Plíšková vylosovala J&T Banka Prague Open, sama nastoupí proti Beckové

25. 4. 2015, 17:58
Aktuality 246
Karolína Plíšková bude v příštím týdnu nejvýše nasazenou hráčkou J&T Banka Prague Open. Světová dvanáctka bude jedničkou na turnaji WTA Tour poprvé v kariéře a sama si dnes vylosovala, že její soupeřkou v 1. kole na antukových kurtech pražské Sparty ve Stromovce bude Němka Annika Becková.
Karolína Plíšková (© jtbopen.cz)

Karolína Plíšková při losování seděla za stolem v tiskovém středisku a obracela bílé žetony s čísly. "Byl to zvláštní pocit, ještě nikdy jsem to nedělala," řekla na webu turnaje. Jako první ze všech si určila soupeřku, s kterou má pozitivní bilanci 3-1. Letos už Beckovou, 78. hráčku světa, porazila dvakrát, ale vždy na tvrdém povrchu.

"Je to i můj první turnaj, kde jsem jedničkou. Je to určitě ocenění výkonnosti. Nejvýš jsem zatím byla dvojkou loni v Soulu a vyhrála jsem tam," řekla Plíšková.

Na antuce čeká letošní finalistku ze Sydney první turnaj v sezoně. "Už na ní trénuju týden a lepší se to. Hlavně pohyb. Cítím se dobře a na turnaj se moc těším," řekla.

Jedničkou se Plíšková stala poté, co se v pátek večer odhlásila kvůli zranění zápěstí desátá hráčka světa a finalistka z Miami Carla Suárezová ze Španělska.

Dvojkou bude Lucie Šafářová, dvojnásobná vítězka akce ITF, která se na stejných kurtech hrála v minulých letech. Na úvod se třináctá hráčka žebříčku WTA střetne v českém derby s Terezou Smitkovou. "Proti Češkám hraju nerada, ale je to moje práce a občas není jiná možnost," řekla osmadvacetiletá brněnská rodačka Šafářová.

V hlavní soutěži je celkem zatím sedm Češek. Vedle Plíškové a Šafářové je třetí nasazenou Barbora Strýcová, dále se do turnaje dostaly Smitková, Kateřina Siniaková a díky divokým kartám pořadatele také Klára Koukalová a Denisa Allertová.

"Slíbili jsme, že uděláme turnaj pro české hráčky, a plníme to. Je to navíc turnaj nesmírně silný," podotkla ředitelka Petra Černošková. Další domácí tenistky bojují v kvalifikaci.

Kromě Češek je v hlavní soutěži i mnoho hvězd ze zahraničí: někdejší grandslamová vítězka Kuzněcovová, talentovaná Švýcarka Benčičová, loňská vítězka Watsonová či zarputilá Francouzka Cornetová.

Hlavní soutěž začne v areálu ve Stromovce v pondělí, kdy zároveň vyvrcholí kvalifikace. Vstupné pro diváky bude po celý týden zdarma.

TenisPortal.cz, ČTK, jtbopen.cz

Komentáře

246
Přidat komentář
Frick
http://blueflash.rajce.idnes.cz/Sparta_Prague_Open_2015_-_1._kolo_kvalifikace
Reagovat
Frick
Pochopitelně by to nešlo bez oddávaní se své zálibě.
Reagovat
blixa
Dobrý. Co tam dělala ta Kája ? Trenink nebo na někoho koukala snad ?
Reagovat
Frick
Šla losovat.
Reagovat
Frick
Odprostěme se od nějakého současného turnaje atp.

Vás fakt nemrzí/nevadí, že nejlepší republikové sportoviště pro sport, o kterým tu vedeme diskuze, svému účelu již několik let neslouží?

Mne to přijde jako velmi smutná věc. To je celé.
Reagovat
blixa
No netěší mě to, ale vhledem k tomu, že nehodlám nic udělat pro to, aby se to změnilo, nemám jediný důvod o tom permanentně žvanit.
Reagovat
Frick
Ale co my na tenise můžem změnit? Co my třeba můžem změnit na tom, že by hráč XY měl třeba více chodit a stejně se o těchto věcech žvaní....
Reagovat
Frick
více chodit na síť
Reagovat
Frick
...výborně, tak se na něčem shodnem.
Reagovat
George_Renel
Ty nediskutuješ. Ty mantruješ.
Tu o bydlišti, tu o daních, teď o Štvanici.....
Reagovat
VlS
Fricku, ale to je jiná rovina debaty. Určitě je škoda, že Štvanice není v kondici, v jaké by mohla být.
Pak se dostaneš ke Kolumbovské otázce, proč do areálu vrážet X peněz, když pro něj nemáš adekvátní turnaj a současně, jak získat turnaj, když na něj nemáš ani areál, ani peníze.
Někdo ( Černošek) ten kruh nějak rozetnul, sehnal prachy na turnaj a na provizorní úpravy areálu. A ty mu za to basazuješ psí hlavu. Chápeš, čím lezeš na nervy?
Někdo něco udělá a ty se začneš rejpat c tom, jestli nemohl udělat víc. Lucka vyhraje turnaj v deblu, v singlu prohraje s finalistkou turnaje a dříve dlouho světovou no 1 a ty jí dáš palec dolů. To je na zabití. Dopředu lituju tvoje děti, protože tobě není nic dost. Kdyby doletěli na měsíc, tak řekneš, že mohly doletět na Mars. Radši žádný neměj, nebo tě z frustrace utlučou paličkou na maso a každej soud jim to uzná jako přiměřenou obranu.
Reagovat
slacker
Mas zkreslenou predstavu co je kolumbovska otazka.
Reagovat
VlS
No, u mě je to, jak postavit vejce na špici, a u tebe?
Reagovat
slacker
No ale to co popisujes vyse spise sedi na to o vejci a slepici. Tak snad jen to vejce to ma spolecne s Kolumbem
Reagovat
VlS
Ne, to není, je to o řešení takřka neřešitelného úkolu netradičním, razantním způsobem. Otázka co bylo dřív, jestli slepice, nebo vejce je něco jiného a s Kolumbem nesouvisí.
Reagovat
slacker
"Někdo ( Černošek) ten KRUH nějak rozetnul"
Popisoval si kruh (vejce-slepice-vejce) a ne netradicni reseni (to ma byt jako Sparta misto Stvanice to netradicni reseni? V tom pripade netradicnost spatrujeme kazdy v necem uplne jinem).
Reagovat
Frick
Já bohužel nevím, komu by se měla nasadit psí hlava. Buď Černoškovi za jeho ješitnost nebo Kaderkovi za jeho stupidní rozhodnutí o zku.rwení celýho areálu.
Reagovat
Roger_Federer
Jake tema prijde az skonci v nedeli turnaj.
Reagovat
blixa
Věčné téma - Frick
otázka první - co je vlastně zač ? . Zde bych si dovolil uvést odkaz, kde je takováto osobnost velmi dobře popsána ;)
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2006070201

otázka druhá - o co mu vlastně jde ? Odpověď je ve výše uvedeném odkazu ale protože ne všichni si ho otevřete, dovolím si to podstatné citovat :

"E-zm.rd má jen jediné celoživotní téma a tím je dosažení E-nirvány všech E-zm.rdů ? úcty a respektu, protože nic takového v tomto životě ani v životech minulých nikdy neměl, touží po tom dosíci těchto met alespoň ve virtuálním prostoru, skrze své virtuální E-ego, jelikož je ale každé E-ego jen pouhým produktem a obrazem svého tvůrce, žádný E-zm.rd tak nikdy nemůže dosíci svého cíle jelikož to však žádný E-zm.rd neví, neboť není schopen si to uvědomit, nezbývá než být s jejich existencí smířeni a při kontaktu s nimi zachovávat stoický klid a nenechat se jím vyvést z míry nebo mu nedejbože dát za pravdu ! Žádný E-zm.rd nesmí požívat respektu a úcty ? to je proti přírodě ! Při nadkritickém množství zm.rdů požívajících úctu a respekt musí neodvratně dojít ke zhroucení vesmíru, existuje-li ve vesmíru alespoň nějaká spravedlnost??."
Reagovat
tommr
já bych nechal Fricka žít. Má sice svoje mouchy, ale nikoho při tom nenapadá a když se někomu jeho příspěvky nelíbí může ho prostě ignorovat. Jsou tady nesrovnatelně horší případy jako třeba slacker a pár dalších podobně primitivních a agresivních týpků ...
Reagovat
misa
jj, občas tady přinese zajímavé věci.
Reagovat
slacker
Ja bych take nechal zit Fricka, zato bych eliminoval blixu a tommra (a par dalsich v cele fandinou).
Reagovat
janek_da
Hele, ten turnaj v Praze. Jsem nad tím tak uvažoval. Nebyl by lepší na Štvanici?
Reagovat
Fandina
Já doufám, že tam příští rok bude. Přece jenom, když se ten Frick tak snaží
Reagovat
janek_da
Nějak jsem to nezaznamenal. Asi se snaží málo. Měl tam být už letos.
Reagovat
Fandina
Tak uvidíme, jestli se to povede alespoň příští rok.
Reagovat
blixa
Frick to podělal. Kvůli němu je prej na Spartě :(
Reagovat
janek_da
Já to tušil. Dvojitej agent.
Reagovat
Roger_Federer
Co kdyz je to sam Cernosek a tim to :) si dela reklamu?
Reagovat
janek_da
To myslim ne. Možná agentura, pracující 24/7 na twitteru, fb, tp, idnes, tennisforu, v terenu, pod zemi, na zemi i ve vzduchu.
Reagovat
blixa
Tak, Černošek je pracující člověk, ten taky někdy musí spát :D
Reagovat
VlS
Nevím, slyšel jsem zasvěcenou informaci, že Štvanici kupuje konsorcium pracháčů, kteří si píšou azbukou a že tam hodlají vyhlasit nezávislou ŠSR - (Štvanickou Sovětskou Republiku).
Reagovat
janek_da
Počkej, nebudou náhodou odvádět zisky na Kypr? Tak to pr!
Reagovat
VlS
Ne, na Panenský ostrovy a do MC
Reagovat
blixa
Sranda je, že údajně územní plán Prahy který se teď zpracovává s tenisem na Štvanici vůbec nepočítá. Má tam být nějaký park ;-) :D
Reagovat
VlS
No ŠSR, vidíš, jak to do sebe zapadá :-).
Jinak nedivil bych se, kolem areály na piřádný turnaje je třeba mimo kurtů a jejich zázemí dost hektarů parkoviště a Vltavu kvůli tomu asi nikdo zatrubňovat nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
To je logické, protože tenis je buržoazní zábava, která do moderního socialistického města nepatří úplně stejně jako auta. Podle náměstka primátorky odpovědného za územní plánování by moderní člověk neměl mít ani rychlovarnou konvici (sám náměstek jde příkladem a už se jí zbavil, tenis samozřejmě také nehraje ani nesleduje), natož aby se tu provozovaly nějaké podivné kapitalistické orgie s raketami a míčkem.
Reagovat
VlS
Jasně, na zábavu slouží úplně jiný rakety, třeba systém Buk.
Reagovat
Roger_Federer
Myslis ze by si mohl pustit informaci kolik mas doopravdy roku??
Priznam se, ze by me to celkem zajimalo.
Reagovat
Fandina
A proč tě to zajímá? Obscese?
Reagovat
Roger_Federer
Asi myslis obsese..;)
Reagovat
Fandina
Na otázce to ale nic nemění. Proč tě to zajímá?
Reagovat
smazaný uživatel
Buď zvědavá, ať jsi co nejdřív stará.
Reagovat
Frick
Já ti to řeknu takto. Já to sem píšu v zájmu vyvolat normální debatu, co je špatně a co je dobře. Bohužel se to leckdy otočí na útok na mne.

Napíšu, že z 5. řady řady není vidět. Očekávám reakci, že někdo napíše, že je to dost šílený nebo že to není tak hrozný atp. Nečekám, že mi někdo odpoví, že mám obscesi nebo že ať tam nechodím.

Častokrát člověk slýchává, že pokud to neviděl na vlastní oči, tak by neměl hodnotit atp. Nu, já to tedy na vlastní oči včera viděl a hodnotím. Kdyby bylo vidět dobře, napíšu, že bylo vidět dobře.

A ano - z V.I.P. je dobře vidět. Až na ten prostřední sloup, který se dá překiusnout. To nemám problém uznat.
Reagovat
Fandina
Souhlasím s tím, že nejlépe je, když si to člověk ověří sám. Udělat fotku, kde vyfotím něčí záda umím. Takže až si sednu do páté řady, tak budu dělat závěry, co uvidím.
Reagovat
VlS
Ale ty nechceš vyvolat debatu, tos už udělal. Většina reagujících tě s tím poslala do háje, to je taky výsledek debaty.
Ty chceš slyšet, že máš pravdu a že je všechno blbě. Změň lokál, na Idnesu najdeš smečku souznících. Tady s tím prudíš 1/4 roku a furt jsi sám.
Reagovat
Roger_Federer
Hrajes to uz jak Fandina, clovek se te na neco zepta a ty odpovus uplne na neco jineho.
Dobre, z 5 rady je spatne videt, dobre kapacita je 0 400 mist mensi, dobre sere se do toi toi:), smrdi cisticka..co jsem zapomel?
Ano mas pravdu, je ten turnaj naho vno..
tak a ted mi rekni..zitra se bude hrat tam nebo na Stvanici?
Reagovat
Fandina
Bože, obsese jako fík. Zapomněl jsi napsat, že Fandina není Fandina, ale že to je několik nicků, které se tu vydávají za Fandinu, spolupracují s TP, že jsem arogantní, s každým se hádám atd..
Reagovat
Roger_Federer
Zavolej staremu at ti vypne pojistky bez uz spat..
Meles nesmysly.
Reagovat
Fandina
Dojdi si psychiatrovi a nauč se jednat s lidmi. Neumíš to.
Reagovat
Roger_Federer
Stavas tak brzo jo? Zajimalo by co mas ve sklepe dneska na snidani?
Muzes chodit ven, nebo te rodinka drzi na retezu u nohy.A jedinou tvou celodenni cinnosti je tady arogantne obtezovat??
K jednomu chodim domu nekolikrat mesicne se zahrat karty..
Ubezpecil me, ze jedina kdo potrebuje jeho stalej dohled a pomoc je Fandina.
Reagovat
Frick
když někdo kritizuje vládu, tak taky nepočítá s tim, že premiér zítra podá demisi.
Reagovat
Roger_Federer
Nic ja stebou diskuzi definitivne koncim, vysvetlivalo ti to tady celkem rozumne behem x mesicu dost lidi..
Pokud to nechces chapat, je to hazeni perel svinim.;)
Reagovat
smazaný uživatel
Sem tu dlouho nebyl.Co je to ten Frick?
Reagovat
Frick
...se 9 + 14 = 23 body by mohla být někde na prahu TOP 700
Reagovat
Frick
Abych tedy již nemlel o Štvanici, tak si myslím, že by i tu hlavní tribunu šlo udělat lépe. Podobně jako je V.I.P. První řada by musela přímo přiléhat ke kurtu a být zvýšená třeba o 2m nad úroveň povrchu. Dále samozřejmě by elevace musela být lepší. Problém by pak nastal s tim, že by pochopitelně neměla tolik míst. 400 - 600. Ale nestačilo by to tedy?
Reagovat
George_Renel
Hoďte na něj síť!
Reagovat
Frick
Myslel jsem, že budete rádi, když ten areál nebudu hanit.
Reagovat
blixa
Omyl hochu. My bychom byli rádi, kdybys změnil lokál ;-)
Reagovat
VlS
Mě by stačilo, kdyby vypadl z tohohle, netrval bych na tom, že musí jít jinam, mám celkem lidi rád.
Reagovat
Frick
Centrální dvorec patří svazu, nikoliv 1. ČLTK.

ČLTK klidně přepustí na celé dva týdny svůj areál volejbalistkám.

Na volejbal bude vstup zadarmo, na dřívější ECM Prague open býval vstup zadarmo - čili se dá domnívat, že konání ve Stromovce by není "daní" za to, že je to gratis.

Ano, je logické, že majitel chce pořádat turnaj ve svém areálu. Jenže ten areál k tomu musí být vhodný. Je jasné, že TKS stačí na Challengery. Je také jasné, že Premier 470 by tam být nemohl. Mezitím je International 280. Ten tedy být může. Ale jak? S centrem, který má necelých 1 900 míst, z toho je několik set míst s nulovým výhledem, další tisícovka míst s mizerným a pouze několik set míst s výhledem celkem kvalitním? Tohle by se dalo prominout, pokud nic jiného nezbývá a nikde jinde to být nemůže. Což je v zásadě vlastně pravda. Bohužel. Protože jinde to být mohlo. Zřejmě ještě předloni. Pak se (zřejmě) jeden člověk s příšernym účesem k něčemu naprosto nepochopitelnému. A tohle mi přijde jako "tragédie" českého tenisu.

Je třeba říct, že my tu nic nevíme. Kdo ví, třeba i Černošek by to na tu Štvanici dal, kdyby tam zůstala antuka. Nevím jak letos, ale Česká sportovní loni byla ORGANIZÁTOREM Beach Prague Open. A není bez zajímavosti, že jak letošní JTB Prague Open, tak i letošní Beach Prague Open sponzorují Třinecké železárny, PRE a také BMW CarTec.
Reagovat
VlS
Prosímtě, kolik lidí tě má ještě poslat na ona místa, abys dal s těmi kecy pokoj? Nikoho to nezajímá a nikdo mimo tebe nemá potřebu to pořád dokola řešit. Fakt jseš s tím otravnej. Po 1000 - udělej to líp, to bude mít hodnotu, tyhle kecy jsou fakt k ho...
Reagovat
Frick
Tebe to nezajímá. Nejsem tu sám, kdo má za to, že na Štvanici by to bylo lepší.
Reagovat
EllNino
jasně, ale já nechápu proč to řešíš po odehrání 2 kvalifikačních kol ...to už je fakt na hlavu
Reagovat
Frick
Protože díky osobní návštěvě jsem zjistil, že z hlavní tribuny je příšerný až nulový výhled.
Reagovat
blixa
Postavíš do zítřka jinou, lepší nebo jak ? :D
Reagovat
Frick
Ne, já jen řikám, že z ní není výhled.

Což třeba z celkové fotografie nemusí být patrné.
Reagovat
EllNino
tak postav jinou ne ? :) ...nebo se koukej v telce, když tě tribuny tak serou :D uvidíš toho daleko víc
Reagovat
VlS
Ale to ti tady řeklo spousta lidí, že by to ba Štvanici bylo lepší, ale není to na Štvanici. Všichni už ví, že ty bys to chtěl na Štvanici. Co chceš ještě dosáhnout? U jinýho článku ti marekv napsal poměrně přesně, že jsi posedlej. Buď opatrnej, Jezuiti v Praze jsou, aby nevytáhli nějakýho exorcistu.
Je spousta turnajum, kde je úplně jedno, kolik míst je na tribunách, protože všech 5 diváků má na výběr stejně ze stovek míst. A to já považuju za průser. Pokud bude v Praze půlka míst obsaaená, tak to stejně bude divácky nejuspěšnější turnaj international WTA.
Reagovat
Frick
Takže tím chceš říct, že lpění na 2 500 místech pro centr je pro WTA 280 hovadina a bohatě by stačilo třeba 1 000 míst?
Reagovat
VlS
Jo, přesně. Sleduj, kolik lidí na ty International turnaje chodí
Reagovat
Frick
Norimberk
https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t31.0-8/10623353_270895803099913_3091176942323622390_o.jpg

Štrasburk
https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/t31.0-8/10700718_10152462602936902_3622685241160533946_o.jpg

Katowice
http://opencourt.ca/wp-content/uploads/2014/04/Katowice2.png

Bukurešť
https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/1969401_474872682649103_4101316015620499428_n.jpg?oh=bd49b804afc0cbfc65e4a555058586be&oe=55E3876A

Bastad
http://www.tenislove.pl/wp-content/uploads/2014/07/bastad.jpg

Hertogenbosch
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t31.0-8/s2048x2048/10917262_749853315111508_6133485021216546673_o.jpg
Reagovat
Fandina
Předminulý týden se mi ale zdály tribuny v Katowicích prázdné.

https://www.youtube.com/watch?v=BLVcQ0c4Q70

Jinak Hertogenbosch má asi také dost pozvolné tribuny. Lidi si tam koukají do hlav.
Reagovat
VlS
Nesmíš brát fotky jen z finále, Bukurešť je WTA? Baastadt je WTA?
Reagovat
Frick
Bukurešt ano. Bastad ne.

tady je WTA Bastad (Ok, hrála tam Serena, uznávám)
https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/390007_10151712729483788_481934590_n.jpg?oh=6e9a3eab78527106c145d8594d1467d0&oe=55D15F58
Reagovat
Frick
Oeiras
https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/10288700_797528366931687_5014198769704430151_n.jpg?oh=a7afbe900fbc42df51d0de5f1253b0e8&oe=559CEAC6
Reagovat
VlS
Kdy se hraje letos Oeiras? Běž si to tam vyfotit.
Reagovat
Frick
Představ si, jelikož se letos hrál v Evropě zatím jen jeden WTA 280, tak jsem použil foto z loňska :o)
Reagovat
VlS
A že až do finále bylo v Katowicích narváno, co? Oeiras už není, Praha je místo něj. A proč to stahuješ jen na Evropu?
Reagovat
Frick
Tak to je snad přirozený, že se dělá centr s ohledem na pokrytí diváckýho zájmu na turnajový vrchol, ne?
Reagovat
VlS
No a pak bude v neděli pršet a dohrávat se to bude v pondělí a miliony za tribunu jsou v háji. Ale nic proti, proč to nezařídíš? Furt se jen navážíš do běkoho, kdo něco zařídil. Co pro to pozitivně uděláš ty?
Reagovat
Roger_Federer
Hrajes snim tu hru?
Reagovat
VlS
No, trochu se asi nudím, no.
Reagovat
smazaný uživatel
Vondroušová??? To je bomba ,světový tenis u 15 letý holky jsem naposledy viděl u S.Grafové.Na špatnou ruku Jabeurové bych se nevymlouval..Myslím,že bude větší lákadlo ,než naše esa
Reagovat
aligo
a co Nicol? ta v patnácti řádila na WTA :))
Reagovat
Frick
Dnes ale není doba 15 letých holek.

Pořád je Petra jedinou GS vítězkou narozenou po roce 1990....
Reagovat
aligo
on říkal že 15 letá byla naposlet Graff ve světovém tenisu... na to jsem reagoval...na na to že je to bomba, o tom není pochyb...
Reagovat
smazaný uživatel
no bombou bych to zatím nenazýval. Spíš takové milé překvapení. Ona je hlavně ještě juniorka. Myslím, že nemůže hrát víc jak 10 dospěláckých turnajů za rok, takže nějaký výraznější posun u ní ani nejde čekat.
Každopádně sem na ni zítra zědavý :-)
Reagovat
smazaný uživatel
je fakt,že v obouch zápasech měla navrch,..kvality prověří,až bude pod tlakem ta druhá...ale s dnešním výkonem by na WTA měla
Reagovat
smazaný uživatel
Petra v 15 takovou úderovou jistotu ještě neměla ,Vaidišová asi ano
Reagovat
sprchon
Obrovská škoda, Týna začala skvěle, první set byl jasně v její režii. Druhý byl o dost vyrovnanější, pořád se ale Týna nadřela na podání méně než Peer. Nicméně BB žádná z hráček snad za celý set nenabídla a v tiebreaku Týna dvakrát přišla o servis. Ve třetím měla Týna asi 4 nebo 5 BB, bohužel ani jeden nedokázala využít. První a taky poslední BB Kristýna nabídla až za stavu 5:5 ve třetím setu. Soupeřka ho využila, v následujícím gamu nabídla ještě jeden BB a využila až pátý MB.

Škoda Týno, rozehrané to bylo dobře. I tak je nutné brát její poslední dva turnaje jako úspěšné. :)
Ať se daří dál. :)
Reagovat
tommr
jj tohodle zápasu je velká škoda. Málokdy se stane, aby poražená udělala o 11 bodů víc než vítězka (KRP-106, SP-95) ... :(
Reagovat
horska.kraslice
Tak tohle je asi ten rozdíl mezi Karolínou a Kristínou. Jedna má průběh zápasů s vzestupnou tendencí a druhá naopak. Škoda, no.
Reagovat
horska.kraslice
Kristýnou.
Reagovat
tommr
Kristýně se tohle stává bohužel hodně často - po mnohdy jasně vyhraným prvním setu postupně odpadává ... :(
Reagovat
sprchon
To bylo hlavně ke konci minulého roku. Letos se jí to stalo teprve podruhé. ;)
Reagovat
tommr
to je ale daný tím, že letos hraje jen ITF turnaje a tudíž většinou proti slabším soupeřkám ... :)
Reagovat
sprchon
Sakra, za stavu 5:5 nabídla první BB, který soupeřka využila a teď jde podávat na vítězství...
Reagovat
sprchon
Sama měla v tomto setu už asi 3 nebo 4 BB, škoda...
Reagovat
sprchon
To jsou nervy, už 4 odvrácené MB a nevyužitý BB.
Reagovat
sprchon
A pátý už soupeřka využila. :(
Reagovat
sprchon
Kristýna si sice zatím celý zápas drží servis, při 10 podávacích gamech povolila soupeřce uhrát jen 10 fiftýnů a nenabídla jí žádný BB. Ve druhém setu už to bylo o dost vyrovnanější, myslím si, že tam BB nenabídla ani soupeřka Týně.
Tak snad to Týna nějak dobouchá...
Reagovat
tommr
našim dneska ty TB nejdou - po Jirkovi ho ztratila i Kristýna ... :(
Reagovat
Patri.k
Kam si mám sednou na spartě abych měl nejlepší výhled na hru? :D
Reagovat
sprchon
Na prdel. ;)
Reagovat
aligo
:D :D
Reagovat
Patri.k
to byl trošku slabší vtípek :D
Reagovat
sprchon
Já nechápu, co čekáš za odpověď... Míst tam bude pravděpodobně dost, tak si sedni tak, jak ti to bude vyhovovat, můžeš vyzkoušet víc pozic a uvidíš. :D
Reagovat
aligo
spíš na horu, máš výhled na celý kurt a nemusíš tak točit hlavou :))
Reagovat
sprchon
V Praze a na horu?? :O :D
Reagovat
aligo
tak k vrchu :D
Reagovat
sprchon
Jo, tady si můžeš dopředu vybrat. ;)
http://www.atlasceska.cz/praha/priroda/povrch/hory-a-vrchy/
Reagovat
Patri.k
vidíš, najednou někdo napíše nahoru a už si chytrej, ale mě odpovídat ti přišlo jako blbost :D
Reagovat
sprchon
Napsal "na horu" a ne "nahoru". A tobě jsem přece nakonec taky odpověděl. ;)
Reagovat
Patri.k
pravda :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já teda nejradši sedím na těch barevných sedačkách pod budovou (s dovolením jsem si vypůjčil Frickovo foto)... :D
http://www.tennisforum.com/showthread.php?t=865002&page=8

Vidím tam holky pěkně zblízka a nepřekáží mi tam umpire, který sedí naproti... Tak doufám, že letos tam nebude všude obsazeno a zase si tam budu moct sednout. Vidím, že část sedaček je tam rezervovaná pro WTA. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle foto jsem měl na mysli... :)
http://abload.de/img/dsc07208bytuze.jpg
Reagovat
Patri.k
jo to je dobrý tip, dík :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, kdybych si měla vybrat, kam si sednout, tak si sednu taky tam. Z hlavní tribuny bych podle fotek Fricka neviděla odnikud. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych snad při svých 190 cm měl šanci... :D
Reagovat
smazaný uživatel
To se někdo má. :DD Já při svých 170 cm mám s tímhle docela problém. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to měříš stejně jako Monča Puig. :)
http://www.wtatennis.com/players/player/17033/title/monica-puig
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm.. Dobrý vědět. :D
Reagovat
blixa
Nesedej si. To uvidíš nejlíp ! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
zatím velmi dobře :)
Reagovat
sprchon
87 % vítězných prvních podání, 7 es, 0 DF... Zatím super. :)
Reagovat
tommr
Kristýna začla finále v Istanbulu ve velkým stylu a v prvním setu Peerovou doslova smetla (poměr bodů 27:11) ... :)
Reagovat
sprchon
Zatím za 7 podávacích gamů dovolila soupeřce uhrát pouze 5 fiftýnů. :)
Reagovat
gedzitka
Koukám, že bohatý zastoupení budeme mít i v deblu
Kája by ráda fotku na zdi, tak se jistí i i deblem s Míšou K :-).

(1)Krajicek/Pliskova v Lucic-Baroni/Vandeweghe
Kalashnikova/Kovinic v Bencic/Siniakova
(4)Chuang/Liang v Krunic/Martic
Brengle/Husarova v Kania/Krejcikova

Melichar/Muhammad v Cepelova/Skamlova
Koukalova/Smitkova v (3)Dushevina/Hlavackova
Bondarenko/Hrdinova v (wc)Vankova/Vondrousova
E.Bogdan/C-W.Chan v (2)Kichenok/Kichenok
Reagovat
sprchon
Takže Bára nehraje a místo ní jde s Krajičekovou Kája... Zajímavé. :)
Reagovat
blixa
Že by Kája brala tu čtyhřhru vážně ? Se mi nějak nezdá ..
Reagovat
sprchon
Má tak možnost odehrát víc zápasů a rozehrát se tak na antuce. ;) A proč se doma nepředvést...
Reagovat
smazaný uživatel
Něco mi říká, že vyhrajou Katka a Belinda. :) Jejich zápas bych taky moc rád viděl... Jinak mám pořád problém, že na stránkách turnaje se mi místo losu čtyřhry zobrazuje kvalifikace dvouhry.
Reagovat
sprchon
To je zajímavý pár, to bych chtěl taky vidět. :D Ale neřekl bych, že to budou brát nějak vážně... I když třeba si sednou a půjde jim to. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Už spolu předloni vyhrály ITF v Lenzerheide... :)
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=514300466139

BTW: Katka hrála loni v Praze semifinále debla s Bárou Krejčíkovou, kdy až po velkém boji podlehly dvojici Hlaváčková/Šafářová (ve 2. setu dokonce podávaly na vítězství). Osobně jsem viděl jejich zápas ve 2. kole proti Krunic/Olaru (6:2, 6:3). :)
Reagovat
sprchon
Aha, tak to jo... Tak třeba to bude fungovat. :)
Reagovat
HayashiM
Možná jsem něco poslední dobou nezachytil, ale netuší někdo, proč spolu nehrají čtyřhru H+H, když tu obě jsou? Jestli se Lucka jenom soustředí na singla / nějak ý organizační šotek / máme za tím tušit něco víc...? :)
Reagovat
PetaM
Lucka chce stihnout kvalifikaci v Madridu. A H+H by měly reálnou šanci na titul, tudíž by kvalifikaci nestihla ... :)
Reagovat
HayashiM
To dává smysl, díky :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nechce kvůli případnému finále/semifinále čtyřhry přijít o kvalifikaci na Madrid :)
Reagovat
Lenca45
Kolik bodu je za postup do třetího kola kvalifikace? :)
Reagovat
smazaný uživatel
myslím, že 14
Reagovat
tommr
Q1 = 1 bod
Q2 = 10 bodů
Q3 = 14 bodů
Q (postup) = 18 bodů
Reagovat
Fredy
Gratuluju k postupu do finále kvaldy. Markéto pojď! :)
Reagovat
tommr
postup Markéty přes Jabeurovou je docela velký překvapení. Otázka je jestli se na tom nepodepsala nějaká indispozice Jabeurový čemuž by nasvědčovala ta skreč. To nejspíš poznáme ve třetím kole kde Markétu čeká další velmi těžká soupeřka ... :)
Reagovat
SubOptikT
Game set skreč. Pěkně.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Markéta nakonec postupuje i když tam byla skreč Jabeur. Pro Markétu další velký žebříčkový posun
Reagovat
smazaný uživatel
Markét jede, už má dva breaky. Paráda. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm tak skreč, ale i tak je to super. Gratulace :)
Reagovat
smazaný uživatel
Markéto pojď pojď :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Super Maky!!!
Reagovat
smazaný uživatel
teda podle čísel je zatím o dost lepší. Vůbec ju nezná, ale pojď! :D
Reagovat
EllNino
Maky má první brejk :)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluji k postupu. Kvaldu snad dá a už se jenom modlit, aby dostala Cvetanu nebo Monču Niculescu. Ale spíš tu Cvetu.
Reagovat
EllNino
podle mě by mohla dát i Nasťu, ale zas, pokud by ji dala, tak by hrála asi s Šafi, pokud by dala Tsvetu, tak zase s Kájou :/
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt. Ale z Monči mám strach. Na antuce taky umí hrát dobře viz Bukurešť s Halepkou.
Reagovat
EllNino
Lucka Hradecka opět ztratila na kurtu jen 3 hry a porazila Barču Štefkovou 6:2 6:1 ...ve 3. kole kvaldy se utká buď to s Bulharkou Karatantchevou, nebo s Američankou Muhammad :)
Reagovat
smazaný uživatel
Obě jsou hratelný, to by měla dát. :-)
Reagovat
EllNino
jj, Sesil už jednou letos porazila, ta Američanka ale vypadá z obrázků nebezpečně :))
Reagovat
smazaný uživatel
Wow, no to je teda jízda :o
Reagovat
smazaný uživatel
Všechny videa jsou z turnaje ECM Prague Open.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
na Štvanici??
Reagovat
smazaný uživatel
ano
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/watch?v=2N_VOZ5b1BA jako by to bylo včera. Ten zápas jsem viděla a pamatuji si to do dnes. Bylo to 1.kolo kvalifikace a tam mě Petra uchvátila a fandím jí to dnes
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
aligo
https://www.facebook.com/SerenaWilliams/photos/pcb.10153338709276834/10153338708906834/?type=1&theater
Reagovat
steve79
Chystate se nekdo na turnaj? Ja se chystam v patek
Reagovat
aligo
já ve středu :)) snad nezabloudím :D
Reagovat
smazaný uživatel
v pátek a v sobotu. Ve čtvrtek si jdu koupit pralyzér, kdyby tam byla tlačenice.
Reagovat
aligo
víte že je zraněná a hrát nebude?? :///
Reagovat
EllNino
víme ...:/
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.facebook.com/heatherwatsontennis/photos/a.10151595695573931.1073741825.172185078930/10152936729298931/?type=1&theater
Reagovat
smazaný uživatel
můj tip je Bencic. Černý kůň kvalifikantka.. Lucka Hradecká :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka Hrádecká ;)))
Reagovat
EllNino
Lucka už totam jednou vyhrála a není to vubec nereálný :)
Reagovat
smazaný uživatel
Svetlana
Reagovat
blixa
Nevím jak vy, ale já mám naplánovanou Káju ;-) Jediná vážná potenciální komplikace, Karlička, sama ráda uznala že to nedá a zamířila do Madridu ;-)
Reagovat
tommr
Karolína Plíšková nebo Lucka Šafářová - je to ale spíš přání než tip ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
já teda, kdybych měl říct jedno jméno, komu bych to přál nejvíc, tak řeknu Allertová. Ale to asi neklapne :-)) Když porazí aspoň Coco, tak by to bylo super :-)
Reagovat
EllNino
to by mohla dát, ta je na antuce jalová :)
Reagovat
smazaný uživatel
Plíšková
Reagovat
aligo
prosím vás, když přijedu na hl. nádraží, pojedu metrem na c holešovice a tam co? v praze se moc neorientuji, tak jestli je kyvadlovka blízko výstupu z metra nebo jak je to?
Díky moc :)
Reagovat
mrafe
Co se týká dopravy, tak Frick neměl problém, tak kyvadlovka bude asi blízko metra, protože jinak by měl určitě připomínky. ;-)
Reagovat
blixa
Z Holešovického nádra dojdeš i pěšky, hezká procházka přes stromovku ;-)
Reagovat
aligo
v Praze jsem byl 2x :D radši budem :D
Reagovat
aligo
Busem :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak taky jsem se dneska byl podívat ve Stromovce a bylo to super!! :D
Shlédnul jsem dva zápasy.. První byl Kania vs. Štefková.. V první řadě, Bára je strašně hezká.. Byl to dobrý zápas, Bára má skvělé základní údery, hlavně FH.. Na to jak je taková drobnější, tak to tam prala jedna radost.. :D Kania hodně hrála kraťasy a nutno říct, že jí to skoro vždy vyšlo.. Kaniu si myslím celkem štval hlavní rozhodčí.. Občas už měla si nadhazovala míček a on náhle zahlásil:"quiet please!" Hlavně v 3. setu jí to vadilo! :D Ale dobrý tenis.. Dramatický a pohledný zápas! :D
A ten druhý zápas, kvůli kterému jsem tam hlavně jel, byl zápas Bouzková vs. Borecká na centr kurtu.. :-)
Seděl jsem celkem blízko kurtu a viděl jsem dobře, to zaprvé.. :D 1. set byl celkem v režii Martiny, hrála ploché údery a i jí to tam padalo! Ve 2. setu jsem za stavu 2:4 z pohledu Marie jsem už chtěl jít na vlak, ale ještě jsem počkal a dobře jsem udělal.. :D Marie začala hrát hodně dobře, začal jí fungovat servis a naopak Martině se asi rozklepaly ruce nebo co, protože v té polovině 2. setu nebyla schopná si normálně nadhodit.. Lítalo jí to tam všude možně.. Fakt, taky celkem dobrý tenis ve druhém setu.. :D 3. set už znova v režii Martiny..

Na ten zápas jsem byl celkem zvědavý, Marii jsem si celkem oblíbil a řadím jí mezi mé oblíbenkyně, tak ona byla ten důvod proč jsem tam dneska vůbec jel.. :D
Ale fakt škoda tohoto zápasu, Martina byla hratelná si myslím..
Na Marii bylo vidět, že bojuje, snaží se.. Ani nehrála nějak špatně.. Ale dělaly jí problém Martiny ploché údery.. Marie zahrála tvrdě a přiletěj jí ještě tvrdší míč, tak ještě přitvrdila a znova ještě tvrdší přiletěl nazpátek a buď UE nebo nahrávka Martině.. :D
Celkem dost ztracených servisů taky, ale nepřijde mi, že by to byla nějaká extra slabina.. Jen strašně málo dává 1. servis.. Celý zápas se pohybovala okolo 50% a to jde pak těžko.. Jen v jedné části zápasu servírovala hodně dobře a to právě ve 2. setu v druhé polovině, kdy byla na kurtu lepší.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
No, jinak bezva den v Praze na tenise, až na to, že mě tam posral pták a opálil jsem se tam jak de*il! :DD
Každej, komu to vyjde, zajděte tam! :-))
Reagovat
PH94
Díky za postřehy :) Od útery jsem tam pečenej vařenej :D
Reagovat
smazaný uživatel
S tím opálením to znám. :D Já jsem přijela loni z FO totálně spálená, nos opuchlej, čelo jeden velkej strup, hrůza. A to nebylo žádný vedro. :D Jinak dík za postřehy. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kolik bylo lidí na centru?
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jo, tak něco okolo 200 lidí? :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak to není zas tak moc
Reagovat
aligo
bude se hrát i čtyřhra? :))
Reagovat
EllNino
ne, trojhra bez sítě a s míčkama na pinčes :D
Reagovat
aligo
já jen že jsem nenašel pavouka ale už jsem našel že jo :D
Reagovat
VlS
a hokejkama
Reagovat
Frick
Viděl jsem tam Alizku. Zatím jsem jí nenafackoval.
Reagovat
PH94
Kolik bylo lid na 1.kolo kvalifikace? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Když jsem tam byl já, tak myslím, že tam bylo tak 400 až 500 lidí.. :D Ale odhad není moje silná stránka.. :D Ale na kvaldu slušný myslím
Reagovat
PH94
Hmm :) To je na kvaldu výborný :)
Reagovat
smazaný uživatel
by sis mohl zkusit!!
Reagovat
blixa
Dyk by ho zabila, šaška :D
Reagovat
smazaný uživatel
:DD
Reagovat
EllNino
Míša Krajíčková, taky ji tak nějak považuju za Češku, překvapila v kvalifikaci výhrou nad Kulichkovou 0:6,6:2,6:3, tak to je příjemná zpráva, letos toho v singlu zatim moc neodehrála, tak snad se začne dařit ...jinak poslední zápas kvaldy mezi Olgou Govortsovou a Bogdan se nedohrál :)
Reagovat
horska.kraslice
Tak to mám radost. Další kotrmelcový zápas s otočkou správným směrem. :-)
Reagovat
horska.kraslice
Bogdan vs. Govorcova hrajou stále a je to ve třetím setu docela napínavé.
Reagovat
EllNino
ježiši ta Olga, to je labil ...
Reagovat
horska.kraslice
Tak to nakonec stihly dohrát. Nechápu, jak mohla Govorcova returnovat v té tmě poslední game. A dala to čistou hrou. (Anebo mají na Spartě osvětlení?)
Reagovat
EllNino
mají osvětlení hele :D ...tohle by ani nešlo
Reagovat
horska.kraslice
Tak to jo. Díky, nevěděla jsem.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem odešel v prvním setu..a divil se ,že s takovou formou ještě leze na singla...pak jsem nechtěl věřit,když viděl výsledek
Reagovat
PH94
Reagovat
blixa
Výplně až vycpávky v jazyce a jejich využití v praxi ;-)
Reagovat
aligo
moc jí to mluvení nejde :D
Reagovat
EllNino
tak v 15 letech se to dá pochopit :)
Reagovat
smazaný uživatel
moje třídní by ji přizabila.
Reagovat
horska.kraslice
"Krásný" názorný materiál do hodin češtiny...
Reagovat
EllNino
jakoby :D
Reagovat
VlS
Ona je tenistka, nel moderátorka.
Reagovat
Pedronegro
a to tenis patří k těm "chytřejším" sportům, holt výjimka :)
Reagovat
VlS
Stál jsi někdy před kamerou a dával rozhovor? Zkus si to.
Reagovat
HayashiM
A to si někdy poslechněte Bouchardku, jak neustále "I mean"uje :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo tak tobě mám být vděčnej za ten los! :D
Reagovat
tommr
při tak silným obsazení se s tím losem nedalo v podstatě nic dělat ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
no mně se hlavně nelíbí 3. čtvrtina, ze které Bára dost možná nepostoupí a na zbylých 7 hráček nejsem v pátek zas tolik zvědavej, jako na jiný.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo tak tobě mám být vděčnej za ten los! :D
Reagovat
horska.kraslice
Terka v 1.kole proti Lucce, blbej los. Terce bych přála, aby se už odrazila k lepším výsledkům, ale Lucka je favoritka na finále, tak by zase byla škoda, aby vypadla. Je to smůla, ale lto prostě los..
Reagovat
horska.kraslice
je to
Reagovat
sprchon
Tak z kolika procent se to tam dneska zaplnilo? :)
Reagovat
sprchon
Paráda, gratulace! :)
Reagovat
VlS
V 1. setu Beth i Lucka dělaly dost chyb, ale Lucka se ve druhým rozjela a hrála výborně. Super TB už vyhrály 10:0, což si nevzpomínám, že bych někdy viděl. Gratulka, pokud zítra vyhrají, tak by měly jít do čela Race.
Reagovat
aligo
kde máš race na debla?
Reagovat
VlS
Na WTA stránkák, záložka ranking, podzáložka road to Singapore
Reagovat
VlS
doubles samozřejmě
Reagovat
EllNino
Lucka a Beth dali Martic a Vogt kanára v STB :) nádhera
Reagovat
PetaM
To je fakt něco :D 10:0 ... Za stavu 5:0 jsem si říkal, že dát 10:0 je strašně těžké, a že by bylo super, kdyby se jim to povedlo :D A holky se tomu nakonec i zasmály ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak to je super. Byla by to krása kdyby vybojovaly titul
Reagovat
aligo
jak je to s vysíláním? :)))
Reagovat
smazaný uživatel
ČT by mělo vysílat vše
Reagovat
smazaný uživatel
Nejspíš tedy "vše" = vše z centrkurtu. Ale snad budou všechny zajímavé zápasy (tedy aspoň ve dvouhře) právě tam.
Reagovat
Kozoroh
Od 10. do 19. hodiny tenis na ČT Sport, sobotní finále bude přenášet ČT2 -> http://www.ceskatelevize.cz/tv-program/02.05.2015/
Reagovat
PH94
paráda :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist