Ženské finále v Pekingu obstarají favoritky Wozniacká a Zvonarevová

9. 10. 2010, 16:57
Aktuality 12
WTA PEKING - Už pouze jedna výhra dělí dánskou tenistku Caroline Wozniackou od toho, aby oslavila blížící se posun do čela žebříčku WTA ziskem titulu na turnaji v Pekingu. Designovaná světová jednička se ve finále utká s Ruskou Věrou Zvonarevovou.
Vera Zvonarevová

Dvacetiletá Caroline Wozniacká, která si zajistila pozici jedničky po vítězství ve třetím kole nad Češkou Petrou Kvitovou, zdolala v Pekingu v semifinále 7-5 6-2 Šahar Peerovou z Izraele. Dcera polských imigrantů vyhrála tři z posledních čtyř turnajů, do nichž nastoupila. Jedinou porážku v minulých dvou měsících utrpěla v semifinále US Open od Zvonarevové, v neděli tak bude mít šanci na odvetu.

Peerová tak nedokázala zopakovat svůj triumf nad Wozniackou z Dubaje a ztratila teoretickou možnost na účast na letošním Turnaji mistrů.

Věra Zvonarevová se musela v dnešním duelu s domácí Na Li vyrovnat s místním bouřlivým publikem, ale postoupila relativně hladce po setech 6-3 6-3.

"Na Li je skvělá tenistka a hrála v domácím prostředí. Snažila jsem se na kurtu předvést jen to nejlepší a myslím že se mito z části i dařilo," komentovala Zvonarevová. "Ona hrála hodně riskantně, z čehož pramenil dost chyb," dodala.

Už teď má Šestadvacetiletá Ruska jistotu, že v pondělí stane poprvé v kariéře na třetím místo žebříčku.

"Hrát proti Caroline je výzva a ty já mám ráda," těší se Zvonarevová, jež Wozniackou porazila před měsícem v semifinále US Open. "To je minulost, zítra nový den."

- WTA PREMIER MANDATORY PEKING (Čína, tv. povrch, 4.500.000 dolarů) -
sobotní výsledky (09. 10. 2010)

Dvouhra - semifinále:
Wozniacká (1-Dán.) - Peerová (15-Izr.) 7-5 6-2
Zvonarevová (2-Rus.) - Li Na (9-Čína) 6-3 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

12
Přidat komentář
smazaný uživatel
Holky obě vypadají celkem k světu.........ale Maria Kirilenko je holt Maria Kirilenko..:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Woznicki vypadá na každé fotce aspon trošku k světu
Reagovat
smazaný uživatel
Caroline je pro mě momentálně nejhezčí tenistka na okruhu,ale stejnak tou nejkrásnější byla a vždy bude pro mě Tatiana Golovin!! http://www.youtube.com/watch?v=KNxUQCiX8x8
Reagovat
smazaný uživatel
mimochodem jak je to s tatianou golovinovou? neplánuje návrat?
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel Tatiana návrat nechystá :/
Reagovat
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak může říct někdo o ženě, že je hnusná opravdu nepochopím...To, že se ti nelíbí na jedné fotce ještě neznamená, že není pěkná :-D
Mně se třeba moc líbí a ani na této fotce nevypadá vůbec špatně ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Lepší finále si momentálně snad přát ani nelze :) Dvě krásné tenistky,které momentálně i předvádějí nejlepší tenis. A říkat o Zvonarevě že je hnusná? No nevím,pro mě je jedna z nejkrásnějších tenistek na okruhu a její oči jsou snad nejhezčí ze všech vůbec!
Reagovat
smazaný uživatel
Naprostý souhlas s kolegou :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ta fotka nie je prave najlepsia - vyzera na nej ako rozkysnuty kolac
Reagovat
smazaný uživatel
Nejlepší není,ale to je přece normální,že nikdo nevypadá na každé fotce krásně. A Zvonareva je myslím dostatečně známá,že každý tenisový fanda musí vědět jak ji to běžně sluší...
Reagovat
smazaný uživatel
pobavil jsi mě, mám jiný vkus na oči a jiné části těla :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist