Je výhoda mít silný a široký kádr jako mám já, těší Pálu

7. 2. 2016, 21:28
Aktuality 129
Pod kapitánem Petrem Pálou vládnou tenistky soutěži družstev. Češky vyhrály stříbrný fedcupový pohár čtyřikrát za uplynulých pět let a dnes uspěly po bitvě i v 1. kole v Rumunsku a do semifinále elitní Světové skupiny postoupily už poosmé za sebou. Je radost pracovat s takovým týmem, uznal Pála.
Petr Pála (© Česká sportovní)

Pála v poslední době spoléhal na osvědčenou dvojici Petra Kvitová, Lucie Šafářová. Důležité body před nimi získávala Nicole Vaidišová a různě je úspěšně doplňovaly například Lucie Hradecká, Barbora Strýcová, Květa Peschkeová, Iveta Benešová či Klára Koukalová. Nyní vyrostla v hvězdu Karolína Plíšková.

"To je výhoda být kapitánem týmu, jako mám já. Kádr je široký a máme vlastně pořád silný tým," řekl čtyřicetiletý Pála po výhře v Kluži nad Rumunskem 3-2 na zápasy. "To je strašná výhoda, kterou mám a jsem za to moc rád."

Na lavičce si hru v rámci možností užívá a radost z vítězství má vždy především za tenistky. "Protože na ně je velký tlak," řekl pražský rodák a dodal: "Berou to hodně zodpovědně, snaží se uspět. Když se to nepovede, tak to mrzí možná víc než na turnaji. Jsem rád, když přijedou a odmakají to."

Češky vyhrály pod Pálou pošesté vypjatou bitvu, kterou rozhodovala až čtyřhra. Podruhé za sebou navíc tým otočil výsledek z 1-2 na 3-2. "Každý zápas je těžký, některý víc a některý méně. Tohle bylo strašně těžký a bylo to hodně těsný, přesně tak, jak jsme čekali. Ale byly to krásný zápasy v krásný atmosféře," dodal nehrající kapitán.

Ocenil Kvitovou, která však poprvé ve fedcupovém utkání nezískala bod ani v jedné ze dvouher. "Péťe to nevyšlo, ale v neděli proti Halepové hrála výborně. Dala se po sobotě dohromady a ukázala, že tenis hrát umí."

Hrdinkou se stala Plíšková. Vyhrála oba singly a s Barborou Strýcovou uspěly ve čtyřhře. "Klobouk dolů, byla fantastická," řekl Pála. "Neskutečně vyzrála a má na to se dál tenisově zlepšovat. Uvidíme, jak to půjde dál."

Pod vedením Pály ještě tenistky neprohrály v 1. kole. V únoru vyhrály na Slovensku 2008 ve Světové skupině II a mezi elitou již osmkrát po sobě. "Zatím se to daří. Budu rád, když budou holky takhle makat. Přeju jim hlavně, aby se jim dařilo na turnajích. Uvidíme, jak to bude dál. Teď si musíme užít dnešek."

Komentáře

129
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
bIbec
představme si 2 světy / dimenze. Obě ty dimenze se od sebe nějak extra neliší. V obou těch dimenzích sou nominované do Fed cupu naprosto totožné hráčky. Je tam však jeden rozdíl. V první dimenzi máme kapitána X, ve druhé kapitána Y. Kapitán X i kapitán Y uvažují z hlediska výběru hráček do jednotlivých zápasů obdobně. Nasazují hráčky naprosto stejně. A přesto v dimenzi pod kapitánem X hráčky soupeřky porazí, ale v dimenzi pod kapitánem Y prohrají. Jak je to možné?
Reagovat
Frick
Že by ty FC vyhrál kdokoliv jinej. Prostě má štěstí, že má dobrý hráčky, který nedělaj vytáčky.

Jak řikám - nevidim tam invenci proti očekávání. Až posadí Petru a její náhradnice vyjhraje, tak to vezmz zpět.

I ten debl Kája - Bára byla z nouze ctnost.
Reagovat
Frick
Ale jo. Riskovat Báru, že se oddělá v zápase s Halep-Icí, to by asi nebylo dobrý.

Nicméně tam mohl dát hráčku, kterou Simona NIKDY neporazila. Když jí tam měl.

Podívejte se, jak to hezky takticky zvolila Ritt-Nerka.

I když to stejně Ger-Trudy potom projely v deblu.
Reagovat
bIbec
jj, Rittner je borka. Třeba minulý rok proti Rusku to vymyslela takticky brilantně.
Reagovat
tommr
v celý historii českýho (československýho) tenisu ...
Ti kdo mu předhazujou, že má k dispozici mimořádně silnou generaci hráček by si měli uvědomit že i to je z velký části jeho zásluha. V minulosti jsme měli ještě lepší hráče a hráčky, ale tehdejší kapitáni je nebyli schopní v týmu udržet (Lendl, Navrátilová) nebo ukočírovat (neshody mezi Sukovou a Novotnou) ...
Reagovat
pepin
To, že má k dispozici silnou generaci je ale pravda a také je pravda, že všem nedělá problém reprezentovat. Je ale také určitě pravda, že je asi dobrý psycholog a i když některou v danný okamžik nenominuje, tak mu příště neodmítne. /Bára/
Reagovat
VlS
No, ale o tom to právě je, ví jak s holkama jednat.
Reagovat
janek_da
To je hodně nefér, vyčítat tehdejším kapitánům, že neudrželi Navrátilovou a Lendla.
Reagovat
Fandina
To je fakt, to bylo vyložené politikum.
Reagovat
tommr
no to nevím. Tehdejší tenisový poměry znám sice jen zprostředkovaně, ale co jsem tak o nich čet a slyšel tak se mi zdá, že tehdejší tenisový bafunáři dělali vesměs všechno možný, aby to Lendlovi a Navrátilový u nás co nejvíc znechutili ...
Reagovat
FulnekUltras
nejvíc jim to tehdy "znechucoval" daňový systém... ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Bafuňáři ano, kapitáni se spíš snažili je udržet, často bafuňářům navzdory.
Reagovat
VlS
S Ivanem to bylo jasný, jel si zahrát exhibici do Jižní Afriky, kde ještě panoval tzv. apartheid a strhla se mela. Kdyby se vrátil, už by nikam nevyjel, tak se nevrátil. S Martinou to bylo podobný, snažili se jí diktovat, kde hrát musí a kde nesmí. Tak zůstala taky venku. Kapitáni týmů s tím nemohli dělat nic ( byl to mzslím Bolardt v tý době) Je zbytečný to dneska řešit. Ivan v tý době už neměl k sobě parťáka, Kodeš, Pála byli už staří, Tomáš Šmíd myslím už taky více méně končil s tenisem a kočka Miloš Mečíř přišel o nějakej rok později. A i když Miloš byl výbornej tenista, v DC vlastně žádnej výsledek nebyl, nebylo s kým. Jeden to nevytrhne, musej být aspoň 2, jako byl Tom s Radkem.
Reagovat
janek_da
Co si pamatuju, tak Martina je celkem vděčná právě kapitánce Věře Sukové.

Tomáš je snad o rok, dva starší než Ivan takže karieru nekončil. Ale on i když byl v desítce, tak nebyl zas tak špičkový tenista. ALe uměl si chytře vybírat turnaje.
Kromě, kromě deblu, v něm byl top. Takže v DC šance byla přes 2 Milošovy body a debl.
Reagovat
VlS
Já teď nevím přesně, a hledat se mi to bechče, ale myslím, že Tomáš pak byl dobrej v deblu, v singlu pak už nehrál nic moc, ale je to dlouho a nechci tvrdit, že to bylo přesně tak a tak. Ale to pohoršení nad Ivanem v JAR a souvislost s jeho emigrací si pamatuju.
Reagovat
janek_da
No jasně, od té doby (co hrál Ivan v JAR) byly výsledky v tenise velikosti tohoto kometáře.
Reagovat
janek_da
Tomáš, tak trochu jsem se spletl

Na žebříčku ATP ve dvouhře byl nejvýše na 11. místě, ve čtyřhře pak na 1. místě. Světovou deblovou jedničkou byl nepřetržitě od 17. prosince 1984 do 29. července 1985.

A naposledy vyhrál ve finále nad Wilanderem v Ženevě 85
Reagovat
VlS
Ty neshody mezi hráčkami jsou spíš asi věc těch hráček, ne? Když se ti budou dvě štějat, tak se musíš rozhodnout, jestli je jen budeš mírnit, nebo že jednu z nich nenominuješ. Těžko zařídíš, aby se začaly milovat. Je šikovnej a s holkama to umí a má kliku, že se mu holky takhle sešly. Jeho zásluha určitě je, že umí zařidit atmosféru, v jaký se holkám líbí a že tam chtějí a zas je to strašně moc o těch holkách. Co by badělal s Šarapkou, Vikou, Genie?
Reagovat
tommr
nehrající kapitán musí bejt i dobrej psycholog a měl by umět případný neshody mezi hráčkama likvidovat hned v zárodku nebo je aspoň co nejvíc tlumit. Pálovi se tohle daří jako málokomu jinýmu. Krásným příkladem je třeba to jak dal zase dohromady Háčka ...
Reagovat
FulnekUltras
naprostý souhlas - nobelovka za diplomacii
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle ti klidně podepíšu.
Reagovat
Fandina
přesně tak. Pála na Hrad!
Reagovat
George_Renel
Podobně jako Navrátil slepil DC tým, když do něj vrátil Štěpánka.
Reagovat
VlS
Ale o tom psychologovi v nejmenším nepochybuju, naopak. Ale ani psycholog nic nenaděla s nafrněným egoistickým střevem. V tom má Pála kliku na tým, že tohle dilema řešit nemusí, holky jsou fajn.
Reagovat
mayday
Nemůžu se zbavit pocitu, že to tady Pála málem prokoučoval. Kvitová totálně z formy, bez trenéra, psychicky na tom asi taky nebude dobře. Co viděl pála v tréninkách, když pak hrála v sobotu, co hrála, to je mi záhadou. Přesto šla hrát i v neděli, a ten výkon byl, pravda, o trošičku lepší, ale rozhodně ne dobrej, to mi nikdo nenamluví. Akorát se ukázalo, že Petra je nedotknutelná a Pála trošku posera, protože každej normální kapitán by Petru po sobotě posadil a dal možnost dalším koním. Že by Strejcová v neděli proti Halep byla bez šance, to si nemyslím, Halep taky nic moc. Ale zvolilo se Petra a buď bude bum bum vycházet nebo ne, podle mě dost hazard na to, že šlo o důležitej bod. Že to pak Plíšek otočil, to Pálovi tento víkend zachránilo zadek.
Reagovat
smazaný uživatel
Já naopak myslím, že Pála moc dobře věděl, co dělá. Petře moc nechybělo, aby Simonu porazila, Bára by proti Simoně rozhodně větší šanci neměla, protože zkrátka nemá, čím by jí přehrála - že by se dokázala o něco lépe držet ve výměnách je sice možné, ale vzhledem k tomu, že by tu výměnu neměla jak zakončit a víceméně by musela čekat na to, jestli se Simona náhodou nevyhodí, by to bylo celkem k ničemu. Jediný rozdíl by byl tedy v tom, že by do závěrečné čtyřhry šla Bára utahaná.
Reagovat
mayday
Těžko říct no, já to vidím teda jinak.
Reagovat
VlS
Bára má čím zakončit výměnu, často zakončuje na síti, umí kraťasy a tak dál, takže meleš nesmysly. Tím neříkám, že Petra neměla hrát, ale to tvoje shazování jinejch holek opravdu už přerůstá míru. Blábolením o jinejch holkách nesmažeš fakt, že Petra tentokrát bod nepřinesla.
Čili se stejným pistupovým dopadem mohl nastoupit úplně kdokoliv.
Reagovat
pepin
Souhlasím s Tebou ale známe ho přece již delší dobu a jeho věčné hledání chyb a nebo příčin nezdarů všude jinde než u Petry je notoricky známé a pořád s tím jen otravuje. Já bych třeba Petru nepostavil a klidně bych postavil Aler. i když by byl výsledek asi stejný, ale šanci bych dal jako ji dostala před nedávnem Karolína.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako sorry, ale že se tady do mě navážíš zrovna ty, který nikdy nebyl schopnej přiznat omyl, to je fakt k smíchu.
Reagovat
pepin
Tak asi takhle, moje omyly jsou proti těm Tvým asi jako když hledáš jehlu v kupce sena. Přečti si komentáře za poslední dny, co Ti tady ostatní napsali. A zamysli se, již jsi to jednou prožil.
Reagovat
smazaný uživatel
Nesmysly meleš ty, Bára je taková slabší verze Simony, nemá nic, čím by ji mohla přehrát, tak to prostě je. Vidět za tímhle její shazování není normální a obávám se, že to jenom ukazuje, že ztrácíš soudnost.

Navíc tady všichni vytrvale ignorujete fakt, že Bára má dlouhodobé problémy s achilovkou a dva těžké zápasy v jeden den, bůh ví, jak by to dopadlo. Petra sice bod tentokrát nepřinesla, to je pravda, ale Bára by ho nejspíš nepřinesla rovněž a takhle alespoň byla odpočatá na debla.
Reagovat
blixa
Jako přít se s tebou nemá smysl, to už všichni dávno víme, ty si budeš kvokat ty svoje nesmysly stále dokola, ale vysvětli mi jednu věc. Ty víš že ze sebe děláš úplnýho de.bila a přesto na této pozici urputně setrváváš. Proboha proč ? To tě tak těší, že tě všichni normální diskutující mají za blba ? Nějaká odrůda masochizmu ? Nebo prostě nemůžeš jinak a kdyby nebyl za vola, necítil by ses dobře ? Nějakým "bojem za pravdu" to neokecáš, ty víš dobře že ji nemáš. Opravdu mi to není jasný.
Reagovat
gigin
Přitom je to blixo jas jasů. Ten nejjasnější.
Reagovat
Fandina
blixa ty píšeš jako by on psal kdovíjaké nesmysly, ale někdy mi připadá, že reaguješ naivně ty na něj, na jiné třeba ani tak ne, ale specielně na něj a někdy je to až úsměvné, jako by tě točil.
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsi vymyslel, čím by mohla Bára Simonu přehrát?
Reagovat
blixa
Ta otázka je z principu nesmyslná, stejně jako čím by Simona přehrála Báru. Obě hrajou poněkud jinej mix, ani zdaleka ne stejnej a rozhodne to, jak se jim v tu chvíli bude ten mix dařit. Ty tenisu absolutně nerozumíš takže kladeš úplně nesmyslný otázky. Ale na něco jsem se ptal, neutíkej od odpovědi ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud tvrdíš, že je Bára schopna Simonu přehrát, musíš taky být schopen odpovědět na otázku, která musela přijít - čím? Jenže nejsi a jenom to blbě okecáváš. V takovém případě je tvé obviňování mé osoby z toho, že tomu nerozumím, směšné až arogantní. Sám na tom totiž nejsi o nic líp, když ani neumíš odpovědět na přímou a jednoduchou otázku.
Reagovat
blixa
Zase, proč ze sebe děláš totálního idi.ota ? Jsem ti odpověděl, tím že bude hrát svůj mix lépe než Simona ten svůj. Cokoliv jiného vymýšlet je kravina. To jako by ses ptal, čím je Pennetta schopná porazit Serenu. Pokud srovnám třeba podání, základní údery a pod, odpověď je ničím. A přes to Serena prohrála. Prostě kladeš (asi schválně) naprosto nesmyslnou otázku a dupeš nožičkou, že chceš odpověď. Takhle tenis nefunguje, že když mám lepší tohle a tohle a ten druhý ne, tak vyhraju. A přestaň žvatlat a odpověz mi na co jsem se ptal.
Reagovat
misa
no, Pennetta ji nikdy neporazila
Reagovat
blixa
Jasně, pardon, Vinci, už blbnu.
Reagovat
Fandina
blixa, rozdíl mezi Bárou a Petrou je ten, že o Petře je známo, že když má den, tak dovede porazit každou, takže pokud Pála nasazuje, tak vždycky má šanci, že u Petry může přijít tenhle den.
Reagovat
blixa
Ale o tom tu diskuze není.
Reagovat
smazaný uživatel
Prazákladem té diskuze je to, že Petra má čím Simonu přehrát, Bára ne. Což neznamená, že Petra nemůže prohrát a Bára vyhrát, ale vyplývá z toho, že je lepší nasadit Petru, je-li to možné.
Reagovat
VlS
Což ovšem tvrdíš jen ty. Simona je určitě daleko vyrovnanější tenistka a má velmi málo vyslovenejch výpadků, ale není neporazitelná, jak právě dokázala Kája. Barča má celej arzenál nepříjemnejch zbraní, jen se jí daří jen občas je plně aktivovat všechny najednou. Ale když se to stane, tak to stojí za to.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře, dobře, uznávám, že máš pravdu.

Ono spíš než řešit, jestli má Bára čím Simonu přehrát a jestli by proti ní měla větší šanci než Petra, by bylo lepší si položit otázku, jestli měla o tolik větší šanci, že by se vyplatilo riskovat, že by šla do případného debla utahaná nebo se v tom singlu nedejbože zranila.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinými slovy říkáš to, co já konstatoval už v sobotu - Bára má šanci jedině pokud Simona bude hrát blbě.
Reagovat
blixa
Ne blbě, ale bude to svoje hrát hůř než soupeřka. Což znamená že může hrát třeba průměrně a soupeřka výborně. Tohle přeci rozhoduje všechny zápasy.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinými slovy opakuješ, co jsem napsal. I když přiznávám, že poněkud lépe a přesněji, než jsem to formuloval já.
Reagovat
VlS
Petra má se Simonou H2H 0:3, Bára 1:1 , jen tak mimochodem. Přehrát by jí mohla celodvorcovým tenisem, zakončováním na síti, Bára by musela mít dobrej den a Simona den nic moc ( ale nic moc dny Simona měla) .
Reagovat
smazaný uživatel
Opírat se o 6 let staré vítězství je hodně chatrný argument, to je snad jasné i tobě.
Včera Simona hrála svůj standard, to by na Báru zřejmě stačilo.
Reagovat
VlS
Je mě jasné, že s ní má skóre 1:1, zatímco Petra 0:3, z výsledků tudíž plyne, že jí čím nema přehrát Petra, Barči a Denise se to na rozdíl od Petry povedlo.
Reagovat
smazaný uživatel
A mě je jasné, že s tebou přestává být rozumná diskuze, neboť nejsi schopen věcně argumentovat.
Reagovat
Fandina
Všimla jsem si, VlS a blixa s tebou ani o tenise debatovat nechtějí, spíš mi to připadá, že jim jde o to ti vysvětlit, jak tomu nerozumíš, ale paradoxně jsou úsměvní oni, jak tě chtějí převálcovat.
Reagovat
gigin
Ze tu iqe šíří tenisové demagogie ví každý, dokonce i sojka. Mu totiž opravdu nejde o tenis jako takový, ale jen o osobu Petry Kvítové, tak jak před určitým časem o osobu Ewy Farne.
Reagovat
Fandina
A ty jsi ten povolaný k tomu, abys tu kázal morálku. Je jaký je a není to tvoje věc, kdo tu co píše.
Reagovat
gigin
Fandino já tu žádnou morálku nekážu. Nevím proč mé strohé konstatování nazýváš kázáním morálky.

Jinak tady máš tu sojku:

Od: iqe
Špatné na tom je to, že je to naprostá fantasmagorie. Prostě to takhle nefunguje. ;-)
[ Reagovat ]
07.02.2016 10:42Od: sojka
fantasmagorii siris ty, promin.. :-(
[ Reagovat ]
Reagovat
smazaný uživatel
Sojka je sice asi jeden z mála tady, které věřím, že tenisu fakt rozumí, ale co se týče téhle debaty, tak pravdu nemá. A to, jak křečovitě bránila Kukala až svádí k myšlence, že sama je Kukal nebo k němu má velmi blízký vztah. Ale to samozřejmě nevím, jenom spekuluju, takže tohle brát s nadsázkou.
Reagovat
blixa
Tvl sojka je Kukal :D :D :D To je moc ! Nicméně ti děkuji za ukázku tvých šílených duševních pochodů :D Zase jsem na dlouho vyléčen z pokusů s tebou o něčem diskutovat, či snad tě dokonce pochopit ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně takovouhle reakci jsem čekal. Nejsi schopnej racionálně diskutovat, tak to nahrazuješ zesměšňováním a urážkama.

Nevím, kdo je Sojka a upřímně řečeno, je mi to fuk (mimochodem ty víš, kdo je Sojka, že ti to přišlo tak vtipný? Pochybuju). Ale bránila ho dost silně na to, že jeho tvrzení o tom, že Petra vyhrála Wimbledon moc brzo, je pitomost, stejně jako byla pitomost dávat rovnítko mezi Petru a Andělu.
Reagovat
misa
:-))
Reagovat
FulnekUltras
;)))))
Reagovat
Fandina
takže sojka je mravokárce, ty ne
Reagovat
gigin
Panebože nikdo není mravokárce. Nechápu co to zase meleš.
Reagovat
janek_da
především kážeš o morálce. Kážeš vodu, piješ slivovicu. Tfuj
Reagovat
gigin
:DDD Jencku ty si napitý? :DDD
Reagovat
janek_da
:DDD nooo, ale nakonec na toho Bernarda jdu. Žízeň je veliká, život mi utíká
Reagovat
VlS
nechte mě příjemně snít ... to pokračuje :-))
Reagovat
smazaný uživatel
...ve stínu pod fíky, poslouchat slavíky, zpívat si s nima a pít :-))
Reagovat
janek_da
ženy jsou krásný a cudný ... :)
Reagovat
blixa
mnohá se ve mě zhlídla ... ;-)
Reagovat
VlS
No, jenže Walda si pak dal sklenici vína, a ty to chceš zalejt kvasnicovým :-)
Reagovat
blixa
No ale to byl Walda ! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
co máš proti kvasničáku? :-))
Reagovat
gigin
Reagovat
janek_da
tak je to spravne, tak to ma byť :DDD
Reagovat
Fandina
Píšeš o druhém, že je demagog a ještě k tomu přidáváš Farnou, nepíšeš o tenise, ale kážeš o morálce a cituješ tu nějakou debatu, kde se dva dohadovali o tomtéž. Tak o čem se tedy bavíš. Moralizujš tu.
Reagovat
gigin
Ty si opět v postavení mimo hru. Těžká písemná práce. Píšeš nesmysly, to je fakt pak těžké.
Reagovat
Fandina
Nemohu za to, že nerozumíš psanému slovu. Tvůj problém.
Reagovat
gigin
Jasně Fandi :) Tak hezký večer přeju...
Reagovat
Fandina
Také tak a příště nemoralizuj ... úsměv
Reagovat
janek_da
Jsem měl jít na toho Bernarda :D
Reagovat
blixa
Tak to každopádně !!!! ;-)
Reagovat
janek_da
šestnáctka, kvasnicová
Reagovat
VlS
A WC máš? To já bych po tomhle elixíru potřeboval 2
Reagovat
janek_da
tak jsem dal jenom 3x kvasnicovou dvanáctku. Je to přece jen síla, ta 16.
Reagovat
Fandina
Nehledě k tomu, že sojka přesně psala, že Baruš nemá čím Halep ohrozit, kdežto Petra jí může rozstřílet. Když už tu tedy o ní píšeš.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli se věcné argumentaci říká demagogie, pak ano, jsem demagog.
Reagovat
Fandina
Pokaždé, když v diskusi dojdou argumenty, tak se říká, ty tomu nerozumíš, jsi demagog, nechápeš souvislosti. Normální projev lidí, kteří diskutovat nechtějí nebo chtějí druhého naštvat.
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě běžná debata na tenisportalu :-)
Reagovat
Fandina
Já vím ... úsměv
Reagovat
VlS
Ty nejsi schopný věcně argumentovat, meleš hlouposti a vymejšlíš si pseudoargumenty.
Reagovat
Fandina
A ty zase místo diskuse píšeš, že on to neumí. Nejsi lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně. Vy nejste celý víkend schopni odpovědět na jednoduchou otázku, ale já jsem ten, kdo neumí argumentovat. K smíchu.
Reagovat
VlS
Na jakou?
Reagovat
VlS
Mletím pitomostí furt dokola z nich pravdu neuděláš. Podívej se, cos tady už dneska namlel. Fajn, ve Wuhanu měla gastritidu, to se může stát, ale ty tím omlouváš katastrofu proti Monice, jak kdyby prodělala zápal plic kombinovanej se zánětem mozkovejch blan. Problém je, jak sama řekla, její hlava a na tu zatím nikdo lék nenašel.
Bára hraje herní filozofií úplně jinej tenis, než Simona. Říct, že Bára je taková slabší Simona a že nemá nic čím by ji mohla přehrát nesedí. Mezi náma, a co má na Simonu Petra? Že si to nevzala s sebou? Nebo nechtěla?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se toho pravidla o mletí pitomostí drž.
Reagovat
George_Renel
To si jako myslíš, že kdybychom nepostoupili Pála by šel? To jsi na omylu. To že Pala něco prokoučoval se trvrdi již pět let. A ono nic. Jen štěstím to nebude. Nemyslíš? Nemyslíš!
Reagovat
mayday
Ne, to si nemyslím. Já jsem myslel tento zápas, že mu plíšková zachránila zadek, ne post u repre.
Reagovat
LukasH
Je supr, ze to Karolina zachranila, ale me se nelibi, jak pises "prokoucoval a zachranila zadek atd." Tak bysme proste prohrali, no...co by na tom bylo divnyho. Rumunky byly silny. Lidi ted ocekavaji, ze holky uz maji povinnost vyhravat. Tenhle pristup mi hrozne vadi. Kdyz se vyhrava, ok, kdyz se neco nepovede, uz litaj slova...priposranej amater Pala, o tom, co se snasi na Petru, radsi vubec nemluvim...
Reagovat
mayday
A fakt je ten, že naše holky na Fed cup jezdí, takže Pála ani neměl moc co prokoučovávat zatím. Například Kanadu v potaz neberu, tam byl soupeř slaboučkej.
Reagovat
George_Renel
Fakt je hlavně ten, že prokoučvat se dá všechno. I když je tým kompletní. Příkladů by se našla kupa. Naposledy třeba Rusky. A ty nejednou.
Reagovat
George_Renel
Ještě dodám. To že jinde třeba nejlepší nejezdí může být také záležitostí kapitána (ky).
Reagovat
mayday
To souhlasím.
Reagovat
LukasH
Nemyslim si, ze by Bara Simonu porazila. Ta byla nazhavena a temer vubec nekazila jakk s Karolinou ve 3. setu, cimz nechci vubec Karolinu a jeji vykon nijam shazovat. Petra nehrala vyborne, ale nesouhlasim s tim, ze hrala o trosku lip nez v sobotu. Hrala lip o parnik a na jinou, nize postavenou hracku by to nejspis stacilo. Nebyl to vybornej vykon, ale solidni jo.
Reagovat
janek_da
Ale Niculescu by snad Bára mohla porazit, ne? Když s ní poslední 3 zápasy vyhrála.
Tím neříkám, že neměl nasadit Petru. Být v jeho pozici, tak bych ji taky postavil. I přes všechny její problémy. A postavil bych ji příště zase, leda by sama nechtěla.
Reagovat
VlS
Do příště jsou to 2 měsíce, jestli se za ty 2 měsíce Petra nesebere, tak bych ji nenominoval.
Reagovat
smazaný uživatel
Uvědomuješ si vůbec, že kdyby Pála páchal tu blbost, kterou navrhuješ, totiž že by po jednom nevydařeném zápase už tu či onu hráčku do týmu nenominoval, že by mu nikdo nezbyl?
Reagovat
LukasH
Mohla by ji porazit. Kdyz to Bare jde, tak hraje dobre. Jenze jak by to bylo, to se nikdy nedovime. Petra takhle selhala opravdu uplne poprve, ve FC se ji v minulosti darilo, i kdyz predtim formu nemela. Tentokrat to nevyslo a Pala byl hned tercem kritiky.
Jinac Karolina to fakt zvladla bravurne. Neveril jsem ji, ale predvedvedla opravdu to nejlepsi. Normalne nejsem jejj fanousek, ale tentokrat me svym tenisem ohromila..
Reagovat
Fandina
Kája hrála úžasně a líbilo se mi, jak jakoby vážila rány. Na rozdíl od Petry, která šla do toho rovnou a rychle, ona si tu třeba bombu jako by polechtala. Bylo to pěkné.
Reagovat
FulnekUltras
likvidační tenisová chirurgie... ;)
Reagovat
VlS
Nejkrásnější byly míče, kdy místo riskantní prdy hen míček načechrala za síť. Tím ukazovala to tenisový myšlení, který je poměrně vzácný a v kombinaci se schopností dělostřeleckýho nátlaku nadějný. Hlavně aby to vydrželo.
Reagovat
George_Renel
však je, že všechny chtějí reprezentovat. A to, jak víme, leckde pravidlem není.
Reagovat
FulnekUltras
až se z toho rodí zdánlivě obrovská překvapení... ;)
Reagovat
lars
Petra proti Halep vyborne nehrala
jinak by tento zapas vyhrala
Reagovat
smazaný uživatel
Lež jako věž!
Reagovat
lars
a proc ?
Reagovat
LukasH
Nehrala vyborne. To hrala ve Wimbledonu, kdyz ho vyhrala. Ale hrala pekne. Velkej rozdil oproti ty bide v sobotu.
Reagovat
lars
sak jsem napsal ze vyborne nehrala
Reagovat
smazaný uživatel
atentát na logiku :D
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně, pěkně. No to už je fakt slovíčkaření. Prostě hrála dobře. Nesrovnatelně se sobotou. Bylo to skutečně o chlup. Škoda. A jen na okraj, i když hraješ podprůměrně , můžeš vyhrát. Takže nesmyslná první věta larse a na tom trvám.
Reagovat
lars
dle stupnice na skole
1 vyborne
3 dobre
Reagovat
smazaný uživatel
Dle tvé první věty. Od toho neuhnu. Kdyby hrála výborně, tak by vyhrála. Nesmyslné. Může hrát výborně a prohrát, může hrát blbě a vyhrát. Na kurtu není sama. Nepleť sem známkování ze školy.
Reagovat
lars
Může hrát výborně a prohrát
Toto muze nastat pokud souper hral taky vyborne, coz nebylo u Halep
A navic Petra asi o pulky 3. setu mela relativne moc UE.

vysvetleni pojmu vyborne uvedenim stupnice ve skole bylo na miste
Reagovat
smazaný uživatel
Podívej, napsals, cos napsals. Dodatečně to chceš obhájit. Řeknu to tedy tak. První set nic moc. Ale ve duhém hrála Petra výborně i ve třetím. Akorát ten závěr nevyšel. Některé pasáže to byla výbornáhra od obou. O tom školním známkování - to není na místě, to je leda blbost.
Reagovat
rosm
Na svoje moznosti momentalni hrala Kvitova vyborne, klidne, ale Halep hrala mizerne cely zapas, asi takto.
Reagovat
FulnekUltras
se bude rozhodně vzpomínat ještě dlouho.
Reagovat
Jan
Určitě. Už od dob Vaidišové se jim daří. A pořád se doplňují. Benešová a další.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist