Preview: US Open 2015. Kdo zastaví Serenu?

30. 8. 2015, 23:00
Previews 164
Největší pozornost na letošním US Open na sebe bude poutat Serena Williamsová. Pokud světová jednička získá v New Yorku už čtvrtý titul v řadě, zkompletuje jako čtvrtá hráčka historie kalendářní Grandslam.

Do vývoje turnaje se pokusí promluvit i trio českých hráček patřící do světové desítky. Světová pětka Petra Kvitová, šestka Lucie Šafářová ani osmička Karolína Plíšková sice ve Flushing Meadows v minulosti nezazářily, šanci ale mají. 

Dvojnásobné wimbledonské vítězce Kvitové závěrečný grandslam sezony nesedí. Jen dvakrát z osmi účastí zde došla do osmifinále, naposledy před třemi lety. "US Open je show a je tam hlučno, což nevyhovuje mé osobnosti," řekla loni Kvitová, jež včera vyhrála generálku v New Havenu, V prvním kole narazí na kvalifikatku Lauru Siegemundovou z Německa.

Čtvrté kolo z loňska je v New Yorku maximem také pro Šafářovou. Letos odstartuje proti v solidní formě hrající Ukrajince Lesje Curenkové, kterou však porazila v pátek v New Havenu i před dvěma lety právě v prvním kole US Open.

Plíšková, vítězka tzv. US Open Series, díky čemuž by za případný titul na US Open inkasovala bonus milion dolarů, bude hrát turnaj potřetí. Nejdál došla loni, kdy vypadla ve třetím kole. To je zatím také její grandslamové maximum. Letos začne proti domácí Anně Tatišviliové, která se rozehrála v kvalifikaci. 

Kvitová, Šafářová i Plíšková mohou navíc v případě dobrých výsledků v New Yorku zvýšit své šance na účast mezi elitní osmičkou na Turnaji mistryň. V žebříčku sezony je zatím Šafářová čtvrtá, Plíšková pátá a Kvitové patří deváté místo. 

Otázkou je, zda některá z Češek či jiných hráček dokáže zastavit Serenu Williamsovou. Američanka letos prohrála jen dva zápasy z 50 a s loňským US Open už ovládla čtyři grandslamového turnaje v řadě. Obhajobou titulu by získala kalendářní Grandslam, což se dosud podařilo jen Američance Maureen Connollyové (1953), Australance Margaret Courtové (1970) a Němce Steffi Grafové (1988).

"Zatím nepociťuju závan tlaku. Možná přijde, až se dostanu dál v turnaji. Teď se cítím dobře a jsem připravena hrát nejlépe jak umím," řekla vítězka jednadvaceti grandslamových turnajů ve dvouhře na tiskové konferenci v New Yorku. 

Výhrou ve Wimbledonu si Williamsová připsala podruhé v kariéře tzv. nekalendářní grandslam - zisk čtyř grandslamů v řadě, ale nikoli v jedné sezoně. "Už to bylo samo o sobě výjimečné, ta nejlepší příprava na útok na Grandslam," řekla. 

Williamsová může překonat i další milníky - třeba získat už svůj sedmý vavřín na US Open, čímž by překonala krajanku Chris Evertovou. Rovněž se může celkově dvaadvacátým grandslamovým vavřínem vyrovnat historicky druhé nejlepší Grafové. "Vždycky je před vámi další rekord a někdo, kdo se dá vyrovnat a překonat," řekla Williamsová. 

Vedle Češek se pokusí Američanku zastavit třeba i její starší sestra Venus, na kterou teoreticky může narazit ve čtvrtfinále. Dále patří k favoritkám Ruska Maria Šarapovová, která však od Wimbledonu kvůli zranění nohy nehrála. Dobrou formu má Rumunka Simona Halepová. Ta si přípravě zahrála dvakrát finále, v Cincinnati v něm potrápila Serenu.

Mezi muži je hlavní českou nadějí na závěrečná kola šestý nasazený Tomáš Berdych, který obhajuje čtvrtfinále a před dvěma lety si zahrál v semifinále. Na úvod turnaje ho čeká domácí mladík Bjorn Fratangelo a pokud půjde vše podle plánu, mohl by ve čtvrtfinále vyzvat pětinásobného šampina a jednoho z hlavních favoritů Rogera Federera,

Kromě Švýcara nejžhavějším adeptem na titul Srb Novak Djokovič. Triumf obhajuje Chorvat Marin Čilič, ale bylo by překvapením, pokud by to dokázal. 

Celková dotace newyorského turnaje vzrostla na 42,3 milionu dolarů a vítězové shodně inkasují 3,3 milionu dolarů (81,14 milionu korun).

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

164
Přidat komentář
sosna
Neuvěřitelný, jak na to Kája se*e. Jsem zvyklá, že toho moc nedobíhá, ale dneska to má opravdu na háku!
Reagovat
smazaný uživatel
odbyli. Prý kdo vyhraje ? Serena nebo někdo jiný ? To už je vážně něco....já hlasuji někdo jiný. Serena je v poklesu a bude na ní enormní tlak. Fakt je, že bude " doma " a na oblíbeném povrchu, ale fakt nevím....
Reagovat
babolat.cz
Proč nemá Rafa svou vlastní kolonku při hlasování o vítěze a dali ho mezi "někdo jiný"? Taková legenda!
Reagovat
babolat.cz
nebo Eug Bouchard?
Reagovat
smazaný uživatel
Prozradíš už jaký cíl měly ty bleskové průzkumy? Hořím zvědavostí, což v nynějších tropech není moc dobré , uf....
Reagovat
gigin
Zamaskovaně podjebávat Serenu a její výsledky. To snad pozná každý.
Reagovat
smazaný uživatel
Žasnu, jak ty hned všechno viš ? Co má s tím společného Kratochvílová a ten kolista, kterého neznám neb kolisty nesleduju ? To viš ty a každej taky ?
Reagovat
gigin
No to pak rozvinul dále, aby to nebylo jen o Sereně. Jinak jen střílím, je mi to jedno :))) Já do něj nevidím, to ví jen on.
Reagovat
smazaný uživatel
No právě proto se ho ptám. Jaký měly účel ty bleskové průzkumy....
Reagovat
gigin
Nevím, fanynko, snad ti to autor vysvětlí :)
Reagovat
gigin
Plus samozřejmě odvést pozornost od, dejme tomu, nestadartního chování Kotyzy.
Reagovat
slacker
nestandartni? Kdo ten standart ustanovil?
Reagovat
gigin
Když posloucháš, jak trenér radí hráčce, děje se to obvykle? Jako ano, člověk se kolikrát zasměje, jak např. tata Caro psul, že tam léce za Montrealem a tak, ale tohle mi přišlo prostě nestandartní. Pro mne. Já nikomu laťku standartu neurčuju, když je to pro tebe standartní, budiž.
Reagovat
slacker
Je coaching povolen? Je. Je nekde regulovano o cem se smeji bavit? Ne.
Az ji tam bude radit ze ma vypustit set protoze si nekdo vsadil, tak to teprve bude skandal.
Reagovat
gigin
V pořádku. Když to vidíš takhle, já ti to samozřejmě vyvracet nemůžu. Já nevím, jaké jsou pravidla, co můžou a nemůžou trenéři plkat, jestli můžou používat i takových prostředků, jaké použil Kotyza. Třeba je to povolené no, fakt netuším.
Reagovat
slacker
Fakt netusim proc by to mel nekdo povolovat. Mam verejne dostupne informace tak je proste pouziju.
A uz vubec nerozumim jak nekdo muze se rypat v tomhle a zaroven bagatelizovat napriklad danovou rezidenturu
Reagovat
janek_da
To jsou otázky na prd.

Je nevěra zakázána? Neni. Je v pořádku být nevěrný? Neni.
Reagovat
gigin
Tak ale to taky není jen tak jednoduché. Když to někdo dělá, tak k tomu má asi důvod.
Reagovat
janek_da
Jasan, že to nemusí být úplně jednoznačné.

Beru normální manželský pár bez problemů a najednou jeden z nich dostane chuť na dobrodružství.

Kdyby třeba tohle Kotyza udělal v zápase s nějakou "problémovou" hráčkou, tak se na to taky nedívám, tak přísně, jestli vůbec. Je to válka se vším všudy.

Ale s čistou Luckou, která tak ctí kamarádství, že má obrovské problémy s kamarádkami vyhrávat. No, řekl bych že aspoň příště bude Lucka na Petru v zápase trochu "zlejší".
Reagovat
gigin
Já jsem ale hned na začátku napsal, že mi to protě přijde nestandartní. Každý to protě vidí jinak a je mi to naprostý jas. Kdyby tohle udělal kouč prasete Azy, tak by to bylo určitě nestandartní. Takhle je to v klidu.
Reagovat
janek_da
Jasan, nejsme ve sporu :)))

Mi ani moc nevadí, že to někdo vidí jinak. Je to fakt celkem drobnost. Ale nechápu tu potřebu označovat jiný názor za stupidnost u věci, kde to má každý posazené jinak.
Reagovat
gigin
Ty si neumíš vysvětlit tu jejich potřebu. Ale jencku :)))
Reagovat
janek_da
no jo no :(
Reagovat
Fandina
Já mu rozumím, považuje radu za něco nemorálního, ale je potřeba si uvědomit, že samotné porážení druhého by mohlo v tomhle kontextu být považováno za nemorální. K čemu to je, vyhrát, mít radost. Vždyť druhý je smutný.
Reagovat
smazaný uživatel
Označuješ snad Petru, že míň ctí přátelství než Lucka? Lucka je čistá a Petra ne ? Mám to tak chápat ? Podle mě je to soustavný mediální hon na Petru, kterou co chvíli média osočí z nepravosti. Kde je soudnost ? Horko ? Proč si při deblu dávaj při domlouvání ruku před pusu ? Prostě, to co slyšíš, MUSÍŠ použít pro svoji hru. Kotyza slyšel a použil, nic na tom vůbec není, co by bylo nefér nebo špinilo kamarádství. Jinak pro zrušení koučování na kurtu jsem všema deseti vyjma DC a FC - tam to má své místo. Tam ovšem mikrofonky nedávají....
Reagovat
Fandina
Souhlas. Podle mě radí kauč své hráčce podle všech dostupných informací a tak, aby dosáhla nejlepšího výsledku.

Jinak například v golfu se kromě hráče účastní ještě kady, člověk, který nese hole a také se domlouvá na místě, jak hrát. A třeba při rychlobruslení stojí kauč dokonce na dráze.
Reagovat
janek_da
Tak to vidíš ty, já to vidím jinak. Nechej mi laskavě můj názor na takovou nejednoznačnou věc.

Asi jako správná fanynka Petry, jak vidíš nějaký negativní komentář v okolí Petry, hned za tím vidíš kritiku, špinění Petry. Petru z toho klidně vynechej, už po 15. píšu, že tohle je Kotyzova záležitost.

Nebo mám tvými slovy ještě dodat. Je horko, abys to pochopila?
Reagovat
smazaný uživatel
Co mám pochopit? Vidím fakta - napsali komentář v Blesku ! a hned jste se ho chytli. Říkáš, že to není záležitost Petry , ale Kotyzy. Bohužel jedním dechem dodáváš, že Lucka je čistá a ctí kamarádství, že má problém nad kamarádkou vyhrávat. Nepřímo z příspěvku zaznívá, že Petra je ta horší....promiň, já to za tím cítím. Přitom nechápu, co na tom vidíš tak špatného ? Kdyby to bylo opačně, bylo by to taky špatné? A k té fanynce Petry - properou Petru všemi médii po vyhraném Wimbledonu, že má trvalý pobyt v Monaku. Je to událost po celé ČR , debatuje se , Petra je označena za špínu, mají ji zbavit občanství atd....přitom např. Slovenka pracující jako zdravotní sestra pracující v ČR odvádí daně, hádej kde? no v ČR , že. Tak suma sumárum - Petru provlékly v médii bahnem a Lucka dávno v Monaku byla a nikdo ji nenapadal. Letos pro změnu hlavy tupé ji tupily , že prý nepopřála Lucce k finále RG. Asi žárlí, co ? To trvalo do té doby než Lucka vše sama uvedla na pravou míru. A teď zase vymyslí špionáž a na TP se rozvine diskuze, zda to je či není košér....Tobě se to nezdá jako mediální útoky? No pravda mediálním útokům na prezidenta Zemana se to nevyrovná....
Reagovat
janek_da
Já ale snad nejsem médium :D

Myslím, že už bylo řečeno vše.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, to nejsi. Ale podle mého názoru všechno toto rozviřují média, my se toho chytáme a reagujeme na to. Ano asi bylo řečeno vše. Mě jen vadí, že někdo neustále chce holky rozeštvávat ( tím pochopitelně nemyslím tebe, ale mediální " magnáty " ), ačkoli oni jsou k sobě velmi přátelské a tvoří výborný tým ve FC. A to prosím v době, kdy jsou obě v TOP 10 ( paráda - Lucce se dřina vyplatila a já jí ten průlom dlouho přála ) a více méně se jim dost daří a ještě je zdatně doplňuje Kája.....
Reagovat
janek_da
Šlo mi o tu argumentaci. Je to zakazané? Neni. Nebo - dělají to všichni.
Reagovat
Fandina
Není to zakázané, radit tenistce na kurtu přede všemi je dokonce požadováno.
Reagovat
smazaný uživatel
Zakázané to není. Zakázaný je dopink! Jak už jsem řekla výše. Kotyza slyšel a měl povinnost říct. Zápas to vůbec nemohlo ovlivnit. Vítězství si holky musí vybojovat samy .
Reagovat
gigin
Tak proč jí to říkal, když to zápas nemohlo ovlivnit.
Reagovat
Fandina
Asi to myslela tak, že všechno je v rukách hráčky. Kauč radí, ale ona vyhodnocuje a koná.
Reagovat
gigin
Tak to jí třeba mohl říct, že v Uherském Hradišti prší, no.
Reagovat
Fandina
Nepřeháněj, dává jí rady a záleží na ní, jak to zrealizuje. Co si z toho vezme. Je to na ní.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak nějak. Ale já bych to lození na kurt fakt zrušila, bez tak to jsou jen opičky pro diváky i s těma mikrofonkama.....
Reagovat
Fandina
Souhlasím. Mikrofony jsou pro diváckou atraktivitu. Jinak, pokud kauči radí při zápasech, tak proti tomu nic nemám.
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych to nerušil. Nikomu to neubližuje a v ostatních sportech je to celkem běžná záležitost.
Reagovat
George_Renel
Ale přijít o Piotra by byla škoda :-)))
Reagovat
gigin
Souhlas :-D
Reagovat
George_Renel
Takže mimo Smitkové jsou dnes všechny ostatní Češky pod kamerami. Docela potěšující. Teď ještě co bude v TV a co jen na streamech.
Reagovat
kada.tom
... alespoň v to doufám :-)
Reagovat
blixa
Asi ne. Ale naděje umírá poslední ... ;-)
Reagovat
pockerface
Taky v to doufám. Serena se může porazit jen sama a to tím, že předvede katastrofální tenis, kdy bude na pokraji zhroucení (např.zdravotně). Jakmile jí nebude nic omezovat, nikdo jí nezastaví.
Reagovat
vrabejka
Však uvidíme
Reagovat
smazaný uživatel
No, jistě! V tom případě se Serena může porazit jen sama. To he jako Petra....Tak jsem zvědavá jestli porazí Serena Serenu nebo Petra Petru. A nebo snad přece jen Petra Serenu ? Jako v Madridu ? To by se k ní ovšem musela doplazit ( a naopak ). Letos bychom si na finále US Open zasloužili pravý boj !
Reagovat
Frick
Asi skutečně - nemá cenu mu vyčítat, že dělaj tak ty videa atp. Možná to skutečně někdy má i třeba nějaký negativní důsledek v podobě špatného výkonu a výsledku, ale kurňa, ona ta holka byla ve finále RG a je 6. hráčka světa.

Možná, že by v nějakym "standartnim drillu" pod nějakym normálním trenérem byla 20., zahrála si jednou na GS ve ČF a vyhrála by international...
Reagovat
blixa
Řekl bych, že to má pozitivní vliv na její sebevědomí ... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, zase škola. No tak si to dneska všichni užijte a hodně štěstí ve škole!!!!!
Reagovat
pockerface
Buď ráda, že máte tak dlouhé letní prázdniny a pak spoustu volných dní během roku. Počkej až budeš makat a budeš mít nárok na volno jen 20 dní za celý rok :-(, jak rád bych se občas vrátil do školních let :-).
Reagovat
smazaný uživatel
Již se nevrátí pohádka mládí....
Reagovat
smazaný uživatel
Psát že Kotyza je špion od Al-Kaidy a odposlouchává celý Luččin tým ,protože Kotyza s Petrou na ně plánují atentát a to cucumber, banán a květák to byla zástěrka, Petra s Kotyzou plánují teroristický útok na USTA Billie Jean King National Tennis Center, před každýn zápasem na sebe Petra oblékne bomby a až nějaký zápas prohraje, tak přijde k soupeřce podá si sní ruku a řekne Alah-Akgbar a odbouchne celý areál. A Stacey Allaster se ve skutečnosti jmenuje Bahiya Al-Hamad
Reagovat
Frick
Nevíte, zda o něm pak Williamsky nehovořily v negativnim / smutnym duchu? Vzhledem k tomu, co se stalo o nějakých 65 hodin později?
Reagovat
FulnekUltras
Jste přesvědčeni o tom, že Chris Froome (dvojnásobný vítěz Tour de France z let 2013 a 2015) dosahoval během celé kariéry (tím rozhodně nemyslím, stejně jako v průzkumech č. 1 a 2 níže, hned od jejího počátku a soustavně) svých výsledků čistě sportovními a nijak nezpochybnitelnými prostředky?
Reagovat
Pavlis
Předělejte tu anketu žen.

Např.
Kdo vyhraje U. S. Open 2015 ? Ženy

Serena Williams

Lucie Šafářová

Petra Kvitová

Simona Halep

Někdo jiný, (Kerber, Bencic, Wozniacki, Ivanovič)
Reagovat
FulnekUltras
Jakýsi elementární respekt k současnému čelu ženského světového žebříčku a zastoupení českého tenisu v něm by se opravdu hodil...
Reagovat
smazaný uživatel
No vidim, ze uz trenujes ponocovani na USOpen. Proste tvrda priprava;)
Reagovat
tommr
šance našich hráček na úspěch to nijak nezvýší a atraktivita USO tím značně utrpí ...
Pro Petru je to navíc špatná zpráva i s ohledem na nadcházející asijský turné kde bude Sharapka letos nejspíš mimořádně nažhavená a pro Petru tak bude mnohem těžší uhrát si tam tolik potřebný body ...
Reagovat
slacker
to nevymyslis
Reagovat
smazaný uživatel
Petra vyhraje US Open, takže nějakou Asii může mít u zadku ;-))
Reagovat
George_Renel
Ono to taky může být přesně obráceně. Třeba nebude fit ani pro Asii nebo také se nedostane do formy. S tou se ostatně letos moc nepotkává.
Zranění ani nemoc nikomu nepřeju. Že by mi však její koukání do zdi scházelo, to ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je vážně v hajzlu. :(
https://twitter.com/usopen/status/638110724213112833

To zranění nohy je nějaké divné a taky to asi nebude žádná prkotina. Masha už měla hrát v Cincinnati, nakonec se odhlásila s tím, že chce být zdravá na US Open. Tuhle byla na akci Nike, vypadala úplně v pohodě. Tak možná si to obnovila při tréninku... Fakt nevím, ale je to zvláštní. Masha od Wimbledonu neodehrála ani jeden zápas. :(

Ještě ani nezačalo US Open a už jsem zklamaný... :(
Reagovat
FulnekUltras
Je pravda, že v tomto případě už určitě o žádný "taktický tah" nejde a přeju Maše brzké uzdravení.
Reagovat
FulnekUltras
Jste přesvědčeni o tom, že Jarmila Kratochvílová dosahovala po celou atletickou kariéru svých výsledků pouze čistě sportovními a nijak nezpochybnitelnými prostředky?
Reagovat
mirek70
A dojde taky na Zátopka, Železného, Bicana, Nedvěda, Sáblíkovou a další ? Co ti tak vadí na lidech co ve svém odvětví něco dokázali, snad závist ? Četl jsi jak trénovala Kratochvílová, když za sebou na čtyřstovce tahala pneumatiku a další její tréninkové programy ?
Reagovat
FulnekUltras
Doufám, že se na mě nebudeš zlobit, když teď hned neodpovím, abych tady dál nikoho neovlivňoval.
Reagovat
slacker
a proc ten treninkovy program nekdo dal nerozviji?
Reagovat
mirek70
toť otázka. na druhou stranu měla velký talent a odhodlání a tu dřinu ne každý je schopen akceptovat. když sáblíková dřela na schodech a bruslila na parketách, všichni se jí smáli a taky jí nikdo nenapodoboval.
Reagovat
blixa
Jarmila ládovala anabolika, to snad nezpochybňuje nikdo. Ale jí bych to vůbec nezazlíval, byla taková doba. A je třeba si uvědomit, že to není tak že sežereš anabolika a narostou ti svaly. Ty anabolika brala proto, aby vydržela ty šílený treninkový dávky, který nikdo před ní a nikdo po ní už nebude schopen absolvovat. Bez nich by se prostě úplně zničila. Atletika a tenis je ale zcela něco jiného. Nemyslím si, že by Serena vyrostla na dopingu.
Reagovat
VlS
A někdo ta anabolika potvrzuje? Normální člověk by měl ctít presumpci neviny a nevím, že by někdy někdo Jarmilu z něčeho oficiálně obvinil.
Reagovat
darek.vrana
Dyť ho rozvíjí Petra. Ta tu pneumatiku tahá dokonce i při zápasech:).
Reagovat
George_Renel
No jo, ta však pouze cyklistickou, to Viktorka hned od bagru....
Reagovat
blixa
:D :D tvl ... Monty tě zabije ! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Samozrejme, že áno..Veď to na nej bolo vidieť už na prvý pohlad..:)
Reagovat
VlS
Tak proč WADA blbne s těmi laboratořemi a testy, když je to vidět na prvni pohled? Plýtvání, no.
Reagovat
fretek
Nechápu, proč musejí mít běžci (a běžkyně!) tak vytrénované svaly vršku, hlavně ramen. Vždyť jim to na rychlosti nemůže přidat, spíš naopak. Takový vzhled pak zvyšuje podezření na uměle vyvolaný a kompromitující rovnoměrný nárůst.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Sharapka Serenu už na 100% nezastaví. Právě se totiž odhlásila.
http://www.wtatennis.com/news/article/4969169/title/sharapova-withdraws-from-us-open
Reagovat
Frick
https://scontent-vie1-1.cdninstagram.com/hphotos-xpa1/t51.2885-19/10899358_837907199585331_636744060_a.jpg
Reagovat
Frick
http://technet.idnes.cz/mohli-dinosauri-mit-civilizace-dml-/veda.aspx?c=A150828_144851_veda_mla
Reagovat
smazaný uživatel
Mohli, tady je důkaz:

http://www.csfd.cz/film/31802-zeme-dinosauru/

Teda pokud civilizací nemyslíš to, že měli mrakodrapy, metro a porno.
Reagovat
smazaný uživatel
miluju konspirační teorie, aspoň některé :-) protiváha k namyšlené vědě a obecným míněním je potřeba.
Reagovat
Mayo
Jediná, kto ju môže podľa mňa zastaviť, je Viktória, ktorú vidím ako č. 2 za ňou. Ale uvidíme. Ani nepoznám pavúka, že v ktorej fáze turnaja by na seba mohli naraziť.
Reagovat
smazaný uživatel
Až ve finále. Bylo by to lepší někdy v QF, dokud je ještě Serena zranitelná.
Reagovat
smazaný uživatel
Vikina ji letos mohla porazit třikrát a třikrát se v rozhodující chvíli vysypala. Pochybuju, že by ji mohla zastavit.
Reagovat
janek_da
žádná jiná ji nemohla dostat 3x za karieru a Vika jenom letos 3x
(kromě Venuse)
Reagovat
smazaný uživatel
Pardon, ale teď ti nějak nerozumím.
Reagovat
janek_da
Z aktuálních aspoň potenciálních soupeřek Sereny žádná nedokázala hrát se Serenou tak vyrovnané zápasy jako Vika, no Muguruzu tam ještě můžu řadit

https://en.wikipedia.org/wiki/
Serena_Williams_career_statistics
#Record_against_top_10_players
Reagovat
Frick
Zajímavé, jak tam figuruje hned pětice Češek :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Letos naopak se Serenou dokázalo vyrovnaně hrát poměrně dost hráček.
Reagovat
janek_da
1 zápas, ale 3?
Reagovat
smazaný uživatel
Většina jich s ní ani víc jak jeden zápas letos nehrála.
Reagovat
janek_da
a když hrály 2x, jednou vyrovnaně, tak podruhé dostaly na prdel
Reagovat
smazaný uživatel
Taková Šafi s ní letos de facto taky hrála dvakrát a rozhodně ani jednou na prdel nedostala, byť nevyhrála. Letos vůbec Serena vejprasky moc nerozdává.
Reagovat
janek_da
Drtivě nevyhrává, nicméně u Viky je poměrně velká jistota, že jí trable dělat bude.
U ostatních je pravděpodobnost o dost menší.
Reagovat
smazaný uživatel
Letos jí dělala trable akorát v Madridu, ve zbylých dvou zápasech se vysypala dřív, než jí skutečné trable mohla způsobit.
Reagovat
janek_da
Dostala ji do 3.setu a kanára v něm nedostala.

Ostatně bavíme se o Azarence vzhledem k ostatním tenistkám, jak dělají problémy Sereně. A ty opakovaně nedokázaly za 2 sezony to, co Azarenka letos. Takže podle mě je pro Serenu největší hrozbou Vika, pak Muguruza, pak možná Stephens.
Reagovat
smazaný uživatel
Jediný, co Vika letos dokázala, bylo zahodit vedení 6:5 a 40:0 ve třetí sadě při vlastním servisu. V dalších dvou zápasech sice Sereně vzala set, jako letos kde kdo, ale k celkovému vítězství se ani nepřiblížila, byť v rozhodující sadě FO vedla už 2:0.

Neříkám, že Vika nemůže Serenu ohrozit, ale děláš z ní něco, čím v současnosti není.
Reagovat
janek_da
To je přece jasné, že Vika měla téměř vyhraný jenom jeden zápas.

Já po tobě ale chci hráčku, která opakovaně hrála podobně vyrovnané zápasy se Serenou. Odpověď je poměrně jednoduchá. Taková hráčka není. A o to mi jde.

Bavím se jenom o souboji Vika x Serena. Je velká pravděpodobnost, že Vika vyhučí dřív.
Reagovat
smazaný uživatel
A já po tobě chci, abys vzal do úvahy, že Serena letos hrála vyrovnaně se spoustou hráček, přičemž s většinou z nich se víc jak jednou nepotkala.
Reagovat
janek_da
Porad chci odpoved o nejvetsi konkurentce Sereny. Od zacatku tohoto vlakna. Kdo ji nejvic dela problemy? Zrejme hracka, ktera s ni hraje nejvyrovnaneji.

Kdybych tvrdil, ze Serene dela problemy jenom Vika, tak bys mohl vytahnout tvrzeni o spouste vyrovnanych zapasu.
Reagovat
slacker
prosim te s logikou a analyzou vyroku na iqeho nechod. Takoveho ignoranta aby svet pohledal.
Reagovat
janek_da
Myslím, že logiku má dobrou, spíš má problémy s pochopením psaného textu.
Aneb já o voze, on o koze.
Reagovat
HayashiM
...a Alizé; )
Reagovat
blixa
Vika je z formy.
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš byla na posledním turnaji zraněná...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak studuju ten los a napadla mě zvrácená myšlenka. Genie v SF :)
Reagovat
blixa
Ty zvrhlíku :D Ale jo, ve WTA je možné úplně všechno ;-)
Reagovat
Frick
Ty jsi ale úchylný!
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem si při psaní té věty připadal jako dr. Frankenstein.
Reagovat
smazaný uživatel
to je tím, že jsi vyhodil Anu už v prvním s Cibulí :D
Reagovat
FulnekUltras
Jste přesvědčeni, že Serena Williams dosahovala po celou kariéru svých výsledků pouze sportovně čistými a nijak nezpochybnitelnými prostředky?
Reagovat
mirek70
Obviňovat někoho z dopingu bez důkazů a jen proto, že vládne svému odvětví je přinejmenším dost zvláštní. Možná tedy bere i Djokovic a v dalších sportech třeba Messi, Bolt apod. Koukám že být vyjímečný se neodpouští a zdůrazňuji, nejsem fanoušek Sereny, ale tohle mě přijde podivné.
Reagovat
smazaný uživatel
ještě obvinění nepadlo, počkej si na něho :) jinak já nevím jak Serena dřív, ale co se o tenis zajímám, nevěřím, že by dopovala. Psychickou sílu, kterou tolikrát ukázala, nenadopuješ.
Reagovat
Frick
Psychofarmaka?
Reagovat
janek_da
on neobviňuje, on se jenom "správně" ptá
Reagovat
mirek70
Jako by se fanouškovi Kvitové líbilo, když by někdo obviňoval takhle Petru a mělo by to větší smysl, protože spoustu let konzistentní hráčka je rozhodně méně podezřelá než hráčka s velkým výkonnostním rozptylem.
Reagovat
janek_da
on ale nikoho neoviňuje, jenom se snaží manipulovat
Reagovat
mirek70
To chápu, ale už jenom zpochybňovat toho nejlepšího je podle mého názoru úplně zcestné.
Reagovat
VlS
Jste přesvědčeni, že Fulnek Ultras píše, co si myslí, nebo jen plní svou úlohu agenta Moskvy? viz jeho příspěvek v článku, proč se Petře v NH daří :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Teda jako vtip snad dobrý, jestli to myslíš jako vtip, v což tedy doufám. Jinak by to byla dobrá paranoia.
Reagovat
Roger_Federer
Jednoznacne regulovcik, rasista.Vse Americke je mu odporne. Zcela urcite studoval i politickou fakultu v Moskve.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejde ani tak o přesvědčení jako o důkazní materiál. A že by Serena kdy užila nepovolené prostředky, o tom žádný důkaz neexistuje.
Reagovat
Fandina
Já si to nemyslím. Podle mě je taková nátura od přírody.
Reagovat
Fandina
Nátura myšleno postava, svaly.
Reagovat
sprchon
Kdo chce psa biti, hul si vzdycky najde, co? Jsi s tim trapnej. ;|
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhladom k tomu, ze Serena vypadala ako Terminátor už ako teenska, tak si naozaj myslím, že je čistá..
Reagovat
smazaný uživatel
Já se na to USO snad začnu i těšit :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Marie je vážně škoda :/ ne že bych jí nějak fandil, ale vždycky jak nějakou dobu nehraje, se mi po ní začne stýskat. Obzvlášť na grandslamu bude chybět. Každopádně, její čtvrtina se tak dost otevírá a největší favoritkou na semifinále se stává Ana Ivanovic.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ale je otázka, jestli Anu neklepne Domča, ta je toho klidně schopná.
Reagovat
sprchon
Coze? Masha nebude na USO? Velka skoda. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Maruš nebude na US Open?!
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, že ne. Bojí se Gavrilove :D
Reagovat
smazaný uživatel
Že mě to hned nenapadlo :-))
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206328657028483&set=a.4335812466687.2160943.1028592224&type=1&theater
Reagovat
LukasH
Kdo vyhraje USO? a)Serena b)někdo jiný...:D:D:D
Reagovat
sprchon
To je velmi pravděpodobné. :)
Reagovat
FulnekUltras
už jen z tohohle doslova čiší ta strašlivá předpodělanost "mlčící většiny"...
Reagovat
janek_da
c) někdo úplně jiný
Reagovat
Fandina
Reagovat
smazaný uživatel
Máša dozajista ne, právě se odhlásila, ne že by ji snad dokázala zastavit, ale i tak New York přijde o velkou hvězdu :(
Reagovat
smazaný uživatel
oh, vážně? :-O
Reagovat
smazaný uživatel
nojo, už to víš, nedala se včas do kupy :(
Reagovat
blixa
Montyho klepne ...
Reagovat
janek_da
z twitteru už dopoledne vypadla připravující zpráva, že asi nee

to dá
Reagovat
slacker
No prave proto tady neni, kleplo to s nim
Reagovat
smazaný uživatel
Masha out. Tak to jsem teď zvědavý, jak budou předělávat pavouk.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě se 1. nenasazená hráčka posune na její místo a bude nasazená jako 33. A na její místo půjde LL. Ale to je fakt jen domněnka :)
Reagovat
smazaný uživatel
mohli by tam dát Tsurenko, ta je v tom zběhlá.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ne, žádné šachy, na jejím místě je jako LL Kasatkina.
Reagovat
FulnekUltras
Darja může být zítra v klidu...
Reagovat
smazaný uživatel
Máte neaktuální informace, dle oficiálního žebříčku je Lucka čtvrtá, Kája pátá a Petra šestá.
Reagovat
Jan
A co takhle Road to Mandalay :)
Reagovat
Frick
Jinak nikdo.
Reagovat
Jan
Serena sama.
Reagovat
FulnekUltras
nelze bohužel od antidopingové kontroly čekat nějaké větší výsledky, jakkoliv by si to čistý kalendářní GS rozhodně zasloužil...

Přesto věřím, že některá z holek ji v NY dokáže zastoupit...
Reagovat
smazaný uživatel
Stephens, Keys, Plíšková, Ivanovic - na cestě do finále. Ale spíš si myslím že nikdo :-)
Reagovat
sprchon
;)
Reagovat
blixa
Klára ! Jedině Klára !!! ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ale beze srandy. Kolik může Klára uhrát s Madison gamů? Optimisticky tipuju 7 - když se bude Keys vyhazovat. Jinak 2-3.
Reagovat
blixa
Klára zapne svoje woodoo a Madison skrečne. Kdyby hrály tak je Klára bez šance.
Reagovat
janek_da
Uvidíme, mohla by překonat Mauresmo ...
Reagovat
smazaný uživatel
Belinda
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist