Plíšková v Praze začne soubojem šampionek proti Barthelové

27. 4. 2019, 15:51
Aktuality 11
Za pomoci Kateřiny Siniakové byl v pražské Stromovce rozlosován turnaj WTA International. Největší hvězda turnaje a vítězka z roku 2015 Karolína Plíšková odstartuje soubojem proti předloňské šampionce Moně Barthelové z Německa. České derby čeká Barboru Strýcovou a Karolínu Muchovou.

Nejvýše nasazená Karolína Plíšková se v souboji bývalých vítězek pražského turnaje WTA střetne v 1. kole letošního ročníku s Němkou Monou Barthelovou. Světová čtyřka Karolína Plíšková slavila titul v roce 2015, kdy byl turnaj povýšen z kategorie ITF na WTA. Barthelová (88. v žebříčku WTA) v české metropoli triumfovala předloni. Spolu se střetly třikrát, ale naposledy v roce 2014, a Plíšková vede 2:1.

Dnešní los hlavní soutěže J&T Banka Prague Open, která začne v pondělí, svedl proti sobě Karolínu Muchovou s Barborou Strýcovou.

Na antuce v areálu Sparty ve Stromovce se šestá nasazená Kateřina Siniaková, která turnaj losovala, utká se Slovinkou Dalilou Jakupovičovou. Ve formě hrající turnajové osmičce Markétě Vondroušové vzejde soupeřka z kvalifikace. Kristýna Plíšková se v 1. kole střetne s Natalií Vichljancevovou z Ruska.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

11
Přidat komentář
Frick
Nemají bejt čtyři místo tří?

Jedna Slovence plynu z požadavků partnera, ale že tu třetí daj Kuzněcový namísto jedný z Češek (tedy asi Bouzkový), pro to omluvy nemám.

Pokud jde o Maruš, tak tam mi skoro přijde, že snad se možná rozešla s TKS ne úplně v dobrym.

I kdyby, tak pořád to mohly dát Terce, která je z Agrofertu.
Reagovat
kada.tom
Světlana se vrací a v minulosti už v Praze hrála, navíc je to pořád bývalá elitní hráčka, která ten turnaj klidně může vyhrát :-)
Reagovat
EllNino
https://www.youtube.com/watch?v=EPjVObm_syU

Ona je prostě zlatá, škoda, že tomu nevěnuje plné úsilí :)

+ na tom kanále rozhovory s Johankou Markovou, Dendou Allertovou, Terkou Smitkovou a Bárou Štefkovou :)
Reagovat
misa
https://www.youtube.com/watch?v=MYznCmgLSYo

Škoda, že jí to nejde trochu líp. Pro mě příjemné poslouchat ten přízvuk :) Bára bude muset hrát hodně dobře, aby dvojice s Luckou měla v Praze šanci na úspěch.
Reagovat
EllNino
jojo, je to hrozně fajn holka, tahleta Barča ... ale to zranění jí podle mě už nedovolí dostat se někam vysoko ...:/
Reagovat
misa
Nakonec se až po delší době zjistilo, že za jejími problémy se zápěstími stála reaktivní artritida (stejná nemoc jako u Lucky Š.). Ale Bára je ještě mladá, tak se třeba postupně zvedne.
Reagovat
EllNino
No mohlo to být i lepší :)) Karolína s Monou snad vyhraje, pokud Katka neporazí Dalilu Jakupovic, tak už asi neporazí nikoho, na los si rozhodně nemůže stěžovat ...jenže když je krize, je jedno, kdo je přes síť ... že Kiki, Miki Buzarnescu ...

Maky s Qiang Wang bych rád viděl ve čtvrtfinále, ale čekám, že Markéta hrát v Praze nakonec nebude ...
Bára s Muškou proti sobě je zlej sen, ale potenciální druhé kolo hratelné ...

No a statický souoj Týny s Natálkou, vítězka se pak utká s Nasťou potapovou nebo Nasťou Sevastovou ...

Super mač Buzarnescu - Kuznetsova, slovenský a americký duel bude taky atraktivní ... snad do hlavní soutěže ještě proklouzne nějaká Češka, ale věřím už asi jenom Marušce, Terka Smitka na pomalé antuce asi nemá proti Paolini zítra nárok, Denisa nevím, jak na tom je zdravotně ...
Reagovat
tommr
mě by se líbilo finále Karolína Plíšková vs. Markéta Vondroušová. Věřím, že Markéta v Praze nastoupí ...
Reagovat
Alien
Prosím vás. Neměla hrát v Praze také Bel. Bencic? Nikde jí v pavouku nevidím!
Reagovat
tommr
měla, ale odhlásila se ještě před losem ...
Reagovat
Alien
Tak už jsem doma! Děkuji za info.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist