Zbila mě, obvinil Hingisovou její manžel

26. 9. 2013, 10:46
Aktuality 15
Oplétačky se zákonem hrozí bývalé světové jedničce Martině Hingisové. Její manžel Thibault Hutin obvinil třiatřicetiletou Švýcarku, že na něj zaútočila v jejich společném bytě, u čehož jí prý asistovala matka Melanie Molitorová a její partner.
Profily hráčů
Martina Hingisová

Hutin nahlásil v pondělí na policejní stanici kantonu Schwyz, že se stal obětí násilí. Podle jeho výpovědi ho obě ženy bily a partner Molitorové mu na hlavu hodil DVD přehrávač. Podle švýcarského bulvárního listu Blick podal Hutin trestní oznámení; deník Neue Zürcher Zeitung tvrdí, že se tak nestalo.

"V pondělí ráno jsem byl v našem společném bytě, když zazvonil zvonek. Během hádky po mně Martina a její matka skočily, bily mě a škrábaly mě. Moje výchova mi nedovolí bít se se ženami," cituje Hutina Blick. "Jejich útok jsem odrazil, ale Mario Widmer, Melaniin partner, mě uhodil DVD přehrávačem do hlavy," uvedl parkurový jezdec.

Jak Hutin deníku řekl, musel zavolat policii, aby si útočníci neodnesli kreditní kartu a pas. Poté se přestěhoval do hotelu. "Policisté se se mnou vrátili do bytu a ty tři donutili, aby mi vrátili cennosti. Chtěli mě zabít. Byl jsem v šoku! Nikdy bych nečekal, že to zajde tak daleko," uvedl podle Blicku manžel Hingisové.

Pětinásobná grandslamová vítězka se s Hutinem seznámila v dubnu 2010 a už v prosinci téhož roku se vzali. Letos v létě však Hutin oznámil, že svou manželku přistihl při nevěře a že už spolu nežijí.

V tenise rodačka z Košic začala sbírat úspěchy v brzkém věku, ale vážné problémy s kotníky ji poprvé donutily ukončit kariéru už ve 22 letech. Po řadě operací se o čtyři roky později vrátila, ale nedlouho nato v roce 2007 opět dala tenisu sbohem. Od letoška je členkou Síně slávy a trénuje Rusku Anastasii Pavljučenkovovou. Nedávno se na kurty vrátila ve čtyřhře.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

15
Přidat komentář
slacker
Ztrapnuje jen sam sebe
Reagovat
patriks
ten pán tvrdí moc nevěřil, zejména proto, že se kromě policie svěřil i sdělovacím prostředkům - to je vždycky dost podezřelé.
Reagovat
gerd
no bože! dostal pr bekhendů a forhendů po čuni no! kdyby byl chlap tak ji to vrátí obouruč
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D:D
Fakt z těch tvých příspěvků umírám pokaždý...
Reagovat
Titan
Úspěšnost a nesnesitelnost se často kombinují, a to nejen u ženských... :-)
Reagovat
Frick
To sou ty Východňárky :-)))
Reagovat
Reti64
http://www.nzz.ch/aktuell/panorama/ehemann-von-martina-hingis-offenbar-taetlich-angegriffen-1.18156519

http://www.blick.ch/sport/tennis/flucht-nach-paris-id2455054.html

Hutin je zoufalec a nic jiného si nezaslouží. Má jen nevymáchanou hubu, tak přes ní dostal:-) Špehovat svou ženu a pak do celého světa roztrubovat příběhy o její nevěře, to může opravdu jen naprostý vůl:-)
Reagovat
Fandina
Příběhy jsou různé, to je jasné, lidé si toho na druhé navymýšlí, ale tady je ta nevýhoda, že se jedná o úspěšnou tenistku, tak se toho ujmou média.
Reagovat
smazaný uživatel
Každej nevěru řeší jinak no. :D
Reagovat
VlS
Možná si měl Hutin zavolat na pomoc maminku ......
Reagovat
tmora
Martina ma muj obdiv, je mimořádně inteligentní ženská a občas má nějaké ekscesy,no asi tak
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle bude asi nad tvůj obzor chápání.Jsou muži kteří by nikdy ženu neuhodili a to i v případě,že by si to zasloužila.
Reagovat
smazaný uživatel
Štěpánek asi věděl proč má zrušit zásnuby .
Reagovat
George_Renel
že mu dala sbohem.......
Reagovat
smazaný uživatel
čooo ona ho zbila

haaaaaaaaaaaa:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist