WTA v roce 2014, část II. Šarapovová podruhé vyhrála Roland Garros, Kvitová Wimbledon

12. 12. 2014, 08:05
Aktuality 261
Maria Šarapovová i letos ukázala, že se jí v posledních letech na antuce daří. Ruska vyhrála turnaje ve Stuttgartu a v Madridu a antukovou část roku pak korunovala druhým vítězstvím na Roland Garros. České fanoušky v červenci potěšila Petra Kvitová, jež podruhé v kariéře dobyla slavný Wimbledon.
Profily hráčů
Petra Kvitová (© AELTC)

Maria Šarapovová v posledních letech na antuce září. Ruska letos nejprve vyhrála prestižní podnik v německém Stuttgartu a následně i turnaj kategorie Premier v Madridu. Těsně před pařížským grandslamem sice v Římě vypadla už v osmifinále, v němž nestačila na Srbku Ivanovičovou, na Roland Garros Šarapovová ale znovu ukázala svou sílu.

První tři kola zvládla bez ztráty setu, v osmifinále, čtvrtfinále a semifinále ale pokaždé prohrála první set a vývoj utkání musela otáčet. Zápasy se Stosurovou, Muguruzaovou a Bouchardovou nakoMaria Šarapovovánec ale zvládla a potřetí v řadě postoupila v Paříži do finále. V něm ji vyzvala finálová debutantka Simona Halepová. V napínavé bitvě, která přinesla mnoho zajímavých okamžiků, nakonec uspěla zkušenější Ruska, jež si tak na French Open připsala už druhý triumf, celkově vybojovala pátý grandslamový vavřín.

Zápas byl nejdelším ženským finále v Paříži od roku 1996. "Nemůžu tomu uvěřit. Před sedmi osmi lety by mě ani nenapadlo, že právě Roland Garros můžu vyhrát vícekrát než ostatní grandslamy. Tenhle turnaj zůstane v mém srdci na prvním místě, miluju to tady," komentovala po vítězství dojatá Šarapovová.

Na trávě odehrála Ruska pouze Wimbledon, kde se jí v poslední letech příliš nedaří. Šarapovová v Londýně v posledních třech letech nepřekročila bránu osmifinále, letos vypadla ve čtvrtém kole s Němkou Kerberovou.

Česká jednička Petra Kvitová odehrála na antuce čtyři turnaje a nejlepší výsledek zaznamenala na turnaji v Madridu, kde prohrála až v semifinále s Rumunkou Halepovou. Na French Open prohrála ve třetím kole bitvu s Ruskou Světlenou Kuzněcovovou.

Kvitová odehrála ještě před Wimbledonem travnatý turnaj v Eastbourne, kde postoupila do čtvrtfinále. Do boje o semifinále proti domácí Watsonové ale nakonec kvůli svalovým problémům nenastoupila. "Doufám, že pár volných dnů pomůže. Nemyslím, že je to něco hodně závažného, ale opravdu to bolí, nemohla jsem se hýbat, proto jsem musela odstoupit. Wimbledon začíná už příští týden a musím být připravená tamPetra Kvitová, věřím, že to bude v pořádku."

I přes menší zdravotní komplikace se nejlepší česká tenistka stihla na Wimbledon dobře připravit. Kvitová v Londýně postoupila se ztrátou jediného setu podruhé v kariéře do finále. V roce 2011 v něm porazila Rusku Marii Šarapovovou, letos ji ve finále vyzvala sebevědomá Kanaďanka Eugenií Bouchardová. Česká hráčka ve finále zářila a v utkání jasně dominovala. Nakonec zvítězila jasně 6-3 6-0 a získala tak svůj druhý grandslamový titul.

"Celý můj tým stál za mnou a pomohl mi projít nelehkým obdobím, abych tady zase mohla stát," řekla Kvitová při slavnostním vyhlášení už s vítězným talířem v náručí. Na chvilku se jí zlomil hlas a v očích měla slzy dojetí. "Neřekla bych, že to je lepší, ale je nádherné zase po třech letech držet trofej a chtěla bych poděkovat všem, kteří mi pomáhají."

"Petra hrála dva týdny fantasticky a bylo dnes těžké s ní hrát. Doufám, že tohle je pro mě krok správným směrem," řekla po finálovém klání Bouchardová, která se díky finálové účasti posunula v žebříčku WTA už na sedmou příčku, což se ještě nikdy žádnému tenistovi z Kanady nepodařilo.

Wimbledon byl letos životním turnajem také pro další Češky - Lucii Šafářovou a Barboru Záhlavovou-Strýcovou. Šafářová si v Londýně poprvé v kariéře zahrála grandslamové semifinále, Záhlavová zase postoupila poprvé do čtvrtfinále gradslamu. Obě české hráčky prohrály až s pozdější vítězkou krajankou Petrou Kvitovou.

Na antuce se letos příliš nedařilo Sereně Williamsové. Světová jednička sice vyhrála turnaj v Římě, na pařížském grandslamu ale jako obhájkyně titulu vypadla již ve druhém kole, v němž nestačila na mladou Španělku Gabrine Muguruzaovou. Ani na trávě se Američanka nedočkala žádných výrazných výsledků, ve Wimbledonu došla totiž jen o kolo dál - ve třetím kole skončila na raketě Francouzky Cornetové.

Serena se chtěla po vypadnutí soustředit na soutěž čtyřhry, ani v ní ale neuspěla. Američanka musela po třech odehraných gamech ze zdravotních důvodů odstoupit z utkání druhého kola wimbledonské čtyřhry po boku sestry Venus proti dvojici Kristina Barroisová, Stefanie Vögeleová. "Serena se bohužel cítila špatně posledních pár dnů a nemohla hrát na své obvyklé úrovni. Jsem na ni pyšná, protože spolu hrajeme debla strašně rády," řekla Venus.

Výrazně se letos na antuce i na trávě prosadila Simona Halepová. Rumunka si zahrála finále antukového podniku v Madridu a na začátku června se probojovala i do finále Roland Garros. Na obou turnajích však v boji o titul podlehla Rusce Šarapovové. Ve Wimbledonu si Halepová zahrála semifinále.

Po téměř pěti měsících se v červnu vrátila zpátky na kurty Viktoria Azarenková, která od Australian Open léčila zraněnou nohu a přišla tak o celou antukovou část roku. Běloruska si pro návrat vybrala travnatý turnaj v Eastbourne, kde ale prohrála již svůj první zápas. Ve Wimbledonu prohrála bývalá světová jednička ve druhém kole.

Komentáře

261
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Mayo
Čo máte nové priatelia ?
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/ostatni-zimni-sporty-biatlon/222611/soukalova-je-divka-na-telefonu-kdyz-je-nekdo-zamilovanej-rika-kouc.html

Je zamilovaná, tak blbne, no..
Reagovat
Fandina
Zamilovanost je krásná.
Reagovat
blixa
Sportovec je taky člověk a ne jen stroj na výsledky.
Reagovat
dadaft
http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/Rankings_Stats/match_stats_2014.pdf
Reagovat
smazaný uživatel
neviete niekto prečo v Hochfilzene nesúťažili Nasťa Kuzminova a Vita Semerenko?
Reagovat
sprchon
Bohužel Vita minimálně tuto sezonu vynechá.
http://www.biathlonews.com/vita-semerenko-misses-the-season-due-to-serious-health-problem/
Reagovat
blixa
Kuzmina zahájí sezonu později, nevím jestli už teď ve Slovinsku nebo až po novém roce.
Reagovat
smazaný uživatel
dufam, že v Slovinsku!
Reagovat
Kozoroh
http://www.tennisworldusa.org/John-McEnroe-Novak-Djokovic-Among-the-Ten-Best-Tennis-Players-Ever-articolo21592.html
Reagovat
Mayo
čau, čo nové u Djokovičovcov ?
Reagovat
smazaný uživatel
http://instagram.com/p/wlwymswXxE/
Zdá se mi, že Petra zase zhubla. :) Jinak hezká kuchyně. ;-)
Reagovat
Frick
A to má v tom Prostějově?
Reagovat
smazaný uživatel
Jak to mám vědět? Já jsem i ní doma nebyla. :D
Reagovat
Cico93
pozor pozor aby sa nám úplne nestratila:D:D:D
Reagovat
blixa
Taky se bojím :D
Reagovat
Cico93
Je fakt stíhačka,:)))
Reagovat
Mayo
môj tip - Man United 5-1 L´pool...GGMU !
Reagovat
Cico93
Jj theReds sú mimo, ale oni na silných vždy vedeli. Som zvedavý.
Reagovat
Cico93
kuuurňa jaký offside
abo tam bola teč.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem se nemýlil... :(
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=11141857051011

#RodgersOut
Reagovat
Mayo
monty, cico
... nebol som ďaleko čo sa týka tipu :D ... ale ináč, si myslím, že L´pool bol aj lepší, mali dosť šancí ale De Gea čaroval tento zápas
Reagovat
tommr
na webu WTA zveřejnili docela zajímavou anketu o "most clicked on players on wtatennis.com" ve který celkem překvapivě vyhrála Halepová ...
Umístění našich hráček:
9. Petra Kvitová
22. Karolína Plíšková
25. Lucka Šafářová
39. Bára Strýcová
Kompletní výsledky jsou tady:
http://www.wtatennis.com/photos/article/4361089/title/gallery-most-popular-no10-to-no1
http://www.wtatennis.com/photos/article/4352155/title/gallery-most-popular-no20-to-no11
http://www.wtatennis.com/photos/article/4351050/title/gallery-most-popular-no30-to-no21
http://www.wtatennis.com/photos/article/4350900/title/gallery-most-popular-no40-to-no31
http://www.wtatennis.com/photos/article/4349240/title/gallery-most-popular-no50-to-no41
Reagovat
smazaný uživatel
tiež som bol prekvapený, že Halepová bol prvá.
Aj keď sa hlasovalo o Najlepšiu hračku roka , tak väčšina fanušikov hlasovala za Halepovu ako za Serenu .
Reagovat
blixa
Mě spíš překvapuje , jak to docela kopíruje rating. Jedinou větší "skokankou" je Camila, jak jsem si tak v rychlosti všiml.
Reagovat
misa
Kdyby se WTA místo takových blbostí zaměřila na hráčské statistiky. Jaký má Petra poměr třísetových zápasů, jakou má úspěšnost Lucka v tajbrejcích? Tohle na webu WTA nezjistím :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska ako zvyčajne Kaisa dominovala. Škoda, že sa Darya tak prepadla :/
Reagovat
EllNino
Ale Gábina konečně přidala a hlavně jí vyšla stojka :) to je pěkný :) posun do dvacítky konečně :)
Reagovat
Frick
Škoda, že jela s tim balvanem (rozuměj s tou ztrátou), ale dvě chyby jsou dobrý. 90% střelba!!!
Reagovat
sprchon
Jo, to se Gábině povedlo. :)
Škoda, že Verča měla problémy na střelnici. Kdyby chybovala třeba jen jednou (jako Kaisa), tak mohla klidně dojet kolem 2. - 6. místa.
Reagovat
George_Renel
Problém měla, ale větší problém jí udělali pořadatelé nefunkčním stavem. A komentátor Eurosportu to totálně zazdil a vysvětlováním posunu v pořadí ze sebe udělal trošku hlupáčka. Byl dnes horší než Rejman a to je co říci.
Reagovat
smazaný uživatel
dufam , že Pokljuka vyjde už aj Daryi aj Gabine :) !!!
Reagovat
slacker
Muzes me ten posun vysvetlit? Co rekli na eurosportu spatne? Proste ji odecetli cekani na strelnici. Podle me i mozna na trom vydella protoze si dele odpocinula pred zavercnym behem.
Verca mela pry 2 nejlepsi beh (podle reportu analyzy zavody)
Reagovat
George_Renel
Komentátor vůbec nezaznamenal chybu porpsdatelů a řikal, že se Veronika spletla. Pak ji ani nemohl najít ve výsledkové listinď, i když na IBU webu byla uvedena. A její zázračný posun z padesátého místa na pětadvacáte přisuzoval obrovskému zlepšení v posledním kole. Vic k tomu nemám co dodat.
Reagovat
slacker
Ja take nechapual ze z nejakeho 55 mista 3. strelnici se v poslednim kole objevovala na mezicasech hned za 3 desitkou. A to koukam na suprovy IBU dataservice
Takze nevim podle mel komentator behem zavadu vedet jak to s Vercou organizatroy vyresili. Po dobehnuti uz je kazdej chytrej jak radio
Reagovat
VlS
Komentátor byl trubka, nechápu, že nemá k dispozici minimálně stejný info servis, jaký mám já díky IBU webu ( mimochodem super, kam se na to hrabou WTA a ATP).
Verča super běh, 2. nejlepší běžecký čas o 5 s za Darjou s 5 trestnými koly navíc, klobouček madam. Gabča se začíná probouzet, 14. běžecký čas a nebít propadu v e třetím kole (asi se šetřila na 1. stojku) tak by to bylo ještě lepší. Ale dobrý, výrazný vzestup obou holek oproti startovní pozici, škoda ležek u Verči, ale to dělá biatlon tak dramatickým a zajímavým.
Reagovat
VlS
nebýt propadu... Ježíšku
Reagovat
slacker
Tys to odecitani 1:24 vedel uz v prubehu zavodu?
Reagovat
VlS
Jo
Reagovat
slacker
Jak?
Reagovat
VlS
V live score a statistikách na webu. Bylo to tam už když po reklamní pauze komentátor plakal, jak Verča strašně dopadla. Během reklamní pauzy si to tam mohl najít stejně, jako jsem si to našel já.
Reagovat
slacker
Jaky Live Score?
Ja koukal na http://datacenter.biathlonresults.com/
a tam sem pochopitelne zadnoou poznamku na mezicasech nevidel/nepostrehl az v reportech po ukonceni zavodu (a i to bylo dost matouci pokud bych predem nevedel o co slo). Pri stihackach a masaku i stafetach, dalsi zavodnici naskakuji na mezicasech odspodu. Takze pokud nekdo diky kompenzaci naskakuje o 20 mist vyse nekam doprostred tak opravdu neni jednoduche to postrehnout.
Reagovat
VlS
Tak si pusť statistiku a časy na střelnici. To, že jsi to nepostřehl neznamaná, že to postřehnout nejde, zvlášť když hlídá dvě Češky a tři Slovenky, s vlaječkami ve výsledkovce je to brnkačka.
Reagovat
slacker
Promin, bud prosim naprosto specificky. Jaka statistika, kde presne ji najdu?
Statistika na hlavni strance me odkaze na procentni uspesnost strelby.
Statistika u Live posledniho zavodu. At klikam jak klikam tak se obcas u Veroniku objevi nesmyslne cislo (mapriklad misto sekund strelby je tam hodina) ale jeho vyznam neni nikde vysvetlen.

A ted si predstav ze komentujes prenos a prohrabavat se vsemi strankami nemas cas. I zpetne kdyz uz davno vime co presne hledame to neni jednoduche najit.

Ja osobne sleduju u tohoto typu zavodu stranku kde je zaznamenavan prujezd poslednim mezicasem a porovnani od prechoziho mezicasu. Je tam videt i grafika s terci nas strelnici. Tam sem videl po 3. strelnici Veroniku az v 6. desitce. A samozrejme sleduju hlavne celo zavodu a nase zavodniky v popredi. Kompenzace o ktere momentalne jeste nevis ti dela bordel najit toho zavodnika ve vysledcich kdyz ho hledas nekde vzadu
Reagovat
slacker
prosim muzes nejak prokazat ze se ten incident na strelnici dal komentatorem vysvetlit uz v prubehu zavodu z IBU dataservice? Ja to tam proste v prubeznych vysledcich nevidim. Poznamka o kompenzaci je az v reportech po skonceni zavodu. Ve statistikach strelby je u Veroniky hausnumero bez vysvetleni
Reagovat
VlS
Prokazovat ti nebudu nic. Co je teď na webu nevím, vím co tam bylo v průběhu závodu a na jednotlivejch mezičasech a v průběžným pořadí. Jestli jste jí hledali kolem padesátky, zatímco už byla v třicítce, tak je to Váš problém.
Reagovat
slacker
Ja koukal na to same a nic o kompenzaci na strelnici tam nebylo a neni. Proto me tvoje tvrzeni urazi.
A pokud hodlas na me a komentatora utocit ze jsme zrejme nemozni blbci ze jsme nenasli Vitkovou a nevedeli pred dobehem co se stalo na strelnici, tak je na tobe ze tahle informace byla dohledatelna a srozumitelna.
Reagovat
VlS
Já se na tebe můžu leda tak vybodnout, ještě začni dávat příkazy a ultimáta.
Reagovat
slacker
Jo to muzes.
Neco kategoricky tvrdis o cem jsem presvedcen ze neni pravda a nejsi schopen ani ochoten to jakkoliv dokazat.
Reagovat
Cico93
Láska moja! Som smutný ;(((
Reagovat
blixa
Nebreč, příště bude líp. Mě se zase "odstřelila" Verča :(
Reagovat
Cico93
a Ta fínka ma už se*rie:)
Reagovat
smazaný uživatel
Kaisa? :D aj mna a strašne :D
Reagovat
blixa
Ale no tak kucí ! Buďte trochu přející ;-) Kaisa je taky fajn. Já už jsem se taky smířil, že Gabča bude mít tuhle sezonu slabší. Asi se zlepší ale vidím to tak na hranici desítky max. Letošek prostě bude "rok Kaisy" :D
Reagovat
VlS
Já bych gabču nepodceňoval, ale Kaisa vypadá hodně nadupaně, uvidíme.
Reagovat
blixa
Já ji nepodceňuju, ale sama říká že tomu letos tolik nedala a ještě ten měsíc s antibiotikama tomu nepřidal, ta "zvířecí" síla tam letos chybí. Možná by bylo dobré letos tak trochu vypustit World Cup a spíš trenovat a soustředit se na MS, kde by mohla holkám vyšťaveným ze svěťáku vypálit rybník. Ale ona sama ví určitě nejlíp co dělat ;-)
Reagovat
Cico93
blixa
ale veď ja som přející. Každej prajem krásne 2 miesto:)
Reagovat
blixa
:D :D :D
Reagovat
Cico93
http://olympicgirls.net/sport-girls/darya-domracheva_photoshoot.jpg

Už to snáď bude tento týždeň lepšie.
Reagovat
blixa
No řekni, že bys s tou puškou neměnil ;-) :D
Reagovat
Cico93
:)
Reagovat
Frick
Existuje vlastně nějaká společná fotografie Daryii a Viky?

V případě dvou nejslavnějších sportovkyň Ruska k tomuto došlo asi až v Soči,
Reagovat
Cico93
no takú foto som ešte nevidel. Keď nájdeš mi pošli.
Reagovat
blixa
No to nevím, kde by se ty dvě mohly potkat. Snad jedině na nějaké audienci u Lukašenka, ale to zase nebudou v plavkách :D
Reagovat
Frick
Ztrapňuješ jen sebe.
Reagovat
blixa
Jééé, tak se hned neurážej. Ty si nikdy neděláš srandu ?
Reagovat
Kozoroh
http://www.tennis-arena.cz/slavny-kouc-po-peti-dnech-na-dlazbe-prednost-ma-manzel-davenportove--5145cz/
Reagovat
Frick
http://www.si.com/edge/photos/2014/12/12/fittest-50-females#50

A jestli se ptáte na zásadní otázku, tak ano, jedna tam je. Jen vás asi překvapí, bo není to úplná sportovní celebrita, i když to nejcennější, co může sportovec získat, již má.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.wtatennis.com/news/article/4360660/title/video-2014-in-2-minutes-25-seconds

ak niekto pozna čo je to za pieseň/melodia ktora začína od 1:33 napíšte do komentu :)
Reagovat
smazaný uživatel
čo by ste chceli aby vaša obľubena hračka (meno) na svojej hre zlepšila do dalšej sezony :) ?
Reagovat
Mayo
Zabíne Liziki - aby sa častejšie triafala do kurtu
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
blixa
Já bych chtěl, aby Petra vůbec nekazila ! To by bylo kanárů ;-)
Reagovat
Mayo
A nebyla by to nuda ?
Reagovat
blixa
NE !!!!!! :D :D
Reagovat
Frick
Kdo to má kurnik vydržet?!
Reagovat
Mayo
tenis má krátku pauzu to je nič...
Reagovat
PetaM
V pohodě, Vánoce vždy utečou strašně rychle .. :(
Reagovat
Kozoroh
http://www.tennis.com/pro-game/2014/12/no-1-nole-takes-long-way/53412/

Stejně jako web atpworldtour.com i tennis.com za nejlepší zápas roku 2014 vyhlásil wimbledonské finále mužů Djokovič-Federer.

PS:
Na 3. místě se umístila Petra s Venus za zápas 3. kola WCH a na místě 9. je nervy drásající utkání Kvitová-Kerberová ve finále Fed Cupu.
Reagovat
smazaný uživatel
dobre to zoradili :)

až na šestku (Murray vs. Robredo vo Valencii) a osmičku (Federer a Monfils na USO) som videl z každého zápasu aspon kus :D
Reagovat
smazaný uživatel
Krásný den přeji ... a loučím se s letošní IPTL. Dost mne chytla a mimo krásnej tenis nabídla taky zmalovanou Kiki, která tam zářila i tenisově. Jojo, tenhle projekt přiblížil tenisty, moc se mi líbil.
Reagovat
smazaný uživatel
Atmosféra je tam ukrutná... :D
Reagovat
smazaný uživatel
neviete či zajtra bude CT Sport davať preteky žien?
Reagovat
EllNino
ano bude :)
Reagovat
blixa
Jen na webu, snad. V TV bude florbal.
Reagovat
tommr
jj ženská stihačka a florbalovej boj o třetí místo spolu časově kolidujou a ČT Sport podle všeho dá přednost florbalu stejně jako dneska. Biatlon je ale možný sledovat na velice kvalitním streamu přímo na oficiálních IBU stránkách ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak diky :) zajtra si najdem ten stream :)

pozerali ste dnes niekto mužsku štafetu? :D
Reagovat
sprchon
Já koukal, naši udělali docela dost chyb a i běžecky jako celek docela zaostávali... Zítra má Moravec docela dobrou startovací pozici a mohl by pomýšlet na lepší umístění než před týdnem.
Reagovat
blixa
Na to jak blbě zastříleli a že Michal bojuje s nějakou náchladou je sedmé místo super. V podstatě při optimu se stejně dá zajet jen šestý, prvních 5 štafet je výkonnostně jinde. Jedině kdyby některá z nich totálně vyhořela ve střelbě.
Reagovat
sprchon
Mně teda z výsledků vyplývá, že běžecky na tom nejsme úplně špatně např. oproti Rusku. To bylo sice i běžecky lepší, ale hlavní rozdíl byl v počtu chyb - u Ruska 1, u nás 12. Výkonnostně jinde je na tom Norsko - s 10 chybami třetí místo a ztráta pouhých 27,9 vteřiny, obdobně Německo - s 9 chybami o pouhých 31,4 sekundy pozadu.
Pokud by (to slovo nemám rád, už to prostě nějak dopadlo) ale třeba tým Ruska nebo Francie udělal o pár chyb víc, než Česko, mohli jsme být před nimi...
Reagovat
smazaný uživatel
ja som mužsku štafetu nevidel ale ked som pozeral vysledky tak ma Rusi trochu prekvapili, škoda že ženy to takto dokašľali. :/

otazka ešte, kedy zajtra začínaju stíhacie preteky žien?
Reagovat
blixa
v 11:30
Reagovat
blixa
Já neříkám že prvních 5 je běžecky jinde. Jsou jinde v komplexu běhu, kvality střelby a rychlosti střelby. Každý má svoje klady, Norové skvělý běh, Rusové tradičně skvělou střelbu. Těmhle pěti zbytek světa prostě nestačí, pokud výjimečně nepokazí.
Reagovat
sprchon
Jo, to máš pravdu. :)
Reagovat
Kozoroh
http://www1.skysports.com/tennis/news/12040/9597803/tennis-pete-sampras-says-it-will-take-time-for-america-to-produce-top-male-tennis-players-again
Reagovat
carolyn
Koukám, že Petra už je druhá ....

http://isport.blesk.cz/clanek/ostatni/221501/hlasujte-v-ankete-sportovec-roku-kvitova-samkova-nebo-nekdo-jiny.html
Reagovat
sprchon
Jojo, nastoupili judo hackeři. :D
Reagovat
misa
Příště to vyhraje nějaký mistr světa v kuličkách.
Reagovat
Frick
http://sport.idnes.cz/foto.aspx?r=volejbal&c=A141213_140855_volejbal_par&foto=PAR57e1c2_bh.jpg

Ještě u toho tenisu bych to jakž takž chápal, ale japato, že plážová volejbalistka má takovou vanu?! :-o
Reagovat
blixa
A ty seš vychrtlej. plavkáči ? :D
Reagovat
Frick
Tato otázka by byla na místě, kdybych dělal vrcholově beach jako ona.

Pokud by nesportovala (stejně jako já), pak bych se nad tou cejchou samozřejmě nepozastavoval.
Reagovat
PetaM
No, při beach zase nepotřebuješ být tak vysportovaný ....
Reagovat
Frick
No a to je právě zajímavý. Dyť potřebuju bejt mrštnej vyskočit při podání, hodit "špku", abych ještě míš vypinknul předtim než skočí na zemi apod...

Tam přeci kg navíc vaděj...
Reagovat
Frick
OMG, zase milion překlepů..
Reagovat
blixa
Zase když hodíš šipku, tak máš vanu jako polštář ;-)
Reagovat
Frick
A ono se beach hraje někde na asfaltu nebo tak?
Reagovat
blixa
Nooo, mě teda písek nepřipadá až tak měkej když na něj hodíš placku :D Ale může být, že jsem měkej já ;-)
Reagovat
Frick
http://zpravy.idnes.cz/nepokoje-na-ukrajine-pocet-obeti-do3-/zahranicni.aspx?c=A141213_143825_zahranicni_hro

Proč si radši (jako v civilizovaný zemi) nemohli ty Úkáčka říct, "tak jo, ten Janukovyč je k.ok.ot, že nepodepsal tu asoc. dohodu, za rok jsou volby, zvolíme si někoho lepšího.
Reagovat
Frick
nebude hrát žádná Češka na žádném ITF...

Nicméně nejplonkovější týden bude od 29.12., kdy bude ta prapodivná desítka v Hong Kongu s Voráčovou či Zvonarevou.

Nevíte - to se bude počítat ještě do sezóny 2014? :o)
Reagovat
tommr
sezóna 2014 skončila hned po TM a od té doby už běží sezóna 2015.
Názorně je to vidět třeba na příkladu Terky Smitkový, která sezónu 2014 zakončila na 83.místě, ale pak vyhrála turnaj v Limoges a v nejnovějším žebříčku se posunula už na 69.místo ...
Reagovat
Kozoroh
"No1e Open" je tenisovým silvestrem ;-)))
Reagovat
EllNino
Petra Cetka má zraněnou kyčel ...myslím, že ta měla zranění už úplně všeho ...
Reagovat
Frick
odkud to máš?
Reagovat
EllNino
psali to na České srdce=Tenisové srdce na Facebooku a i na Tennisforu je u jejího jména out (hip injury)
Reagovat
Frick
Hm, je to tam. Škoda. Tak snad se dá do hromady alespoň do Antverp.

Ale stejně je to borka. Pokud nebudu počítat USO, tak defacto za 6 měsíců (tj. jen něco lehce přes půl sezóny) nadělala body na 65. místo. S dalšími 70 body (za R64 na USO) je to tedy 58 místo.

Bohužel tedy Petra nemůže využít nulových obhajob a jí nahoru.
Reagovat
EllNino
njn ...ona je tak trochu mimo žebříček :) vždycky dlouho nehraje, pak porazí na turnaji 2 hráčky top 20 a nasbírá spoustu bodů a pak jí zbrzdí zranění ...je to hrozná škoda
Reagovat
Frick
530 bodů, tj. skoro 2/3 z celkové své letošní bilance má ze svých 4 nejúspěšnějších turnajů (Doha, Madrid, Řím, Olomouc)...

Mimoto Petra C. je pouze jednou ze 4 našich hráček, co se na turnaji lepším než Premier dostaly alespoň do ČF.
Reagovat
EllNino
jojo Peťul prostě ví, kdy zabrat :D
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/629349-cetkovska-vynecha-australian-open-jako-jedina-z-prvni-stovky.html#hp-artcl
Reagovat
smazaný uživatel
Už vybírali vánoční stromeček! :D
http://instagram.com/p/wfZw4SG_pB/
Reagovat
smazaný uživatel
To video mě fakt rozesmálo! :D Masha je typická ženská, stejně si všechno nakonec udělá po svým. :D Grigor už nejspíš rezignoval. :D
Reagovat
sprchon
Kolik zápasů se tam hraje? Já čekal, že když to začíná v 10:00, tak že se bude hrát ještě odpoledne. Teď už se ale hraje 5. a 6. zápas. Má cenu se tam ještě dnes vypravovat?
Reagovat
sprchon
Tak jsem stihl čtyřhru, kde hrál za domácí Kubot/Jebavý a nebylo to úplně zlé. Těšil jsem se na Stefanie Voegele, ale ta si asi dneska nezahraje...
Reagovat
EllNino
hrála už singla
Reagovat
sprchon
To nevím kdy a kde, ale dneska v Liberci teda ne...
Reagovat
EllNino
jo promin, já si ji spletl s Piter :)
Reagovat
sprchon
Tu jsem viděl, ale taky jenom ve čtyřhře spolu s Petrou Krejsovou. Bylo to ale spíš v pozadí vpředu u tribuny byla čtyřhra Kubot/Jebavý.
Reagovat
Frick
Zatim dobrý, ale Gabčičiči si zase neodpustila kiksovou střelbu. Chjo.
Reagovat
blixa
No jo, stojka pořád naprd, ale běh už se lepší. Do mistrovství času dost. Ta se chytne.
Reagovat
sprchon
I tak ale super výkon od všech našich holek. :)
U chlapů už to na medaili nevidím, ale doufám, že se mýlím...
Reagovat
Frick
Ta střelba no. O dvě chyby míň a možná se dalo jet i o zlato.
Reagovat
Frick
Tak ale těch 0+9 neni koukám nic podprůměrnýho, takže na to nelze moc žehrat.
Reagovat
tommr
střelba mohla bejt lepší ale i horší. Rezervy jsou hlavně v běhu u Gábiny. Pokud se zase dostane aspon na lonskou úroven a Landová a Puskarčíková si udrží současnou výkonnost tak budou naše holky v každým závodě patřit mezi horký favoritky ...
Reagovat
blixa
O druhý místo nás připravily Švédky, potvory. Ta přišlápnutá a zlomená hůl Evy nás stála 10 sekund.
Reagovat
Frick
Nevim, zda to takto lze počítat. Jako uvažovat tak, že by se tenhle imaginární náskok 10 vteřin dokázal přenášet skrz další tři závodnice a Verča by dojela 9 vteřin před Daryou, to mi přijde trochu divoký.

Jo, když se v intervalovym závodě nedá rána a je to minuta navíc, to je něco jinýho...

Ale asi si spíše říkat, že štěstí, že to ta Ruska tak nezvládla. V opačnym případě to totiž klidně mohla bejt brambora díky nezvládnutými finiši Verča x Darya....
Reagovat
blixa
To jako myslíš, že by některá 10s někde počkala ? :D Možná by to nebylo celých 10 sekund, ale minimálně tak 5-8 ano, možná by to bylo naopak i víc, ale to už spekuluji moc.
Reagovat
smazaný uživatel
Vika si našla nového kamaráda a je to pořádnej macek... :)
http://instagram.com/p/wh0soADLYH/
Reagovat
Frick
nechtěl bych to živit
Reagovat
George_Renel
http://revue.idnes.cz/petra-kvitova-stravi-vanoc-s-pritelem-a-silvestr-v-cine-pis-/lidicky.aspx?c=A141211_145710_lidicky_nh
Reagovat
Frick
Nedovolit jednou za rok karpa s br. salátem + trochu toho cukroví mi přijde jak zbytečná šikana...
Reagovat
EllNino
ježiš :D ...nebo j ona si určitě dá
Reagovat
PetaM
Možná si vezme jeden kousek lineckého .. :) Chudák, bude přepapaná.
Reagovat
Frick
Taková Lucka se nestydatě vyfotila i třeba se svíčkovou :-D
Reagovat
EllNino
tak Lucka má zřejmě lepší metabolismus :D ...na tý to teda vubec není vidět :D nebo štrůdl ne ? :D
Reagovat
Frick
https://www.facebook.com/safarovalucie/photos/pb.437408476323975.-2207520000.1418468232./520673121330843/?type=3&theater

Prostě dieta :o)
Reagovat
blixa
Lucka prostě potřebuje pořádně papat ;-)
Reagovat
PetaM
Nesnáším lidi, co můžou sežrat všechno z obchodu a nic nepřiberou :D
Reagovat
Frick
Tak to tý Lucce přej, vona je taková pěkná...
Reagovat
PetaM
Ale však jo ... :D :D Myslel jsem normální lidi :D
Reagovat
EllNino
promin kámo :DDD ...já jsem přesně ten případ :DDD
Reagovat
PetaM
Já vím ... Moc nepruď :D A koukej přijet do Prostějova :D
Reagovat
EllNino
snad to vyjde :D
Reagovat
Frick
Správně díš. NORMÁLNÍ LIDI. Žádní povaleči z pražských lumpenkavarén.
Reagovat
blixa
Ono na každýho dojde. Já jsem mohl tak do 40 taky sežrat cokoliv a pohoda. Ale pak ta váha přece jen, napřed pomalu a pak rychleji jde nahoru :D
Reagovat
Frick
Vlastně si řikám, že pokud Petra nestihla loni darovat nějaký osobní dárek svému milému s vygravírovaným kř. jménem, letos má šanci na nápravu :o)
Reagovat
tommr
Petra na tom videu vypadá opravdu fantasticky ... :)
Reagovat
misa
Petra by si nějaké to cukroví za druhý wimbledonský titul dopřát mohla. Vypadá fakt skvěle :-)
Reagovat
Frick
http://instagram.com/p/wfSCjKu7i2/

Ne, Radek to nebyl :o)
Reagovat
Frick
http://instagram.com/p/wheRMHO7p7/
Reagovat
Kozoroh
http://novakdjokovic.com/en/fan-pit/fan-pit-post-by-milan-marijanac-75/
Reagovat
Frick
Do padestáky by se před Wimbledonem měla dostat určitě.
Reagovat
EllNino
Viděli ste to teď ? :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
co?
Reagovat
EllNino
Tak viděl jsem ten zápas Novaka s Tomem a ta povolená páska a "powerpointy" zápas hodně ovlivnily :) ....když si Beďa vzal v tie-breaku za stavu 2:1 power point při podání Novaka, zavadil servis o pásku a vysoko ho vymrštil na čáru, teda milimetrově se tý čáry dotkl, což dokázalo i Hawk eye :)....a Beďa to bezproblému zabil bekhendovým winnerem po čáře, ....tato situace se opakovala pak myslím ještě několikrát včetně mečbolu ...
No nedivedu si představit, jak by reagovali v takto psychicky vypjaté situaci třeba ve finále GS, kdy by třeba páska rozhodla o grandslamovém šampionovi :) ....
Reagovat
Nola
sledovala som, gratulujem Tomovi a Fandine, ak by sa hralo na jeden set s podobnymi pravidlami na GS mame vitazov ako safranu ... Novak ako je vseobecne zname ma vzdy slabsie starty do zapasov, v poslednej dobe nie je schopny ukoncit zapas napriek vedeniu s brejkom, dnes a to potvrdilo, Tom zohral slusny duel, vitazstvo si zasluzil
Reagovat
EllNino
jojo, Tom byl odvážnej při bigpointech, až na tu dvojchybu :) a vyplatilo se :) ...
Reagovat
EllNino
http://romanmihola.blog.idnes.cz/c/439188/Rada-tenistce-Petre-Kvitove.html
Reagovat
Kozoroh
http://novakdjokovicfanclub.com/2014/12/10/novak-djokovic-wins-sportsman-of-year-by-olympic-committee-of-serbia/
http://en.wikipedia.org/wiki/Awards_of_Olympic_Committee_of_Serbia#Sportsman_of_The_Year

Cenu od Olympijského výboru Srbska za nejlepšího sportovce roku získal i v letech 2007, 10, 11 a 13.
Reagovat
smazaný uživatel
proč ne 2o12?
Reagovat
smazaný uživatel
Protože "podělal" olympiádu :)
Reagovat
misa
doopravdy od Spellmanové.

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t31.0-8/10862521_850726044991476_1012235749775684126_o.jpg
Reagovat
EllNino
"Už len 22 dní" ..:D
Reagovat
Cico93
prosim nezabudni, že sa blíži
Reagovat
EllNino
jaja :)
Reagovat
dadaft
byl jasně nejlepší letošní ženský turnaj se spoustou nádherných zápasů
a absolutní top bitvou Sharapova - Halep ve finále.
Reagovat
smazaný uživatel
Chtít je pěkná vlastnost Ago! :-D
Reagovat
blixa
Chtít fakt není vlastnost :D, ale asi chápu co jsi myslel ;-)
Reagovat
Cico93
a nechcieť je vlastnosť?
Reagovat
blixa
:D :D
Reagovat
Cico93
Berdych99 a si si istý, že si to chcel napísať pod tento článok?:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, chtěl jsem to napsat uplně jindě, pardo.
Reagovat
EllNino
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10847971_915420661816296_3145911314291757756_n.jpg?oh=8ee0dfdf74740253b08cb7c1f4bc3ccb&oe=55446B21&__gda__=1426271897_2460ce33de1fb81b1da3912d48335f97 ....tak Klárka taky v Prostějově ? :) to je fajn, koukám, že je i na soupisce Prostějovského týmu v Extralize :)
Reagovat
tommr
to na starý kolena přestoupila ze Sparty? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tipoval bych to spíš na nějaké hostování. Katka Siniaková už taky párkrát hostovala v Prostějově...
Reagovat
EllNino
no hostování :) ikdyž by mi to teda vubec nevadilo :)
Reagovat
Frick
Starý kolena? Co by za to všechny padesátnice, šedesátnice daly, aby byly takovouto 33-letou uličnicí, jako je Klárka :o)
Reagovat
EllNino
přesně tak, "starý" kolena, který jí mužou závidět kdejaký mladice, je na tom fyzicky skvěle :)
Reagovat
Frick
Zase leží na čtyřech jak nějaká kočka nebo pes. Co s touhle pozicí ta Klára jen má :o)
Reagovat
smazaný uživatel
taky jsem si říkal, že vždycky leží :D
Reagovat
tommr
pokud chtěla bejt na fotce spolu se znakem tak jinak pózovat ani nemohla ...
Reagovat
Frick
Když se podíváš na její FB, uvidíš, že tuto pozici zaujímá i na jinejch fotkách :o)
Reagovat
blixa
Prostě její oblíbená "poloha", no. Co je na tom ? :D
Reagovat
tommr
pořád lepší když to dělá jen při focení než jako Bára, která je na zemi často i několikrát během jednoho setu ...
Reagovat
EllNino
no Klára :D ...tak ta je na zemi snad ještě častějš, hlavně ne trávě :)
Reagovat
smazaný uživatel
Letos je to hezká skladba hráčů a hráček, pokud tedy všichni opravdu budou hrát :)
Reagovat
EllNino
právě :D ...zejtra už začínaj první mače koukám :))
Reagovat
smazaný uživatel
Byjatlonisti dnes nic moc, až na Ondru Moravce.
Reagovat
EllNino
škoda no ...první závod bez desítky :/ Gábina si to zase odstřelila ve stojce, jako minule, achjo ...
Reagovat
blixa
No odstřelila, s loňskou běžeckou formou by to i tak na desítku asi bylo. Zatím není, snad časem. To se stává i v lepších rodinách ;-)
Reagovat
EllNino
jojo jako holky a kluci si na sebe upletli bič, jek nejsou na bedně, nebo nedejbože ani v desítce, tak se sejde na idnes a na sportu bandaska "chytrolínů" :D ...
Reagovat
blixa
Jojo, diskuse na iDnes jsou fakt stoka ;-) Pivní sportovci se předhánějí, kdo z nich je větší troll.
Reagovat
EllNino
ano :) ...máš pravdu, že Gabika trochu za očekáváním, ale já myslím, že její časještě přijde, snad na mistrovství světa :) ...ale doufám, že už ve štafetěa pak v dalším závodě :)
Reagovat
tommr
její čas doufejme ještě příjde, ale v týhle sezóně to už asi nebude. Chybí jí nejen forma ale díky pár kilům navíc i kondička a tu během sezóny asi nestihne nabrat ...
Reagovat
EllNino
moc prorokování, já si radši počkám na realitu :)
Reagovat
tommr
ale vždyt to "prorokovala" i sama Soukalová ... :)
Reagovat
EllNino
jojo :D ale tak ona toho namluví vždycky a pak je často realita daleko lepší :) ...já myslím, že si musí nejdřív stanovit priority a trochu si na to zvyknout a ono to pujde :)
Reagovat
tommr
no zatím realita přesně odpovídá tomu co říkala před začátkem sezóny ... :)
Reagovat
EllNino
jj :) ...bohužel :) ale tak snad se to zlepší :)
Reagovat
Frick
Vy mi tady furt vyčítáte, jak jsem rád za fotky v plavkách / s obdobnou mírou odhalení, ale zrovna tady si myslim, že se to velmi hodí.

www.youtube.com/watch?v=nqaSUsJzDJ4 - tady někdo bude mluvit o kilách navíc (dávám zde video kvůli tomu, aby se neodkazovalo na fotošopování), kor když uvážim, že Gábi je rozhodně ještě šíhlejší než Petra, u který se za údajný kila navíc vždy strhne bouře. Gábi má krásnou postavu. Ano, asi kdyby si dala zálěžet, tak by asi docílila vyrýsovanosti, že by měla "pekáč buchet", jako maj atletky apod. (nebo třeba T. Eckhoff takto vypadá) Na druhou stranu - ona argumentuje tim, že je to zkrátka pro ni izolační vrstva. To by jí pak mohl pomoci nějaký závod v nízkých teplotách.
Reagovat
tommr
srovnávat takhle Petru a Gábinu nejde. U Petry může mít nějaký to kilo navíc i pozitivní efekt v tom, že bude mít o to větší sílu. U Gábiny je každý kilo navíc jednoznačný mínus ...
Reagovat
VlS
Kde máš ty kila navíc? Gábina byla měsíc na antibiotikách a dobrala je týden před zahájením ve Švédsku a vážně zvažovala, jestli tam má vůbec jet a ty z toho zas musíš hned dělat problém tréninku a kil. Fakt bys někdy potřeboval vyhnat na trať( kurt) ať to předvedeš.
Reagovat
EllNino
přesně tak, ono se to prostě trochu uspěchalo, po antibiotikách se člověk cítí jako přejetej parním válcem, známto moc dobře ...:)
Reagovat
tommr
a ty bys zase potřeboval nějakou lekci správnýho čtení a porozumění psanýmu textu. Nikde jsem o žádným tréninku nic nepsal ...
Reagovat
Kozoroh
Pokud je pro tebe diskuze na iDnes.cz stokou, tak nevím, jaký výraz použít pro diskuze na novinkách.cz ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
psychiatrická léčebna
Reagovat
blixa
Na tu nekoukám, nemůžu posoudit :D Já nemusím mít všechno, některé věci rád přenechám specialistům :D
Reagovat
smazaný uživatel
Petra už nevede anketu o sportovce ČR fanoušků. Že ji předstihne zrovna Krpálek, by mě fakt nenapadlo. Za posledních pár dnů mu přibylo až podezřele velký množství hlasů...

http://isport.blesk.cz/clanek/ostatni/221501/hlasujte-v-ankete-sportovec-roku-kvitova-samkova-nebo-nekdo-jiny.html
Reagovat
Kozoroh
No jo, hackeři jsou všehoschopní...
Reagovat
smazaný uživatel
Nemusí jít o hackery. Těch hlasů je tam málo. A vzhledem k tomu, že podobnou anketu v Lotyšsku zatím rozhodují hlasy z českého tenisportalu, tak tuhle zase může ovlivňovat nějaký judoportal z jiné země :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra z toho bude určitě zdrcená :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak třeba já hlasoval pro Kiki a Maki, Vítečkovou a Voráčka. :)
Reagovat
blixa
Těch hlasů je hrozně málo, to není problém aby to jeden šikula takhle ovlivnil.
Reagovat
smazaný uživatel
viz gigin :D
Reagovat
mrafe
gigin, jenom slušně poprosil, za Ernestka o hlas. Možná jsem si toho nevšimla, ale nikoho nenutil, že musí každý den Ernestkovi poslat hlas.
Je pravda, že Lotyši tam mají napsáno: Aby bylo možné získat více objektivní výsledky, lze každý den na internetu z jedné IP adresy hlasovat jednou.

Zato u nás tam nic napsaného není, tak je možné, že lze hlasovat častěji, nebo posílat více hlasů z jedné adresy.
Reagovat
smazaný uživatel
Na isportu se dá hlasovat z každýho prohlížeče jednou denně. Aspoň mě to tak funguje na tabletu. :-)
Reagovat
Kozoroh
Víte co? Všichni, kdo navštěvujeme TP budeme každý den posílat Petře hlasy, aby se vrátila na 1. místo :-D
PS 1.0: nehlasovat pro Lukáše, abychom co nejvíc snížili rozdíl mezi ním a Petrou ;))
PS 2.0: když internetovou anketu o lotyšského sportovce roku vyhrává Gulbis díky TP.cz, tak to by v tom byl čert, aby tu českou nevyhrála Petra, pokud se všichni zapojíme :)
Reagovat
misa
Já jsem jí už dnes hlas poslal a to jsem pro ni nehlasoval poprvé v téhle anketě. Rád bych ještě dostal Lucy do desítky :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já to zkusím hodit na Twitter, snad se někdo z fanoušků Petry chytne. :)
Reagovat
tommr
a to nejen pro Petru, ale i pro Lucku, Báru a Terku Smitkovou na kterou se v článku zapomnělo ...
Všechny naše hráčky budou proto muset v nadcházející sezóně pořádně zabrat už na antuce, protože jinak bude nejspíš po Wimbledonu následovat jejich velkej propad v žebříčku ...
Reagovat
rib
jj, nejlíp když zaberou hned v Austrálii :-), tam taky mají šanci něco získat oproti loňsku :-)
Reagovat
Frick
Nebude to sranda. Wimbledon byl pro český ženský tenis největlejší okamžik sezóny - světlejší než finále Fed Cupu.

Pochopitelně - stinnou stránkou toho budou "krvavé" obhajoby.

Např. Lucka - pokud by uhrála příště ve Wimblu "jen" osmifinále (což neni špatnej výsledek), tak by ztratila 540 bodů (tj. více jak za výhru v Premier turnaji, který nikdy neovládla) a tak tak by se udržela v TOP 20 (nyní)
Reagovat
misa
Do Wimbledonu Lucka nahraje bodů dost: čf v Melbourne, sf v Indian Wells a ovládne Charleston. V podobném duchu pak bude pokračovat až do toho Wimbledonu a vlasně i po něm :-D
Reagovat
Frick
kéž by.
Reagovat
tommr
s Charlestonem bych moc nepočítal - ten má předplacenej Serena ...
U Lucky budu spokojenej když v příštím roce dojde na každým turnaji aspoň o kolo dál než v letošní sezóně což by mělo stačit k posunu v žebříčku i kdyby neobhájila Wimbledon. Vzhledem k tomu, že letos i s Wimbledonem uhrála jen dvě semifinále by to pro ní nemusel bejt až takovej problém ... :)
Reagovat
Frick
Tak to se nevylučuje :o) Prostě prohraje s finále se Serenou. Jakoby se to už nestalo :o) A bude i tak 205 bodů v plusu :o)
Reagovat
EllNino
Lucka musí hrát v klidu, je dobře, že má ty body rovnoměrně rozložený do celýho roku, hrála hodně konzistentně na svý poměry :) takže snad se jí bude dařit
Reagovat
smazaný uživatel
neprohrála tam naposledy Serena s Čepelovou?
Reagovat
tommr
letos tam opravdu nečekaně vypadla už v prvním kole, ale o to víc to bude chtít v příští sezóně napravit ... :)
Reagovat
Frick
Kdyby Lucka na každym turnaji šla o kolo dál (a ve Wimblu ostudně pukla v 1. kole), tak má 3310 bodů, což by letos stačilo na TOP 10 :o)
Reagovat
misa
Serena není věčná, výpadky budou čím dál častější. Proč by zase nemohl nějaký přijít v Charlestonu?
Reagovat
tommr
na domácích turnajích bude Serena silná i nadále. I kdyby ale zase předčasně vypadla tak na titul pro Lucku to stejně nevidím. Od Lucky čekám spíš podobnou sezonu jako letos jen doufejme s o něco lepšíma výsledkama na většině turnajů ... :)
Reagovat
EllNino
asi tak :) doufejme v to :D
Reagovat
smazaný uživatel
Charleston ať si Serena klidně nechá, ale výměnou ať "pustí" Lucce USO.
Reagovat
Frick
Naopak, Wimbledonu se nebude muset bát Karolína, která tam obhajuje jen 2. kolo.

A pochopitelně to samý platí i o nadějích Siniakový a Allertový.

A ač se to na první pohled nemusí tak zdát, tak ani Terka Smitková by nemusela mít takový vítr. I kdyby byl Wimbledon nyní a Terka vyhučela hned v 1. kole, tak by to byl pád někam ke 120. místu, což mi nepřijde tak katastrofální. Nicméně od Wimblu nás dělí ještě celá první půle sezóny, ve které Terka obhajuje 177 bodů. Další vyhodou samozřejmě pro ni bude to, že po Wimblu až do října opět obhajuje velmi málo. Věřim, že pokud se Terce bude dařit, tak na USO 2015 nebo AO 2016 bude nasazená.
Reagovat
tommr
já bych jí to sice přál, ale klidně se s tebou vsadím, že nasazená nebude. Terka bude ještě ráda když se udrží v první stovce ... :)
Reagovat
EllNino
já myslím, že do tý pajdy se dostane :)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý! Zatím asi nejlepší highlighty, co jsem viděl. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, fakt skvělý! :-))
A tady v odkazu jsou i hihlighty na zápas Masha vs. Sam, Masha vs. Garbine a Masha vs. Genie! :-) Tak když budeš mít chvíli, koukni! :D

http://vimeo.com/aussiesharapova/videos
Reagovat
Cico93
OT

Toje šíp čo???
https://www.facebook.com/tinamaze/photos/a.433805419190.231803.139789884190/10152659464944191/?type=1&theater
Reagovat
smazaný uživatel
Tina je pěkná, ale já radši... :)
https://pbs.twimg.com/media/B2v2i4GIMAANP8K.jpg
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=5141839673412
Reagovat
Cico93
jj ja mal skôr na mysli jej dnešné viťazstvo:), aleeee
......
samozrejme máš pravdu
je pekná
momentalne najlepšia lyžiarka, čo sa týka všestranosti.
a aby toho nebolo málo, ona aj nádherne spieva:
https://www.youtube.com/watch?v=0qcEVMS4sFI
možno si to už videl:)

ale za taký klip by sa nemusela hanbiť nejedná profesionálna speváčka.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš, já jsem se dneska úplně zapomněl dívat na obřák. Mikaela desátá, tak snad to bude ve slalomu lepší... Jo, ten klip už jsem viděl. :)
Reagovat
mrafe
Měl bys podávat o svých favoritkách vyvážené informace.

http://www.wtatennis.com/news/article/4348554/title/video-anas-best-shots-of-2014

Jestli už jsi to sem dal tak se omlouvám
Reagovat
smazaný uživatel
Nedával, ale během roku jsem tady o Aně a jejích "Hot Shots" celkem často psal... Je dobře, že jsi to sem dal. Jsou tam všechny pěkně pohromadě. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kde sháníš lístky na WB? Sestra co tam bydlí, chtěla jet, ale bylo to jen s nějakýma cestovkama a mastný ceny..
Reagovat
mrafe
nevím jestli to bylo na mě, já se tam nechystám. Aloe zeptej se Fandiny tam už tam byla, tak ti určitě ráda poradí
Reagovat
Karlicka
Letos v říjnu jsem byla ve Wimbledonu. Bylo krásné počasí a pochopila jsem, proč to tam má Petra tak ráda :-). Byli jsme na prohlídce areálu (1 kurt i Centrkurt) a musím přiznat, že bylo velmi příjemné vidět všude Petru s Novakem. A Martinu Navrátilovou. A jak si jich tam váží !! Čeští sportovci proslaví naší zemičku mnohem víc, než si kdo může myslet.
Reagovat
smazaný uživatel
AO 2014
A.Radwanska-Cibulkova
LiNa-Bouchard

RG 2014
Sarapova-Bouchard
Halep-Petkovic

W 2014
Kvitova-Safarova
Bouchard-Halep

USO 2014
S.Williams-Makarova
Wozniacki-Shuai Peng

Mno kdo by pred sezonou toto cekal? :-D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist