Djokovič: Porážku Federera jsem čekal

5. 3. 2008, 17:43
Aktuality 3
Murrayho vítězství nad Rogerem Federerem se dalo čekávat. Je jen důkazem toho, že ostatní hráči už nemají Federera za neporazitelného a víc si proti němu věří, tvrdí srbský tenista Novak Djokovič.
Roger Federer

"Upřímně, když se podíváte na loňské výsledky, styl obou hráčů a rychlost kurtu, jsem čekal, že Murray vyhraje," řekl srbský tenista poté, co včera v Dubaji sám porazil Marina Čiliče.

"Nebyl jsem moc překvapený. Řekl bych, že Roger nemá rád, když mu soupeř dokáže míče vracet, a Murray má zjevně vynikající styl a talent a ví, jak má zahrát," tvrdí Djokovič, který sám letos porazil Federera 3-0 na sety.

"Postupem času se učíte víc a víc, tím spíš, když proti němu hrajete. Myslím, že po výsledcích v posledních měsících stále víc hráčů věří, že ho dokáže porazit."

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
fedy kurva zaber, ja ti verim
Reagovat
smazaný uživatel
... náhodou, takhle je to v pořádku, ten tenis byl již hodně nudný.
Reagovat
smazaný uživatel
Přál bych si aby se pořadí na prvních třech místech měnilo častěji než doposud a je mi celkem jedno kdo bude aktuálně první... Hold Federer nemládne a jednou musí přijít chvíle, kdy nebude nejlepší.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist