Djokovič porazil Nadala a zopakuje si loňské finále

22. 3. 2008, 23:05
Aktuality 0
Srbskému tenistovi Novaku Djokovičovi se v dnešním semifinále povedla odveta za loňské finále v Indian Wells. Španěla Rafaela Nadala, světovou dvojku, porazil ve dvou setech 6-3 6-2.
Profily hráčů
Novak Djokovič porazil Nadala a v neděli si v Indian Wells zopakuje loňské finále

Třetí nasazený Djokovič lépe servíroval, při výměnách byl agresivnější, dokázal bodovat i z returnu, a když využil 4 ze 7 brejkbolů, světovou dvojku a loňského vítěze Pacific Life Open Rafaela Nadala porazil za hodinu a půl 6-3 6-2.

Djokovič, vítěz letošního Australian Open, měl před dnešním soubojem s Nadalem nepříznivou bilanci 2-6. "Minulý rok jsem s Rafou teprve sbíral zkušenosti. Každý zápas s ním byl pro mě důležitý. Teď už vím, jak na něj hrát, a ikdyž soupeři zadarmo nedaruje jediný míček, věřím si," pronesl odvážná slova dvacetiletý Srb před semifinálovým duelem.

A Djokovičovi se odveta za loňské finále povedla. "Před rokem to bylo moje první finále na turnaji Masters. Byl jsem ještě mladý a nezkušený," řekl třetí hráč světa. Během loňské sezony se už ale dvou titulů na turnajích série Masters dočkal - v Miami a Montrealu. V neděli se o další utká v Indian Wells s vítězem střetnutí Federer - Fish.

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist