Zranění by Clijstersovou o Melbourne připravit nemělo

7. 1. 2012, 11:21
Aktuality 0
Bývalá světová jednička Kim Clijstersova podle všeho o šanci obhajovat titul na Australian Open nepřijde. Zranění stehenního svalu, kvůli kterému belgická tenistka skrečovala páteční semifinále v Brisbane, není podle agentury Reuters vážné a nemělo by ji připravit o start na prvním grandslamu sezony.
Profily hráčů
Kim Clijstersová

 

"Když půjde všechno podle plánu, tak by léčba neměla zabrat ani týden," prohlásila osmadvacetiletá Clijstersová, která semifinále se Slovenkou Danielou Hantuchovou skrečovala za stavu 7-6 1-3. "Cítila jsem, jak mi sval víc a víc tuhne, až jsem se skoro nemohla hýbat. Proto bylo nejlepší vzdát a radši se připravit na Australian Open," uvedla.

Kvůli zranění kotníku v Brisbane předčasně skončila také jiná bývalá světová jednička Serena Williamsová. Třináctinásobná grandslamová vítězka, která kvůli zdravotním problémům nehrála od loňského US Open, už zahájila léčbu v dějišti Australian Open Melbourne. "Dělám všechno proto, abych se uzdravila," prohlásila Američanka.

 

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist