Zakopalová znovu změnila trenéra, povede ji Brukner

3. 7. 2013, 15:09
Aktuality 4
Česká tenistka Klára Zakopalová vyměnila podruhé za necelý rok kouče. Do sezony vstoupila s Martinem Nekolou, ale k cestě do osmifinále Wimbledonu už jí v Londýně pomáhal v roli trenéra Igor Brukner.
Profily hráčů
Klára Zakopalová

"Změna je život," komentovala výměnu trenéra Zakopalová, která byla na trávě v All England Clubu krůček od postupu do čtvrtfinále, ale s Číňankou Na Li nakonec prohrála.

Zakopalová má nového trenéra po osmi měsících. V listopadu se rozloučila s Petrem Kralertem, po turnajích jezdila s Nekolou a sezonu začala výtečně. V čínském Šen-čenu prohrála v lednu až ve finále a v dubnu se stala poprvé světovou dvacítkou.

Od začátku května ale zaznamenala i kvůli předchozímu onemocnění šňůru pěti porážek, kterou protrhla až na londýnské trávě postupem do osmifinále. Aktuálně je Zakopalová na 43. místě žebříčku WTA, příští týden bude hrát v italském Palermu.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
freeteepek
Myslím, že s Klářiným trenérem bylo vše v pořádku. On nemůže za to, že Klára stále neumí pořádně podávat. Říká jí, co má dělat, ale ona to prostě nedělá.
Klára by potřebovala nějakého speciálního trenéra výhradně na servis, protože o nic jinýho v jejím případě nejde. Možná spíš psychologa, než trenéra...:-)
Reagovat
Fandina
přeji ať se daří a s novým trenérem jdete pořád výš a výš. Držím palce ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Snad potrénujou servis.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v první chvíli jsem si myslel, že se Klárka dává na fotbal... :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist