Halepová by chtěla začít už v Palermu. Snad budeme brzy cestovat bez obav, přeje si

8. 7. 2020, 12:22
Aktuality 5
Simona Halepová by se mohla po koronavirové pauze na kurty vrátit hned na prvním turnaji v italském Palermu. Dvojnásobná grandslamová šampionka doufá, že se situace v Evropě ještě zlepší a nebude se bát cestovat.
Profily hráčů
Simona Halepová

Tenisová sezona se má na okruhu WTA zase rozjet na začátku srpna a Halepová by se ráda zúčastnila hned úvodního podniku na antuce v Palermu, kde hlavní soutěž vypukne 3. srpna.

Dvojnásobná grandslamová šampionka se naposledy představila na konci února, kdy ovládla prestižní akci v Dubaji. Poté laborovala se zraněním, které stihla během pauzy způsobené pandemií koronaviru, jež trvá od března, doléčit.

Fyzicky je 28letá Rumunka na návrat připravená, stále má však obavy z cestování. "Ještě jsem se stoprocentně nerozhodla, ale ráda bych začala s turnajem v Palermu. Turnaje mi chybí, je to bez nich těžké. Snad budeme brzy cestovat bez obav. Pauza ale pro mě byla vlastně dobrá, potřebovala jsem ji, odpočinula jsem si. Snad už je tohle šílenství za námi."

Do Palerma by kromě Halepové mohly dorazit také finalistka loňského French Open Markéta Vondroušová a Kristýna Plíšková, další grandslamové vítězky Světlana Kuzněcovová s Jelenou Ostapenkovou, Aryna Sabalenková, Petra Martičová nebo kometa letošní sezony Jelena Rybakinová. Uzavírka přihlášek je 13. července.

Halepová se v předchozích týdnech nechala slyšet, že stále váhá i nad cestou do New Yorku, kde se má od 22. srpna konat přesunuté Masters ze Cincinnati a následně grandslamové US Open. Přestože v médiích už kolovala informace o tom, že do americké metropole nepojede, stále se ještě nerozhodla.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
paddy
Co má společného Bouchard a Miley Cyrus?

chlapský hlas :)

https://www.youtube.com/watch?v=tMa_ib_onqQ
Reagovat
paddy
Uzavírka přihlášek posunuta o týden, aby měly víc času na rozhodnutí
Je vidět, že špička se tam moc nehrne
Reagovat
tommr
a co by tam špička dělala? Jde o turnaj kategorie International na kterém za normálních okolností může startovat jen jedna top-10 hráčka. Pokud by pořadatelé měli zájem o víc top-hráček museli by podstatně navýšit prize-money ...
Reagovat
paddy
Tak ty další na řadě v širší špičce, přihlášené pole je slabé, tak to prodlužují
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist