Černošková: Rádi bychom udrželi laťku, jakou jsme nasadili

30. 4. 2016, 19:24
Aktuality 82
Dva ročníky a dvě domácí vítězky, taková je bilance turnaje okruhu WTA na pražské Spartě. O antukovou akci ve Stromovce je díky úspěšným Češkám velký divácký zájem. Už nyní se fanoušci mohou těšit na další ročník, který se za rok uskuteční v prvním květnovém týdnu. Hrát by měla s největší pravděpodobností i česká jednička Petra Kvitová.
J&T Banka Prague Open

"Hodnocení je velice pozitivní, měli jsme strhující vyvrcholení turnaje a konečně i slušné tensiové počasí. Závěr týdne byl výborný," řekla ředitelka turnaje Petra Černošková po finálovém duelu, v kterém Lucie Šafářová po boji zdolala Australanku Samanthu Stosurovou. Loni turnaj vyhrála jiná domácí hráčka Karolína Plíšková.

O první i druhý ročník turnaje byl velký divácký zájem, letos podle pořadatelů prošlo turnikety za celý týden 23 tisíc diváků. Na závěrečné dva dny dokonce vznikla fanzóna s velkoplošnou obrazovkou.

Velký zájem fanoušků, pro které byl vstup loni i letos zdarma, je pro pořadatele příjemný. Na finále se všichni na tribunu ani nedostali. "Říkala jsem divákům: 'Omlouvám se, ale musíte přijít dřív, jestli se chcete na tribunu dostat. Kdo přijde pozdě, má smůlu'. Třeba ve Wimbledonu lidé spí celou noc ve stanu a čekají, jestli se náhodou neuvolní lístek," konstatovala Černošková.

Teoreticky organizátoři uvažují ještě o navýšení počtu míst na centrkurtu. Variantou by byla ještě tribuna za stranou kurtu k ulici, kde dosud byla jen televizní kamera. "Otázkou je, jak to bude realizovatelné. Zase nechceme, aby se někdo zranil, kdyby se to třeba zřítilo," řekla obezřetně ředitelka. "A nemůžeme očekávat, že ta návštěva bude každý rok větší a větší. Současná kapacita je ideální na dopravní obslužnost."

Letos se hrálo s dotací půl milionu dolarů, dvojnásobnou oproti prvnímu ročníku. Důvodem navýšení bylo, aby mohly startovat Šafářová i Plíšková, což by jinak podle regulí nešlo. "Nezbylo nám nic jiného, protože kdyby tady jedna z nich nehrála, tak byste si řekli, že jsme asi na hlavu," řekla Černošková a dodala: "Určitě se to vyplatilo."

Příští rok by měla v Praze hrát i dvojnásobná vítězka Wimbledonu Kvitová, na čemž se s vedením turnaje už dohodla. "Čeští diváci si zaslouží zase po letech vidět Petru tady ve Stromovce," uvedla Černošková. Uvědomuje si, že je potřeba hráčské obsazení trochu odměnit. "Nebylo by šťastné mít každý rok stejné hráčky," uvedla.

Za rok se bude hrát o týden později. Začne se 1. května. "WTA mění kalendář." Vzhledem k počasí, kdy letos i loni hráčky trápila zima, to uvítala. "Doby, kdy jsme poroučeli větru dešti, jsou pryč. To neovlivníme. Třeba to příští rok bude tak, že tento týden bude hezky a pak blbě. Ale já myslím, že to pomůže."

Turnaj funguje bez větších problémů. Otázkou je, jestli se má kam zlepšovat. "Budu skromnější, rádi bychom udrželi laťku, co jsme nasadili," řekla Černošková.

Komentáře

82
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Kolego ja to tušil. Reakce na vysvědčení pomocného učitele Fricka, jasná střelba do vlastních pedagogických řad, na sebe nedala dlouho čekat.
https://www.youtube.com/watch?v=CV3ALW69lhw&feature=youtu.be&t=7s
Sám Ministr už neprodleně zahájil návštěvy škol. A návštěva naší pomocné sportovní TP nás nemine. Stav naší školy je neúprosný. Ředitelka Sojka si lítá bůh ví kde, kolegovi třídnímu Janekdovi jsme na minulém posezení zadali úkol, aby sehnal toho Boha a nějak to zařídil. No a kolega mě nechal na stole svou výpověď. Ředitelka sice školou proletěla, ale výpověď naštěstí zatím nepodepsala. Je to zkušený pedagog, a to, že se žačky nechtějí učit flipovaní na síti... to jsme už rozebírali s rodiči na třídních schůzkách, tady prostě musí také zasáhnout ředitelka a rodiče. Problémů má naše škola až až... a stav je neutěšený a ještě problémy s hodnocením žákyň... kdy si rodiče permanentně stěžují.
Reagovat
smazaný uživatel
Kolego Kotouli, dám vám třeba příklad školy se zaměřením na zahraniční studentky a studenty v Plzni. Školu vede nějaky Magistr Monty. Jako je to magor, Mgr., žádný sportovní inženýr, ale výsledky to on má...to nemohu říct.
Například škola v Plzni se zaměřením na zahraniční studentky a studenty upustila od známkování už dávno a Ministr si toto velice pochvaluje. Studentkám dokonce vystavují speciální certifikáty s podrobnou analýzou včetně outfitu. A my? Stále se hrabeme s těma známkama. Nikdo to nechce dělat, ooovšem kolega pomocný učitel a inspektor na známkovani Václav Josef Fricek to neustále prosazuje. Jsme potom k smíchu a sto let i za tou Plzní... A ředitelku to už nebaví. Nikdo ji neposlouchá, tak není se čemu divit, že neposlouchají žáci.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo například škola v Plzni se zaměřením na zahraniční studentky a studenty má zajimavější učební obory. Vůbec se nebáli zavést Chemii. Učí to tam nějaký zkušený chemikář Haitik, znám ho ještě ze studií. Zkušený pedagog prostě. Výsledky s Šarapovou má famózní. Ta holka je známá všude... tvůrčí typ... A my? Ani chemii nemáme, a opravdu naše učitelka na bylinky Fanynka na ty žačky nestačí. Jako jó Kvitová pije bylinkové čaje, no ale z předmětu ji hrozí propadnutí.
Nebo například škola v Plzni se zaměřením na zahraniční studentky a studenty se nebála zavést do výuky Teoretickou Fyziku...no prosím... Prof. A.R.R. dokonce tam učí směr Antimaterie, ...no prosím a jedna z žaček Radwaňská je už Top2, teď se snaží o rozbití tzv. Williamsova Atomu....No prosím tam štěpí atomy a my stále máme předmět Práce v kůlně a na podzimku, který si každý rok tvrdošíjně prosazuje Inženýr Iqvé a ještě chce každý rok 300 tun vápna na lajnování...opravdu nevím, co s tím vápnem na hodinách lajnování dělají...snad to žerou nebo co. Jako jo, holky mají dodatečné vápno v kostech, dobrý, ...ale výsledky špatné. Kvitové dokonce hrozilo propadnutí...a Šafářová má problémy rozeznat deblovou lajnu od singlové... to je ostuda kolego...toto.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo například škola v Plzni se zaměřením na zahraniční studentky a studenty se nebojí zaměstnat pořádné kapacity v oboru. Jako kolego... tam je Docent Mutademus, absolutní špička špiček na skotské voleje machr přez machry...prosím, škola bez problemů kryje ty náklady Murraje za ten fucking na kurtu, ale zlato z OH má...no. Ovšem v naší škole si dovolíme, aby náš Inženýr na český volej EllNino si vzal dovolenou na neurčitou dobu, bo známkovat nebude...a ještě v jeho třídě se hledá třídní kniha už sedm let.
Reagovat
smazaný uživatel
Drahy kolego, jsou i jiné školy, které nám mohou být příkladem, a které náš Ministr už navštívil a poslal nám oběžník, abychom si z nich vzali příklad. Taková Švýcarská škola. Má už nekolik poboček po celé republice. Prosím Ostrava, Třinec, Brno, Zlín, Opava, Přerov, Uherské Hradiště, atd. atd. Dokonce jsou i ve Francové Lhotě. Všechno to vede Docentka Magerová. Žáci jsou vždy hezky upraveni, dělají poctivě své domácí úkoly a dokonce mají skvělé školní pomůcky. Hele nedávno jsem hovořil s jejich kolegou profesorem Spanielem, který tam učí jednoruč backhand se zaměřením na antuku, jako ten má trpělivost i s tím Wawrinkou, ale výsledky má i s tímhle nejzlobivějším žákem. U nás jednoruč backhand neučí nikdo...neboť stále nemáme náhradu za Inženýra J.M.a, který jel zkoumat povrchy do Jižní Ameriky, a raději se ani nevrátil...no a my místo toho teď máme předmět Fandění... jako nevím, tak ono to vypadalo, že na tom konkursu ta golfistka Doc. Arch. Ing. Mgr. Fandina bude dobrá...ale výsledky už nejsou tolik dobré. Jako snaživá to ona je, to nemohu říct, ale dodnes Kvitová to pojď na kurtu neumí dobře vyslovit, Šafářová ten předmět opakuje už třetím rokem a Strýcová si místo toho na tom kurtu řve kurwa. Hlavně, že jsme osnovy rozšířili o předmět Příprava na rodinu. Dobře Strýcová umí slušnou nudlovou polévku, ovšem dodnes z krmení nemluvňat propadá. Jo aspoň, že ta Kvitová nám dělá trochu jméno, ta dokáž celkem slušně krmit.
Reagovat
smazaný uživatel
Ta Švýcarská škola, to vám řeknu, to jsou machři. Oni mají i výuku jednoruč backhand se zaměřením na trávu, to vede nějaký Vencape, taky ho znám ze studií. Veselá kopa to je. Ale výsledky to on má...a chlap rovina..., prostě neznámkuje. Dokonce škola se nebojí zaměstnat zahraniční učitele. Prosím...takový Nitranský Davor, specialista na jednoruč backhand se zaměřením na hard má výsledky, které mu můžeme jen závidět. Třebas místo známek zadávají praktická cvičení a dokonce se nebojí příjmout do Švýcarské školy Japonce...to my se bojíme i Slováka...a prosím, Davor tomu Nišikorimu zadal cvičení s názvem Memphis...výsledky jsou neuvěřitelné a USA dokonce má větší strach před Japonskými vlivy než v období krize automobilky FORD, kdy se na trh vedrali japonské auta...a my stále známkujeme a praktická cvičení jsou jen sporadická...jako ty praktiky ve Stromovce nejsou špatné, je to taková naše vlaštovka, naštěstí je vede profesor Rusedski, no ale řekněmě si, že místo těch vstupenek by mohl řešit, aby nám statistky z Ruska neutíkaly do Španělska, takže to ještě trochu skřípe.
Reagovat
smazaný uživatel
A to ani nehovořím o multimedialních pomůckách. Jako v té Švýcarské škole mají toho Petříka...a ten si fakt nenechá ty pomůcky ukrást. Nevím, my jsme třeba měli pěknou pomůcku ve školní družině pro děvčata. Takově pěkné malované kostičky s obrázky zviřátek, aby se učili dobře zoologii. Kostičky už hledáme tři roky. Jako oceňuji práci docenta Blixy, který vyučuje Zoologii a Spodní prádlo a Inženýra Renela, který má rotoped a cyklistiku, ty holky tam celkem dobře šlapou, jako mají fakt samé jedničky, ale jako bude to stačit v praxi? Jako jsou to zkušení pedagogové, a chápu, že pořádají ty výlety do českých zoologických zahrad, je to interaktivní, a holky se fakt něco naučí...Ovšem jejich poslední výlet do Hradce s dvojčaty Plíškovými, aby holky viděly živou žirafu, jako myšlenka dobrá, ale oni se potom sjedou pod vobraz v parku absintem... Já jsem si vzal bokem toho Renela a říkám mu, jako Vy jste už zkušený pedagog, máte něco odučeno, a děláte takové blbiny, vždyť víte, že ten Blixa, jak ho pustíte na výlet a ještě s dvojčaty...proč si myslíte, že ho nepouštíme samotného... hele kolego Kotouli, a víš co on mi na to řekl? Prýýý Vlku já to mám pod kontrolou ten absint jsme jistili slivovicí, holky se musí naučit hrát, ikdyž ztratí orientaci...tož se ho ptám, no a jistili jste to sedmiletkou...no co myslíte kolego....nejistili, nejistili, a jistili to mladou dvouletkou... takže potom nám ta Plíšková rupne i se Šafářovou v Praze...no jistě...neboť nám chybí nejen lázeň, ale i kázeň. Takoví zkušení a ztřískají se s dvojčaty za bílého dne pod parkem...jak to potom máme vysvětlovat rodičům, ale to je všechno výsledek toho známkování. Holky mají z rotopedu jedničku, tak se nalevájí na výletě s Renelem a Blixou...bo jsou vklidu a ještě dají té Kvitové do batohu na cestu zelenou.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako třebas ve Švýcarské škole mají pěkný předmět topspin, znám toho vyučujícího už z dětství, byli jsme i na vojně...nějaký Major Borovička. Jako děcka jsme pinkali jak se říká za jedním stolem. Jako flipování mu nešlo, ale ten topspin, panečku. Má teď soukromé hodiny s Golubič ve Francové Lhotě, a buďme rádi, že nám nezkazila aspoň jednu věc kterou dobře umíme...tak jasně předmět FC vede ředitelka Sojka a jediná neznámkuje...to by nám mělo něco naznačit...jenže ona je prostě rozlítáná a na víc nemá čas. Učí externě všude...a na pedagogický sbor je moc hodná...chce to pádnější ruku.
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel kolego Kotouli musím konstatovat, že dokonce i ta srbská škola pro utečence v Aši nám začíná šlapat na paty. Ředitel školy, a zárověň učitel balkánské statistiky, školník, technik, uklízeč, prostě vede tam všechno v té Aši, sice známkuje, ale Djokovič, jediný student školy, má vždycky jedničku. Vždycky! Vždycky! Vždycky! Nikdy mínus... Jako on to je takový hujer ten No1e. Ale koukněme se na náš tristní stav. Statistiku jsme také zavedli, vede to docent Tommr... jako pochopitelně jeho oblíbenkyně je Kvitová, na tu čas si jako najde... ta si to umí ještě nějak spočítat ty body v žebříku. Ale Šafářová, Plíšková, Strýcová...to je bída a o té druhé Plíškové ani nehovořím a už vůbec o Hradecké. Ale co se divit, že. Když neustále na nástěnce před ředitelnou vyvěšuje žebříček o ohrožení Kvitové...a jiné holky občas vůbec neví, kdo je ohrožuje. Prosím taková Bouzková si klidně vyrazí do Turecka, a tam vybouchne...neboť vůbec neví, co jí ohrožuje. Jako hlavně, že v přestávkách si lozí v zahradě po žebříku na jabloni, trhá si jabka, místo aby si dobře připravil pomůcky. Ikdyž je lepší, jak je na té jabloni. Jako posledně... lítá o přestávce po chodbě a řve na naší externí učitelku Lunej na mezinárodní vztahy, že je magorka... pochopitelně nechce už u nás učit, prý bude raději učit v blázinci, nebo jezdit na výlety s Blixou a Renelem...hlavně že máme zase na stole jeho žádost, aby lino na chodbě mělo spáry ve spojích předepisovaných 5mm a né sedm, že potom hráčky mají špatný odhad na kurtu. Jako dobře, ale vždyť nám chybí základní pomůcky, že...
Reagovat
smazaný uživatel
Kolego musím se přiznat, že já to účetnictví ve volném čase už nechci dělat... předevčírem ke mě přišla ta nová mladá stážistka, co je u nás na praxi, ta PetraFans. A říká mi. Hele Vlku, já fakt na ty předměty Fulnecká hokejka a Bejsbolový úder FH obouruč potřebuji normální rakety. Jako s tím dárkem, co nám dal dobrák Isner v rámci sociální pomoci, 500 hokejek a 500 bejsbolových pálek mě ty žačky nestíhají, tak se nedá učit. Zůstaly mě tam jen Hradecká na výuku FH obouruč a Kvitová na tu fulneckou hokejku. Takhle se mě trefovat do kurtu budou špatně. Já ji říkam... Maki, podívej, z něčeho já musím ta vysvědčení vytisknout pro ty holky... a ona na mě smutně kouká a já jen rozhazuji rukama... se nám holka dlouho asi neohřeje.
Jako na příští poradě jak budu požádán, abych účtoval, tak to řeknu rovnou, že se vám na to vy..ru. Pak nemáme ani na pomůcky ani peníze na externí učitele, jak furt tiskneme ta vysvědčení.
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím... měli jsme dobrého externího učitele na lidové zvyky a forhandové letadlo Gigina. Ten raději dává soukromé hodiny Julii a odjel s ní na exkurzi do Nošovického pivovaru, ze které se ještě nevrátil. Nebo výborný pedagog na Historii Vls... si klidně jede na nějaký Keltský slet a workshop vaření piva s Danielou Hantuchovou. A beze stopy zmizeli oba. Tak, kdo má potom ty žáky tu historii učit? Jako ono je pěkné mít docenta Slackera na Historii Světových Revolucí, ale to nestačí, prostě... Náhradu stále nemáme. Dokonce nemáme ani učitele na jazyky. Ve Švýcarské škole mají aspoň na češtinu externistu, nějaký Federer. Jako ti Švýcaři česky moc dobře neumí, česká gramatika Fedexe příšerná, ale domluví se... U nás chtěl učit španělštinu Černý Pedro, výsledky má, to teda jo. Učil i tu Muguruzu španělsky tak, že teď nikdo nerozpozná, že se narodila v Americe. A dokonce už hraje za Španělsko...prosím...dokonce učí i externě ve Forehandově Bratislavské škole Rafaela Nadala... a u nás to končí tím, že nerozumí tomu známkování...takže zájem rapidně ztratil...
Reagovat
smazaný uživatel
Kolego, když už jsem zmínil tu Bratislavskou školu. Panečku, tam mají skvělou Zdravotní Výchovu, kterou vede s žáky a žačkami doktor Tito... ty holky prostě vědí, co mají dělat, ikdyž mají blbou rýmu. My sice zdravotní výchovu máme, ale běhěm hodin učitel Jabadů nutí holky vzpírat 100kg závaží. Já mu říkám, jako ty seš magor, ty holky budou vytahané, do školních oblečků se nám nevejdou a ještě budou mít plno zdravotních potíží...a on mě na to říka...?Vy jste se zase kochal, že jo Pane Doktore...? otočí se na patě jde vzpírat s těma holkama dále. Jako nemohu říct... Holky jsou přebornice na filmové hlášky, všechny z toho mají jedničky...jako ruky mají jak traktoristky, ale jedno nachlazení nám ty žačky vyřadí i na půl roku. Jako klidně ať si vesele s Veselým cvičí a posiluje... ale pro ty holky by byl potřebný lepší učitel. Ten externista Dadaft, co učí v Plzni, to je prosím machr...ovšem u nás někteří z pedagogického sboru mají problémy s tím, že jeho žačka Jamie Hampton má stále zdravotní problémy... na analizy chyb jóó, to jsme machři, ale že jeho holky jak LiNa mají kondici...i na GS v pozdním věku, to už někteří nevidí...
Reagovat
smazaný uživatel
Kolego a kázeňské přestupky se nám jen hemží. Plíšková se nechce učit krokování. Kvitová taky ne...já to krokování mám už několik let, a ja to řeknu rovnou...Plíšková si chodí raději na rekvalifikační kurs na kriket k profesorovi PetroviM, ikdyž nevím, co na těch hodinách dělají... rodiče si začli stěžovat, že jejich děti říkají doma picza a rozhodně to od nich nemají. Koukalová kouří o přestávkách na záchodcích...ja té Kláře říkám...neblbni...aspoň kuř nějaký dobrý tabák, a né ty tenké Petry... ale to jsou výsledky Občanské Nauky pomocného učitele na známkování Fricka... Martincová ta dodnes neumí kotoul. Jako kolego, já vás viděl v akci... ty holky mají možnost se ten kotoul parádně naučit...ale to nééé, musí se lajnovat a známkovat občanská nauka, tělesná výchova počká. Vondroušová zase neměla přezůvky... ale je pravda, že školník Míša je na roztrhání a opravdu zvládnout to všechno nemůže. Štefková se courá po chodbách během výuky, prý neví, kde se krokování učí...Muchová si nosí do školy hračky a na krokování taky nechodí. No a tak mě tam chodí akorát ta Šafářová...tak teď probíráme kanadskou školu...je tam šance i na školu německou...ale nevím...spíš je šance, že taky dám výpověď. Kolega Janekda si vesele externě učí německou školu krokování v Krakově, má tam sice pouze Kerber, ale prosím úspěch jako hrom.
Reagovat
smazaný uživatel
Ministr za dveřmi a my zase znamkujeme...ja si myslím kolego, že vaše tělesná výchova se zaměřením na akrobacii, tzv. Francouzská Škola...ze které je slavný žák a absolvent Monfils, který předvádí famózní výsledky...na cirkusovém okruhu...to asi nebude doceněno. A to jsme měli Oskara na odpichnuté ridbergery. Freedoma na salchovy atd. atd. Dokonce i Psa na přemet...všichni odešli do zahraničí, kde se nejen upustilo od známek. Ale hlavně, že máme nový předmět na známkování... Politická Výchova Chuligánů na stadionech s ministrem vnitra Arkadějem Fulnekem.
Tak snad aspoň nějaké ty lepší výsledky přijdou v Madridu...jdu zase tisknout formuláře na ta vysvědčení...ale doufám, že to vezme za mě školník Míša, bo ja se taky už na to můžu víte co...?
Reagovat
George_Renel
++++++++++++++++++++ :-)))
Reagovat
misa
Pěkné, ale zároveň smutné :)
Reagovat
Pedronegro
moc hezký :-))
Reagovat
blixa
Teda pane profesore ???!!!!???!!!! :D :D :D :D :D
Reagovat
A.R.R.
Vlku to nemá chybu :-D Jsi prostě největší zvíře :-D
Reagovat
smazaný uživatel
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Hezké zhodnocení. Ale nemyslím, že je důvod házet flintu do žita. S vrchní školní inspektorkou Kvitovkou zpět v aktivní službě a plné síle se zase začne všechno v dobré obracet. Nebo nám definitivně spadne školní budova na hlavu, myslím, že obě možnosti jsou reálné.
Reagovat
FulnekUltras
;)))))))

Ostražitosti a bdělosti na všech úrovních není nikdy dost...pak si může klidně přijít i ... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=iQ1KelOpF-Q
Reagovat
smazaný uživatel
Pobavilo. Jen jsi ve švýcarské škole opomenul jednu dceru maďarské zubařky, která se před rozhodující zkouškou sesypala a pomohla Češkám do dalšího finále FC :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDD Vlku, to se ti fakt povedlo. Máš za jedna ;)
Reagovat
smazaný uživatel
srovnávat turnaj v Praze s Wimbledonem, to je opovážlivost paní Černošková........
Třeba ve Wimbledonu lidé spí celou noc ve stanu a čekají, jestli se náhodou neuvolní lístek," konstatovala Černošková.
Reagovat
blixa
Tak ona asi nečeká že tu budou lidi nocovat ale třeba že přijdou o dvě hodiny před začátkem finále a ne 50 minut, jako blbec Frick ;-)
Reagovat
Frick
Loni by to stačilo zcela bez problémů. To se tenkrát nevešlo na finále skutečně jen asi tak 200 opozdilců.
Reagovat
Frick
Na druhou stranu je fakt, že by pro "mamkustaťkou" nemělo bejt tak atraktivní jít někam, kam se musí třeba s 90 min. předstihem.
Reagovat
Jiri
Jenom? Na SF pocitam min 500, kdyz to prezenu, ale videl jsem ty masy ktere neustale prichazeli a to i po tom, co uz projekci sledovalo min. 200 kousku.
Reagovat
Frick
Loni!
Reagovat
Jiri
registruju :) ja nevim, jak vypadalo letosni F, ja byl na CF a SF
Reagovat
George_Renel
Nevšiml jsem si, že by srovnávala turnaje. Srovnávala chování tenisuchtivých diváků.
Reagovat
smazaný uživatel
No on si to prostě každý vyloží podle svého myšlení.A to je právě ten problém.
Reagovat
Jiri
To je fakt s tim vykladem, ale take nepovazuji srovnani s nejprestiznejsim podnikem sveta za stastne. Zvlast v kolebce tenisu. Tam k tomu fanousek ma jiny vztah. Ono mozna ani ty 2h dopredu nemusely stacit, coz je smutne, ale poradatele bych urcite nehanil, udelali pro nas hodne. Tesim se zas pristi rok.
Reagovat
weak
23 tisic divaku na 10 TOITOIek, ktere uz nekdy ve ctvrtek pretekaly - luxusni zalezitost... sorry, pani langrova pichalova cernoskova - ale situace kolem zazemi turnaje - tj parkovani, moznosti se schovat v pripade deste a predevsim zminenych toalet, je sotva hodna itf turnaje a nikoliv WTA akce... vstupne zdarma klidne zruste - vetsina lidi si rada 2-3 kila zaplati, ale at to ma aspon trochu nejakou dustojnost...
Reagovat
Fotr
taky se tomu vstupu zdarma divím, já byl teda ve VIP, ale ten chybějící úkryt před deštěm pro ostatní je špatnej. Ale co mě naprosto překvapilo, kdo nežere klobásy, musí si brát do baťůžku sváču, to je unikát.
Takže je co zlepšovat
Reagovat
smazaný uživatel
Měls tam ještě guláš a polívku. :D
Reagovat
Roger_Federer
Matne si pamatuju...
Gulas, Polevka, steak, klobasa, parky, hamburger....
Koukam ze Prazska "tenis mafie" :)opet rozjizdi akci.;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, hamburger taky. Párky jsem nenapsal, protože kdo nežere klobásy, ten asi nežere ani párky. :D
Reagovat
Roger_Federer
To nebylo na tebe..ja tam mel jen jednu klobasu.;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky. :D
Reagovat
Krisboy
Jj, s jídlem to bylo na h...o. Kdo nejí klobásy (já) má smůlu - jelikož pokud vím, přinášet jídlo a pití dovnitř bylo zapovězeno. Takže jsem celej den nic nejedl a po těch asi šesti pivech mě bylo docela blbě.
Reagovat
smazaný uživatel
Ve středu tam s vlastním jídlem normálně pouštěli, akorát pití kontrolovali...
Reagovat
Roger_Federer
:), dosel sis po letech prihrat polivcicku?:)
Mel bys zase nekdy vycestovat na podobnou akci ven, at se podivas kolik tam je toi toijek.;), bylo jich 12 v predu, 4-5 vzadu, plus pristupne WC pod tribunou..
Reagovat
freeteepek
Jen pro připomenutí pár momentek z Petřiny poslední účasti na Spartě
https://www.zonerama.com/freeteepek/Album/1059766
Dneska to vypadá docela srandovně. Dva měsíce na to už Petra byla slavnou wimbledonskou vítězkou...
Reagovat
PetaM
A ta ... Tribunka :D :D
Reagovat
Frick
Docela je to vtipný. Člověku přijde kdoví jak to není letitý a ono je to jen blbejch pět let.

...takže si to může člověk pustit v iVysílání
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10186693736-tenis/211471291630002-sparta-prague-open

No, fakt dost šílený. :-D

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10186693736-tenis/214471291352001-sparta-prague-open-2014

Ale tak on se člověk může podívat i do roku 2014.. to taky byla lahůdka...

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10186693736-tenis/213471291352002-sparta-prague-open-2013

Lepší to bylo o rok předtím, když hrála finále Lucy...

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10186693736-tenis/213471291352002-sparta-prague-open-2013

...ale odvrácená tvář tenisu byla ve Stromovce i loni v červnu, kdy Gomboš s Montánesem zajímali asi tak 150 lidí...

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10186693736-tenis/215471291353101-sparta-prague-open-2015
Reagovat
Frick
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10186693736-tenis/214471291352102-i-cltk-prague-open-by-advantage-cars

To naopak předloňský challenger na jedničce na Štváně měl viditelně lepší počet diváků, přestože to bylo finále bez Čecha.
Reagovat
Pedronegro
jen pro zajímavost
http://www.puntodebreak.com/2016/04/30/control-antidoping-sorpresa-aflavia-pennetta
Reagovat
Frick
Ten turnaj má nedostatek v přílišné fixaci na klub. :-(

Třeba mužský challenger, co tam bude v červnu, původně byl na Štvanici.
Reagovat
marekv
To není fixace, ale ten klub ho prostě pořádá, a svými rozměry je dnes v podstatě vlajkovou lodí klubu.
V tom článku pod tímto jde spíš o to, jestli tu pořádat něco většího. To už klub nechce, bo by bylo zapotřebí větší prostor, zázemí. To ale nevadí, o to jsou jiní zájemci (Česká portovní a Peter Kovarčík), byť vše je značně předběžné.
Reagovat
blixa
??? Teda já nevím, školy nemám, ale není Peter Kovarčík už tak rok pod drnem ? ;-) Organizátor ze záhrobí ?
Reagovat
marekv
aha, clanek z roku 2011...Peter Kovarcik je samozrejme uz po smrti
Reagovat
Frick
Česká Sportovní je Černošek
Reagovat
marekv
jistě
Reagovat
Frick
Takže Česká sportovní (spolu)pořádá JTB PO...
Reagovat
marekv
ne, to porada Sparta
Reagovat
Frick
http://www.jtbopen.cz/cs/partneri

Jsou na jedný řádce, hezky vedle sebe... ještě s TK plus
Reagovat
marekv
:-) po upornem hledani mezi cca ctyriceti partnery skutecne ten znacek je :-) Ale jako spoluporadatel urcite ne :-)
Ale chapu te, zene te to, zene...
Reagovat
Frick
a centr postavit přes ulici.
Reagovat
Frick
http://ihned.cz/c1-54269270-turnaj-wta-v-cesku-zvazuje-i-ceska-sportovni-problemem-je-termin-rika-miroslav-cernosek

tady to nevypadalo, že by Štvanice Černoškovi tak vadila...
Reagovat
Carloss
ve čtvrtek jsem byl na místě a trochu mě zklamal ten druhý kurt. sedačky nebo spíš dřevěný lavice byly hrozný. ale jinak fajn.
Reagovat
tommr
Černoška sice rád nemám, ale musím uznat, že se mu ten pražskej WTA turnaj poved a že za to zaslouží uznání at už je jinak jakej chce.
Tím samozřejmě neříkám, že by se tam nedalo ještě leccos vylepšit. Třeba ta čtvrtá tribuna by se určitě hodila ... :)
Reagovat
Jiri
Jen vyslyste me prani a nemusite stavet dalsi zbytecnou tribunu. Turnaj to byl nadherny a organizatori zaslouzi velke podekovani. Jen bych vubec nesrovnaval s wimbledonem. To je trosku jina tradice a s tim spojeny pristup divaku. Navic tam asi nejaky ten drobak za vstup utrati.
Reagovat
George_Renel
Proč zbytečnou? Proč redukovat vstup penězi, když by šlo navýšit kapacitu? To trošku nechápu.
Reagovat
Jiri
No pani to tam vysvetlila celkem jasne. Vice lidi, vetsi riziko urazu, odpovednosti a urcite i starosti. Pro lidi udelali vicnez dost.
Reagovat
George_Renel
No, úplně jasně ne. Řekla to dokonce neurčitě. Neví zda by to bylo bezpečné....
Reagovat
Frick
Neni to i celkem problém s úřady? Znamenalo by to zablokovat dopravní komunikaci...

Ovšem tedy "Otázkou je, jak to bude realizovatelné. Zase nechceme, aby se někdo zranil, kdyby se to třeba zřítilo." mne celkem šokuje, že někdo toho vypustí.
Reagovat
George_Renel
Pro ženskou s netechnickým vzděláním je to odpovídající vyjádření i ničem. Realizovat se dá leccos, jak to bylo letos vidět na hlavní tribuně. A jestli se dobře pamatuji, také se tu vloni řešilo, že je to neřešitelné.
Teď se k tomu nemá cenu vyjadřovat, věci se během roku vytříbí, včetně toho, zda se Petra zúčastní. Dál na toto téma nediskutuju.
Reagovat
Jiri
Ok ale neni to jen o bezpecnosti. Uz pro zvysovani kapacity udelali dost. Ted doufam ze udelaji neco jednodussiho pro zvyseni sance dostat se do arealu.
Reagovat
George_Renel
A takhle si ty přizpůsobuješ vše k obrazu tvému.
Zjednodušení a přiblížení více lidem jde jednoznačně se zvýšením kapacity a ne se vstupným. Začínáš mi připomínat jiného podobného diskutéra s podobnými mantrami.
Reagovat
Jiri
Ted si me prokoukl :) me je celkem jedno koho ti pripominam. Diskutovat budu dal, kdyz bude o cem a s kym. Ja verim, ze kapacita uz je velka dost, resp. nikdy nebude dost velka pokud to bude zadaco.
Reagovat
PetaM
Jednou .... Třeba .... Premier :)
Reagovat
Frick
Na Premier je tušim třeba centr o 5000 kapacitě.
Reagovat
blixa
Tak Šavrda s Kaderkou můžou ukázat jaký jsou borci, ne ?
Reagovat
PetaM
Není problém, bude se hrát na Spartě a centr bude v O2 aréně :D :D Chuj s tím, že jedno je v hale a druhé ne :D :D
Reagovat
George_Renel
Proč to komplikovat? Na Strahov s tím! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
1.Května? Takže Stuttgart-Madrid-Praha/Rabat-Řím-Štrasburk/Norimberk-FO?
Reagovat
aligo
Všechno se posunulo
Reagovat
smazaný uživatel
tak to jo, díky.
Reagovat
Roger_Federer
Tady mas odpovedi.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist