Z Clijstersové je panenka Barbie

3. 2. 2010, 19:55
Aktuality 11
Malá dcera Kim Clijstersová si bude moct hrát s maminkou i v době, kdy belgická tenistka bude hrát zápasy na turnajích. Bývalá světová jednička totiž propůjčila svou podobu nové panence Barbie. A součástí nové hračky je i figurka její dcery Jady Ellie, která na konci února oslaví druhé narozeniny.
Profily hráčů
Joanne K. Rowligová, princezna Victorie a Kim Clijstersová

"Jako malá jsem si s barbínami taky hrála. Rodina je pro mě všechno, takže mám velkou radost, že i Jada má svoji vlastní barbie," uvedla šestadvacetiletá Belgičanka, která kvůli touze po rodině ukončila v květnu 2007 kariéru.

Loni se k tenisu vrátila a vzápětí triumfovala na US Open, kde po finále pózovala na kurtu s dcerou i pohárem. Právě tento moment využili tvůrci Barbie, která má stejný trikot jako Clijstersová loni ve Flushing Meadows. Její dcera je vybavená tenisovou raketou.

Manžel Clistersové, americký basketbalista Brian Lynch, součástí hračky jako Ken není.

Panenka Barbie dostala nově i podobu britské spisovatelky Joanne K. Rowlingové, autorky úspěšné série o čarodějnickém učni Harry Potterovi, a švédské princezny Victorie.

pva, ČTK

Komentáře

11
Přidat komentář
smazaný uživatel
Jééžiže Marja.. :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Keby bola barína napr. Sharapa, alebo Aňuci, tak to by som sa zahrála aj teraz... ale toto....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mne je to šumi-fuk! Pointa Kim-barbie mi však akosi uniká! Priznám sa, uvažovanie Kim mi tiež uniká. Sklamanie, odchod navždy, boom návrat,pobehujúca Jada, boom prehra,tak aspoň bábika Kim. Že by s týmto nápadom trhli trh s hračkami? To sa mi nechce veriť.
Reagovat
smazaný uživatel
Kim o žádném trvalém odchodu nikdy nemluvila, asi si to pleteš s tou hnusnou žabožroutkou Justine. Jinač sice nevypadá jako Barbína, ale není to zas tak špatný nápad, navíc jako panenka je štíhlejší.
Reagovat
smazaný uživatel
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Z Kim se stala paneka Barbie a z Radka Štěpánka se stane Ken...:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Clijstersová je Barbina jak cyp , to rovnou zrobte z Kuzněcové taky Barbinu .
Reagovat
smazaný uživatel
:-))
Reagovat
JIMI
Já myslím,že nejlepší Barbínka by byla Serínka :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No toto. Kdyby z ní udělali s prominutím, paní Zlobrovou z bažiny, tak to pochopím, neb jistá podoba by tam byla, ale Barbínu..?! Doporučil bych spíš Carolínku von Wozniacki například :-)
Reagovat
smazaný uživatel
pochop, že Carolinka zatím nic velkého v tenise moc nedokázala... a Kim ačkoliv není moje oblíbeňkyně byla inspirována právě tím pohádkovým návratem na kurty a když přebírala titul tak tam měla malou... bylo to takové pěkné:-) aspoň si malinká bude mít s čím hrát až bude jezdit na turnaje... :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist