Zakopalovou dál trápí alergie, se Spartou ale počítá

6. 5. 2013, 12:31
Aktuality 4
Skvěle rozjetou sezonu Kláry Zakopalové brzdí nečekaně silná alergie. Kvůli alergické reakci vypadla česká reprezentantka v dubnu z fedcupové nominace a v neděli kvůli stejnému problému vzdala utkání prvního kola v Madridu.
Profily hráčů
Klára Zakopalová

"Je to pořád stejný, astma a alergie dohromady," vysvětlila dvacátá hráčka světa, proč v Madridu skrečovala duel s Marií Kirilenkovou za stavu 3-6 a 1-2. "Bojuju s tím tři týdny. Byla jsem snad u všech odborníků, ale stále pořádně nic nezabírá," řekla Zakopalová, letos finalistka turnaje WTA v Šen-čenu.

Jednatřicetiletou tenistku poprvé alergie oslabila během fedcupového týdne v Palermu. Proto vypadla z nominace na semifinále proti v Itálii, které české obhájkyně titulu následně prohrály, a odhlásila se z turnaje ve Stuttgartu.

Příští týden by Zakopalová měla být jedničkou turnaje kategorie ITF Sparta Prague Open s dotací 100 tisíc dolarů ve Stromovce. Ve svém domovském klubu by měla obhajovat loňské semifinále. "Počítám s tím, ale v tuhle chvíli nedokážu říci, jestli budu fit," dodala Zakopalová krátce před návratem z Madridu domů.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Frick
Já už se Spartou nepočítám, 5 bodů je moc....

Sparta dp hnoje :-)
Reagovat
Fandina
Tak to je nepříjemné, přeji ať je to v pohodě a držím palce. Klárko pojď!
Reagovat
gedzitka
V Praze obhajuje finále, ne semifinále.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist