Djokovičova australská mise začne v Brisbane

17. 9. 2008, 09:07
Aktuality 0
Stará sezona ještě neskončila a Novak Djokovič a další tenisté si už dělají plány na tu příští. Srbský tenista se ji chystá zahájit na novém turnaji v Brisbane, který se uskuteční od 4. do 10. ledna 2009. Vyhovuje mu, že se tento podnik hraje na totožném povrchu jako Australian Open, kde bude obhajovat titul.
Profily hráčů
Novak Djokovič

"Je to perfektní způsob, jak zahájit svou australskou misi. O Brisbane jsem slyšel skvělé věci, ale nikdy jsem neměl šanci toto město navštívit," uvedl třetí hráč světového žebříčku.

Smíšený turnaj v Brisbane vznikl sloučením mužského turnaje v Adelaide a ženského podniku v Gold Coastu. Vedle Djokoviče by se na něm měli představit i loňský finalista Australian Open Jo Wilfried Tsonga z Francie a vítězka Roland Garros Ana Ivanovičová ze Srbska.

ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist