Shnaider Diana

Shnaider Diana

20
žena
Rusko
Datum nar.:
2. 4. 2004
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 23. / 23.
čtyřhra: 65. / 65.

Šnajderová přehrála ve finále v Budapešti Sasnovičovou a má třetí titul

WTA BUDAPEŠŤ - Diana Šnajderová (20) pokračuje ve skvělé formě. Svůj už třetí letošní titul na okruhu WTA si připsala na antukovém turnaji v Budapešti, kde ve finále přehrála Aljaksandru Sasnovičovou (30) 6:4, 6:4. Ruská tenistka v tomto roce získala trofeje na všech površích.

Potřebovala bych hrát dobře více turnajů za sebou, litovala po vyřazení z Wimbledonu Plíšková

Karolína Plíšková (32) litovala, že ani ve Wimbledonu neprolomila letošní sérii grandslamových neúspěchů. Také na třetím turnaji "velké čtyřky" v sezoně vypadla v 1. kole. Tentokrát nestačila na Rusku Dianu Šnajderovou (20) a prohrála 6:4, 4:6, 5:7. Při rozhovoru s českými novináři viděla příčinu v tom, že již není mezi nasazenými hráčkami, a chtěla by to před US Open změnit.

Nosková a Fruhvirtová postupují do druhého kola Wimbledonu, konči naopak Muchová i Plíšková

WIMBLEDON - Brenda Fruhvirtová (17) přehrála v prvním kole Wimbledonu Mirru Andrejevovou (17) z Ruska ve třech setech a hned při své první účasti v hlavním turnaji slavného grandslamu postoupila do druhého kola. V pondělí v Londýně slavila úspěch i Linda Nosková (19), která přehrála Italku Saru Erraniovou. Končí naopak Karolína Plíšková (32) i Karolína Muchová (27).

Muchová sehraje šlágr s Badosaovou, Fruhvirtová vyzve ruskou kometu. Plíškovou čeká vítězka generálky

V rámci prvního hracího dne letošního ročníku Wimbledonu vstoupí do turnaje pět českých nadějí. Brenda Fruhvirtová nastoupí k souboji 17letých talentů s Mirrou Andrejevovou, vracející se Karolína Muchová vyzve v utkání bývalých členek TOP 10 a jednom z pondělních šlágrů Paulu Badosaovou, Karolína Plíšková se utká s vítězkou generálky Dianou Šnajderovou, Jakub Menšík bude čelit nasazenému Alexanderovi Bublikovi a Linda Nosková se střetne se Sarou Erraniovou. Carlos Alcaraz odstartuje obhajobu loňského triumfu.

Plíšková půjde ve Wimbledonu na vítězku generálky, Šnajderová ovládla pětistovku v Bad Homburgu

WTA BAD HOMBURG - Karolína Plíšková bude v prvním kole Wimbledonu čelit vítězce jedné z prestižních generálek WTA 500. Diana Šnajderová (20) odehrála v německém Bad Homburgu svůj teprve čtvrtý profesionální turnaj na trávě, ve finále přehrála 6:3, 2:6, 6:3 zkušenou Donnu Vekičovou (28) a získala svůj druhý letošní a zároveň kariérní titul na nejvyšším okruhu. Ruska si tímto prvenstvím zajistila debut v TOP 30 žebříčku.

Bouzková v Birminghamu skončila ve druhém kole, Krejčíková se dostala do čtvrtfinále

WTA BIRMINGHAM - Marie Bouzková (25) skončila na prvním přípravném turnaji před Wimbledonem ve druhém kole. Na trávě v Birminghamu česká tenistka nestačila na Rusku Dianu Šnajderovou (20), které podlehla 6:7, 3:6. Po čtyřech měsících se podařilo postoupit do čtvrtfinále Barboře Krejčíkové (28), jež porazila domácí Harriet Dartovou (27).

Wozniacká na turnaji v Miami začala suverénně. Williamsová i Halepová skončily

Caroline Wozniacká (33) povolila Clare Burelové (22) jen pět her a zvládla v Miami první kolo. S druhým americkým podnikem WTA 1000 v sezóně se naopak loučí veteránka Venus Williamsová (43) a Simona Halepová (32), která se vrací na kurty po zkrácení trestu za doping. Rumunka prohrála svůj první zápas po téměř 19 měsících s trápící se Paulou Badosaovou (26).

Teenagerka Šnajderová v Hua Hin slaví první triumf, ve finále zdolala obhájkyni titulu

WTA HUA HIN - Diana Šnajderová (19) na turnaji v thajském Hua Hin slaví první triumf na okruhu WTA. Ve finále ruská teenagerka uspěla na druhý pokus, když zdolala 6:3, 2:6, 6:1 loňskou šampionku Číňanku Lin Zhu (30).

V Hua Hin jsou v semifinále tři Číňanky. Lin Zhu pokračuje v obhajobě titulu

WTA HUA HIN - Do semifinále turnaje WTA postoupily potřetí v historii a poprvé mimo čínský Nanchang tří tenistky z Číny. V thajském Hua Hin mezi kvartetem nejlepších nechybí Lin Zhu (30), která porazila dvakrát 6:3 Australanku Arinu Rodionovovou (34) a dál zvládá svou premiéru v roli obhájkyně titulu. O teprve třetí finále se utká s krajankou Yafan Wang (29). Čínskou nadvládu narušila jen ruská teenagerka Diana Šnaiderová (19), kterou čeká Xinyu Wang (22).

V Číně dojde k 11. českému finále. Po Bouzkové si boj o titul zajistila i Siniaková

WTA NANCHANG - Marie Bouzková (25) v čínském Nanchangu ve svém prvním letošním semifinále porazila 7:6, 6:2 Dianu Šnajderovou (19) a popáté v kariéře postoupila do finále podniku WTA. O druhý titul na svém posledním letošním turnaji si zahraje v ryze českém finále, Kateřina Siniaková (27) si totiž poradila s Kanaďankou Leylah Fernandezovou (21). Dvě české tenistky se do finále turnaje na okruhu WTA naposledy dostaly předloni v Praze, tehdy Barbora Krejčíková porazila Terezu Martincovou 2:0 na sety.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist