Berdych dostal pozvánku do Abú Dhabí

2. 11. 2010, 15:39
Aktuality 17
Mezi elitou zahájí příští sezonu Tomáš Berdych. Nejlepšího českého hráče pozvali organitázoři exhibice v Abú Dhabí do Spojených arabských emirátů na turnaj, jehož největšími hvězdami budou na přelomu roku opět Rafael Nadal a Roger Federer.
Tomáš Berdych

Pozvánku na prestižní exhibici si český hráč vysloužil výkony v letošním roce, především postupy do semifinále Roland Garros a do finále na trávě ve Wimbledonu.

V prvním kole jsou s Berdychem ještě Švéd Robin Söderling, Francouz Jo-Wilfried Tsonga a Marcos Baghdatis z Kypru. Vítězové narazí v semifinále na Španěla Rafaela Nadala a Švýcara Rogera Federera.

"Svoji letošní nejlepší sezonu kariéry jsem zahájil výhrou v Abú Dhabí, takže se tam zpátky moc těším," uvedl Nadal. "Je to skvělá příprava na grandslamové Australian Open," dodal Španěl.

Turnaj v Abú Dhabí, nazvaný Mubadala World Tennis Championship, má dotaci 250 tisíc dolarů a koná se od 30. prosince do 1. ledna.

pva, ČTK

Komentáře

17
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
weak
lopato, když čtu tvoje zdejší názory, to je vážně masakr...:

"vy ho všichni vidíte jako hráča TOP10 ale tak to není. on je TOP50 ale měl haluz že se mu dařilo chytl formu a prohaluzil se na TOP6. ale říkal kvalitou je tam TOP 50"

..."prohaluzit se do top6", to je regulerně výraz roku... :-) semifinále RG a finále WIMBLEDONU tedy vlastně byla jen souhra náhod a štěstí...? asi foukal příznivý vítr ne? :D
lopato, ty lopato, tohle není KÁMEN NŮŽKY PAPÍR, to je tenis :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten clovek musi byt pod drogami, jinak si jeho pocinani nedokazi racionalne vysvetlit! A ze se "prohaluzil" do top ten jiz podruhe v kariere, divne. Ono porazit na grandslamu Djokovice i Federera je vskutku jen o stesti. :-) K smichu. Nutno podotknout ze Federera porazil i v Miami a mel jej na lopate i v Torontu, coz byl zlom Berdychova propadu formy. On ten drzoun bude jeste tvrdit, ze je mu lito ze Berdych prohrava pritom by jej nejradeji videl v hlubinach ATP rankingu. Hanebny panchart!
Reagovat
smazaný uživatel
"na lopatě" :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jak Turnaj mistryň neměl kdovíjakou úroveň, a to zejména kvůli Jankovičové, která je už delší dobu totálně beze šťávy, částečně i kvůli Demenťevové, tak se obávám, že i Turnaj "mistrů" nebude mít valnou úroveň...Já bych to nedělal na základě žebříčku, jako spíše na počtu vyhraných turnajů v aktuální sezóně - to by bylo potom úplně jiné složení, a dle mě lepší, jak teď...
Reagovat
smazaný uživatel
hahaha, ty seš ale kus hlupáčka :-))))
Počet vyhraných turnajů je zajisté lepší kritérium pro účast na Turnaji mistrů (mistryň) než zprůměrování výsledků bodovacím systémem, který velmi výrazně zvýhodňuje velké turnaje !!!

Uvědomuješ si vůbec, že vyhrát slabě obsazené turnaje ATP 250 (nebo International u ženských) je nesrovnatelně snadnější než vyhrát Masters nebo grandslam?
To by pak Marfuša (2 tituly z mizerně obsazených turnajů) byla lepší než Zvonarevka, která byla ve své životní sezoně dvakrát ve finále grandslamu, ale vyhrála jenom jeden turnaj !!!! Podívej se na žebříček a uvidíš, jaký je mezi oběma propastný rozdíl!
Reagovat
smazaný uživatel
Uklidni se, anténo! Pochopitelně by se jinak bral ATP250 a jinak případé vítězství na GS, ale turnaj by měl být vyhraný - je hezké, že se někdo dostane do finále GS, ale když tam exne - nevyhraje, není mistr! A tohle je Turnaj mistrů! A už jdi spinkat, zítra ráno si nezapomeň zatočit se satelitem, parabolo!
Reagovat
smazaný uživatel
...ale turnaj by měl být vyhraný !!!!
...ale když tam exne - nevyhraje, není mistr !!!!

Přestaň se ztrapňovat! Co by se milánku asi stalo? Tenisti mimo Top 10 by objížděli slabší turnaje s malou konkurencí a za sezonu by "vyhráli" víc titulů než ti nejlepší!
Taková Zvonarevka (nasazená dvojka!) by si podle tebe letos v Doha vůbec nezahrála, protože vyhrála jen jeden turnaj !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ha! To je snad ten nejhorsi nazor jenz jsem zde cetl! Pominu-li demenci pana lopata43. Neuvedomujes si, ze forma je zalezitost okamziku a hrac/ka, jenz vyhraje napriklad ctyri tituly v prvni polovine sezony nemusi mit formu na turnaj mistru a podle tveho kriteria by si ucast stejne zaslouzila! Ponechej spravedlive bodove kriterium za dany rok. Pojem "mistr" je pro kazdeho jinak vylozitelny. Pro nekoho je to hrac, co si pripsal velke uspechy byt turnaj nevyhral pro druheho lovec titulu byt z malych podniku! Vytvor si svuj imaginarni turnaj mistru kde budou hrat neomylni roboti s umelu inteligenci u nichz se nemuze stat ze nebudou mit propad formy, budou vyhravat jeden podnik za druhym a ty se budes rochnit v blahu. Tecka.
Reagovat
smazaný uživatel
je bezva že Melzer nehraje v Basileji asi vypustil šanci na turnaj Mistrů :)
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych je dobry, ale furt to proste nejde. Nemusi to jit ani v jeho pripade 3 mesice no a co. Proste prokazal ze umi zahrat perfektne. Kdyby se ted probral tak se v klidu muze dostat do semifinale turnaje mistru.
Reagovat
smazaný uživatel
vy ho všichni vidíte jako hráča TOP10 ale tak to není. on je TOP50 ale měl haluz že se mu dařilo chytl formu a prohaluzil se na TOP6. ale říkal kvalitou je tam TOP 50
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jseš ale opravdu lopata, klasickej čížek, když to jde
tak jsi number 1, ale když se nedaří tak s něho uděláme
hňupa, kterej tam nemá co dělat, hold česká povaha.
Reagovat
smazaný uživatel
nevim jestli ceska povaha, ale pomerne hodne vystizne ..

lopato s blbem tveho kalibru ktereho dosahujes se neda bavit, nehodi se ti nic vysvetlit ani zaprit cokoliv z tvych mouder..
reknu ti to jak hnupovi - vem raketu a bez vyhravat, je to jednoduchy ale Berdych to zkratka neumi, ukaz mu to :) treba se "prohaluzis" az k zisku vsech GS :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dalsi dukaz toho, ze Berdych je v tenisovem prostredi za letosni rok uznavan jako jeden z naprosto nejlepsich. Hrat exhibici s Federerem ci Nadalem jiz neco znamena. Kazdy si muze tudiz psat co chce, ale k Berdychovi mam letos respekt.
Reagovat
smazaný uživatel
to naopak mě je líto že ho poráží kdekdo z tenisového podpalubí
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně tam neudělat ostudu
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist