Zeman přijme na Hradě wimbledonskou vítězku Kvitovou

13. 7. 2014, 20:00
Aktuality 5
Prezident republiky Miloš Zeman přijme na Pražském hradě dvojnásobnou wimbledonskou vítězku Petru Kvitovou. Řekl to dnes novinářům na setkání v lánském parku. Prezident se o této možnosti zmínil už v rozhovoru pro sobotní Právo a dnes potvrdil, že by se setkání mělo uskutečnit.
Profily hráčů
Petra Kvitová

"Byl jsem informován, že Petra Kvitová si tento rozhovor přečetla a projevila zájem o setkání. Stejně tak spolu s ní velmi rád přijmu i další české tenistky ve Wimbledonu na Hradě a doufám, že to bude v blízké době," uvedl prezident.

V posledních dnech se v médiích objevil názor, že Kvitová by měla přijít o občanství, když žije kvůli výhodnějším daňovým zákonům v Monaku. Sdílel ho například i poslanec Stanislav Huml (za ČSSD). Zeman Právu řekl, že Kvitové by se mělo především poděkovat za úspěšnou reprezentaci ČR a nikdo jí nemůže bránit v tom, aby platila nižší daně v Monaku, ale na druhé straně by bylo v zájmu EU, aby daňové ráje byly omezeny.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tak prý to bude 23.7. ve 14 hodin.. :-)
Reagovat
blixa
Tolik štěstí najednou :D Chudák Petra, snad nechytne nějakou virózu ;-)
Reagovat
rib
hlavně aby nám neomdlela jako Limonádový Joe, když si čuchnul k lahvičce od Horáce Badmana :-)))
Reagovat
horska.kraslice
Holky by se měly zúčastnit v co nejhojnějším počtu, když je Zeman zve, ať si to všichni (tzn. holky i Zeman) užijou! Jen najít všeobecně akceptovatelný termín, to bude asi oříšek.
Reagovat
George_Renel
Sem se to tedy bude hodit lépe:
http://ostrava.idnes.cz/petra-kvitova-ve-fulneku-0x6-/ostrava-zpravy.aspx?c=A140713_195622_ostrava-zpravy_ert#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist