Baghdatis letošní sezonu zabalil. Má problémy s ramenem

5. 11. 2010, 12:10
Aktuality 3
Marcos Baghdatis kvůli zranění pravého ramena ukončil letošní sezonu. Kypřan se naposledy představil minulý týden ve Vídni, do Basileje už ale nepřijel. Následně oznámil, že se neobjeví ani příští týden na závěrečném podniku série Masters v Paříži.
Profily hráčů
Marcos Baghdatis

Marcos Baghdatis se po finálové prohře v Moskvě přesunul do Vídně, kde ve čtvrtfinále nestačil na Němce Berrera. Následovat měl start na turnaji v Basileji, kyperský tenista se však kvůli zranění pravého ramena ze Švýcarska odhlásil. 

Nakonec se rozhodl nehrát ani příští týden na Masters v Paříži, kde měl letošní sezonu zakončit. Prý chce šetřit své zdraví na nový rok. "Mrzí mě, že tahle sezona končí předčasně, ale jsem moc šťastný za můj letošní pokrok," řekl rodák z Limassolu.

Baghdatise od roku 2008 srážela různá zranění. Spoustu turnajů vynechal kvůli problémům se zápěstím nebo kolenem, nejčastěji ale bojuje s ramenem, které ho trápilo i začátkem letošní sezony.

Loni v létě spadl až na 151. místo žebříčku ATP a na letošek ohlásil návrat mezi elitu. I díky titulu ze Sydney, dvěma finálovým startům či semifinále z Masters v Cincinnati se mu to povedlo. Aktuálně je světovou dvacítkou. 

Na další sezonu by se měl Kypřan připravit mimo jiné i na prestižní exhibici v Abú Dhabí, která se koná od 30. prosince do 1. ledna. Ve Spojených arabských Emirátech se má potkat s Berdychem, Söderlingem, Tsongou, Federerem a Nadalem.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Baghdatis je neskutečně labilní lenoch, jemuž jde pouze o to, aby si vydělal co nejvíce pěnez a aby se udržel co nejdéle v elitní stovce, protože kdyby z ní vypadl, přišel by o všechny ty letenky zadarmo, limuzíny apod.

Avšak na druhou stranu je to tenista, od kterého nevíte, co čekat. Na kurtu dokáže strávit i více než šest hodin, ačkoliv se tam bude modlit, brečet, případně vyvádět různé skopičiny. Nejlepší však na tom všem stejně je to, že po každé výhře děkuje Bohu. Je to zkrátka blázen; a jak jistě dobře víte, všichni blázni jsou buď talentovaní v nějakém oboru či sportu, nebo jsou velmi chytří.

Pamatuji si, jak snad před dvěma lety, když hrál s Karlovičem, dostal housera( zabolelo jej v zádech), a tudíž se svalil na zem, začal křičet, kvůli čemuž museli přijít dva zdatní muži s nosítky. To byla ale podívaná. :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Baghdatis je neskutečně labilní lenoch, jemuž jde pouze o to, aby si vydělal co nejvíce pěnez a aby se udržel co nejdéle v elitní stovce, protože kdyby z ní vypadl, přišel by o všechny ty letenky zadarmo, limuzíny apod.

Avšak na druhou stranu je to tenista, od kterého nevíte, co čekat. Na kurtu dokáže strávit i více bež šest hodin, ačkoliv se tam bude modlit, brečet, případně vyvádět různé skopičiny. Nejlepší však na tom všem stejně je to, že po každé výhře děkuje Bohu. Je to zkrátka blázen; a jak jistě dobře víte, všichni blázni jsou buď talentovaní v nějakém oboru či sportu, nebo jsou velmi chytří.

Pamatuji si, jak snad před dvěma lety, když hrál s Karlovičem , dostal housera( zabolelo jej v zádech), a tudíž se svalil na zem, začal křičet, kvůli čemuž museli přijít dva zdatní muži s nosítky. To byla ale podívaná. :DDDD
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist