Kdo nastoupí v sobotu? Tým se to dozví dnes, Pála odtajní jména až před losem

12. 11. 2015, 17:43
Aktuality 175
Rébus ohledně nominace tenistek do prvních dvouher pro finále Fed Cupu bude dnes rozřešen, ale dozvědí se ho jen aktérky a český tým. Kapitán Petr Pála dopředu veřejně neprozradí, jestli na Rusky pošle osvědčené duo Petra Kvitová-Lucie Šafářová, nebo místo některé z nich dá třeba šanci Karolíně Plíškové. Jasno bude zítra hodinu před losem, který se uskuteční ve 13:00 na Staroměstské radnici.
Petr Pála

Zatímco před rokem na finále s Německem bylo jasné, že budou hrát dvouhry Kvitová s Šafářovou, tentokrát je situace jiná. Za světovou šestkou Kvitovou a devítkou Šafářovou je v týmu jedenáctka Plíšková, která odehrála životní sezonu. Proto Pála zvažuje, jak rozložit síly, aby Češky mohly slavit čtvrtý titul za posledních pět let.

Ve středu a ve čtvrtek tenistky odehrály nejostřejší tréninky. "Někdo se mi líbil víc, někdo míň," řekl Pála stroze a více nechtěl své postřehy rozebírat.

Díky Plíškové má rozhodování o singlistkách složitější než dříve. "To je jasné. Kája je další hráčka hned za Petrou a Luckou, měla nejlepší sezonu v životě, hodněkrát byla ve finále. Je dobře, že to takhle je. Jenom to vybrat správně," řekl Pála.

Kapitán probere nominaci s hráčkami i s realizačním týmem, ve kterém jsou také osobní trenéři Kvitové a Plíškové. Sestavu dle zvyku oznámí týmu den před losem. "Vždycky to tak dělám. Na hotelu si sedneme a řekneme, jak to nejlépe udělat. Máme hodně možností. Během těch tréninků člověk v hlavě něco má, ale musí si to trochu utvrdit, aby šly hrát ty, které jsou stoprocentně připravené," řekl.

Ruský tým není jen Šarapovová, varuje Pála
Přihlížet přitom musí i ke zdravotnímu stavu hráček. Plíšková měla minulý týden na turnaji WTA Elite Trophy zatejpované rameno, Šafářová v Praze trénovala se zavázaným zápěstím. "Zdravotně jsou na tom holky středně. Už to bylo lepší, někdy horší," řekl Pála. "Když se podíváte na zápasy na závěr sezony, jsou bolístky časté. Všude tenistkám vyčuhují tejpy a zavázaná stehna. To jsou prostě věci, které k tomu patří."

Zápas s Ruskami se očekává vyrovnaný a kapitána možná čeká i správná volba páru do čtyřhry. "Teď je potřeba se věnovat dvouhrám, protože jsou čtyři, než vůbec bude debl. Pro mě je stěžejní to udělat dobře na dvouhry," uvedl Pála.

Tak jako je několik variant do dvouher na české straně, není ani jasná sestava Rusek. Jedničkou by měla být Maria Šarapovová a dvojkou Anastasia Pavljučenkovová, která nejspíše dostane přednost před Jekatěrinou Makarovovou. "Trochu mi přišlo, že Pavljučenkovová hrála víc," stihl vysledovat Pála.

Pavljučenkovová má na závěr sezony formu. Vyhrála turnaj v Linci a v Moskvě prohrála až ve finále. "Přesně tak. Tady se bavíme pořád Šarapovová, Šarapovová, ale pak tam vypustí hráčku, která toho vyhrála na konci roku mraky. Má dobré výsledky ve Fed Cupu. Hraje zdravě živě, jde do toho," řekl Pála.

Český tým v posledních hodinách řeší detaily a už je znát, že se začátek finále blíží. "Je normální, že je to vážnější. To je v pořádku, ale rozbijeme to večer nebo odpoledne, když je volno," usmál se Pála a zopakoval, že při zápase hráčkám pomůže publikum. "Věřme tomu, že to bude naše výhoda. Chci, aby publikum bylo bouřlivé, ale férové, samozřejmě. Aby holky hnalo. Myslím, že je to výhoda," dodal.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

175
Přidat komentář
smazaný uživatel
https://pbs.twimg.com/media/CTPWCHHWcAAUSZ7.jpg:large

Lucy...ja su taky pripravenej;)
Reagovat
bIbec
na twitteru sem si teď přečetl, že má Lucie zřejmě zraněné zápěstí.

Ale asi to nebude natolik blbé, aby nemohla hrát aspoň toho debla. Jinak by nominoval Pála Denisu, kdyby Lucka nebyla použitelná.
Reagovat
smazaný uživatel
Na kterym twitteru?
U Lucky nic nevidim...jen mne zaujala ta zima;)
Ale mozna jsem neco prehlidl.
Reagovat
bIbec
na "PetraKvitovaHeadband"

My guess was Petr Pala wanted to keep Lucie fresh for sunday's single + eventual doubles, but it seems she is injured (wrist)...

ale jako nevím, kde tu informaci vzala. Možná to není pravda.
Reagovat
smazaný uživatel
No píšou i v novinách, že trénovala se zatejpovaným zápěstím.
Reagovat
smazaný uživatel
"...but it seems"
tak jo, jsu klidny;) Jak to neni jeste zichr;)
Reagovat
bIbec
Lucie Safarova is sick, hoping to play on Sunday but not sure. Sharapova is a bit surprised but she says Pliskova is quite good
Reagovat
blixa
.. quite good appetizer ? ;-)
Reagovat
bIbec
to je celé znění té zprávy :-)

Nejsem si jistý, jak je to myšleno. Možná, jakože je Karolína v cajku, že by to proti ní mohlo jít. A nebo že je prostě taky celkem dobrá. Ale pak mi tam chybí to slovíčko "taky"
Reagovat
VlS
Ona to říkala i včera v ozvěnách, že tam nějakej drobnej problém je.
Reagovat
George_Renel
Scénář je takřka ideální. Pokud něco má jít jen trošku dle papírových předpokladů, mohla by jít Plíšková na kurt za příznivého stavu a bez stresu. Ale ta podmínka, že.....
Pokud to však vyjde tak nezbývá říci, že Pála je velký klikař. Na druhou stranu je i fífák a realista v jednom. Věřím mu.
Reagovat
Serpens
Tak tohle je risk. Karolína Plíšková první den a možná i první zápas.
Reagovat
VlS
První zápas hraje Petra. Kája bude dobrá, jestli není Lucka v pořádku, tak by to nebylo dobře, na Mašu bude potřebovat kterákoliv holja sebedůvěru nesníženou zdravotním problémem. Kajčo - nabíjej tříštivým!
Reagovat
blixa
Na iDnesu fakt nemají Petru rádi. Opět vedou v soutěži o nejšílenější fotku. Že by tam měl Frick nějaké slovo ? ;-)

http://sport.idnes.cz/tenis-fed-cup-nominace-los-09t-/tenis.aspx?c=A151113_122626_tenis_rou
Reagovat
Jan
Asi Lucka není úplně v pořádku nebo se v týdnu Pálovi líbila míň jak Karolína. Pro mě tím šance našich klesly, no musí holky bojovat.
Reagovat
jackiec
já nevím, mě vadí na té plíškové že je strašně závislá na 1. servisu, jak ji nejde tak je rázem poloviční
Reagovat
blixa
No, víš, to se ale dá říct, s výjimkou tenistek jako je Sára, skoro o každé ;-)
Reagovat
jackiec
já to myslel tak že ten servis je její největší zbraň, dává nejvíc es na okruhu, a když jí nejde, tak je průměrná, kdežto kvitka a šafářka jsou lepší ve výměnách i když jim nejde servis
Reagovat
VlS
Dovolím si s tebou nesouhlasit, Kája je na tom docela dobře i s druhým servisem a v udržení se ve výměně je na tom rozhodně líp, než Petra. Maša by byla favoritkou i proti Lucce, nedělejme si iluze, že ne, i když Lucka s ní odehrála řadu super zápasů, většinu hakonec prohrála. Pokud má problém se zápěstím, je lepší ji pošetřit.
Reagovat
smazaný uživatel
Zase mě zkoušíš? :-)
Reagovat
misa
:-)))
Reagovat
bIbec
tak v udžení ve výměně je lepší. Ale to neznamená, že je lepší hráčka. Kvítko má silnější a úderově variabilnější arzenál.
Kdyby Petra byla ve všech ohledech lepší, jak ty hráčky kolem ní, tak je světová jednička, že jo.
Reagovat
VlS
Reaguju na prohlášení " lepší ve výměnách" což u Petry opravdu nehrozí.
Reagovat
tommr
to ale platí i o Petře a Lucce ...
Reagovat
smazaný uživatel
;)

Vyber Karoliny se dal mozna i cekat, kvuli ET.
Tak uvidime jak ji to pujde;D)
H2H s Maruskou ma famooozni 0:0, takze Maria nevi co ji ceka, no a Karolina asi taky uplne ne;)
Toz je to aspon diky tomu vic otevrene.

S Nastou ma Karolina pozitivni H2H, a aspon to nejsou kamaradky...

Takze asi..slusny tah...no a Baruna s Lucy do deblu...
Reagovat
smazaný uživatel
Výběr Káji? Spíš než kvůli ET kvůli Lucčině zdravotní indispozici..
Reagovat
tommr
já to teda nečekal a je to podle mě špatná zpráva. V podstatě to totiž znamená, že Lucka není úplně fit ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Proc oba myslite hned na to nejhorsi;)
Lucka hlasila, ze je pripravena hrat...
Ja bych to udelal na jeho miste asi take. Lucy ma skvele zkusenosti s deblem. Hrat vsechno asi nema smysl...i diky kvalite soupere. Neco vybrat musite. (Petra debly nesnasi....a Kaja do toho debla spis potrebuje segru:)

Krom toho Lucka tyhle souteze silene proziva, proti tomu je ta pliskova salamistka.... Karolinu Masa nema nactenou. Lucce odpadnou trable s kamaradkou Nastou...jako jo...podle mne dobry tah. nekoukl bych hned na to, ze je Lucy hned indisponovana...

jedine, co je blbe na te soutezi, ze debl se hraje nakonec...nuuuuudaaaaaa...vic by se mne zamlouval ten system DC...ma to potom aspon vetsi vypoved jako tymova soutez. Takhle je to vic o tech singlech...na debl casto neprijde rada...
Reagovat
smazaný uživatel
Protože to nejhorší dává největší smysl.

Lucka je velezkušená Fed Cupová harcovnice, s Marií hraje vyrovnané zápasy, v tom posledním ji dokonce porazila. Kájiny zkušenosti ve FC jsou veškeré žádné, na elitní špičku moc zahrát neumí a taky dokáže být pěkný nervák, i když to u ní není na první pohled třeba tolik vidět.

Dalo se předpokládat, že Lucka neodehraje tři zápasy ve dvou dnech, pak by ale bylo logičtější ji nasadit do singla v sobotu a v neděli až do debla, ne aby v neděli hrála dva zápasy v řadě.
Reagovat
smazaný uživatel
Proc by mela hrat dva zapasy v rade?;)
Mozna nebude hrat ani jeden;) Jak Karolina s Petrou rozhodnou...v singlech.
Ja bych to udelal, ikdyby tam to podezreni na zapesti nebylo.
Reagovat
smazaný uživatel
No když trénovala se zatejpovaným zápěstím, tak to asi jenom podezření nebylo..

Já vycházel z předpokladu, že absentuje z důvodu, že by nebyla schopna odehrát tři zápasy během dvou dní.
Reagovat
tommr
Lucka si mohla před deblem odpočinout v neděli. Takhle to opravdu vypadá, že není úplně fit ...
Jinak s tím deblem souhlas. DC formát s deblem v sobotu je podle mýho názoru lepší. I pro diváky by to bylo mnohem zajímavěší kdyby se utkání protáhlo na tři dni ...
Reagovat
smazaný uživatel
No ja bych ji na singl nedal, ani kdyby byla zdrava...bych tam klido pichl tu Karolinu. Proc jako ne. Vzdycky mas lepsi, jak ty souperky, jak Masa ji nemaji tolik nactenou.
Nakonec je to tymova soutez...;) Tak at si pinkne;) To zvladne, tady s ni sedi ten kapitan na lavce...ji vzdy poradi...za mne proste ok;)
Reagovat
smazaný uživatel
Protože zkušenosti. Ty nemá, na rozdíl od Lucky. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vsak a co...;)
At se ty mlade pusky take uci...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je fakt, že z dlouhodobého hlediska může být tahle lapálie pro český Fed Cup i docela přínosná, pokud se Kája své role ujme důstojně. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To je tady zase jasnovidcu..... Pala snad vidi jak se holky citily na treninku a nejak rozhodl... Nikde neni napsano ze pliskova s mariou prohraje a uz vubec neni jisty jestli by nad ni vyhrala lucka... Ja si myslim ze chce pala kaju vyzkouset v ostrem zapasu aby ziskala dulezite zkusenosti do budoucna...
Reagovat
tommr
nemyslím si, že by Pála ve finále experimentoval kdyby k tomu neměl vážnej důvod. Podle mě to znamená, že Lucka není úplně fit ... :(
Reagovat
Empe
Jsem překvapená, Kája bude mít křest ohněm...
Pála ví víc než my všichni dohromady. Lucka asi není úplně fit. Přece nemůže chtít Rusky zaskočit jen tak. :-D
Reagovat
adalv87
Ten Pála asi spadl na hlavu,sbohem titule
Reagovat
Hector21
a to mnoho článků ohledně zdravotních problémů a různá mlžení, nic? nenapadlo Vás, že se něco děje?
Reagovat
blixa
No asi Lucka fakt nevypadá na to, že by Mařenu mohla porazit. Takže taktika asi taková, Petra musí dva body a Kája se proti Marii rozehraje, aby v neděli cvakla Nasťu.
Reagovat
rusedski
Asi i to prohlášení:"Někdo se mi líbil víc, někdo míň" už mohlo signalizovat, že se něco děje. Většinou se používají takový neurčitý řeči jako že všechny holky se cítí dobře, mají formu a tak. Nejspíš na tom Lucka nebude moc dobře...
Reagovat
smazaný uživatel
Psalo se, že Lucka má menší zranění, tak asi proto.
Reagovat
PetaM
Takže nastoupí Petra a Kája :)
Reagovat
bIbec
to je šok pro mě.
Reagovat
blixa
Tvl. Pála zešílel !!!!!!!!!
Reagovat
Cico93
Ja sa na Karolinu teším, zápas s Mashou si užijem.
Reagovat
blixa
No jo, ale víš jakou tady dostane čočku, že jsme kvůli ní rupli finále ?!!!
Reagovat
Cico93
Veď keď tak ta sa jej zastaneme.:-))

A aj keby rupli nikde neni napísane, že s Luciou by to dopadlo inak.
Reagovat
kada.tom
co na to Frick? :-D
Reagovat
rusedski
Už shání ruské vlaječky :)
Reagovat
kada.tom
zajímavá volba, ale myslím, že by Karol mohla Šarapovovou vystřílet :-)
Reagovat
FulnekUltras
že jo? ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak to víš?
Reagovat
PetaM
https://www.facebook.com/czechfedcupteam/?fref=nf
Reagovat
Cico93
https://www.facebook.com/karolinapliskova18/photos/a.1587024554905798.1073741828.1587022131572707/1653653908242862/?type=3&theater

Tak som fakt zvedavý na ktorej strane sa bude strieľať...:-))

finále u mňa totálne 50/50.
Reagovat
blixa
Ne které a hlavně z čeho !!! :D
Reagovat
blixa
http://sport.idnes.cz/tenis-fed-cup-karolina-pliskova-elitni-desitka-wta-rozhovor-plu-/tenis.aspx?c=A151112_233131_tenis_bem

Takže jestli tomu dobře rozumím, Kája a Timea odehrajou příští sezonu v režimu hráček z TOP10. Tedy zbohem, Praho ... ;-)
Fricku, budeš se toho muset chopit a zorganizovat a zaplatit v Praze ten Premier :D
Reagovat
tommr
myslím si, že to pro Karolínu není dobře. Venus určitě moc dobře ví proč se z toho vyvlíkla ... :(
Reagovat
EllNino
Nikdy nejste spokojení ...celou dobu chcete Káju v top 10 a když tam je, tak je to zase spatne :-D
Reagovat
tommr
ale ona tam právě ještě není a přesto už má povinnosti jako hráčka top-10 ...
Reagovat
blixa
Tak nějak tam je a není :D Jestli Flavia opravdu skončí, tak prakticky je, i když v žebříčku jakoby ne. Ale jestli neskončí, tak vlastně není.
Reagovat
VlS
Tak tam pro wta je co? Kája měla i na 470 dobrý výsledky a na P5 dobrý výsledky, už má zase víc zkušeností, já o ni strach nemám.
Reagovat
VlS
Já jsem Flavii slyšel na vlastní uši říct že končí, zatím jsem ji neslyšel říct, že si to rozmyslela. Nevím, proč se o tom piřád spekuluje. K takovýmu rozhodnutí člověka asi něco přivede a nevypadá, že by nevěděla co chce.
Když s tím někdo sekne a přestane mořit tělo, tak se to vrací sakra těžko.
Reagovat
blixa
OK, ale jak jsem psal níže, proč pak požádala o výjimku, když už nechce vzít raketu do ruky ?
Reagovat
smazaný uživatel
No i kdyby se z toho Venus nevyvlíkla, na Káju by povinnosti hráčky top 10 tak jako tak spadly. Btw. nechápu, proč by měly mít hráčky nad 30 nějaké výjimky. :-/
Reagovat
blixa
Zasloužilé seniorky, babičky, důchodkyně ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak že se na Káju budou vztahovat povinnosti hráčky top 10 není žádné překvapení, když je jedenáctá a před ní je Flavia, která už to zabalila. :-)

Do Prahy jedna top 10 hráčka může a když ne do singla, je tu ještě debl. :-)
Reagovat
blixa
No u Flavie to zabalení ještě nebylo a není tak jisté. A Prahu slíbila Černoškovi Petra.
Reagovat
VlS
No a co, že nebude v Praze? Tak bude jinde. Jsem dokonce rád, že Lucka nebude do Prahy muset.
Reagovat
blixa
No já jsem spokojen , že nebude muset do Prahy ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No WTA o Flavii mluví jako o bývalé hráčce, nedávno o ní dokonce vydali článek, že je jednou z hráček, které ukončily kariéru v top 10. A předpokládám, že WTA má asi lepší informace než my.

A Petra to přislíbila v době, kdy byla jedinou Češkou v top 10..
Reagovat
blixa
No WTA míní, Flavia třeba mění :D Nevím, uvěřím až když nebude v pavouku AO. I v tom článku na iDnesu se praví, že se "nějakých akcí" ještě asi zúčastní.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nějak si myslím, že WTA má lepší informace než idnes.cz ;-)
Reagovat
blixa
A taky mě napadá, proč by Flavia žádala o výjimku, když už by definitivně s raketou sekla ? K čemu by jí byla ? Kdepak, to bude asi trochu jinak ...
Reagovat
VlS
No, nevím, otevřený dveře možná, kdyby Fabio zlobil ( nebo nebyl schopnej dát eso).
Reagovat
blixa
Já bych si spíš tipnul, že si ještě "vyzobe" pár oblíbených turnajů.
Reagovat
rusedski
Přesně tak, taky už se mohla nechat vyškrtnout ze žebříčku. Tyhle konce-nekonce miluju :/
Reagovat
tommr
já zase nedávno čet, že je na ní v Itálii vyvíjenej dost silnej nátlak, aby se ještě zúčastnila OH. A k tomu by určitě potřebovala nějakou herní praxi ...
Reagovat
smazaný uživatel
ROZHOVOR S PETROU A LUCKOU;)

http://sport.idnes.cz/petra-kvitova-a-lucie-safarova-ve-videochatu-f3c-/tenis.aspx?c=A151111_175731_tenis_ald

Tak otazka, proc ctyrhru nehraje s Luckou celkem pobavila;)
V kazdem pripade ctyrhru Petra proste nemusi;)
***
Odpoved Petry na to jaka je Marie...potvrzuje to, ze Marie je proste mimo soutez jina...
Zajimavy postoj Petry k revu Marie. Pri hre nevadi,
ale jako divakovi rozhodne nesedi:) Take asi noc noveho.
***
V tomhle videu je mnohem vice tech testu na to hekani...;0)
Dokonce i Djokovic:)
***
A je tu i vzpominka na prvni setkani s Lucy;)

Petra by chtela Luccin pohyb, no prosim...;)

Omotavani raket H2H
Lucy x Petra 0;1 (ale pochopitelne Petra tam nasekala chybu...DDD))) Takze i tady Lucka rupla...;D)

Lucy:) "ja se nerada na sebe divam";)
Takze na video konzultace tezky Lucku dostat...no tezky pak trenovat:)

Lucy prozradila bojovy pokrik tymu...inspirace filmu 300;)

Pohled Lucky na MTO a jine zdrzovacky je jasny;)
Primocare odpovedi celkove, nejen tady...to se mne asi vic na Lucy libi.

A je tu par vzpominek Lucku i Petry na Singapur.
Reagovat
VlS
Tam bylo dobře vidět, že si holky opravdu na nic nehrají. Věcně ty jednotlivé odpovědi nejsou podstatné, víc mě zaujalo netaktizování, nepřemýšlení o tom, jak to bude vypadat. Docela mají obě asi potřebnou míru zdravého sebevědomí. Fajn rozhovor. Jinak, nedivím se, že Lucka nepoznala sebe, když slyším nahrávku sebe, tak se taky nepoznávám.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to se take nedivim...;)
A jeste k tomu hekani..coz neni nejaky zpev nebo mluveni.
Reagovat
FulnekUltras
naprostý souhlas - celých 40 minut je nejlepší odpovědí všem, kteří si občas troufají něco ;) zpochybňovat...
Reagovat
adalv87
nechápu,ale jste naivní,že by Karolína nastupila,jasnou dvojkou je Lucka.Kája nezvládá rozhodující zápasy,jako třeba proti Venus
Reagovat
VlS
No, u Lucky bychom jich taky pár našli, což? já bych nasadil Lucku, protože jí fandím od pislední doby ledový, ale kdybych to něl vzít nezaujatě, tak si musím hodit Mincí.
Reagovat
adalv87
já si taky myslím,Pála včera naznačil že bude hrát Lucka,pokud ne šance na titul se změnší
Reagovat
Frick
http://g.denik.cz/56/02/titul-nahled-46_sip-360up.jpg
Reagovat
Jan
Doufám, že Karolína nezamotá Pálovi hlavu :)
Reagovat
FulnekUltras
a radši ani v neděli... ;)
Reagovat
blixa
Pochybuju že Kája je na starší pány ;-)
Reagovat
Fandina
http://www.rozhlas.cz/zpravy/tenis/_zprava/fed-cup-neni-jen-o-tenisu-ceske-hracky-musi-zvladnout-i-spolecnenske-povinnosti--1552911
Reagovat
Frick
Jak hraje blbě, tak finanční možnosti se zúžujou, takže musí chodit v rozedranym.

https://www.instagram.com/p/9_cCQ7ye2n/

Ale musim říct, že jako mladá mamka by vypadala hezky :o)
Reagovat
Fandina
http://www.rozhlas.cz/zpravy/tenis/_zprava/drive-petra-kvitova-milovala-krupicovou-kasi-nyni-uz-dava-prednost-jine-strave--1553261
Reagovat
Fandina
Na ČT sport byly záběry z návštěvy Hráďi na tréninku v O2, má nějaké světlé vlasy zase.
Reagovat
Frick
Já říkám ano! Jednoduše z toho důvodu, že ve World group II je až příliš dobrejch týmů, který se ovšem vždy na konkrétní rok vyřazeny z boje o mísu.

Problémem by byl samozřejmě ten termín pro další kolo. Tak snad někdy po tom US Open?
Reagovat
smazaný uživatel
Já říkám, že v situaci, kdy všichni brečej, jak jsou přetěžovaní, je tohle absolutně neprůchozí. A abych řekl pravdu, ani mě to zásadně nemrzí.
Reagovat
Frick
http://ona.idnes.cz/zmenseni-poprsi-02z-/zdravi.aspx?c=A150723_110547_zdravi_pet

Kdo ví, jestli to předtím nevypadalo podobně. To byste jí nechali se s tim zahat?
Reagovat
Fandina
Na ČT Sport právě Bára a FED.
Reagovat
FulnekUltras
Rychlejší to není ani v Tokiu... ;)
Reagovat
Frick
http://sport.idnes.cz/video-kvitova-a-safarova-08t-/tenis.aspx?c=A151112_183928_tenis_ald

Právě přišla o titul "české sportovní trdlo roku" :-D
Reagovat
smazaný uživatel
A pročpak? :-)
Reagovat
Frick
No proč asi.....
Reagovat
smazaný uživatel
Jediný, co mě napadlo, je to, že se nepoznala v kvízu hekajících tenistek. Ale ono to zas tak překvapivý není, ony se ty hráčky asi zas tak moc neposlouchají. :-)
Reagovat
Frick
No ale ani po těch všech nápovědách....
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za odkaz tohle opravdu zvedne náladu :))
Reagovat
slacker
Zase Petra ve vsem lepsi :-DDD
Reagovat
FulnekUltras
;))))))))))
Reagovat
FulnekUltras
Bez zbytečného mlžení. Nejlépe kdyby zahajovala Petra s Nasťou - klíč k dalšímu vývoji finále, podobně jako loni duel Peti s mimořádně nebezpečnou Andreou. Potom Šafi proti Maše - ideálně za stavu 1:0 pro nás. V neděli nejprve Peťa s Mašou - a pokud tento třetí singl už nerozhodne (samozřejmě pro nás), dále děj se vůle boží...
Reagovat
smazaný uživatel
Nezahajovala minulý rok Lucka s Andělou?
Reagovat
EllNino
ne Petra s Andreou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrá :-)
Reagovat
FulnekUltras
Lucka by i letos určitě uvítala od Petry připravenou co do skóre komfortnější pozici...
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně aby nemusela dotahovat..
Reagovat
adalv87
jj,asi by to bylo nejlepší :-)
Reagovat
EllNino
porazila v těsném zápase Pauline Parmentier 7:6(6) 7:5 ...povrch je opravdu pomalý, hraje se hodně výměn :) ...Katku teď čeká Anna Friedsam, bude to souboj dvou racochejlů :D
Reagovat
tommr
výhra je to cenná, ale ze hry Katky mám jako obvykle dost špatnej dojem. Dneska vyhrála hlavně díky tomu, že soupeřka chybovala víc. Proti Friedsamový tolik bodů zadarmo nedostane ani náhodou ...
Reagovat
EllNino
tak na to se historie neptá, důležitá je výhra, ten výkon nebyl optimální ani v 1. kole, ale přebojovala to :) Chtělo by to ještě jednu nebo 2 výhry :)
Reagovat
adalv87
Já si myslím že není co řešit,---1. Petra
2.Lucka
takže se rozhodne jen kdo nastoupí možná v neděli na 4hru,pokud se tedy bude vubec hrát
Reagovat
smazaný uživatel
ja ze to je Davydenko:)
Reagovat
Frick
Jedna mluví jak 13-letá protivná pubina, druhá hýká, třetí šišlá a čtvrtá připomíná až naivně hodnou žačku 4. třídy odkudsi z Moravy.
Reagovat
EllNino
která prosímtě hýká ? :D
Reagovat
Frick
Pála, neasi....
Reagovat
smazaný uživatel
Můžeš nám rozklíčovat, o kom to vlastně mluvíš? :-))
Reagovat
Fandina
Bára, Šafi, Kája, Peťa
Reagovat
Frick
Ne.
Reagovat
Frick
Teda, chtělo by to jednu dvojici prohodit.
Reagovat
smazaný uživatel
Bára, Petra, Kája, Lucka?
Reagovat
Frick
Ano. A myslím, že jsem popsal dobře.
Reagovat
blixa
Já zase myslím, že bys potřeboval výchovně proplesknout ;-)
Reagovat
slacker
Radeji nemysli
Reagovat
smazaný uživatel
ráda bych slyšela jak " hýkáš " v reálu ty ! Takoví jsou nejlepší , s přebujelým egem....
Reagovat
Frick
Ale já je nekritizuju. Vždyť spíše v dobrym žertuju. Ale uznejte, že třeba Kája by asi těžko mohla dělat moderátorku.¨:-D
Reagovat
EllNino
slyšels Jitku Nováčkovou teď v Superstar ? :D ...ta mluví jak Pamela z Účastníků zájezdu :D
Reagovat
smazaný uživatel
To je právě to. Ony dělaj tenistky, moderátorky dělat nebudou. Žertování je fajn. Jen ty to trochu přeháníš. Schováváš se za anonymitu nicku. Jak by ses tvářil, kdyby si někdo jiný dělal legraci z tvé mluvy? Považoval bys to za dobrý vtip ?
Reagovat
Frick
Reagovat
VlS
Fanynko, není hezké se mu posmívat, že ho má holt malýho a kompenzuje si to tím, že má jakoby nad holkama moc.
Reagovat
smazaný uživatel
???! Já nevím, že vy mužský do všeho hned taháte sex. Jakoby to bylo jediné na světě.
Reagovat
blixa
A není ? :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
naivně hodnou žačku 4. třídy odkudsi z Moravy. Tak tam jsi se trefil přímo do černého.
Reagovat
Frick
https://youtu.be/h0nUYDqIY4o?t=46s
Reagovat
Frick
Obávám se, že na rozhovor s Denčou už asi nedojde. Řekl bych, že v pátečnim vydání už se s tim nebudou zatežovat...

Loni byl i rozhovor s Kájou (s H+H to udělali pak najednou), nicméně je fakt, že Kája tehdy náhradnicí být možná i nemusela, zato pozice Denči je mnohem více jasná.
Reagovat
EllNino
dneska se každoádně těším na souboj s Bárou :D
Reagovat
Frick
Pirátka silnic? No, teda....
Reagovat
misa
Lucie, vládkyně všech moří a německých dálnic!
Reagovat
Frick
Nečte se mi to dobře. Pak člověk přemýšlí o tom, aby si jeden den neotevřel net a nepřečetl si zprávu, která by ho zcela zdrtila.
Reagovat
EllNino
ty tou Lucií fakt žiješ koukám :)
Reagovat
misa
To je samozřejmě pravda, jede 300 km/h a myslí si, že má všechno pod kontrolou, protože má volnou dálnici. Raději to ani neměla říkat.
Reagovat
Frick
Taky ona asi nebude moc vyježděná. Většinu času lítá nebo jí vozej z hotelu na kurt.
Reagovat
misa
a jak moc tě zdrtí zpráva, která se jednou musí objevit?
Reagovat
EllNino
řekl bych že 2018 ..:) Lucy bude chtít zapustit kořeny
Reagovat
Frick
Já bych si přál LOH 2020 :o)
Reagovat
Frick
To by Lucka byla stejně stará jako Klára, Flavia nebo Mirjana.

A s kým zapustit kořeny? S tim Řekem bych to neviděl. Třeba oni sami do toho šli s tim, že je jim jasný, že to je spíš taková kamarádství s bonusy než láska na celý život.
Reagovat
EllNino
Lucka nemá tak dobrou zdravotní stránku jako Klára ...navíc je to velice atletická holka, její tenis je postavený na síle, parádní fyzické kondici ...ta do 2020 nevydrží
Reagovat
Frick
Konec roku 2018 bych snesl :o) To už by Lucce bylo skoro 32... Ale dříve ne. Třeba jako, že ta příští sezóna je poslední NErozlučková.

Se tedy dohodnem - aspoň ještě tři sezóny. OK - ?
Reagovat
EllNino
no myslím, že to je na Lucce, třeba skončí příští rok ...kdo ví :)
Reagovat
Frick
Nechaj to. Vždyť i taková Petra C., která běhá víc po doktorech než po kurtech, ještě končit nehodlá.

No a Lucka je na tom se zraněníma celkem dobře nyní. To břicho zas tak hrozný asi nebylo. A ta infekce, to není zranění...
Reagovat
EllNino
necháme to na ní :) PetraC navíc zase laboruje, takže to nevypadá ani na AO
Reagovat
Frick
Ty máš nějaký konkrétní informace?
Reagovat
misa
Ano, teď na podzim jsme viděli, že když Lucka nemá kondici a nemůže makat v tréninku, tak se jí hraje moc těžko. A logicky s postupujícím věkem se začne ozývat dlouhé roky namáhané tělo, může být pomalejší, bude hůř regenerovat. Nemá čtení hry a genialitu Federera, aby to nějak nahradila.

Podle mě je tebou uvedený rok 2018 nejzazší možný, navíc se Lucie vyjádřila, že je pro ni největší hodnotou rodina a těžko bude odkládat založení její vlastní někam k 35. roku.
Reagovat
misa
To už je mimo, hlavně bych jí přál, ať nekončí z důvodu nějakého chronického zranění. Nejlépe se probudit a říct si, že už těch turnajů bylo dost a plnit si zase jiné sny. A nejlepší by byl konec po vyhraném gs. finále :)
Reagovat
misa
Uvidíme, ale určitě si na ni vzpomenu i po mnoha letech :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ukončení Lucčiny kariéry Frick snese, ale bude mu muset Lucka slíbit, že bude dál aktivní na instagramu.
Reagovat
Roger_Federer
Prosim vas, urcite se hraje uz v patek??
Reagovat
Fandina
Třeba kdo nastoupí jako jednička a dvojka v pátek při losu ... úsměv

PS ... včera jsem tě viděla v NTS.
Reagovat
Roger_Federer
Ja vim..Ja tebe taky..vubec ti neni 60.:)
Reagovat
Fandina
bohužel je ...
Reagovat
smazaný uživatel
Los by měl být od 13:00 živě na ČT Sport a po něm shrnutí loňskýho FC. Vyjímečně mám čas, takže se asi budu dívat. :)
Reagovat
rusedski
Nikdo :)
Reagovat
tommr
ten titulek se opravdu poved ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba je to taktika, jak Rusky rozhodit - nástup už v pátek :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo i mistr tesař se někdy utne. Jen to nesmí být často.
Reagovat
Roger_Federer
Je to faux pas.
Reagovat
Administrator
Díky, opraveno. Přepnuli jsme se z daviscupového režimu zpátky do fedcupového :-).
Reagovat
Jan
Já to měl taky :) To se stává :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist