Djokovič si v Dubaji zalyžoval

4. 3. 2008, 15:03
Aktuality 0
Jednu z největších atrakcí ve Spojených arabských emirátech si vyzkoušel třetí hráč světového žebříčku Novak Djokovič. Před turnajem v Dubaji si zalyžoval na tamní kryté sjezdovce. Srbský tenista si s lyžemi na nohou počínal suverénně, vždyť jeho otec lyžoval závodně a matka pracovala jako lyžařská instruktorka.
Profily hráčů
Novak Djokovič

"Začal jsem lyžovat dřív než hrát tenis, ve čtyřech letech. Lyžování je skvělý sport, je to velká zábava a moje největší vášeň," vysvětlil vítěz lednového Australian Open.

Uvědomuje si, že tenistům se lyžování nedoporučuje kvůli nebezpečí zranění, ale sám se ho nehodlá vzdát. "Nikdy jsem se na sjezdovkách nebál a vždycky jsem byl opatrný," uvedl.

Lyžování pod střechou ve Spojených arabských emirátech, kde panují letní teploty, pro něj bylo výjimečným zážitkem. "Je to skvělé. Je to Dubaj, takže teplé klima, a pak přijdete sem, je tady pod nulou a sněží, takže nemáte pocit, že byste byl v Dubaji. I když je to krátká sjezdovka, je to fantastické," pochvaloval si tenista, kterého dnes v prvním kole čeká Chorvat Marin Čilič.

ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist