Plíšková ani Záhlavová-Strýcová na finále v Atverpách nedosáhly

14. 2. 2015, 16:30
Aktuality 529
WTA ANTVERPY - Ani jedna z českých tenistek se do finále premiérového ročníku turnaje v Antverpách neprobojovala. Karolína Plíšková v semifinále podlehla páté nasazené Carle Suárezové hladce dvakrát 2-6. Barbora Záhlavová-Strýcová prohrála tie-breakovou bitvu se třetí nasazenou Němkou Andreou Petkovicovou.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková odehrála minulý víkend utkání prvního kola Fed Cupu v Kanadě, kde při absenci Petry Kvitové a Lucie Šafářové získala jako jednička výběru Petra Pály pro český tým dva body.

S dobrou formou přiletěla aktuálně 22. hráčka světa i na premiérový ročník turnaje v Antverpách. V Belgii Plíšková postupně bez ztráty setu porazila Lučičovou, Beckovou a ve čtvrtfinále pak i krajanku Lucii Šafářovou.

V dnešním semifinálovém klání ale česká tenistka narazila na zkušenou Carlu Suárezovou, kterou sice před měsícem na turnaji v Sydney porazila, dnes ale na Španělku nestačila.

Statistiky zápasu
Suárezová - Kar. Plíšková
0
esa 1
2 dvojchyby 5
66 % úsp. 1. podání 38 %
13
winnery 11
10 nevyn. chyby 26
6/6 hra na síti 5/14
5/8 brejkboly 1/2
čas: 61 minut

Sedmnáctá hráčka žebříčku Suárezová v první sadě nenabídla české soupeřce ani jedinou šanci na brejk, sama naopak dva brejkboly využila a první set získala za pouhých 28 minut hry 6-2.Ve druhé sadě už měla Španělka se svým podáním větší potíže, nicméně i přes jeden ztracený servis zopakovala vítězství stejným poměrem a zápas za hodinu a jednu minutu hry ukončila - vyhrála hladce dvakrát 6-2.

Plíšková se v celém utkání spíše trápila a zejména ve druhém dějství působila dost odevzdaně a unaveně. České tenistce nepomáhala ani její obvyklá zbraň - servis. Za celý zápas trefila pouze 38% prvních podání, dopustila se pěti dvojchyb a celkem napáchala 26 nevynucených chyb. Plíškové dělal velký problém bekhend Španělky, kterým Suarézová dostávala českou hráčku pod tlak.

"Karolína je skvělá hráčka a v poslední době hraje skvělý tenis, takže jsem počítala s tím, že to nebude lehké. Myslím si ale, že jsem byla na zápas dobře připravená. Začala jsem dobře a dokázala jsem to udržet po celou dobu zápasu, což byl asi klíč," komentovala utkání Španělka.

Suárezová si tak v Antverpách zahraje o svůj druhý kariérní titul. Její finálovou soupeřkou bude třetí nasazená Němka Andrea Petkovicová, jež vyhrála tie-breakovou bitvu s Barborou Záhlavovou-Strýcovou.

Záhlavové-Strýcové se v prvním setu málem podařil velký comeback, když soupeřku pustila do vedení 5-1, ale skóre pak otočila ve svůj prospěch na 6-5. Sadu však nezvládla doservírovat a v rozhodující zkrácené hře prohrála 2-7.

Druhá sada naopak nabídla jen po jediném brejku na obou stranách a znovu musel rozhodnout až tie-break. V něm měla opět pevnější nervy německá favoritka Petkovicová, která jej získala na svou stranu a po dvou hodinách a 27 minutách hry postoupila do finále, v němž si zahraje už o šestý. Poslední tři finálová utkání v loňském roce zvládla.

"Bylo to náročné utkání a soupeřka v něm předvedla skvělý výkon. Její velkou zbraní je bojovnost, protože ona nevzdá žádný míč," chválila Petkovicová Záhlavovou po zápase.

"Někdy mě zase úplně vyvedla z rytmu tím, co zahrála. Její hra je pestrá, ale i stabilní, takže se nedivím, že dokáže potrápit i ty nejlepší hráčky. Jsem moc ráda, že jsem zvítězila ve dvou setech, ke konci už jsem fakt umírala!"

"Na finále se těším, ale zase to bude velká bitva. Carla hraje výborně a nic mi nedá zadarmo. Doufám, že si po dnešku pořádně odpočinu a načerpám energii na další zápas."

Výsledky - Antverpy (tvrdý povrch, dotace 731.000 dolarů):
Dvouhra - semifinále:
Suárezová (5-Šp.) Karolína Plíšková (8-ČR) 6-2 6-2
Petkovicová (3-Něm.) - Záhlavová-Strýcová (ČR) 7-6(2) 7-6(6)

Komentáře

529
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tak ten turnaj ma fakt zajimave rozuzleni...;)
A Kim jde na kurt;) (;-O
Takze Kim nakonec ten turnaj jeste vyhraje...;D)
Reagovat
lars
Kim pravdepodobne nevyhraje
Reagovat
lars
budou vracet vstupny ?? :))
Reagovat
sprchon
Proč naše holky nehrály dneska apson na courtu č. 1 s kamerou... Teď, až dohraje Garcia, tam bude až do večera volno. Dva další zápasy se budou hrát na centru...
Reagovat
PetaM
Teď si Báro můžeš zařvat, jak velká kráva jsi. A klidně kurvuj o 106 :D
Reagovat
sprchon
Přece si neřekne "to jsem ale vokurka". :)
Reagovat
smazaný uživatel
Teda to se snad přidám, je tohle možný? ...
Reagovat
smazaný uživatel
prej vyhrála. Karlička se zranila nebo co a do zápasu nenastoupí :-(
Reagovat
sprchon
Koukám. :O Jak ta se k tomu titulu dostala, to je neskutečný :D
Reagovat
tommr
a bude CSN hrát v Dubaji? Podle rozlosování by tam měla být soupeřkou Petry ve třetím kole ...
Reagovat
kada.tom
CSN skrečla finále a Petkovic má titul
Reagovat
tommr
to je až nechutný jakou má ta Petkovicová kliku. V prvním kole měla volnej los, ve druhým přežila 7 mečbolů, ve čtvrtfinále dohrávala Cibulková se zraněním, v semifinále uhaluzila výhru proti Báře ve dvou TB a ve finále jí soupeřka ani nenastoupila k zápasu. A tohle jí stačilo na zisk titulu z Premier turnaje .. :)
Reagovat
kada.tom
stává se, ale na každýho se vaří voda, ono se jí to vrátí
Reagovat
smazaný uživatel
mohla by jí dát teď Clijsters na prdel.
Reagovat
smazaný uživatel
ale bylo by to fakt divný :DD
Reagovat
blixa
Ale no tak, nebuďte oškliví na Andrejku, vy .... jako kdyby za to mohla. Nemá teď formu, no, podle toho taky vypadá její hra, tak měla trochu štěstíčka ...
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím si , že ona sa už v tej vode varila (:D) (rozsiahle zranenia, vypadnutie z TOP100)
Reagovat
lars
meli by zavest nove pravidlo, kdyz hracka nenastoupi do zapasu. Tak by mela hrat porazena z predchoziho zapasu, pokud uz neodletela :))
Reagovat
EllNino
http://www.protennislive.com/lshd/main.swf?year=2015&wkno=99&eventid=&tour=2&lang=en&ref=http%3A//www.atpworldtour.com/wptn

Tak Kája se ředstaví zejtra na centru proti Nastě, opravdu nechápu, proč má zase Heather Watson jako Britka protekci na centr a tento zápas dostane přednost před zápasem Jarky s Garbine, to bude určtiě řežba jako řemen :/ ... zejtra bude v anci i Lucka na kamerovém kurtu a Barča jako poslední na kurtu číslo 3 :)
Reagovat
PetaM
Ale však Jarka bude taky na streamu, tak co brečíš :D
Reagovat
EllNino
jo ale na tý postranní šlupce :D to je fuk, aspoň, že dali na centr Káju :)
Reagovat
PetaM
Taky mohla hrát na 3 a mohl jsi vidět prd :P :D
Reagovat
EllNino
stejně uvidím, jsem ve škole, tak nepyskuj :D
Reagovat
PetaM
Ale máš šanci, že to bude na YT, z kurtu 3 by to ani na YT nebylo! :D
Reagovat
tommr
Karolíně moc nevěřím - pochybuju, že bude schopná proti Pavlyuchenkový předvést výrazně lepší výkon než předvedla proti CSN ...
Lucka a Bára by naopak měly potvrdit role favoritek a s přehledem postoupit ...
Reagovat
EllNino
Nevím, proč zase odepisuješ Káju po jednom zápase, tak se jí to holt nepovedlo, navíc Nasťa není Carla, tahle hra Káje bude vyhovovat víc, navíc rychlejší povrch, labilita Nastěnky, která by měla už něco vyhrát, letos má bilanci 0/2 ...Káju vidím jako favoritku
Reagovat
tommr
mě se zdála Karolína v zápase s CSN už hodně unavená a psychicky rozhozená. Přechod do Dubaje na jiný kurty a do jinýho klimatu jí určitě na výkonu nepřidá. Rusku proto vidím jako mírnou favoritku ...
Reagovat
tommr
špatnej los, vyřazení Katky a Terky v kvaldě, porážka Kláry (i když s tou se muselo počítat) a nevyužitá druhá šance Katky ... :(
Doufám, že už zítra se to zlomí a zase začnou chodit i nějaký dobrý zprávy ... :)
Reagovat
Frick
To je až neskutečný, že to jde tak lehce. :o) Škoda, že se neběžela v NMnM :o)

Nicméně - Veronika bohužel opět špatně střílela. Tady to samozřejmě nevadilo, nicméně byl to opět další 2-položkovej závod/úsek, kde udělala 3 minely. A ve sprintu to pak samozřejmě bolí. A nejen v něm - může to bolet v mixu, kde by třeba tim byla ztracena možnost vybudovat vyšší náskok mužům a nakonec i v ženské štafetě. Nemusí to tak dobře vyjít třem holkám před ní a pak by byla škoda, aby nějakejma kiksama na střelnici odmítla možnost dohnat ztrátu.

Ale velká pochvala Jitce, 0-0 byla od ní fantazie. Sec jenom - trochu jsem se bál.
Reagovat
smazaný uživatel
A Gabča si pochvalu za běh nezaslouží? A vlastě, ty jí nefandíš...
Reagovat
sprchon
Gabča prej nejlépe běhá z kopce. :D
Reagovat
lars
ma zitra hrat s Pavljucenk :((
Reagovat
EllNino
jojo to je hodně krutej los no ...
Reagovat
tommr
no v tomhle případě bych o krutým losu moc nemluvil - Karolína si to zavinila sama. Kdyby včera porazila CSN tak by měla v prvním kole volnej los ...
Reagovat
lars
Tak Bara ma nejakou skoro "Noname" hracku :)
Reagovat
tommr
Beygelzimer je spíš deblistka ...
Reagovat
sprchon
Teda ale ten tenis...
Po Kláře končí i Katka a teď už to nevypadá dobře ani s Julčou.
Reagovat
sprchon
Super holky! :) Obrovská gratulace! Opět zaslouženě první. :)
Reagovat
smazaný uživatel
JSME PRVNÍ. ČESKÁ ŠTAFETA JE ZASE PRVNÍ
Reagovat
blixa
Holky jsou neskutečný. Zejména to co předvedla Jitka, neuvěřitelný !!!
Reagovat
sprchon
Daniele Hantuchové! Konečně taky něco pro slovenské fanoušky. ;)
Reagovat
sprchon
Sorry, to mělo být jako samostatné vlákno :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jn. To jsem zírala. Bomba. Hlavně to zopakovat na MS. :)
Reagovat
George_Renel
Ale připadne mi, že se Katka pohybuje v takovém začarovaném kruhu a její talent stagnujea nerozvijí se. Možná nastal ten správný okamžik ke změně vedení z otce na někoho jiného.
Reagovat
smazaný uživatel
ale její teprve 18 let a ja na tom téměř stejně jako Terka Smitková které je 20 let
Reagovat
EllNino
a hlavně jediná holka, která je mladší než ona a je výš, je Belinda Bencic ...
Reagovat
smazaný uživatel
On ji ale netrénuje jenom otec. Pokud vím, tak její hlavní trenér je Dan Filjo.
Reagovat
George_Renel
Neznám její realizační tým. Ale připadne mi, že je fakt jak ten křeček v tom klecovém kolečku. Je to pořád stejné. Vím je mladá, ale pokud chce nahoru něco bych změnil.
Reagovat
tommr
hlavně není vidět žádnej herní pokrok. Podání má slabý a na každej bod se šíleně nadře ...
Reagovat
EllNino
podání je slabina no, bohužel, to chce zlepšit, jinak nikdy z ní nebude Kvitová, nemá na to parametry, musí tomu přizpusobit styl, ale ono si to sedne, tyhle velký turnaje jsou o zkušenostech ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to byl hodně zvláštní zápas... Za stavu 0:3 ve 2. setu byla dlouhá pauza a vzhledem k předchozímu průběhu se zdálo, že je Katka zraněná. Když už to začínalo vypadat na kanára, tak se Katka zvedla a snížila z 0:5 na 4:5. Velká škoda, že se v desátém gemu nepovedlo udržet podání... Uvidíme, jestli k tomu třeba Katka na FB nenapíše něco víc.
Reagovat
EllNino
škoda, ale zase všechna čest tomu, že to ještě stáhla, třeba Klára dneska ukázkově "bojovala" ke konci ...
Reagovat
EllNino
Jule, co tam děláš !? :/
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo Katko. Takhle krásně vyrovnáš set a pak to mistrovsky pose.reš to snad není možné
Reagovat
kada.tom
bože ... ona vyrovná ztracený set a vlastně i zápas a pak si prohraje podání ...
Reagovat
smazaný uživatel
Katka ale bojuje!!!
Reagovat
EllNino
to mělo cenu ...
Reagovat
EllNino
Katka mocně stahuje ! nojo, za stavu 3:6 0:5 už nemá co ztratit, tak třeba vyjde i další gem :)
Reagovat
PetaM
Jo, ale teď už měla hodně co ztratit a samozřejmě ztratila :D
Reagovat
EllNino
Bože to je ....:)
Reagovat
smazaný uživatel
po prvom úseku sú Talianky prvé :/
Gabina pod! :)
Reagovat
smazaný uživatel
teda jede :) Jen tak dál krasavice moje :)
Reagovat
PetaM
No, aspoň Lucka nebude muset hrát proti krajance :)
Reagovat
EllNino
vypadá to, že je Katka zraněná ...
Reagovat
PetaM
Teď ale záleží kde :D :D
Reagovat
EllNino
tak byl tam dlouhej prostoj za stavu 0:3 ...
Reagovat
PetaM
Třeba někdo spadl z letadla a museli to uklízet, nikdy nevíš.
Reagovat
EllNino
-_- :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Anebo Monča nebude muset hrát proti mojí další favoritce... :)
Reagovat
PetaM
Neboj, Monču budeš oplakávat hned zítra :)
Reagovat
PetaM
A ano, vím, co ti můžu :D
Reagovat
smazaný uživatel
No, Monča zatím prohrála s Luckou dvakrát na Sparta Prague Open, ale v obou případech ji potrápila...
http://www.tenisportal.cz/vzajemne/puig/safarova/

Teď se bude hrát poprvé na neutrální půdě, takže kdoví. :) Monča možná bude trochu unavená z Pattayi, ale Lucka zase může být pod tlakem, protože letos toho zatím moc neuhrála...
Reagovat
PetaM
Lucka a pod tlakem? To nevím. Ale bude tam snad mít konečně trenéra, tak uvidíme :D
Reagovat
smazaný uživatel
Favoritka zápasu je vždycky pod tlakem...
Reagovat
smazaný uživatel
předvedla krásný výkon nejen ve finále, ale i během celého turnaje. Z Pattay pokud se nepletu má už 3. titul. Tento je ale velmi důležitý, protože je to velké povzbuzení a navíc polepšení v žebříčku. Skvělé a jen tak dál :)
Reagovat
smazaný uživatel
nadhera :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo Katka 3:6 Cassey. Katka vedla 2:0, ale narozdíl od Kláry se může Katka vymlouvat na to že jí je 18 let a je nezkušená
Reagovat
smazaný uživatel
To už je druhý zápas za sebou, ve kterém to vypadá, že brejk na začátku setu znamená pro Katku spíš nevýhodu...
Reagovat
EllNino
potom,co nevyužila ty 4 BP, je zase opařená ...
Reagovat
smazaný uživatel
Asi jo. Od té chvíle uhrála jenom jeden gem... :(
Reagovat
EllNino
achjo ...
Reagovat
smazaný uživatel
Za stavu 3:6, 0:3 je nějaká dlouhá pauza... Není tam třeba MTO?
Reagovat
EllNino
možný dost, jinak si nedovedu vysvětlit tak rychlý gemy, něco podobnýho jako Terka v kvalifikaci ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak možná byl, ale už se zase hraje...
Reagovat
sprchon
Nepotvrdila break... Ale jsme teprve na začátku. ;)
Reagovat
EllNino
tak jak sme skončili s Klárou, pokračujeme s Katkou ...
Reagovat
EllNino
děs, mohlo to bejt klidně 4:2 ...
Reagovat
sprchon
Z 2:0 na 2:4... Co nás ještě čeká? :D
Reagovat
EllNino
nevím, ale stvou mě :))
Reagovat
smazaný uživatel
A úplně největší pecka je, že spolu v Dubaji budou hrát debla... :D
Reagovat
EllNino
achjo, tak to jí Klára nakazí pesimismem ...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, toho se taky bojím. :D Ale zase na druhou stranu: Jsou to obě sparťanky, takže už se určitě znají. :)
Reagovat
sprchon
Má po velkém boji set... Docela bych jí to vítězství přál. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Měli bychom si velmi vážit úspěchu, ať už semifinále GS třeba,. nebo finále nějakého turnaje.. Protože, jak vidím, jak s Slováci dokážou radovat i z ITFka třeba, to je neskutečný :-)
Reagovat
smazaný uživatel
TAKŽE CHÁPUŽE TURNAJ wta JE PRO ně takové malé NAGANO :--)
Reagovat
sprchon
Já si užívám to, že momentálně máme tolik dobrých hráček, vážím si jich a raduju se z jejich úspěchů. Slovenky sleduju jen okrajově, ale z jejich úspěchů mám taky radost. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
To já taky :-) Ikdyž, jak někdy vidím ty hádky Čechy se Slováky.. :-D
Reagovat
kada.tom
Klára zas prohrála. Achjo ...
Reagovat
smazaný uživatel
Co naděláme.. Možná i věk už se projevuje :)-
Reagovat
EllNino
spíš labilita, s věkem to moc nemá, maximálně frustrace ...:)
Reagovat
EllNino
já už fakt nevím, co by chtěla, v 1. setu z 3:2 s brejkem na 3:6, ve 3. setu nevyužije 40:0 na servisu ...
Reagovat
smazaný uživatel
Biatlon. Tak němky mají na třebím úseku Goessen (s její střelbou...) Norky nemají Tiril, a mimozemšťanka Darya odletěla v noci do jiné galaxie :) Podle mě budou nejvíce kousat Rusky, Italky a Francouzky. Tady je startovní list: http://datacenter.biathlonresults.com/?view=schedule_race
Reagovat
smazaný uživatel
oprava Goessner
Reagovat
sprchon
Už včera jsem na to koukal. Jako největší favoritky vidím naše holky. :) Dál si myslím, že na tom budou dobře Ukrajinky, Francouzky a Němky...
Reagovat
smazaný uživatel
němkám moc nevěřím porotože Miriam jim to možná celé zkazí svojí střelbou, ale i tak jsou němky velmi silné. Mysím si že Češky, Ukrajiny, Němky, Rusky si to rozdají o podium
Reagovat
sprchon
Je pravda, že Němky celkově v Oslu žádná sláva, Ruskám to tam taky moc nejde. Zato Ukrajinky super...
Reagovat
smazaný uživatel
ale je to štafeta a hlavně je to biatlon. Kdo ví třeba někdo překvapí (Norky, Italky) nejvíce favorizuji Češky, potom Francii a Ukrajinu a potom Rusko.
Reagovat
smazaný uživatel
Italky by mohly překvapit...
Reagovat
sprchon
Ty taky... Může se stát cokoliv
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu, proč za Německo nejede Hildebrand a mrzí mě, že nejede Tyril. Vydím to takhle: Česko, Ukrajina, Francie/Německo
Reagovat
sprchon
Taky se divím a mrzí mě, že Tiril doma nejede. Jinak to vidím stejně. :)
Reagovat
EllNino
Ukázkově odevzdaný zápas Klári, super ...
Reagovat
sprchon
Klasika. :( Ale nevím, neviděli jsme to...
Reagovat
EllNino
no počítám, že po tom ztraceným servisu zase hodila ten svuj ksicht, aby pak uhrála jedem míček na returnu a následně projela čistou hrou servis ...to je děs
Reagovat
sprchon
Úplně to vidím... Ale víc mě mrzí, že teď neuvidíme Katku proti Dellacqua, to bude určitě zajímavý zápas.
Reagovat
sprchon
Když Světla skončila takhle brzo (skreč), mohly by je hodit na ten kurt po nich...
Reagovat
EllNino
snad ...doufám, že Katka nám trochu zvedne náladu :) ta Klára mi sejří čím dál tím víc ...
Reagovat
smazaný uživatel
co se stalo Kaie?
Reagovat
EllNino
nevím, nesledoval jsem bohužel :/ ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si tež necháš zkazit náladu nějakou Klárou.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si tež necháš zkazit náladu nějakou Klárou.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
hm 5:3 pro Cvetanu. Klára totálně pos.rala gem při svém podání Cvetana ji za to hold potrestala :(((
Reagovat
smazaný uživatel
Klárka 3:4 Cvetana s brejkem. Ach jo Klárka si mohla klidně podání udržet :(
Reagovat
EllNino
Klára právě ukázkově prohrála servis ze 40:0 já se z ní fakt po*eru
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo to má uklízet? :D
Reagovat
mrafe
Nevím jestli už to zde proběhlo

http://www.wtatennis.com/news/article/4488088/title/happy-valentines-day-from-the-wta-stars
Reagovat
smazaný uživatel
No, nejlepší foto dala Olga Govortsova. :)
Reagovat
EllNino
Lucka Hradecká se dostala do hlavní soutěže v Rio bez kvalifikace a v 1. kole změří síly s Robertou Vinci :)
Reagovat
smazaný uživatel
dufajme, že porazí Vinci :)
Reagovat
EllNino
snad jo, ikdyž je škoda, že z tý kvanty hratelných hráček nedostala nikoho a musí začínat na Vinci ...ale já věřím, že vyhraje :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak tak . :)
ale Vinci nič nehraje už 2 roky :) :D tak snad to vyhraje Lucka :)
Reagovat
smazaný uživatel
Docela hratelný. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
hratelné, ale nemyslím si, že ji porazí
Jinak to bude pro Saru docela lahůdka :D
Reagovat
mrafe
Taky si myslím, zvláště když se hraje na antuce
Reagovat
kada.tom
Klára má set - chtělo by to, aby vyhrála, mohla by si tím pěkně zvednout sebevědomí, tak uvidíme - třeba to vyjde :-)
Reagovat
EllNino
0:2 a na míče 0:8...
Reagovat
sprchon
Na míče 1:8, ale to je jedno... Dopadnou to může ještě jakkoliv. Stačí se podívat na průběhy prvních dvou setů. Jeden break nemusí nic znamenat. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No slává Klárka to nějak udělala a vyhrála 2.set tak Klárko zabojuj a dotáhni to do konce
Reagovat
sprchon
má set! :) Nechci nic říkat, ale to už tu bylo taky mnohokrát... Tak třeba to dneska vyjde.
Reagovat
smazaný uživatel
No Klárka měla 2.set slušně rozehraný, měla brejk, ale jak je u ní zvykem tak to zase pokazila :(
Reagovat
EllNino
jo 6:4 ! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mě se zdá že to není náhoda, že Plíšková a Šafářová jsou zase v jedné polovině a že se může ve Čtvrtfinále potkat. A Bára může mít ve 2.kole Plíškovou. To nemůže být náhoda, mě to přijde jako že WTA nechce aby ČR měla 4 hráčky v TOP 20 a 3 hráčky v TOP 10
Reagovat
EllNino
já myslím, že to není nic jinýho než náhoda :D ..
Reagovat
smazaný uživatel
no dobře ale zase je Lucka s Kájo v jedné polovina + ještě se tam přidala Bára. Ale proč zrovna česká dvojka, trojka, čtyřka. Kdyby tam byla místo Lucky třeba Katka nebo Klára. Je to hodně divný
Reagovat
EllNino
možná na to něco je :D :D ...
Reagovat
sprchon
Jo! Špatnej los, českého finále jsme se nedočkali a dneska je stream na všechny zápasy kromě těch, kde hrajou Češky. :D Vidím v tom spiknutí!
Reagovat
PH94
:D
Reagovat
sprchon
Samozřejmě. Nic se neděje bezdůvodně. :) :D
Reagovat
EllNino
Koukám, že Kája dostala do 1. kola Nasťu Pavlyuchenkovou ...a Barča Yulii Beygelzimer :) ...no Kája s Nasťou nevím nevím
Reagovat
sprchon
Taky zrovna koukám... No uvidíme, buď ji Kája dá a nebo si konečně odpočine. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
To si dělají srandu? Skvělý, fakt skvělý. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Nasťa je sice nebezpečná, ale letos hrála akorát 2 zápasy a oba prohrála.
No je otázkou času, kdy se to zlomí, ale doufám že ne v tomto zápase. Karolína je favoritka.
Reagovat
tommr
po tom výkonu kterej Karolína předvedla proti CSN bych jí rozhodně nefavorizoval ... :)
Reagovat
sprchon
Po očku sleduju Klárku a opět je to marný, je to marný, je to marný...
Sam a Belinda první set, super. ;)
Reagovat
PH94
Stream asi není vid? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne není a myslím, že je to asi dobře...
Reagovat
PH94
Taky si říkám :D AKorát bych byl zase naštvanej..:D
Reagovat
sprchon
A koukám, že ani na Katku Siniakovou nebude...
Reagovat
EllNino
zase jediný 2 zápasy, který dneska nebudou na kameře, a musí to bejt češky :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
kvůli tobě jsem vstala, tak doufám, že tě uvidím víckrát než jen v 1. kole jo? :)
Reagovat
sprchon
Bude to přesně dvakrát. ;) Ve druhém totiž čeká Caro...
Reagovat
smazaný uživatel
Musíš mi hned po ránu kazit náladu? :P :D co ty víš, třeba Samička vyhraje, nehraje v Austrálii, což je podstatné :D
Reagovat
sprchon
To je taky fakt. :D Mám rád Caro i Sam. Caroline ale víc, ze zahraničních hráček fakt nejvíc. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, běž pryč z mýho vlákna a jdi si k montymu jo? :P :)
Reagovat
sprchon
Když Caro teď nehraje a monty tu má jenom vlákno o slalomu... :P :(
Reagovat
smazaný uživatel
Takže z nouze ctnost jo? :P Sam dobrý, snad bude rychlý i druhý set.
Reagovat
sprchon
Z nouze určitě ne ;) A nevyplazuj na mě jazyk! :P
Reagovat
smazaný uživatel
:D ve svém vláknu si můžu dělat co chci, ty mi ho tu zamořuješ nějakou Caro atd. :D
Reagovat
sprchon
Dobře, ať si je tu Sama, Samička... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak super, Ale Lucic teda bohužel moc výkone ve 2. setu nepřevedla a ty poslední míče snad raději vyhodila :D ale ne, nebudu jí křivdit, s Caro to bude jiný boj, takže už se těším. :)
Reagovat
FulnekUltras
a občasný čtenář bulváru budu v zítřejším antverpském finále přece jen trochu víc přát vítězství dobře utajené vnučce Ládi Menšíka... ;-)
Reagovat
Jabadu
"Jiříku (Sovák), hoď mě do města. No, co ti to udělá!"
"Jak vidíš, Ládíku, mám ve voze slečnu. Potřebujeme zkoušet na zítřejší exteriéry."
"Mám šest dětí!"
"Tak ať tě nosej! Čau."
Reagovat
Frick
Dobře. :-D
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.wtatennis.com/news/article/4487935/title/ubha-dubai-expert-predictions
celkom zaujímave :)
tak SF Garbine vs. Karolina by som bral :) a Caroline do finale tiež :)
ale ktovie ako to nakoniec dopadne :) snáď sa Halepová nedostane až do SF a snáď Petra urobí podobný výsledok ako v roku 2013 :) a nie ako v roku 2014 :)
Reagovat
vendulkabendulka
Karolina vypada hodne unavena a nevim jestli po tretim narocnem presunu jeste najde silu neco ukazat. Spis tipuji ze skonci hned v prvnim kole, bohuzel. Ani Garbine nehraje tak jak by mohla. QF v treti sekci nejspis bude podle papirovych predpokladu - Venus:Ana. (Ale mohla by prekvapit BZS, ktera je ted schopna Anu vyprovodit, pokud bude mit den)
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě teď to vydýchávám. :D Jak jsem v 1. kole vůbec nervózní nebyl, tak ve druhém jsem byl strašně. Jak Mikaela ztrácela pár setin na Fridu, tak už jsem se bál, že to nevyjde. Ovšem ten konec měla famózní a následoval můj radostný řev. :D Tohle jsou prostě momenty, kvůli kterým člověk sleduje sport. Nakonec jsem rád, že to bylo drama, protože třeba o vteřinu by to byla nuda. :D

Mikaela je prostě génius na lyžích! :) U Lindsey bych to prožíval asi ještě víc (to je moje favoritka č. 1 a navíc po tom všem, čím si prošla), ale u Mikaely z toho mám taky obrovskou radost. Sympatická je mi už pár let, ale za jejího fanouška se považuju až od letošní sezony. Letos ve SP přece jenom nebyla tak suverénní jako v předchozích letech, tak jsem si trochu říkal, jestli jí nepřináším smůlu. Takže po dnešku už můžu v klidu spát. :D No a celkově můžu tenhle šampionát hodnotit jako úspěšný. Přál jsem si, aby Lindsey a Mikaela měly zlato. Sice to vyšlo "jenom" na 50%, ale zároveň to je úplně první velká akce (MS, OH), na které mají Lindsey i Mikaela medaili. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co se týče dalších medailistek, tak mě nepřekvapilo, že to pořadí zůstalo stejné jako po 1. kole. Frida ukázala, proč je momentálně první v hodnocení slalomu ve SP a dneska byla asi jediná, kdo mohl Mikaelu reálně porazit. Šárka zase potvrdila, že je definitivně zpátky ve světové špičce a musím upřímně říct, že jsem v něco takového už nevěřil. Šárce jsem fandil celkem dlouho, ale pod vedením Šťastného měla takový divný přístup a ještě k tomu řešila nějaké osobní věci... Je moc dobře, že pod vedením Mayrhofera se zase vydala správným směrem a myslím, že její otec teď celkem čumí. :D

Jak říkám: Opravdu jsem věřil, že by to pořadí na prvních třech místech mohlo zůstat. Zaprvé tam byl trochu odstup a zadruhé jsem těm holkám na dalších místech prostě nevěřil. Když byla na startu Michaela Kirchgasser (po 1. kole čtvrtá), tak jsem řekl: "Ta to nedá." No a v páté brance byla venku... Pak tam byla Tina, která už po tom náročném programu musela být unavená a potom víceméně překvapivá jména (Carmen Thalmann, Erin Mielzynski). Zamíchat kartami mohla jenom Veronika Zuzulová, která zajela famózní 2. kolo a nakonec zůstala těsně čtvrtá. To je mi docela líto, protože jako věčné smolařce bych jí tu medaili taky přál... No a ještě tam teda byla Kathrin Zettel, ale ta se o možný útok na medaili připravila jednou chybou a nakonec skončila těsně za Veronikou.
Reagovat
George_Renel
Nemyslím si, že Záhrobský sr. čumí. Pokud, tak na to, že stačilo málo. Přestat s experimentováním se stylem a vrátit se k tomu, co jí bylo vlastní. Škoda promarněných nejlepších let...
Reagovat
VlS
Ale ona se nevrátila kevstarýmu stylu a dotáhla ten novej.
Reagovat
George_Renel
Co vidím a co říkali i větší odborníci, tak více méně zdokonalila ten svůj původní nadrilovaný styl.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si ještě pamatuji jak Rakušanky a Němky se Šárky báli, nechtěli ji na svazích, nechtěli sní trénovat, český svaz lyžování byl proti Šárce a při jejím prvním vítěztví ji chtěl svaz diskvalifikovat, potom neurologické problémy, problémy s otcem, ale i přes to se Šárka dostala a pobojovala se k bronzu
Reagovat
smazaný uživatel
Vůbec to sice nesleduju, ale, o jejim otci už jsem slyšel.. Co vlastně ael dělal tak hrozného?
Reagovat
Jabadu
Většinou to vědí jen zaměstnanci hotelů a ti nesmějí mluvit (mají to ve smlouvě).
Zkráceně: Piotr a Záhrobský = tautologie
Reagovat
lars
A jak jsi to zjistila, ze se ji rakusanky bali ?
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte někdo, proč má Lucka Hradecká na zápas na zápěstí takové šedé ..... ani nevím, co to je? :D
Reagovat
smazaný uživatel
bandáž
Reagovat
Frick
http://sport.idnes.cz/zahrobska-ma-nalez-na-mozku-prerusila-pripravu-ale-plan-soustredeni-nemeni-1bi-/lyzovani.aspx?c=A120705_102438_lyzovani_ma

Ještě si pamatuju, jak tehdy na Nově měla div ne nekrolog.
Reagovat
FulnekUltras
V té chvíli to sranda rozhodně nebyla.
Reagovat
smazaný uživatel
rozhodně ne. V té době jsem měla o Šárku velký strach
Reagovat
FulnekUltras
O to víc buďme rádi, jak je to teď...
Reagovat
Jabadu
Především se zbavila despotického otce. Jaké štěstí má Petra, že její otec je normální a může se připravovat pod vedením profíků.
Reagovat
FulnekUltras
Když jsem se o panu Z. dozvěděl některé podrobnosti...no buďme rádi...
Reagovat
Jabadu
I komentátoři ČT - Holický, ... kteří vědí o co jde, se tomu vyhýbají. Je to totální máčo, který netuší realitu. Sám sebe zažaloval!
Prostě šílenec, který netuší, jak funguje soudcovská mafie.
A on s nimi jde ještě do křížku! Deb*l.
Reagovat
FulnekUltras
a již dříve u českého soudu požadované odškodné rovných 150 000,- korun opět českých...to ukazuje buď na naivního prosťáčka, úplného magora...nebo na dnešní poměry až neuvěřitelně slušného a čestného člověka... ;-)
Reagovat
lars
A jak funguje soudcovska mafie ?
Reagovat
smazaný uživatel
Ale gratulace i Mikaele, když jsem sledovala Janicu Kosteličovou jak ve velmi mladém věku zbírá zlato, tak jsem ani moc nevěřila že by se mohla do 20 let narodil nová super talentovaná holka.
Reagovat
smazaný uživatel
ale doufám že Mikaela nezkončí jako Janice. To bych Mikaela vážně nepřála
Reagovat
blixa
Kvitovko, ty seš Jirka Havlát ? :-o
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo to do pr.dele je. Pardon za sprostá slova, ale nevím jak tě to napadlo.
Reagovat
blixa
Nevím, asi tvůj intelektuální dublér :D Píše takřka stejný příspěvek na iDnes jako ty sem ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
ježiš na Idnes bych si účet neudělala ani kdyby mi za to platili. Ne nejsem Halvát, neznám ho a ni znát nechci. Na Novinky a Ídnes skoro vůbec nechodím protože tam lezou samí zakomplexovaní a ubohý lidé
Reagovat
blixa
Jirka Havlát 37222
Ale gratulace i Mikaele. Když jsem sledoval Janicu Kosteličovou tak jsem nevěřil že by se mohla do 20 let narodil takový super talent jako byla Janica. Ale doufám že Mikaela nezkončí jako Janica, která mohla ještě před 2 lety klidně sbírat umístění v TOP 5
Reagovat
smazaný uživatel
aha, nevím třeba to zkopíroval a trochu pozměnil. Já nejsem havlát jsem Kvitovka456. Kdybych byla havlát tak se nejmenuji Kvitovka456 ale třeba Kvitovec456
Reagovat
blixa
Uznej, že podobnost je značná, i čas příspěvku tady a tam :D
Reagovat
blixa
Nic ,asi náhoda, jen mě to pobavilo ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to jen náhoda, teď jsem se na to koukla. Asi máme stejné myšlení
Reagovat
Cico93
Veronika:((krásne aj keď nepopulárne 4 miesto.
Reagovat
PH94
Gratulace :) To 2. kolo musela zajet senzačně :)
Reagovat
Cico93
V tom 2 bola najrýchlejšia!
Reagovat
PH94
Bohužel jsem nesledoval :/ Tak to je škoda toho 1. kola :/ Ale 4. místo je krásný :)
Reagovat
smazaný uživatel
Krása Šárko!!! Jsi skvělá
Reagovat
Jabadu
Za zvoláním se dělá čárka, vykřičník se používá jen jednou a za zvolací větou se píše tečka nebo vykřičník.
Pardon, mladá paní, či slečno.
Vaše nadšení, nick a stylistická nepozornost mne opravňuje k domnění, že jste fanouškem i Petry. ???
Je-li tomu tak, jste pod ochranou tvrdého jádra "Kvitova ultras".
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
cože? :)
Reagovat
Jabadu
Jsi úžasná! Pravá fanynka a členka tvrdého jádra. To nestačí takhle. Já chci slyšet: "Kur*va fandím!"
Neříkej mi, že zrovna ty necejtíš ten rozdíl.
:-)
Reagovat
FulnekUltras
Kurwa jááák orální ??? ;-)))
Reagovat
Jabadu
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
K.UR.VA DO PR.DELE FANDÍM TI PETRO A ŠÁRKO Z CELÉHO SRDCE. JSI NEJLEPŠÍ OSTATNÍ KRÁVY NA VÁS NEMAJÍ. stačí ti to Jabadu nebo mám ještě přidat
Reagovat
blixa
Havláte, Havláte ..... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Moje nová přezdívka? :)
Reagovat
Jabadu
Brzdi, imperialisté by se zaradovali, jací důstojníci mohou sloužit v našich řadách. :-)
Kvitovko456, jestli se někdo o tebe bude otírat, pozná hněv ultras. Ačkoliv já osobně mám srandičky rád, nechutné útoky (na Fandinu) nesnáším.
Humor musí mít úroveň a styl.
Sprostota a urážení musí být trestána stejně.
Napadá mne, že nejlepší obranu mají holubi. Slétnou se v hejnu na agresora. :-)
Reagovat
blixa
:D :D
Reagovat
kada.tom
Reagovat
kada.tom
a Čobolka 4. :-D
Reagovat
Frick
To nie je Cibuľa.
Reagovat
kada.tom
a co? Čobolka jako Čobolka :-)
Reagovat
Cico93
škaredý Kadlec jak škaredý Kadlec..
Reagovat
kada.tom
;-)))
Reagovat
smazaný uživatel
MÁME MEDAILI MÁME MEDAILI. ŠÁRKA JE ZATÍM PRVNÍ. JÁ SE ASI RZOBREČÍM ŠÁRKO DÍKY
Reagovat
smazaný uživatel
Skvělá jízda :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Super bude to sice bronz, ale Šárka si to zaslouží
Reagovat
tommr
nechápu jak může bejt taková hráčka v top-10. Její hra je jedna velká ubohost - nezmůže se na nic jinýho než vracet kopce a čekat na chyby soupeřky. U maličký hráčky jako je třeba Erraniová je taková taktika pochopitelná, ale u svalnatý vazby jako je Petkovic, která má fyzický parametry jako chlap je to prostě ubohý ... :(
Bára se sice snažila, ale neměla dneska svůj den a Petkovicový to strašně ulehčila spoustou zbytečných chyb ... :(
Reagovat
FulnekUltras
Petko možná nehraje na pohled tolik líbivě, ale ohromně účelně, houževnatě - a právě tohle pak soupeřku dotlačí k UE...
Reagovat
sprchon
Přesně tak. Ty bomby od BL fungujou hodně dobře, Bára toho naběhala snad dvakrát víc než Andrea.
Reagovat
smazaný uživatel
no, je to hrozná hráčka. Fakt si nemůžu pomoct. ale tenis dneska dostal zase na prdel.
Sem naštvaný.. Bára hrála výborně.
Reagovat
lars
kdyby hrala vyborne , tak by postoupila :))
ty 2 UE na konci TB to asi rozhodly
Reagovat
FulnekUltras
to byl ten pověstný chloupeček, který mohl být klidně i na straně Barči...
Reagovat
smazaný uživatel
výborně není dokonale nebo GOATálně :-)) I výborně hrající hráčka může prohrát.
Reagovat
lars
taky ji moc nesel 1. servis
Reagovat
FulnekUltras
jj, to na Petkostyl platí...
Reagovat
FulnekUltras
když to tedy jde...
Reagovat
tommr
chápu, že taková hra je účelná a obzvlášt proti hráčkám typu Báry, ale mě to prostě od Petkovicový příjde nechutný. Zítra budu držet všechny palce Suarezový ...
Reagovat
Jabadu
"Dobrá střední (Petra) udělá každou těžkou! - firma Kocmánek." :-)
Reagovat
FulnekUltras
Nádherný dramatický zápas dvou nesmírně inteligentních a mentálně silných soupeřek, v němž nakonec přece jen slavila úspěch účelnější hra Andrey oproti výrazně vyššímu počtu UE na straně Barči, která ale odbojovala ve velkém stylu, s řadou divácky velmi líbivých momentů i winnerů, a nemá se rozhodně za co stydět. Gratulace sympatické Bosňačce s německým pasem, velké uznání za předvedený výkon a všestranný divácký zážitek Barče, která se v Antverpách zcela zaslouženě stala miláčkem publika.
V zítřejším finále budu prachnepatrně víc fandit Karličce... ;-)
Reagovat
sprchon
Hezky napsáno, se vším souhlasím :)
Reagovat
tommr
viděli jsme stejnej zápas? Nebo si to myslel ironicky?
Reagovat
FulnekUltras
Viz výše - a ještě dodám, že Andrea svůj vážně ohromný fyzický fond prostě nevyužívá tolik bombasticky, ale prostě "jen" efektivně...
Reagovat
tommr
jediný co na Petkovicový oceňuju jsou rychlý nohy - v tom je srovnatelná s Wozniackou. Jinak ale z jejího tenisu bolí oči ...
Reagovat
FulnekUltras
Ona nemá nějaký svůj hvězdný herní prvek, ale všechno dohromady jí to prostě funguje. Přesvědčila se o tom svého času i Petra - a to tehdy neměla vyloženě krizové období. Loni ve FedCupu nám proti Petkostylu hodně pomohl ultrarychlý povrch. Navíc myslím, že Andrea už je teď hodně na výši i mentálně - má celkově vyrovnanější výkonnost, a i proto nyní zaujímá žebříčkovou pozici mj. před Kerber. Spolu se Suarez jsou to pro mě momentálně nejstabilnější hráčky "druhého sledu" - a zítra si to napřímo rozdají o to, která víc.
Reagovat
lars
nejstabilnejsi ?? a ze letos vypadla v 1. kole AO
Reagovat
FulnekUltras
njn, výjimka potvrzuje pravidlo, ale žebříček spolu s koulemi nikdy nelže... ;-)
Reagovat
tommr
spíš než stabilní výkonnost má Petkovicová neuvěřitelnou kliku - v Antverpách měla vypadnout už po prvním zápase kde proti ní nezkušená soupeřka nevyužila 7 mečbolů - takový zápasy rozhodně nesvědčí o stabilní výkonnosti, ale o spíš o nezaslouženým štěstí ...
A taky nechápu o jaký mentální výši u ní mluvíš. Snad tím nemyslíš její schopnost přijít o jakýkoli vedení - dneska třeba v prvním setu vedla už 5:1 a stačilo, aby Bára na chvilku přestala chybovat a lehce to otočila ...
Reagovat
FulnekUltras
Nepochybuju, že ji zítra Karlička prolustruje až do mrtě... ;-)
Reagovat
PH94
V tomhle je tenis tak krutý, ale zároven tak krásný :) Byl to užasný zápas :) Suma sumárum můžeme být s výkony našich holek v Antverpách velice spokojeni :)
Reagovat
Frick
Bohužel "velice spokojeni" být nemůžem. Stejně jako v Moskvě - slabé obsazení a opět z toho není nejen výhra, ale ni finále.

Nějaká naše hráčka (vyjma Petry) by už taky ten Premier získat měla. A tohle byla šance.
Reagovat
Frick
..která se nemusí hned tak opakovat.
Reagovat
FulnekUltras
Jestli máme mít čtyři holky v top-20, tak musí... ;-)
Reagovat
Frick
Šárka!
Reagovat
smazaný uživatel
já už mám od 22:00 puštěno, jsme hrozně nervozní jak to Šárka zvládne
Reagovat
sprchon
Doufám, že v Dubaji dojde na souboj Bára vs Kája. Tam bude vidět, stejně jako dneska v obou zápasech, rozdíl v té bojovnosti. Pro Báru není žádný míček ztracený, kdežto Kája (někdy ale samozřejmě chytře) některé míče vypouští. Poslední dobou na pohybu Karolína hodně zapracovala, ale s Bárou se tohleto nedá srovnávat.
Reagovat
janek_da
Karol je úúúplně jiný typ.
Reagovat
sprchon
Samozřejmě. Ale zajímá mě, jak se jedna s tou druhou vypořádá. ;)
Reagovat
Fandina
Škoda. Andrejka zase svojí soustavnou hrou od a na základní čáru Báru tlačila. Hezký zápas od obou, obě pěkné výměny i pár na síti. Super, chtělo to víc štěstí alespoň v jednom TB. Semi dobré, ale škoda, finále bylo blízko. I tak Bára pěkně a držím palce příště. Baruš pojď!
Reagovat
FulnekUltras
Ve druhém TB chybělo opravdu málo. Škoda pokaženého voleje na síti, kterým Bára po vlastním setbolu tak trochu darovala stejnou šanci soupeřce - a opět se ukázalo, na jak tenkém vlásku někdy výsledky tenisových duelů visí... Andrea si však za svou mimořádnou psychickou odolnost po celý turnaj (především v zápase s Van Uytvanck) finále naprosto zaslouží.
Reagovat
Frick
je to podobné jako v Moskvě.

I když tam byl rozdíl v tom, že Lucka byla velká favoritka a Katka velká outsiderka. Tady to bylo oboje zhruba 50/50...

Společné je to, že v obou případech byl před SF kurz na finále bez české účasti kolem 5,00 :-(
Reagovat
sprchon
Otázkou zůstává, jak by na tom byla Bára ve třetím setu s fyzičkou. Ty kilogramy navíc jí mohly ještě tížit. Obě holky už toho měly určitě dost, ale Andrea v tomto ohledu vypadala o něco lépe. Rozhodně toho nenaběhala tolik jako Bára. Vím, že pokud tam je ten adrenalin, dokážou ze sebe hráčky vyždímat fakt hodně, ale pokud by se třeba tělu najednou nechtělo, hlava s tím už těžko něco udělá...
Reagovat
FulnekUltras
Pravda je, že Andrea by ve třetím určitě měla na své straně větší fyzický komfort, ale psychický obrat ve vývoji plus extrémní bojovnost Barči mohly ještě divákům přinést nejednu lahůdkovou momentku s výsledkem tradičně žensky krásně nejistým... ;-)
Reagovat
lars
a vsechny TB s Petkov. prohrala :((
Reagovat
sprchon
Jo, to jsem chtěl taky zmínit. Bára dnes vynikající loňskou bilanci tiebreaků nepotvrdila a oba prohrála...
Reagovat
lars
ona prohrala s Petkov. i starsi TB
Reagovat
sprchon
Pravda. Úplně všechny. :(
Reagovat
VlS
snažila ses a ne že ne. Tak jindy
Reagovat
FulnekUltras
Ono se to zas příště povede - Bára je na dobré cestě. Hlavně aby držela achillovka, o což mám při jejím běhavém fyzickém pojetí někdy mírné obavy...
Reagovat
smazaný uživatel
byl dnes smolný den. Bára hrála velmi dobře, ale chyběl dibíček.
Zítra budu fandit Karličce
Reagovat
Fredy
Škoda. Hrála dobře, ale něco málo scházelo. Tak příště. Báro pojď ! :)
Reagovat
Frick
Škoda no. Slabě obsazený Premier a žádná trofej (ani finále) pro naši hráčku. Co se dá dělat. Bohužel, další takový asi hned tak nebude. Možná Charleston a pak snad Eastbourne nebo Birmingham.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Karličko pěkně se vychrupej a zítra Petkovic zadek hezky napráskej :)
Reagovat
Jabadu
Já vám nevím. Ale něco na té české předposranosti před souloží asi něco je. :-)
Reagovat
George_Renel
Koncovka TB byla od Báry hodně hloupě nepodařená.
Reagovat
smazaný uživatel
vubec nesleduju, ale je to pindilka bez napadu.. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jako delikatne se zeptam, ty jsi zvladla cely zapas?
Reagovat
smazaný uživatel
samozrejme, ze ne.. jsem neobjektivni a zaujata... vlastne proti obema .. :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
;)

No, ja zkusil behem toho klasickeho scenare s Andreou prejit do Memphisu, ale jen co jsem presel, tak nejak jsem "tomu Donaldovi asi nepomohl"...celkem bych byl nastaven i na prekvepeni, kdyz John padl...ale taky to nakonec nestalo uplne za to...;)
Reagovat
tommr
jsem rád, že to aspoň někdo vidí podobně jako já. Petkovicová by se jako hráčka top-10 měla za předvedenou hru stydět ...
Reagovat
smazaný uživatel
tak, zadny efektivni fyzicky fond jsem take neregistrovala - normalni haluz to byla.. ;-) :-)))
Reagovat
FulnekUltras
Ona třeba taky v elitní desítce dlouho nepobude - teď tam asi nastane velké přelévání...
Reagovat
smazaný uživatel
tak top ne-top, to mne je celkem jedno, ale pro mne celkem nekoukatelne...a je jedno, kdo stoji na druhe strane;) Nizsi hracky, to je jeste horsi, to je jak cekani surfarky na vlnu...
...ale tommre - treba se to nekomu zase libi;) proste nekdo radeji jinou tenisovou kavu;) s tim top10 bych to treba nehrotil...;) Ma celkem "zajimavy" napad, ikdyz jen jeden, no...a na tom jede...;D)
Ja ji rikam Andrejka, a ten jeden set s ni dam raz na uherak;) A pak aspon nechytam ty fooobie;)
Reagovat
tommr
jak je vidět z některých ohlasů zde najde se dost lidí, kterým se taková hra líbí. Mě osobně ale hráčky jako jsou Petkovicová dokážou tenis pořádně zošklivit. Doufám, že jí zítra Suarez Navarrová pořádně naloží ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
doufam s tebou, ale myslim, ze prave ted konecne uzral cas na tu dobrou brazilskou kavu.. :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
;)))
asi tak...
Reagovat
smazaný uživatel
Na tve miste bych si tam nechal odstup:) Ono ruku na srce, jak se dostane Kvitova na betony, to taky obcas boli oci...
...to si pak ne jeden rekne, ze by klidne na chvili zvladnul na betone Rafu s Noldou...aby zase videl vymenu...a zada si zakladni otazku co je lepsi...
...furt vyhazovat, nebo furt prehazovat...

Na Karlicku se mne nemusis ani ptat, rozhodne ji preju vitezstvi, ale sledovat to asi nebudu...;) Prectu si pak tvuj referat...tedy jestli to zvladnes;)
Reagovat
Michaelus
A to si myslím, že ji vzala aut :/
Reagovat
sprchon
Taky si myslím, za stavu 6:6 že by to šlo do autu... Ale to už nezjistíme
Reagovat
Michaelus
Mrzí o to víc :/
Reagovat
George_Renel
Taky si to myslím.
Reagovat
sprchon
Ty vole tak to je škoda. :/
Bára byla hrozně blízko... Ale jak víme, skoro zachráněný pacient je mrtvý pacient.
Reagovat
PH94
Achjoooo :(((
Reagovat
kada.tom
Petkovic zase sama neví, jak k tý výhře přišla ...
Reagovat
PH94
To je snad nejlepší tenis, který jsem měl letos možnost vidět :D
Reagovat
sprchon
Určitě ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli je tenisová spravedlnost, tak musí být 3. set :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, ale Andreu teda vyhlašuju jako pinkačku, sice dává pecky, ale zlatá Sára, Andrea to je mydlí od BL, žádné sako, nic.
Reagovat
smazaný uživatel
Barčo škoda 1. setu a ten dropshot kdyby šel do kurtu.. Ale ta bojovnost je skvělá, velká gratulka jak Barča hrála tenhle turnaj..
Reagovat
sprchon
Souhlas...
Reagovat
smazaný uživatel
úžasný drop
Reagovat
kada.tom
tie-break number two ...
Reagovat
sprchon
Tiebreak vol. 2
Reagovat
smazaný uživatel
opět luxusní dropshot, to je prostě něco..
Reagovat
FulnekUltras
škoda jen pro Barču, že za umělecký dojem se nedávají dvojité fiftýny... ;-)
Reagovat
Jabadu
Teraz to príde!
Reagovat
smazaný uživatel
Strycove rikam Barusko.. konec sveta se blizi... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
jj, stárneme a blbneme :D
Reagovat
sprchon
Tak teď pojď!! ;)
Reagovat
PH94
Ale ta Petkovic má neskutečnou kondičku...
Reagovat
smazaný uživatel
Na Barče miluju, jak vytáhne vždycky nějaký super úder, jako teď, to je prostě super. Barča si zaslouží vyhrát a hotovo :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
jojo :) je neuvěřitelná
Reagovat
PH94
S tím naprostou souhlasím samozřejmě :D
Reagovat
smazaný uživatel
to mě sere nejvíc :DDD Barčo Barčo :) ale lepší hra
Reagovat
smazaný uživatel
super!
Reagovat
smazaný uživatel
Na Báře je úžasné, že se snaží opravdu o každý míč a žádný pro ní není ztracený. V porovnání třeba s Kájou. :)
Reagovat
Jabadu
Dobře, Bárinko.
Trpělivost ... trpělivost! Nehrej si na Petru.
Reagovat
smazaný uživatel
Než už to dopadne jakkoliv , ale přeji si třetí set nádherný zápas , myslím , že toto bude nejkrásnější zápas tohoto turnaje škoda , že to není finále .
Reagovat
sosna
prosím, stream na Barču...
Reagovat
Fandina
http://live.drakulastream.eu/static/freepopups/273088939333940.html
Reagovat
sprchon
Opět otáčí! Teď by pro ni mohla být výhoda, že nepůjde z lavičky podávat jako minule
Reagovat
smazaný uživatel
Barča bojuje!!!! hlavně ať to nedopadne jak 1.set
Reagovat
PH94
Nevíte někdo proč jsem si u pozorování tohoto zápasu vzpoměl na Kláru Koukalovou? :D
Reagovat
PH94
*vzpomněl
Reagovat
smazaný uživatel
Barča naprosto skvělá v obraně a ještě to dala, na ní je radost se koukat, když jí to jde, nepřijde vám, že se trochu zklidnila? :D:D
Reagovat
sprchon
Jak zklidnila? Jako dneska nebo třeba během posledního roku? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím tenhle turnaj :D ale i celkově mi přijde, že klíčové momenty zvládá líp, i když teď se praštila raketou do hlavy, snad si chudák něco neudělala :D:D Od té doby, co jsem ji viděla u Krause, tak je mi ještě sympatičtější, předtím mi taky vadily ty její sprosté excesy.
Reagovat
sprchon
Jo, mám to stejně. Jak jí to ale poslední dobou jde, je radost na ní koukat. :) Ty excesy k ní prostě patří.
Reagovat
sprchon
Že vy ksichty? :D
Reagovat
PH94
Hlavně to nasazení je takový podobný :D
Reagovat
PH94
Pojd Barčo!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
za 20 minut to vypukne. Já se asi zblázním jsem strašně nervozni. Šárko moc ti věřím pojď
Reagovat
PH94
Na tý Barče je vidět, že by jí snad i sežrala :D Tomu já říkám je bojovnost :) Když prohrát, tak takhle
Reagovat
sprchon
Bára kanibal? :D No proč ne :)
Reagovat
smazaný uživatel
Barča skvěle, 4:4
Reagovat
smazaný uživatel
No tak Báro otoč to
Reagovat
sprchon
Bára už má úspěšnost prvního servisu vyšší než Andrea.
Reagovat
smazaný uživatel
Barča řve po vyhraném míči jak Mašena na FC, tak řvala come on skoro pořád :D
Reagovat
sprchon
Barči "come on" mi připomíná Serči "come on" :)
Reagovat
PH94
Ještě by s tím mohla něco udělat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Když je Barča držená na BL a nechodí si pro winnery jako u Mony, tak je to těžší, proti ranařkám se hůř hraje, když Barča sama taková ranařka není a je technická hráčka.
Reagovat
PH94
Tak tak :) Ale je to nádhernej zápas :)
Reagovat
smazaný uživatel
+1*
Reagovat
smazaný uživatel
neblázni, ještě si začnu o sobě myslet, že tenisu rozumím :D
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Jenze mas hezky postreh... Andrea je jedna z mala, ktera ty hracky dokaze poslat az na bariery...je to jeji styl, proste BL sefka... ale to "vypeti" uhlu, a micu na zadni, ktere se proste blbe berou hned po odrazu...to je schopna vydrzet tak max 4 gemy plus minus...tedy nejak tak to mam odpozorovany... pak vylozene "bere" TO... potom je jen otazka, kdy se do toho znovu dostane...
...tak nejak to s Andreo je..plus minus...ja jeji zapasy tolik nemusim, proste neni to muj uplne salek kavy,...
Tak jsem si presel uz do Memphisu, a koukam jak Donald Young, jeden ze skvelych mrhacu neskutecne zatapi Kevinovi...jako pro mne mnohem zajimavejsi;)

Doufam, ze se tam neco stane, a treba Andrea odpadne, vic by mne bavilo finale Karlicka x Baruna;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já právě myslela, že tím, že Barču nemusíš, že fandíš Andree.. taky by se mi líbily ty dvě, které jsi jmenoval, jde o to, jestli to Barča zvládne a nebude se vyhazovat. Musí se jí uznat ale bojovnost, myslím Barče. Tak mě zase pro změnu nebaví Kevin a už vůbec ne když hraje s Tomem :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem typ, kdyz nekoho nemusim, tak zasadne proti;)
Andrejka je fajn devce, ale neni to proste muj tenisovy salek kavy;)
Tak svym zpusobem ty holky mam rad vsechny bez rozdilu;D)))

Tak Kevin taky ani ne, ale jde mne prave o toho Donalda;)
Reagovat
smazaný uživatel
I když stav nevypadá zrovna pžíznivě, tak známe andreu a její velmi "silnou psychiku" vůbec bych se nedivila kdyby to zkončilo 7:6 6:3 6:0 pro Báru
Reagovat
sprchon
Ženský nehrajou na tři vítězný ani na GS. ;)
Reagovat
sprchon
Dělám si srandu, vím, jak to myslíš. :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně, že 456 má silnou psychiku, takže její koment je opravdu od věci :D
Reagovat
PH94
:D Taky pravda :D
Reagovat
smazaný uživatel
;D)))
Tak cibulofobie, Petkofobie, Kerberofobie a Eranofobie je uz dost drsny mix na udrzeni jakekoliv psychicke stability...
Reagovat
smazaný uživatel
ještě přidej Halepofobie
Reagovat
smazaný uživatel
a zapoměla jsem na Radwaňskofobie
Reagovat
smazaný uživatel
A co sociofobie? Ta by se tam mohla ještě vejít ne? :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, jak se zacinaji rozsirovat ty dalsi fobijni adeptky, tak mozna bude lepsi, aby na TP prinasela Kvitovka pouze zpravy na tema - co se deje na svetovych sjezdovkach a kluzistich;D)))
Tam nam snad nehrozi nejaky fobijni prusvih;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
nene tam nemám žádnou fobii. Nemusíš se bát
Reagovat
smazaný uživatel
třeba občas vysvitne sluníčko :D
Reagovat
smazaný uživatel
ale nejhorší je cibulofobie. cibuli nejsnáším ze všech nejvíc. Ale sluníčka Petra, Anička, Barča, Kája, Nikolka V., Serenka, Kateřinka, Terezička S. a Carolínka W. to jsou moje lásky
Reagovat
Cico93
Ty si plnoletá?
Reagovat
smazaný uživatel
ano jsem ale jsem hodně emoční. Je to poznat že ano
Reagovat
Cico93
až moc
Reagovat
smazaný uživatel
Však jsem už včera naznačoval, že je v kategorii 15-. Podle "fandění" a hlavně podle pravopisu.
Viz výše: "zkončilo" :-D
Reagovat
smazaný uživatel
hele nestudovala jsem český jazyk a jsem strašně nervozni a na nějakou gramatiku si můžeš ztrčit....
Reagovat
PH94
:DD
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDD 6:7 6:3 6:0 takhle jsem to chtěla napsat :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ach Báro. No ale ukazuje se že Petkovič je nejlabilnější hráčka na ohruhu to co psychiky předvedla včera i dnes je na úrovni hráčka okolo 1000. místa
Reagovat
PH94
Zase tak labilní nebude když to i tak dokáže vyhrát :D
Reagovat
sprchon
Ty jsi ale vokurka!
Reagovat
sprchon
I'm so fuckin' stupid... :D
Reagovat
tommr
a s největší pravděpodobností uhaluzí další výhru po otřesným výkonu. Je to bezkonkurenčně nejhorší hráčka co se kdy dostala do první desítky ... :(
Reagovat
Cico93
podľa mňa Sara.-)
Reagovat
PetaM
Taky mě hned napadla ona ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Proč jste na tu Sáru tak napružení? Já se teda radši podívám na Sáru, která sice heká, ale dává čopy a chodí k síti než na Petkovic.
Reagovat
kada.tom
taky mám raději Sáru než Petkovic, a to i za předpokladu, že odhlédnu od toho, že je Petkovic Němka :-)
Reagovat
smazaný uživatel
podlě mě Andrea, Angelique, Sára, Cibule jsou nejhorší hráčku v TOP 10
Reagovat
Cico93
Domina? Od teba to je prekvapenie teda.
Reagovat
kada.tom
jo, Cibulková je to samý co Petkovic nebo Kerber ... a ačkoliv mám Sáru vcelku rád, tak ona taky do TOP10 nepatří
Reagovat
Cico93
Tak ale Dominika má aspoň finále GS.
Reagovat
smazaný uživatel
ale to je jediný úspěch. Loni prohrála i s 1000. hráčkou světa, a s toho finále žije dodnes. Byla to prostě náhoda
Reagovat
smazaný uživatel
ale to je jediný úspěch. Loni prohrála i s 1000. hráčkou světa, a s toho finále žije dodnes. Byla to prostě náhoda
Reagovat
Cico93
čo bola náhoda? že porazila Máriu, Agu a Simonu za sebou.
Reagovat
smazaný uživatel
ale už to nezopakovala, a nevím jestli na to herně ještě má. Stále nevím jak to mohla taková hráčka dokázat. Dokonce když se dostala cibule do finále tak sem si říkala že finále GS není takový úspěch, když se tam může dostat tahle hráčka
Reagovat
Cico93
Tak aj toho roku to mala dobre rozbehnuté. Ale cez 4 finále sa prejsť nedalo.
Dominika má s tenistkami top 10 na GS výbornu bilanciu, ani Petra takú nemá.-)
Reagovat
smazaný uživatel
ale Petra má dva GS, ve špicce je 5 let a má vítěztví na Turnaji Mistryň. Mě ja nějaká bilance víš kde... Mě jde o výsledky a úspěchy to jestli je bilance 60-8 65-66 jemi jedno
Reagovat
Cico93
Veď ja ich neporovnávam, to len tak bokom ma napadlo.
Reagovat
janek_da
to je dobre. prezdivka kvitovka vycita hulakani po chybe a porazky od hodne nizko postavenych hracek :DDDD
Reagovat
PetaM
Sára taky ... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
přesně. Jeji styl je hrozný, nedá se na to koukat a stejně jako Angelique a Petkovič je cibule velká labilka.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak naštěstí to nezávisí na vašich názorech. :)
Reagovat
Cico93
Tak tak, proste kto sa tam dostal tam asi tu dobu patrí.
Tie body si vybojujú samé.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, ale to víš, laici vědí všechno nejlíp :D
Reagovat
Cico93
nemky sú pekné.
Aj keď ona má korene inde.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak z Němek se mi líbí jen Julča, Andrea je kostnatá jak chlap, ještě Angie vypadá hezky.
Reagovat
sprchon
Andrea mi trochu připomíná koně... Ale všechny tyto tři mi jsou sympatické. ;)
Reagovat
janek_da
hm. nejhorsi, aspon pro me, Kimberly Po
Reagovat
smazaný uživatel
škoda..
Reagovat
Jabadu
Takhle to dopadá, když si obranářka začne hrát na Petru. Cesta do pekel. Alůe ... uvidíme.
Reagovat
Cico93
Kiss Me :-))
Reagovat
janek_da
to bylo jako naschvál. klíčové podání, dobře zahrané, a lajnový zahlásí aut. To Barču v TB dostalo.
Reagovat
kada.tom
vyhrabat se z jasně prohranýho setu, otočit to na 6-5, pak ztratit podání a pak schytat debakl v TB :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, to naštve teda, nejen fanoušky. Škoda, Barča to měla v rukách.l.
Reagovat
sprchon
Nemám slov... Takhle to zdělat! :D
Snad bude dost sil na otáčení zápasu. ;)
Reagovat
Jabadu
Škoda, no. Hloupě prohraný 1. set. Petko ubrala a Barče začala kur.it.
Reagovat
Jabadu
Ona už v tiebreaku neměla jestřába?
Reagovat
PetaM
Nezapomeň to ještě projet Barčo :*
Reagovat
smazaný uživatel
Nezapomeň jí to připomínat :D
Reagovat
PetaM
V pohodě, ještě jsem jí nevolal :D
Reagovat
PH94
Myslím, že s tiebreakem nakonec můžou být spokojené obě :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tiebreak škoda
Reagovat
tmora
Tak Barca ma v hale skvelou podporu..To ji dost nakopava
Reagovat
Jabadu
Naštěstí však oštěp třímá dáma,
která šestým tahem dává mat ...
(čtvrtá sestra) :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tam breeeeeeeeeeeeeeeeeejk.Báro super hlavně to dotáhnout
Reagovat
kada.tom
breeeeeejk! doservírovat ten luxusní obrat!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nejtěžší okamžik WTA a občas i ATP, tj. dopodávat na vítězství :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jako bych to nepsala, sakra. TB... Ach jo..
Reagovat
sprchon
To je Barči parketa. Musíme věřit :)
Reagovat
PH94
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssss
Reagovat
smazaný uživatel
Tak fanoušci jednoznačně na straně Báry
Reagovat
sprchon
Není se čemu divit. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře Baru :)
Reagovat
smazaný uživatel
Andrea se slušně vyhazuje teda, Barča měla snad třikrát víc winnerů.
Reagovat
sprchon
Ano, měla. A v UE už Báru dokonce předehnala...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jo to jsou věci, fakt jsem nevěřila, že by Barča mohla takhle otáčet, i když jí Andrea pomáhá.
Reagovat
sprchon
Já věřil i za stavu 0:4 a 1:5. Prostě Bára se mi od začátku líbila a chyběl tam vždycky jen kousíček v těch prvních gamech. Teď dodělat první set! :)
Reagovat
Jabadu
Andrea začíná trojčit. Její oblíbená disciplína.
Ale Barče je držák. Ta se nedá. :_(
Reagovat
Frick
Držák jak Mercedes W124?

http://www.fakt.pl/m/crop/-658/-500/faktonline/634438120866340715.jpg
Reagovat
kada.tom
Bára pěkně srovnala, tak snad to ještě otočí a vyhraje :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře Báro!!
Reagovat
PH94
Come oooooooooooon :D
Reagovat
PetaM
Tak co, bude nádech pokračovat, nebo radši budeme dýchat až ve druhém? Pojď Barčo! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Wow 4:5 !! :)
Reagovat
sprchon
Já už nedýchám asi 5 gamů
Reagovat
sprchon
Jenom čumim s otevřenou hubou :O
Reagovat
PetaM
Já být tebou, tak se nadechnu, nebo budeš hloupý :D :D Odumřou ti buňky a co pak :D
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň tu líp zapadne :D:D
Reagovat
PetaM
Taky záleží, do které společnosti tady chce patřit :P :D
Reagovat
sprchon
Díky, už to nešlo vydržet, přestával jsem vidět. :D
Reagovat
PH94
Je to parádní tenis :)
Reagovat
smazaný uživatel
z 0:4 na 5:3, dobrý :)
Reagovat
smazaný uživatel
3:5 pardon :D
Reagovat
PH94
Když tak na to koukám, tak vůbec nepochybuju o tom, že to Bára otočí :)
Reagovat
sprchon
Taky věřím, zatím super tenis, obrovská bojovnost od Báry. Ve druhém setu to chce hlavně držet servis! :)
Reagovat
sprchon
Konečně podržela! :) Pojď Báro!
Reagovat
PH94
Jestli to ted Barča doservíruje, tak si zasloužím pochvalu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nezasloužíš :)
Reagovat
smazaný uživatel
Andrea x Baruna...
..., Andrejka opet potvrzuje, ze tu BL ma opravdu osefovanou neskutecne...
...dokaze ne-jednu souperku pekne prispendlit...si obcas rikam, jak ona to dela, ze to tak trefuje;) ...a hned jak si to castu reknu, dokaze Petko vzdy prekvapit...a uplne ta BL hra jde do kopru...jsem tak vypozoroval, ze to nedokaze vydrzet dyl jak 4gemu plus minus... a potom to lita vsude..., a pak clovek nevi, vrati se do hry, nevrati,...vrati, nevrati...
No bude to jeste zajimave;)
Reagovat
smazaný uživatel
;D)))
jo...z 4:1, to pekne Petko vytahla na 5:4...
vrati, nevrati...vrati, nevrati...tot otaaazka,;)
Pokud nevrati, mohlo by byt finale Karlicka x Bara...
...a to by mne celkem i bavilo;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo...a zase se vratila...Baruna nemohla udelat nic...
takze ted zase tak 4 gemy...asi budou litat uhly a zadni lajny...eh...
bylo to blizko...jeste moznost TB efektu a nejaky ten crak...
...
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm, takze crack nebyl, a Andrejka tam Baaaru jeste asi chvili prispendli...
...no...skoda...
Finale s Andrejkou asi nedam... Ja jsem s ni schopen vydrzet tak set...maximalne set a par gemu...tohle balim;D)))
Je to porad s ni stejny;D)))
Tohle je tak dobry material pro Janekdu nebo Gigina...;)
Reagovat
smazaný uživatel
ale notak baru :(
Reagovat
smazaný uživatel
Teď ovšem Barča skvěle, aspoň nemá kanára.
Reagovat
PetaM
Pozitivní myšlení je krásné myšlení :)
Reagovat
smazaný uživatel
Viď? To je moje velké plus :D
Reagovat
smazaný uživatel
Barča tenhle set nějak došmrdlá a ve druhým zabojuje. Teda je to vroucné přání :)
Reagovat
PetaM
Jak ve druhém, v obou dalších ji přejede :D
Reagovat
Jabadu
"No jistěěě! ... Chlapi, dyť vy ty znalosti nakonec tak nějak máte."
Reagovat
Jabadu
Tak JXD by jistě mohl vyprávět. Ten když smotne ... :-)
Reagovat
aligo
teď se šyfty úúplně sekavý ://
Reagovat
aligo
nebo jenom u mě? ://
Reagovat
PetaM
Asi jenom u tebe :D Hraje mi bez problémů :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se to taky seká, tak jsem to přepla, ale vadí mi, že Petkovic už vede 3:0.
Reagovat
Michaelus
U mě dobrý
Reagovat
sprchon
U mě se taky seká, přepnul jsem na drakulu...
Reagovat
smazaný uživatel
těším se na tebe a doufám, že Petkovic pojede domů. Držím palce :)
Reagovat
sprchon
Taky doufám, ale Andrea zatím hraje výborně a Bára nestíhá vracet...
Reagovat
sprchon
Ale věřím, že Bára bude bojovat jak to půjde a třeba se to otočí... :) Zatím super tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Barča nemá vůbec šanci hrát technickou hru, jen se brání od BL, proti ranařkám moc šancí nemá, dneska mi přijde v postavení včerejší Mony.
Reagovat
sprchon
Ale v tomto gamu bylo vidět, že na to Bára má, pokud jí Andrejka aspoň trošku pomůže. Jinak předtím v prvních 4 gamech donutila Andrea Báru k 11 chybám (ne UE, a FE!)
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže právě tím delším pinkáním donutí Andrea Barču k chybám.
Reagovat
sprchon
Žádný pinkání... Pořádný bomby to jsou :D Ale stejně věřím Báře. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím to tím, že je Andrea pořád u BL a Barča taky.:)
Reagovat
sprchon
Joo, jasně ;)
Reagovat
elius6
s takovýmhle výkonem si nezaslouzila vubec nic, namyslena husicka...
Reagovat
PH94
proč namyšlená?
Reagovat
smazaný uživatel
proč tolik negativismu? dnes se nezadařilo-nevadí. zamrzí to, ale nebudeme přece mít výčitky. Carla umí zahrát famózní hru viz Montreal pro Marii. příště to bude lepší. zaměřme se na Barču, která má větší šanci na vítězství
Reagovat
Mark976
Báro, pojď!!! dnes, když to dáš, tak snad historicky poprvé budeme mít 4 češky v top20!!!! tím se může pochlubit málokterá země!
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem ani nevěděl, o důvod víc aby to dneska Baru*ka zvládla :)
Reagovat
smazaný uživatel
To nebyl dobrý výkon, Servis vůbec nešel, ale to vytížení měla velká a SF na turnaji Premier je úspěch. Tak Báro pojď do toho
Reagovat
FulnekUltras
na pružnou španělskou hradbu, která ji dokázala téměř úplně vymazat - včetně servisu, jehož důležitost se opět naplno projevila. Bez něj je Plíšče sotva poloviční.
Reagovat
fretek
Ještě strašidelnější výkon podala na podzim v Moskvě, když ji porazila podprůměrná Mladenovic. Od té doby ji pokládám za další naši málo spolehlivou hráčku.
Reagovat
sprchon
Ani nejlepší hráčky nevyhrávají všechno... Kája hraje jinak dobře, dnes už se buď dostavila únava nebo prostě neměla den. Ale jinak mi její výkony přijdou docela stabilní a spolehlivé.
Reagovat
Frick
Reagovat
lars
V Moskve asi nebyla zcela fit
Reagovat
ta-dah
a zhruba tak slo i vsechno ostatni..., muze vsak byt lip:-), tedy urcite bude:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
dnes katastrofa, podání děs běs. Co to s ní dnes bylo? No nic, jede se dál.
Reagovat
smazaný uživatel
došel benzín
Reagovat
FulnekUltras
ale taky hodně kvalitní soupeřka na druhé straně sítě...
Reagovat
sprchon
Pravda, Carla hrála dost dobře... Jedinou slabší chvilku sice nepřežila, Kája ale vzápětí znovu ztratila podání a Carla už si s ní pak dělala, co chtěla.
Reagovat
Frick
To nemá cenu. Jdi radši dělat na kasu za 12.000 do lounskýho Lidla.
Reagovat
smazaný uživatel
Trapné a ubohé. To napíšeš každé tenistce, co prohraje?
Reagovat
smazaný uživatel
to nemá cenu. Jdi si své nápadité a duchaplné komentáře psát třeba taky do lidlu .
Reagovat
misa
Zřejmě chceš vzbudit nějakou odezvu :-)
Reagovat
EllNino
kámo houno 12 :D :D ...doba pokročila
Reagovat
Frick
Tak to byla zábavná parodie těchto podobnejch výkřiků, co se někde občas na diskuzích objeví. Jistě vám to, vzhledek k tomu, že jsem Kájin zápas komentoval seriózně v jiných postech, poznali.
Reagovat
misa
To bylo úplně jasné!
Reagovat
smazaný uživatel
;D)))
Reagovat
EllNino
Jsem zvědav, koho teda dostane Kája do 1. kola :) zřejmě Nasťa nebo nějaký LL :)
Reagovat
EllNino
pokud tou druhou hráčkou, co čeká na poraženou semifinalistku, je LL, tak to bude Alexandra Dulgheru :)
Reagovat
ta-dah
Karolina dnes nemela svuj den, proste to neslo, Carla moc dobre...gratuluju :-)))
Reagovat
Frick
Že kdyby to včera skončilo naopak, a dnes Lucka prohrála, tak tu budem psát, jak měla vyhrát Kája, že ta by CSN určitě dala (jako v Sydney) atp...
Reagovat
EllNino
to jsou kdyby, nemůžeme chtít všechno ...
Reagovat
misa
Já bych to nepsal :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Semifinále je pěkný výsledek. Už se těším, až se jí zadaří taky na nějakém větším turnaji.
Reagovat
smazaný uživatel
nevím procenta prvního servisu, ale asi to bylo dost nízké číslo. Jedna věc je netrefovat servis a druhá být frustrovaný z toho, že to tam nepadá. Pak se rozsype úplně celá hra.
No zajímavá zkušenost pro Karolínu :-) Asi sem ji tak blbě ještě hrát neviděl.
Reagovat
sprchon
Jak to dneska vidíte? Já dost vyrovnaně. Bára by to mohla dát. :) Když si promítnu včerejší výkon Báry a Andrejky...
Reagovat
FulnekUltras
Barče věřím, ale snadné to nebude ani trochu...
Reagovat
sprchon
No Petko mi přijde, že se trochu trápí... S Van Uytvanck to byla velká bitva, dva tiebreaky, odvracela mečboly... A včera s Cibulí taky tiebreak a kdyby nevyšlo na povrch to zranění, myslím si, že by Cibulková vyhrála.
Reagovat
Frick
že tenhle dnešní zápas zapadá do teorie o tom, že Kája nemá teď nejlepší formu. Ale proč jí tedy, sakra práce, Lucka nedala? :-(

Takže dost možná formu má, akorát ne vždy hrála na 100% a dnes jí totálně došla šťáva?
Reagovat
pingwin
protože Lucka je bez formy totálně..
Reagovat
Frick
To si nemyslim.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucce se začne dařit :)
Reagovat
EllNino
taky si to nemyslím, včera uhrála jen o míček méně než Kája, i přesto 0:2 na sety ...Lucka je na tom herně dobře, ale nezvládá duležitý momenty ...ostatně to ji provází celou karieru ..
Reagovat
EllNino
nevíme, hlavně nebul, Lucka to včera prohrála v hlavě, to není chyba Karolíny ...
Reagovat
George_Renel
to odsuzování, zatracování, ostouzení? Prostě se dnes nedařilo.
Tak se sbalit, přesunout, zregenerovat a znovu na to. Každý den není holt posvícení.
Reagovat
sprchon
Přesně tak. :) V Dubaji to zase půjde
Reagovat
smazaný uživatel
Podle komentů jsed ráda, že jsem to neviděla. Hodně štěstí v Dubaji, Kájo. :)
Reagovat
VlS
na to zapomenout a jít dál, to se teda dneska nepovedlo.
Reagovat
EllNino
"ostuda, trapný výkon" Kájo -_-
Reagovat
smazaný uživatel
Po té co musela absolvovat FED Cup, uhrala dobrý výsledek
Reagovat
sprchon
Taky si myslím... Snad to v Dubaji půjde. ;)
Reagovat
Frick
dnes ostuda. :-(
Reagovat
mikimaus321
katastrofa
Reagovat
Michaelus
No to byl teda výkon :/
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist