecka. Takže jak jsem předeslal: Mám tři favoritky ve čtvrtfinále. :) Byla by fantazie, kdyby postoupily všechny. Největší favoritkou je dneska určitě Ana...

Když se ještě krátce vrátím k zápasu Caro: V jeho průběhu hrál určitě klíčovou roli pátý a sedmý gem 1. setu. Tam Caro odvrátila dohromady šest brejkbolů!
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/4E0OwLjt/#prubeh-zapasu;1
Reagovat
VlS
teď hraje opravdu dobře. Za zápas teď zahraje winnerů, jak dřív za půl sezóny. Tenisově se mě začíná docela líbit. Jestli jí to vydrží, tak Aga prohraje a Serenu čeká těžká práce.
Reagovat
Cico93
po tom rozchode sa darí aj Caroline aj Rorymu:)
Rory vyhral 3 turnaje zasebou.
Reagovat
smazaný uživatel
Aga s její formou ji vyprovodí po bitvě ve 3.
Reagovat
blixa
Já to vidím ve dvou. Aga panuje !!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluji Aze a snad Caro vyřadí taky.
Reagovat
A.R.R.
Obě holky se vezou na vítězné vlně, tak to asi bude docela vyrovnané, ale doufám, že Aga vyjde jako vítězka. Velmi rád bych viděl SF Aga/Serena :-) Tentokrát bych i obětoval Jelenu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A finále Aga vs. Ana :)
No Jelena je chudák. Tento rok hraje velmi dobře, ale vždy narazí brzo na ty nejlepší :(
Reagovat
A.R.R.
No já Aně nějak zvlášť nefandím, ale je fakt, že z té dolní poloviny bych jí to přál nejvíce. Mě se holky sešly všechny u Agy, Caro, Jelena, Serena...ale byl by to trhák, kdyby Aga porazila v jednom týdnu Venus i Serenu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To bude pekne maso, kdyz vemu vsechny aspokty tak me vychazi poradne dlouhy zapas plny skvelych vymen. Pro me jednoznacne trhak dne v zenske casti :-) 1. Obe maji dobrou formu, 2. Ze jsou kamaradky tomu jeste pridava na prestizi ale snad je to nebude nejak ovlivnovat, mno podle me trochu bude, 3. Obe jsou vynikajici obranarky a i chytre hracky, 4. Ani jedna nema takovou razanci aby mohla nejak zaskocit skvelou obranu souperky, takze budou tenisove sachy :-)

Dodam jenom: Dawaj Isha...
Reagovat
martinek37
Ty dnešní zápasy jsou pěkný masakr.
No tipnul bych to takto:

Serena >= Jelena
Aga >= Caro
Máša =< Simona
Anče >= Elina
Reagovat
smazaný uživatel
Ance < Elina

Mladi vpred...
Reagovat
blixa
Jako vtip dobrý :D
Reagovat
VlS
No, já SF vidím Serena - Caro a Simona - Ana.
Reagovat
blixa
Serena - Aga, Máša - Anička

finále Aga - Máša
vítěz Aga
Reagovat
VlS
Všechno se může stát, jediné co se nestane je, že zbohatnu:-)
Reagovat
smazaný uživatel
sem zvědavej na naše mladý pušky příští týden v kvalifikaci na US Open. Katka + dvě premiantky, Denisa a Bára K., to už tu dlouho nebylo. Těším se :-)

Bára už je v Americe a trénuje
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-9/q82/p403x403/10568985_734089263293162_7602209721429409893_n.jpg
Reagovat
PetaM
Ty vole :O Ty nohy.
Reagovat
dadaft
no, viděl jsem 2. set a Kerberová dělala nějaké chyby, to jo -- nicméně Caroline byla slušně sebevědomá a nehrála žádnou pinkačku.

spolu s Makarovovou první dvě jisté účastnice mého fantasy týmu na USO.
Reagovat
dadaft
a Aga taky dobře koukám, takovou sprchu asi Sabča nečekala.
Reagovat
dadaft
a na Svitolinu je kurz 4.00 -- eh, tak malou sumičkou bych ho možná otestoval.
Reagovat
PetaM
Holky včera/dnes porazily druhý nasazený pár Peng/Hsieh a v pavouku prostě nezůstal nikdo, kdo by je měl nějakým způsobem ohrozit.

Páry jako Errani/Vinci, Makarova/Vesnina, Peschke/Srebotnik, Black/Mirza jsou OUT.

Doufám, že se zadaří a holky ovládnou Cincinnati stejně jako loni Madrid! :) Mají velkou šanci :) Do toho holky!!!!! :)
Reagovat
Frick
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10384213_765057170225769_674876983784315452_n.jpg

Hezká fotka, ale Lucka je zralá na lifting. Co to. Dyť je jí jen 27. A takový pavučiny! :-(
Reagovat
Frick
Oprava: https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10384213_765057170225769_674876983784315452_n.jpg?oh=fc870e3bbf85afef8017ec7639dab356&oe=54699AD3&__gda__=1416732488_5f96e2bd26b8ed72b005ed1fdff5bdb5

Ahojky!
Těžký zápas proti Halep 4:6 5:7. Chtělo to méně chyb a lepší servis, ale doufám, že to na New York ještě doladím! Skvělé vítězství v deblu proti Peng/Hsieh 10:5 v supertiebrejku! Pěkný večer všem
Reagovat
Frick
Karolína bude mít Niculescu a pak zřejmě Beckovou a nakonec asi Torro. Kristýna Yaninu (takže ségra poradí), pak ale zřejmě Davisovou a nakonec Piroňku. U Kristýny to tedy zřejmě moc dobře nevypadá. :-(

Další Češky v kvaldě nejsou.
Reagovat
dadaft
mnnno, on to není New Heaven, tedy nové nebe, ale New Haven, tedy nový přístav. ))

jinak ta kvalda má obsazení jako nějaká dvěstěpadesátka.
Reagovat
dadaft
http://assets.usta.com/assets/664/15/QS8.PDF
Reagovat
blixa
Aga panuje !!! Super ! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ajdéééé!!! :) Ve 3. setu byla Anička zase o brejk dole, ale pak do toho šla neskutečně aktivně a vyplatilo se. Zcela zásadní byl sedmý a osmý gem, protože tam se lámal chleba. Světlana jinak odehrála velmi dobrý zápas, ale řekl bych, že v závěru měla Ana více fyzických sil a navíc Světlaně celkem odešel první servis...
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/v9hrD9qo/#prubeh-zapasu;1

Tohle vítězství je pro Anu hodně cenné a navíc může být důležité v boji o Singapur. :) Anička tedy postoupila do čtvrtfinále, kde ji čeká Elina Svitolina. Proti ní má Ana stoprocentní vzájemnou bilanci (4:0).

Jinak bych se ještě rád podíval na zápas Caro - Angie, ale to už fakt nedám. :D Takže jdu spát a doufám, že tady o tom někdo napíše... Moc bych si přál, aby to Caro vyšlo. Mít tři favoritky ve čtvrtfinále by bylo super. :)
Reagovat
Cico93
forma jak hrom.
Reagovat
VlS
Co tam ta Anča vyváděla v tom druhým setu? To byl teda psycho ulet.
Reagovat
smazaný uživatel
Nic zvláštního. Utekl jí začátek (ostatně jako včera v každém setu :D) a pak jí to tam tolik nepadalo. Aně se ve 2. setu nedařilo hlavně na servisu, ale taky to bylo tím, že Světlana měla vynikající return.
Reagovat
Frick
Já chci zkrátka dávat palce nahoru těm, jenž překonaj očekávání, jenž do nich vkládaj. A myslím, že postup po boji přes vynikající, avšak znavenou Venus, poté vcelku jasný postup přes Zarinu a nakonec nedrtivá, netěsná prohra se Simonou bylo přesně to, co se od Lucky čekalo. Nic miň, nic víc.

A nevim, proč by se nemohlo čekat, že Lucka vyhraje. Hráčka její úrovně by soupeřku, jako je Simona, mohla porazit tak 1x ze 4 zápasů - viz. ty kurzy. Ale to u Lucky prostě nepřichází.

Zklamání, co připravila svým fanouškům ve Washingtonu, v Montrealu a Cinci příliš neodčinila. Nakonec kurzově byla její výhra nad Simonou hodnocena velmi podobně, jako výhra Mladenovičové ve Washingtonu nad ní.
Reagovat
Frick
Sec jenom. Lucka v mezidobí mezi Wimblem a USO neobhajovala nic. Nakonec si tedy polepšila o 210 bodů. To je třeba o 70 bodů méně, než kdyby se, teoreticky, na celou Ameriku vykašlala a jela vypráskat výhru do Baku....

Ten její krach z Washingtonu prostě chybí. 180 bodů za finále by jí ohromně bodlo...
Reagovat
tommr
jenže Lucka není v pozici kdy by mohla celou Ameriku vypustit. Hráčky v jejím postavení mají povinnost zúčastnit se v sezóně aspoň tří Premier-5 turnajů. Nikdo navíc nemoh dopředu vědět, že tam bude mít Lucka takovou smůlu na los ...
Jinak ale s tím Washingtonem souhlas - tak byly k mání relativně snadný body a byl hřích toho nevyužít ...
Reagovat
Frick
Jasně, já přesně nevim, jak to je s tím povinnym počtem turnajů. Ale prostě je škoda, že Lucka, ač má dobrou formu, má tak strašně málo bodů....

Ale za to, že kašle na 220k, si může sama.
Reagovat
Frick
...pochopitelně je jasný, že i kdyby do toho Baku jela, tak by Montreal / Cinci nevypustila. Vypustila by Stanford / Washington. Ale tady jsou zbytečný co by kdyby. Přednost Wash. před (teoretickym) Baku byla samozřejmě zcela logická a Lucka to může vyčítat jen sama sobě.

Do Baku měla jet Karolína. (A pak vynechat Stanford)
Reagovat
smazaný uživatel
Za stavu 0:2 a 15-40 při vlastním servisu to nevypadalo moc dobře, ale pak se to naštěstí otočilo... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel, Ana začala 2. set taky špatně a tentokrát se to nepovedlo dohnat. Světlana hraje ve velké pohodě a hlavně na returnu je hodně silná... Snad to Anička ve třetí sadě zase převáží na svou stranu.
Reagovat
Frick
Třeba skutečně nevim, co kdo kdy viděl na Vlašicový. Vyzáblá kobyla to je. Třeba pěkná je N. Broensen v sedmiboji.

No a my máme krásný holky. Bohužel, jejich výkony často zaostávají za jejich půvabem. Třeba Nikol Ogrodníková - http://abload.de/img/1601075_6780226722462sakff.jpg (třetí zleva) Věřili byste, že hází oštěp? A ty kérky má docela úsměvný. Kozy s ozdobnou mašlí. :o) Jana Slaninová - http://abload.de/img/dsc07489x9kfn.jpg bohužel, za výkony je matky Táni Kocembový poněkud zaostává. Rebeka Šilhanová - http://instagram.com/rebelkareba435 Po Bártový, Hamáčkový, Baďurový a Ptáčníkový další pokračovatelka naší tyčky. V 19-ti má osobák 435 cm!
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jo, ta Rebeka je fakt strašně hezká! :-))

http://instagram.com/p/qp4hAgQ9GP/?modal=true Tady jí to strašně sekne!
Reagovat
Frick
Trochu jsem ji nafotil na Pražský tyčce.

http://abload.de/img/dsc08145ildx5.jpg :o) Na dnešní hodině biologie člověka si názorně probereme svalovou soustavu. Prosím slečnu Šilhanovou, aby šla k tabuli a vysvlékla se do spodního prádla. :o)
Reagovat
blixa
Hmmm, na Rebekou slintáš a Blanka se ti nelíbí jo ? Dyk je k sežrání ! ;-)
Reagovat
Frick
Blanka Vl. je vyskákáká, vyzáblá. S nesympatickym ksichtem. A sec jenom, už je celkem cize vypadající (některý Chorvatky by asi jako Češky vypadat mohly, ale ona je už asi dost na ten balkán).
Reagovat
smazaný uživatel
Jednoznačně rozhodlo, že Nasťa ve 2. setu třikrát nepotvrdila brejk. Masha to nakonec dobře vybojovala... Na obou stranách výrazně převažovaly UE nad winnery. Masha by se mohla pro příště vyvarovat některým chybám, protože proti Simoně by se to nemuselo vyplatit...

Jinak to vyšlo tak dobře, že Masha akorát vyhrála a začala hrát Anička. :) Musím pochválit Raonice a Johnsona, kteří to tak protahovali. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, nějaké chyby jsou pořád navíc, ale snad to zítra bude lepší.. :-)

Asi taky na Anu vs. Kuznu kouknu, nějak se mi nechce spát.. :D Ale budu přát Kuzně! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Copak, Anička se ti nelíbí? :D

Nedávno jsem našel nejlepší stránku na FB, která existuje... :)
https://www.facebook.com/AnaIvanovicVsMariaSharapova
Reagovat
smazaný uživatel
Líbí! :D

Ale Kuzna si mě nějak získala během antukové části sezony.. Její hra mě prostě baví! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ok. :) Sorry, že se dneska tak blbě ptám. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Cajk! :DD

Jinak zítra proti Simoně a potom v případném SF budeš muset fandit Maruš i za mě! :-)) Jedu na vodu, takže nic neuvidím..
Celkem mě štve, že zápas Simona vs. Masha zítra neuvidím.. Jejich letošní zápasy byly skvělé.. :-) Tak snad se v neděli vrátím a Maria bude hrát finále! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jo. Sice to bude těžká úloha (protože fandíš skvěle :)), ale pokusím se toho zhostit co nejlíp. :) Co se týče případného semifinále: Jestli vyjde zápas Masha - Ana, tak už si to budu jenom užívat. :)
Reagovat
Frick
Škoda, že ty zápasy nedopadly naopak - to by pak bylo ČF!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Maruš dneska celkem dobrý! 1. set hrála líp ale.. Proti Simoně musí zlepšit využívání šancí! :-)

Dneska jí snad poprvé od Wimbledonu fungoval FH, už to nebyl co úder to out! Pozitivní je i to, že si dneska celkem pomáhala servisem, dala 7 es, ale taky 7 DF..

Statistiky mě překvapili, ten počet UE jak u Marii tak u Nasťy je celkem vysoký, nepřišlo mi, že Maria tolik chybovala.. :-))
https://pbs.twimg.com/media/BvB7AmpIUAA0tP2.png

Ale proti Simoně je toho fakt hodně co zlepšovat!! Ale snad se Maria konečně dostává zpátky do formy.. :-)

Dneska mám fakt po té výhře radost, větší než když vyhrála nad Madison!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Celkem mě aji těší, že Maria vyhrála. Na souboj se Simonou se těším :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Vole Maruš celý set si držíš podání celkem v pohodě, máš několik šancí jak Nasťu obrat o servis a teď si úplně v pohodě prohraješ podání za stavu 5:5? Maruš, breakni jí!! Pojď to zvládnout ve dvou setech..
Reagovat
smazaný uživatel
A máme tu tiebreak!
Reagovat
smazaný uživatel
Maruš dneska ty BP zahazuje jak boss! :D Ale je zase pravda, že Nasťa na ně teď zaservírovala dobře.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nasťo, Nasťo... :(( Ale ještě není konec.
Reagovat
smazaný uživatel
Dopodávej, prosíím...
Reagovat
Davor1
Ale makaj Nasťa !!! Chcem vidieť reprízu Paríža ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Maruš má první set! Dneska zatím hraje o hodně líp než proti Keys.. Už taky za tenhle 1. set dala víc winners právě než proti Keys za celý zápas! Dneska jí i chodí servis.. Až na menší krizi za stavu 4:1 hraje fakt celkem dobře.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu. Takhle dobrý začátek jako dneska nemívá Masha pokaždé... :)
Reagovat
smazaný uživatel
;) Tak ten tvuj prispevek cituji: "tak ta ubohá vracečka, co proti Kvitové nepředvedla vůbec nic, právě čistou hrou dopodávala zápas proti Suarez-Navarro."

mne fakt privedl na myslenku na ten iDnes kouknout:
a tam jsem fakt nasel toto:

Quesh / 13.8.2014 19:08
Škoda, Petra v tom zápase byla lepší, tlačila, snažila se něco vymyslet, ale nešlo to. Svitolinová naproti tomu nepředvedla VŮBEC NIC a postup si rozhodně nezasloužila. Ale to je asi jako když ve fotbale má jeden tým drtivý tlak, ale postoupí druhý, protože, na rozdíl od prvního, dá z ojedinělé šance gól.

Je tam cela diskuse...no pokud se to da nazvat diskusi...
http://sport.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A140813_185746_tenis_par&razeni=vlakno&strana=3

vyber:
Já jsem větší realista než většina z vás tady. Vaše zcela nesmyslné teorie, že když naseká N chyb, je to automaticky známka špatné hry, tomu jenom dává korunu.

tenhle post mne zaujal:
Na rozdíl od Svitolinové si ale myslím, že by nakonec prošla i dál než do dalšího kola

nebo

Petra už dokázala vyhrát i zápasy, kde nasekala daleko víc chyb než dneska. Počet chyb je fakt naprosto nepodstatný údaj.
----

DADAFT > Tys to cetl? nebo jen odhadoval...
Reagovat
smazaný uživatel
Toho trotla queshe snad nikdo normální nemůže brát vážně...
Reagovat
slacker
PetaM je prece normanlni (podle Lunej) a bere Q vazne :-))
Fandina je nenormalni a bere ho taky vazne. Dokonce ho obdivuje
Reagovat
PetaM
Co to zase mluvíš za postižené kecy???

Kdy jsem řekl, že ho beru vážně??

Jen mi přijde nemorální kopírovat jeho komentáře sem, když odsud odešel, primitive.
Reagovat
slacker
Asi tvoje pojeti moralky neni zrovna sdileno
Reagovat
PetaM
Tebou určitě ne, protože takový kretén nemá ani morálku.
Reagovat
slacker
Jen se jeste vice vykric. ale Lunej na tebe vsadila svoji cast sve povesti. Takze jestli te netrapi ze ztrapnujes svymi vylevy ji tak si ulevuj klidne dal.
Reagovat
PetaM
Já se s Lunej znám a ona ví, jaký jsem. ;)

Nevím, kdo se tady ztrapňuje, ale já to nejsem. A že křičím? To máš špatné informace hloupoučký hošíku.

Měl by ses starat o sebe a o svou nemoc a ne tady na TP dělat hrdinu. Virtuální svět je přesně pro takové, jako jsi ty. Kteří v reálném životě ani neotevřou zobák a neřeknou svůj názor.
Reagovat
slacker
Ze se ztrapnuji mi rika Fandina nebo PetaM, takze sama autorita :-))
Reagovat
PetaM
Nikdo jiný totiž na to nemá odvahu, nebo se mu nechce s tebou vést sáhodlouhé komentáře, které až zmizí z TP.

Jsi pro mně ta největší špína, jakou jsem kdy poznal.

Sbohem.
Reagovat
slacker
Pro me je nejvetsi spina co jsme ve vitulanim svete poznal Fandina. lancici a jezersti z idnesu jdou o proti ni zaci nedelni skoly
Reagovat
smazaný uživatel
No promin...
...a kdyz kopirujeme jakekoliv vypovedi tenistu i komicke, nebo vazne, nebo jinych komentatoru atd...tak je to vpohode? nebo neni? To mne zajima...

Pokud si prectu post dadafta, ktery pise dost drsne, a ve vlakne je narazka na iDnes, tak to preci dohledam...jestli na tom neco je...
...to, ze "odesel" preci na nicem nic vubec nemeni...mozna jsem mohl dat jen link...nevim...

Co je na to nemoralniho?

Jako, ze se nemuze branit nebo nejak argumentovat? Tak to myslim ani nic dal nepotrebuje...

A ti teniste jako maji moznost argumentace, kdyz tu soupnes nejakou citaci z FB?
Reagovat
PetaM
Jo, já zapomněl, že quesh je celosvětově známá osobnost :D :D

A jde především o to, že ho tady 99 % lidí nenávidí. Takže když to tady zkopíruješ, podobní primitivové, jako slacker, do něho začnou kopat a házet na něho špínu. A to mi přijde celkem nemorální. Je mi sice líto, že se to týká zrovna jeho a tak si někteří myslí, že s ním a jeho názory snad sympatizuji, ale zastal bych se takhle kohokoli ;)
Reagovat
slacker
Ze ho 99 procent nenavidi je jednak jeho problem a ne muj a hlavne to bude znacne prehnane procento
Reagovat
smazaný uživatel
;) Tak osobnost to celosvetova neni, ale clovek to snad je, ktery pusobi ve verejnem prostoru...
iDnes i TP jsou nejakymi verejne dostupnymi misty...kde se lide prezentuji...prezentuje i verejne blog atd.

No nemyslim si, ze ho tolik lidi nenavidi...to snad ne...tu jistotu zase beres kde? jestli se mohu zeptat...

Ja tedy k nemu nejakou nenavist necitim...ani nevim proc...ze te nekdo stve, to jeste nemusi byt nenavist...snad ne...
Reagovat
PetaM
To byla metafora k tomu, jak tady spousta lidí čeká jen na to, aby si do něho kopla za jeho zády. Člověk by řekl, že když odsud odejde, tak od "někoho" bude mít svatej klid, ale tady někteří někomu tak leží v žaludku, že si najdou jakoukoli záminku, aby ho mohli zesměšnit.
Reagovat
slacker
Diky zes jsi to rozvedl, na me by ten blbecek PetaM jecel jen dalsi nesmysly.
Reagovat
PetaM
Musel to udělat za tebe, protože ty se neumíš vyjádřit. Teda pardon, umíš, na úrovni jednoročného dítěte.
Reagovat
slacker
Ja se te jednoduse zeptal na vysvetleni a ty jsi spustil ihned proud plny slov jako ubozak, hitler, kre.en nebo de.il.
Reagovat
PetaM
Co ti nevoní na pravdě?

Jeden den se chováš jako největší kretén na světě a druhý den jsi celkem k vydržení. To snad chytáš krámy nebo co? Fakt, člověk by chtěl normálně kecat, někdy to jde a někdy píšeš takové ho*na, až se z toho člověku zvedá kufr.
Reagovat
slacker
Ja si myslim ze moje vykyvy nejsou tak velike, muzu mit spatny den kdy zarejpu zbytecne pres unosnou miru. Problem bude spise v tvem cernobilem videni a sklonu k prehaneni.
Reagovat
PetaM
No Vlku :O
Reagovat
slacker
Na Vlka si svymi hloupymi zvasty o ubohosti netroufas?
Reagovat
PetaM
Ne, protože na tvou ubohost nemá nikdo ;)
Reagovat
dadaft
četl, včera tu někdo, tuším Roger_Federer, napsal, že quesh na iDnes zase píše, že lepší hráčka prohrála, tak jsem si to přečetl. ))

já queshe celkem chápu, on má oči jenom pro Petru, takže pro něj bylo extrémně obtížné posoudit, jak hrála Svitolinová - on se na ni totiž vůbec nedíval. ))))))))))))))
já jo, v Baku jsem na ni visel očima - velice zajímavá hráčka s citem pro míč a pro hru jako takovou.
Reagovat
slacker
Tusim ze jsem to byl ja.
Reagovat
PetaM
To nebyl R_F :)
Reagovat
smazaný uživatel
No mne celkem prekvapilo, zes tak vyjel;) z takovym textem;)
Zni to drsne teda...
...ale asi Te chapu, ze te to vyvedlo z "rovnovahy" ikyz pises, ze to chapes...ale ono to opravdu ve vysledku muze znit brutalne...

V kazdem pripade jsem na zacatku vubec nevedel na co reagujes, nebo proc to pises;DDD)))
...kdyby tam nebyla ta parafraze z iDnes, tak bych si myslel, ze ti slahlo...;)))

Ale ted jsem to uz doplnil, a myslim, ze to bude kazdemu jasnejsi;)

Ale nevedel jsem, ze jste to tu uz rozebirali...
Reagovat
dadaft
no zkrátka mě quesh řečmi na iDnes krapítek vytočil, protože jsem si Elinu vcelku oblíbil a myslím, že ji kapku křivdil ve svém hodnocení, holka porazí No.4 a on ji sepsuje za VŮBEC NIC,,,,,,,,,,, a tak nějak jsem to přenesl sem.

nevím, jestli je to morální či nemorální, zas tak jsem to neřešil, jde jenom o diskusi o tenise, nic osobního ve smyslu nenávisti - bych řekl.
příště to nechám být,,,,,,,
Reagovat
PetaM
Záleží, s jakým úmyslem je to tady kopírováno :)

Jestli jako vyjádření, se kterým nesouhlasíš.

A nebo jako vyjádření člověka, kterého máš v plánu zesměšnit a zakopat si (což nebyl tvůj příklad) :) :)
Reagovat
dadaft
a on už jse quesh vůbec nechodí?
myslím, že ještě nedávno jsem tady nějaké jeho příspěvky četl...
Reagovat
dadaft
* už sem *
Reagovat
PetaM
Ne, zrušil si účet :) :)
Reagovat
slacker
No to bude asi tvuj hlavni problem, hodnotis nazory podle jejich nositele. Ja kritizuju vzdy primarne nazory. O jejich nositele jde vzdy az v druhe rade (nerikam ze o ne nejde vubec ale jsou mene duleziti).
Reagovat
smazaný uživatel
asi bych to uz neresil...
....take jsem neresil, jestli je to moralni nebo ne...byl jsem upozornen, ze ne...nechapu proc, ale nenavist do toho fakt nemontuji, ani nic podobneho...

Takhle bychom za chvili nemohli nic...jestli nekdo verejne okomentoval ten zapas, tebe to nadzvedlo...tak nejak na to reagujes...

Nevim, ale nejak mne unika hlavni moralka toho vseho...ze jsme kazdej odpovedni za to, co do toho internetoveho prostoru vlozime, napiseme...je to take nejaky verejny prostor, a je uplne jedno, jestli jen "interentovy". Podle mne dost omyl, dnes se vyuzivaji tyhle diskuse k beznym analyzam lidi, spolecnosti atd.
Reagovat
smazaný uživatel
jsem myslel, jako omyl si myslet, ze to je jedno, co kde a jak napises...no, je pozde;)
Reagovat
smazaný uživatel
problém zápasů, kdy se agresivní, aktivnější hráčka každou chvíli nevynuceně vyhazuje je v tom, že ani příliš nedovolí soupeřce něco velkého ukázat. Proto asi quesh napsal to "vůbec nic".
Kdyby tam bylo aspoň o třetinu míň chyb od Petry, víc by to i vypovědělo o kvalitách soupeřky.
Reagovat
smazaný uživatel
jinak Petra se údajně vyjádřila ve symslu, že ani na tréninku jí "to tam nepadalo".
Reagovat
PetaM
Tady nejvíce schází ten plán B. Přece nemůže mít v mozku nastavenou hru jen bum bum ...

Logicky člověka prostě napadne občas slajz, kraťas, zrotovaný míč ven z dvorce prostě bez rány ...

Nevím no :D
Reagovat
slacker
Presen 30UE miasto 45 UE a hned by se mi ta prohra travila lepe.
Reagovat
dadaft
není pravda, že Svitolinová nic neukázala - třeba dokázala nezpomalovat hru i proti peckám Petry, nemusela hrát čopy a kopce... - to není nic.
Reagovat
smazaný uživatel
já neříkám "nic", to říká quesh :-)
Samozřejmě, že to není "nic".
Makarova jí taky nevracela kopečky, přesto ten zápas měl svoje kvality. Petra nebyla v pohodě. Pokud by hrála alespoň svůj "hardový" standart, neříkám, že by to vyhrála, ale není úplně jistý, jestli by se dokázala Svitolina držet po celý zápas. Petra jí strašně pomohla.
Reagovat
smazaný uživatel
prostě to byla katastrofa.
Reagovat
dadaft
to jo.
Reagovat
smazaný uživatel
v Curychu češí září myslím že ty dvě-tři zlaté vyjdou
Reagovat
smazaný uživatel
Dvě tři zlaté? Tak to fakt nevím. Na medaili má reálnou šanci Rosolová, Veselý a možná Kudlička...
Reagovat
smazaný uživatel
Denča Rosolová je jediná, která mě z nich zajímá. :) Včera mě zajímala Darya Klishina ve skoku do dálky a pěkná byla taky Ivana Španovič (s tím budou jistě souhlasit Sonja a gigin). :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ivana Španovič.. To je ta jak skončila druhá? :-) Ta totiž byla hezká!!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, Ivana měla stříbro a Darya bronz. :) Darya se ti nelíbí? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Není špatná! :D Ivana se mi líbila víc ale! :-))

Ale moc jsem nepochopil jak se vlastně k té medaili Darya dostala..
Reagovat
smazaný uživatel
No, já jsem na to taky koukal. :D Oni nějak špatně změřili skok německé závodnice (asi o 20 cm!), celou dobu to tam svítilo a zjistili to snad až před posledním pokusem... Darya taky vůbec nevěděla, že má medaili. :D Jsem se tak těšil, jak se bude radovat a ono nic... Tak jsem aspoň tady našel rozhovor, kdy už to věděla. Je fakt nádherná a navíc sympaťačka. :)
https://www.youtube.com/watch?v=7z4KpedzNFw

Co se týče Ivany: Já už jsem ji dřív viděl s krátkými vlasy, což jí podle mě moc neslušelo. Teď s dlouhými mě ale hodně zaujala a musím říct, že je to fakt kočka. :) Byl jsem rád, že obě fešandy (Darya a Ivana) měly medaili. Myslím, že Ivana měla dokonce na zlato, ale nakonec ji přeskočila Francouzka...

Jinak kdyby se někdo ptal: Ano, atletiku sleduju jenom občas kvůli pěkným holkám, protože jinak mě to moc nebere. :D Třeba včera mě strašně štvalo, že pořád ukazovali nějaké běhy a skok do dálky jenom strašně málo...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ale aspoň, že na to přišli! :D Ale zase chudák ta Němka! :-))

Já když už sleduju atletiku tak dvě disciplíny.. Skok do výšky a to kvůli Blance Vlašič, pak skok o tyči a to kvůli Yeleně.. A Yelena teď nezávodí, protože je na mateřské! :-)) Ale rád kouknu i na oštěp, když hází Bára! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, Němka byla smutná a bylo mi jí docela líto. :( No, já sleduju ty disciplíny, kde jsou pěkné atletky. :D Kromě Evropanek se mi líbí třeba Brianna Rollins (běhá 100 metrů překážek)... :)
http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Brianna+Rollins+14th+IAAF+World+Athletics+CdzKP1lC458l.jpg

Jo, Yelena je taky fajn. :) Špotákovou teda moc nemusím... Zrovna jsem o tom před chvílí konverzoval na Twitteru, že na hod oštěpem bych se díval jedině tehdy, kdyby tam závodila Leryn Franco. :) To by ale nesmělo být ME, protože je z Paraguaye. :D
http://1.bp.blogspot.com/-rTaoqpCd7FQ/TnUa5mqrlEI/AAAAAAAACG8/CQNtm78y8gk/s1600/Leryn_Franco_16.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Bára je borkyně. Obrovská gratulace. A taky gratuluju Petru Svobodovi k úspěšnému návratu.
Reagovat
smazaný uživatel
OBROVSKÁ GRATULACE K ZLATÉ MEDAILI JSI SKVĚLÁ BÁRO MOC TI GRATULUJI. TED JSI VYHRÁLA VŠECHNO OHROMNÁ GRATULACE
Reagovat
Frick
je to královna!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.facebook.com/niketennis/photos/a.10154400600860332.1073741878.10150107266525332/10154405292580332/?type=1&theater

Myslím, že to je oufit Sereny na letošní USO
Reagovat
smazaný uživatel
Azarenka - https://www.facebook.com/niketennis/photos/a.10154400600860332.1073741878.10150107266525332/10154405292550332/?type=1&theater
Dimitrov - https://www.facebook.com/niketennis/photos/a.10154400600860332.1073741878.10150107266525332/10154400601315332/?type=1&theater
Federer - https://www.facebook.com/niketennis/photos/a.10154400600860332.1073741878.10150107266525332/10154401551175332/?type=1&theater
Nadal - https://www.facebook.com/niketennis/photos/a.10154400600860332.1073741878.10150107266525332/10154400601320332/?type=1&theater
Sharapova - https://www.facebook.com/niketennis/photos/a.10154400600860332.1073741878.10150107266525332/10154405292515332/?type=1&theater
Reagovat
a.magerova
Caro
http://tennis-buzz.com/caroline-wozniacki-2014-us-open-dress-by-stella-mccartney/
Reagovat
a.magerova
Andy
http://tennis-buzz.com/andy-murray-2014-us-open-outfit-preview/
Reagovat
a.magerova
John:
https://farm6.staticflickr.com/5568/14712022010_0acf6180a1_z.jpg
Reagovat
tommr
průběžnej žebříček WTA k dnešnímu dni.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Lucku Šafářovou.
Hvězdička znamená, že hráčka je na turnaji v Cincinnati ještě ve hře a může tam ještě získat nějaký body.

...
11. Pennetta 3074 (+249)
12. Wozniacki 3015 (+190) *
13. Cibulkova 3002 (+177)
14. Errani 2885 (+60)
---------------------------
15. Šafářová 2825
---------------------------
16. Suarez Navarro 2790 (-35)
17. Azarenka 2783 (-42)
18. Makarova 2630 (-195)
19. Petkovic 2400 (-425)
20. Williams, V. 2340 (-485)
21. Kuznetsova 2010 (-815) *
22. Stephens 1965 (-860) *
23. Cornet 1930 (-895)
24. Pavlyuchenkova 1930 (-895) *
...

Lucka Šafářová má už po dnešku jistotu, že po Cincinnati bude na 15.místě což je její kariérní maximum a že na USO bude nasazená mezi prvními 16 což by jí mělo zajistit relativně slušnej los až do 4.kola ... :)
Reagovat
Fandina
Tak to je super zpráva. Lucka si to za svůj herní projev v poslední zaslouží. Dneska škoda, že narazila na Halep.
Reagovat
smazaný uživatel
raději ji přeji at je nasazená jako 16 než 15 řekněme si upřímě spodek části turnaje je vždy snadší :)
Reagovat
zpilat
to že bude nasazená 15. neznamená, že bude v horní polovině pavouka, všechno se losuje, takže je jasné jenom to, že nedostane do osmifinále nikoho výše nasazeného než je ona!
Reagovat
smazaný uživatel
celkem mě překvapuje, že Sloane a Jelenu hodili na devítku.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě taky.. Jejich zápas minulý týden byl hodně dobrý, škoda no, že dneska k vidění nebude..
Reagovat
dadaft
tak ta ubohá vracečka, co proti Kvitové nepředvedla vůbec nic, právě čistou hrou dopodávala zápas proti Suarez-Navarro.

gratulace Elino. ))
Reagovat
PetaM
A zachránila Lucce životní maximum. Krása :D
Reagovat
slacker
Jak sem cetl slovo uboha a cistou tak sem mel dojem ze mela vyhrat ve 2 setech s jednim kanarem. Ale 3 tesne sety zadne zadostiucineni premozitelce Petry nedavaji.
Reagovat
dadaft
zadostiučinění za co?
Reagovat
slacker
No asi sem si spatne vylozil "uboha vracecka co proti Kvitové nepředvedla vůbec nic" s tvych ust
Reagovat
dadaft
to je parafráze queshe z iDnes. ))
Reagovat
slacker
No trochu to znela jako vycitka ze jsme na Petru moc prisni :-)) .. Jinak je mi divny ze te jeste neokrikl PetaM ze jsi ubohy :-))
Reagovat
tommr
tak to je docela velký překvapení. Pro Lucku Šafářovou je to skvělá zpráva, protože to pro ní znamená jistotu 15.místa. Pro Petru Kvitovou je to naopak další důvod proč si rvát vlasy - ukazuje se, že CSN by nebyla tak těžká soupeřka jak se původně zdálo ...
Reagovat
smazaný uživatel
byl by to úplně jiný zápas. Takhle to nejde brát.
Reagovat
tommr
tak to je samozřejmý. Ta dnešní překvapivá výhra Svitolinový ale ukazuje, že CSN není v optimální formě a že by byla k poražení. Pro Petru o důvod víc proč litovat toho včerejšího nepodařenýho zápasu ...
Reagovat
PetaM
Lucka bude 15!!!! Tak to je paráda! :)
Reagovat
kohlik
nevíte jak vypadá live ranking?
Reagovat
kohlik
a kde ho najdu?
Reagovat
majkl005
zde -> http://live-tennis.eu/wta-live-ranking
Reagovat
Fandina
tady je také jeden
http://www.tennis4wta.com/Siralama/s1_50.html
Reagovat
Frick
Jiřka Svobodová je kočka. :o)
Reagovat
blixa
Už je rozvedená, máš šanci ;-)
Reagovat
Frick
To jsou fóry. :o)

Barča se snad zlepší.
Reagovat
Frick
Palec nahoru - NIKDO

Skutečně, není komu. Nejlepší výsledek udělala Lucka, ale nic světoborného to nebylo. Výhra nad Venus potěšila, ale asi se nedá přeceňovat, navíc byla poněkud kostrbatá (viz. 1. set). Výhra na Zarinou byla z kategorie povinných no a dneska to proti Simoně žádná sláva taky nebyla.

Palec dolů - PETRA KVITOVÁ

Horkým kandidátem byla i Karolína, nicméně nakonec Petra zvedla hozenou rukavici a zase vybouchla.

---------------------------------------------

Dvojici Premier 5 turnajů v Montrealu a Cinci mají tedy naše tenistky dohranou bez jediného ČF. Petra bohužel najela na svůj "standartní" mód, Lucka doplatila na nemilosrdný los. Který byl vlastně druhý nejtěžší možný (nejtěžší by byla 2x Serena), Báře v Montrealu zase m*dalo, čímž umožnila Agněžce celkový triumf. Klára je na americkym hardu tradičně marná, tak asi pro ní fajn za to jedno uhrané kolo v Montrealu. Za očekáváním skončila Karolína. Nezvládnuté kvaldy, nicméně alespoň v Montrealu se na ní usmálo štěstí, přičemž LL kartu přetavila alespoň ve výhru nad Yaninou.
Reagovat
tommr
to snad nemyslíš vážně? Lucka se dostala podruhý za sebou i přes nesmírně těžkej los na velkým turnaji mezi posledních 16, bude po Cincinnati na kariérním maximu, zajistila si výhodný nasazení na USO a prohrála až se světovou dvojkou a tobě je to ještě málo? Nejsi náhodou trochu moc náročnej? Pro mě je Lucka jasná kandidátka pro Palec nahoru ... :)
Reagovat
darek.vrana
Souhlas s tommrem! A to je věčnej pesimista:).
Reagovat
LukasH
Tak Lucka teď hraje hodně stabilně. Nepřišlo mi, že bylo zas tak těžký dostat se přes unavenou Venus, která je trochu jak Petra - tzn. pokud je unavená nebo nemá den, soupeřce značně pomůže k výhře.
Souhlasím, že by Lucka potřebovala štěstí na los, protože je teď bez "výbuchů" a mohla by se dostat daleko. Snad bude mít štěstí na USO...
Reagovat
Frick
Ale prostě opět nedokázala ani na x-tý pokus (co se P5 / Mandatory týče) konečně ten svůj stín překonat, navíc to dnes nebyl dobrý výkon. Kdyby to třeba byl nějaký (byť prohraný) velemač á-la Li na AO nebo Maša ve Stuttgartu (či nakonec i ten první letošní vz. souboj se Simonou), ale to se dnes prostě nekonalo.
Reagovat
tommr
Lucka si zaslouží uznání za ty dva vyhraný zápasy čímž bohatě splnila to co se od ní jako od nasazený šestnáctky očekávalo. Výhru nad světovou dvojkou od ní přece nikdo soudnej nemoh čekat ...
Reagovat
blixa
No dovol !!!! Já jsem ji čekal !!! :D
Reagovat
PetaM
Tak to prostě nejsi soudný :D :D
Reagovat
slacker
Fricku, fricku. Minule si Lucku trosku precenil a ted si ji hrube zarizl. Naopak o palci pro petru nemzue bytt pochyb, mozna by jsi mel zacit vyhlasovat i palce mesice a tohle bude jasny kandidat :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Fricku ty jsi blazen. Lucka prohrala se svetovou 2 po docela vyrovnanem zapase, udelala si sve zivotni maximum a ty ji rikas nic moc. Umis vubec nejaky sport?
Reagovat
smazaný uživatel
To je teda vypalcovaná anketa :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No upřímě Lucka dnes nebyla ve své kondici ale má to holka smůlu na ty soupeřky
Reagovat
tommr
jj v Montrealu prohrála až se světovou jedničkou, V Cincinnati zase se světovou dvojkou. Snad bude mít na USO trochu větší štěstí na los ... :)
Reagovat
VlS
A jak s jedničkou, tak s dvojkou sehrála hodně vyrovnanej zápas
Reagovat
Frick
Je škoda, tam by třeba byla šance něco udělat. Ale třeba by zase Lucka přepnula na mód "malej turnaj, vypouštim" a bylo by z toho jen další rozčarování á-la Oeiras, Praha, Washington....

Ovšem je to obrovský paradox, že Lucka má dobrou sezónu, ale pouze jedno semifinále, přičemž je další paradoxem to, že to bylo na turnaji turnajů...
Reagovat
tommr
jak sám píšeš - malý turnaje Lucka trochu podcenuje a na velkejch má neuvěřitelnou smůlu na los. Nezbejvá než doufat, že se to na USO změní ...
Reagovat
Frick
A když ho ve Wimblu neměla, tak se děly věci.
Reagovat
Frick
Nejdřív jednička, pak dvojka...

Chytnout třeba taky jednou Agu, Angie, Eugenii...
Reagovat
Fandina
Bohužel. Halep je čím dál nebezpečnější. Myslím, že tohle zase byla smůla.
Reagovat
smazaný uživatel
Náplastí této porážky se může stát to, že Lucka prohrála s budoucí vítězkou turnaje, což se letos stalo už několikrát - Li v Melbourne, Marfuša v Stuttgartu, Petra ve Wimbledonu.
Každopádně držím palce Simoně na US Open!!
Reagovat
LukasH
No, teď sleduju Serenu a nepřipadá mi, že by jí Simona dala s prstem v nose...
Reagovat
smazaný uživatel
pokud se Serena utká se Simonou ve finále, tak bych Simoně moc šancí nedával. Ona se musí spolehnout na to, že ji někdo vyřadí už dřív.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist