Hradecká nakonec do hlavní soutěže proklouzla

28. 4. 2008, 20:45
Aktuality 0
Odhlášení Francouzky Camilly Pinové pomohlo české tenistce Lucii Hradecké do hlavní soutěže turnaje WTA v Praze. Hned na úvod však narazí na turnajovou jedničku Věru Zvonarevovou z Ruska. Zítra se diváci na pražské štvanici mohou těšit také na Petru Kvitovou, Kláru Zakopalovou nebo Karolínu Plíškovou.
Lucie Hradecká

Česká tenistka Lucie Hradecká sice v dnešním kvalifikančním duelu nestačila na Maďarku Czinkovou, ale i tak si v hlavní soutěži zahraje. Czinková totiž nakonec v pavouku nahradila Francouzku Pinovou, která se z turnaje odhlásila a Lucie Hradecká tak v hlavní soutěži zaujmula místo za Maďarku - v pavouku se dostala na těžkou pozici, hned na úvod si zahraje s nejvýše nasazenou Ruskou Věrou Zvonarevovou.

Lákavé menu zítra poskytne štvanický centrkurt. Bojovat na něm bude například nejvýše nasazená Ruska Vera Zvonareva proti Lucii Hradecké, fedcupová hrdinka Petra Kvitová s favorizovanou Běloruskou Victorií Azarenkou, či nadějná Karolína Plíšková proti bývalé osmé hráčce světa Australance Alicii Molik. Na ECM kurtu nastoupí loňská semifinalistka Prague Open Klára Zakopalová proti Italce Errani.

V mužském Challengeru se představí někdejší český daviscupový reprezentant Bohdan Ulihrach, který změří síly s Rumunem Adrianem Cruciatem. Na ECM Prague Open prostě v úterý začínají tenisové hody. Hraje se už od 10:30 hodin.

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil. Pragueopen.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist