Kuerten se s Evropou začne loučit v Monte Carlu

19. 3. 2008, 16:09
Aktuality 0
Na turnaji série Masters v Monte Carlu odstartuje bývalá světová tenisová jednička Gustavo Kuerten evropskou část svého rozlučkového turné. Jednatřicetiletý Brazilec pak kariéru ukončí po pařížském Roland Garros, kde třikrát triumfoval.
Profily hráčů
Gustavo Kuerten

Kuerten končí kvůli dlouhodobým zdravotním potížím a v Monte Carlu bude startovat díky divoké kartě od pořadatelů. "Už se moc těším, hrát v Monte Carlu je vždycky okouzlující zážitek," řekl Kuerten, který plánuje, že po konci kariéry bude pracovat v tenisové akademii svého trenéra Larriho Passose.

Během kariéry vyhrál celkem dvacet turnajů ve dvouhře a osm ve čtyřhře. Od roku 1995 si na finančních odměnách vydělal necelých 15 milionů dolarů.

ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist