Federer se vrátí, věří fanoušci

25. 11. 2008, 13:30
Aktuality 6
Sesazený král Roger Federer má stále důvěru tenisových fanoušků. V průzkumu organizace ATP bylo 42 procent z více než 55.000 respondentů přesvědčeno, že sedmadvacetiletý Švýcar příští rok znovu zakončí na postu světové jedničky.
Roger Federer

Federera v srpnu po více než čtyřech letech vystřídal v čele žebříčku Španěl Rafael Nadal. V jeho případě je 35 procent oslovených fanoušků přesvědčených, že na vrcholu zakončí i příští tenisovou sezonu.

Dvanáct procent věří vítězi Australian Open a Turnaje mistrů Novaku Djokovičovi ze Srbska, který je momentálně těsně třetí za Federerem, a osm procent Britu Andymu Murraymu.

Pokud by se švýcarský tenista vrátil do čela pořadí ATP, napodobil by legendárního Ivana Lendla. Český rodák zakončil na prvním místě roky 1985, 1986 a 1987, ale v roce 1988 ho vystřídal Švéd Mats Wilander. Lendl se však vrátil a v roce 1989 znovu skončil na vrcholu.

Anketa: Kdo zakončí rok 2009 jako světová jednička?

1. Roger Federer  42%
2. Rafael Nadal  35%
3. Novak Djokovic  12%
4. Andy Murray  8%
5. někdo jiný 3%

Komentáře

6
Přidat komentář
smazaný uživatel
Reagovat
weak
Rožééé :) hrál na masters, predevsim v zapase s MURRAYEM, skvele a pokud na tento vykon navaze, nemam o jeho extratridu v pristim roce starost...
Reagovat
smazaný uživatel
Hm zajímavý článek,ale moc neříkající.Jen to že Roger je kupodivu oblíbenější to ovšem většani lidí ví.
Reagovat
smazaný uživatel
no nevim proč kupodivu, prostě je to tak. Roger je nejen skvělý tenista ale taky svkělý člověk ale o tom v tomhle článku nejde jde prostě o to že ho lidi a jeho fanoušci neodepisují jako třeba někteří a věří mu!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Čekal jsem kdo se na to slovo chytí :) pro mě kupodivu.To že ho někteří odepisů,tak za to já nemůžu.Navíc tyhle anketu jsou dost zkreslující.
Reagovat
smazaný uživatel
Nenene :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist