Do poslední chvíle přísně utajeno. Serena Williamsová se zítra vdává

15. 11. 2017, 14:54
Aktuality 13
Už zítra si v Muzeu současných umění v New Orleans řeknou své ano Serena Williamsová a její snoubenec Alexis Ohanian. Šťastnému páru, který 1. září oslavil narození dcery Alexis Olympie, se podařilo veselku do poslední chvíle utajit. Williamsová a Ohanian jsou zasnoubeni od loňského prosince.
Profily hráčů

Serena Williamsová sice letos odehrála jen dva turnaje, nicméně od zisku 23. grandslamového vavřínu na letošním Australian Open se rozhodně nenudí. Nyní šestatřicetiletá Američanka a ikona ženského tenisu po skončení úvodního grandslamového podniku, trochu nešťastně a dříve než chtěla, vypustila informaci, že už v Melbourne hrála v jiném stavu.

Hned první den v září oslavila se svým snoubencem Alexisem Ohanianem narození dcery Alexis Olympie a teprve včera do médií unikla zpráva o plánované svatbě, která je na programu již zítra v New Orleans!

Samotní hosté, jichž by mělo být okolo 250 a mezi nimi známé osobnosti jako například Beyoncé, Jay Z nebo Kris Jennerová, se bližší detaily dozví až zítra ráno v den svatby. V tuto chvíli znají pouze město, přesné místo nikoli. Blízký zdroj však médiím sdělil, že se obřad odehraje v Muzeu současných umění.

"Toto místo si Serena s Alexisem vybrali kvůli jeho neuvěřitelné architektuře a historii. Sál bude vyzdoben obrovským množstvím křišťálu a květin. Na svatbě rozhodně nešetřili," řekl blízký zdroj. Celková částka veselky, kterou organizuje slavný plánovač svateb Preston Bailey, se vyšplhá nad milion dolarů.

Hosté si nebudou moci na svatbu přinést mobilní telefony ani jiná elektronická zařízení. Williamsová se totiž dohodla se svou přítelkyní Annou Wintourovou, že fotografie ze svatby bude exkluzivně fotit pouze americký Vogue, jehož je Wintourová šéfredaktorkou.

Na svatbě nebude chybět ani jedenáctitýdenní dcera Alexis Olympia. Ohanian požádal Williamsovou o ruku loni v prosinci na výletě v Římě, který byl pro Williamsovou prvním překvapením. Dalšího se dočkala přímo v italské metropoli. Po necelém roce si tak řeknou své ano.

Bývalá světová jednička a vítězka 72 turnajů Williamsová kromě svatby chystá také návrat na kurty. Ten by ráda stihla už na Australian Open, kde letošní sezonu zakončila triumfem. "Původně jsem si myslela, že až budu mít děti, tak s tenisem skončím, ale ne. Rozhodně se na kurty chci ještě vrátit. Mateřství mi dalo novou sílu," svěřila se americká tenisová legenda.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

13
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Frick
Tak Hrdličko, připrav si kartáček na zuby, hajzl papír, karton Máček. Ostatně skorotchán ti dá instrukce.
Reagovat
Jabadu
... a teplé prádlo.
Nevyšiluj! Zítra se nic nedozvíme. Kdyby měl být nějaký zásadní posun, tak jsou toho plné noviny. Tady se všechno vykecá.
:-)
Reagovat
Roger_Federer
Co kdyz k zadnemu prepadeni nikdy nedoslo?
Reagovat
Frick
A jak k tomu hrůznému zranění přišla? Máš nějakou hypotézu?
Reagovat
blixa
Nemlž, stejně dávno víme že si to udělal ty, převlečen za Hrdličku ! ;-)
Reagovat
Roger_Federer
Jenom z doslechu, jsem kdesi zachlechl, ze tehdy doslo k nejakemu konfliktu mezi ni a bývalým pritelem(ostra,psycho hadka) a to zraneni byla "nestastna" nahoda.
Reagovat
George_Renel
Dopadlo to přesně jak jsem tušil. Případ odložen....
Teď je jen otázka, zda úplně do pomníčků nebo jen tak, aby pachatel ztratil ostražitost.
Reagovat
Fandina
Hezký pár, tak ať jim to vyjde. A na fotky a šaty ze svatby jsem zvědavá. I na tu jejich malou holčičku, jak tam bude vypadat.
Veselku se sice podařilo utajit, až na ten jeden den, ale i tak. Zřejmě jsou oba konzervativní a do roka od zasnoubení se berou. Hodně štěstí.
Reagovat
Roger_Federer
Dobre Serana jenejlepsi hracka vsech dob, pokud se zvladne vratit v plne sile, jeste prida par granslemu.
Reagovat
Nola
tak, tak, na tie damy, co sa striedali na cele rebricka bez vyraznejsieho uspechu /mimo Garbine/ sa niekedy nedalo pozerat, to plati aj vcetne Garbine
Reagovat
smazaný uživatel
na Garbine a hlavne Simonu sa pozera naopak vyborne,ale aj tak prava jednotka je jedine Serena,ta si nepotrebuje zlepsovat vykonnost rôznymi plastikami
Reagovat
Jabadu
Mám tušáka, že příští rok se budou dít věci!
Petra změnila barvu vlasů na tmavou!

"Ale teď už opravdu žerty stranou, tohleto ... už mě to na mou duši ... žádná legrace!"
:-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist