Finalisté Australian Open do Rotterdamu nedorazí

18. 2. 2008, 10:48
Aktuality 1
O oba finalisty grandslamového Australian Open zůstanou ochuzeni tenisoví fanoušci v Rotterdamu. Novak Djokovič se ze zdejšího turnaje odhlásil kvůli chřipce, Francouz Tsonga svou absenci zdůvodnil únavou.
Novak Djokovič

Djokovič, světová trojka, měl problémy s nachlazením už v týdnu, kdy se hrál Davis Cup. Vynechal kvůli tomu první zápas a nedokázal dohrát ten druhý. V Marseille se minulý týden sice objevil, ale vypadl už ve druhém kole s domácím Simonem. Nyní se omluvil znovu kvůli chřipce.

"Ta zpráva není úplně nečekaná, po tom, co se dělo v minulých dvou týdnech. Samozřejmě je ale nepříjemné, že přicházíme o jednoho z nejlepších hráčů," komentoval Djokovičovu absenci turnajový ředitel Richard Krajicek, bývalý wimbledonský vítěz.

Další špatná zpráva přišla, když se odhlásil také druhý z finalistů Australian Open Jo-Wilfried Tsonga. Také on se minulý týden rozloučil s Marseille velmi rychle, když hned v prvním kole nestačil na pozdějšího finalistu Maria Ančiče z Chorvatska. Podle Tsongova trenéra Erica Winogradskyho nedorazí Francouz do Rotterdamu kvůli celkové únavě.

I bez nich má ovšem turnaj v Nizozemí vynikající obsazení. Nejvýše nasazeným hráčem je světová dvojka Rafael Nadal a vedle něj jsou tu i další čtyři hráči Top 10 žebříčku ATP.

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist