Ženská špička se sjede do Hongkongu

9. 10. 2008, 12:46
Aktuality 3
Tři tenistky první desítky žebříčku WTA, včetně momentálně nejlepší hráčky světa Jeleny Jankovičové, se budou začátkem příštího roku připravovat na Australian Open v Hongkongu na novém turnaji nazvaném World Team Challenge. Utkají se v něm čtyři týmy - evropský, americký, ruský a asijsko-pacifický.
Turnaj v Hong Kongu

Turnaj v Hongkongu nahradí tradiční exhibici, na níž měly tenistky možnost připravovat se na první grandslamový turnaj sezony. Pořadatelé dokázali na začátek příštího roku nalákat hvězdy současného tenisu: evropský tým povede světová jednička Jelena Jankovičová, za Rusko přislíbila účast Maria Šarapovová, Spojené státy bude reprezentovat Venus Williamsová a Asii indická tenista Sania Mirzaová.

"Pořádáme globální turnaj s globálním tématem a globálními hvězdami," vysvětlil záměr hongkongské asociace její prezident Ian Wade. "Koncept se změnil, ale fanoušci pořád uvidí ty samé hvězdy. JB Group Classic bude za rok dokonce ještě větší a lepší."

Týmy, které v Hongkongu nastoupí, budou tříčlenné, jejich kompletní složení oznámí pořadatelé později. Utkají se vyřazovacím způsobem, hrát se budou dvouhry i čtyřhry.

Komentáře

3
Přidat komentář
skott
A Jankovic vi, ze za to nedostane body do zebricku:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Střílíš vedle, Jelena jako jediná ze všech hráček momentálně žádné body z hůře dotovaných turnajů nepotřebuje, protože by se jí ani nepočítaly. Portfolio Best 17 má nádherně složené a v rezervě má další turnaje s dobrými výsledky (OH Peking za 90 bodů se už do žebříčku nepočítá), kterými může odečítané turnaje (po 52 týdnech) ještě nahradit. Všechny Rusky udolá bez výjimky, aspoň v nejbližší době.
Vsadil jsi už na výhru Kuzny? Neváhej, kurs je dobrý! Kurs na další mač vypadá taky dobře, tuším, že Dementová prohraje. Další výstavní labilka. Bůkmejkři se trochu sekli.
Reagovat
skott
Ja osobne sem moc zvedavy jak to pristi rok bude obhajovat a o Dinaru nemej peci, Sveta je v hale polovicni!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist