Wozniacká zakončí rok opět v čele, druhá může být Kvitová

26. 10. 2011, 23:20
Aktuality 0
Odstoupení Marie Šarapovové z Turnaje mistryň dalo jasnější obrysy finální podobě žebříčku WTA na konci sezony. Světovou jedničkou bude znovu Caroline Wozniacká, už na druhém místě se může objevit Petra Kvitová.
Caroline Wozniacká

Maria Šarapovová dnes odstoupila z Turnaje mistryň, na kterém proti Stosurové ani Na Li neuhrála set. Startu ve třetím zápase a teoretické šance na postup ze skupiny, se vzdala kvůli přetrvávajícím problémům s kotníkem. 

Zároveň ztratila naději zakončit sezonu jako světová jednička. Čest přezimovat v čele žebříčku WTA do nové sezony bude mít po roce opět Caroline Wozniacká. Jednadvacetileté Dánce se to podaří navzdory tomu, že stále čeká na první grandslamový titul.

Slušnou šanci posunout se již na 2. místo celkového hodnocení má Petra Kvitová. Druhou hráčkou světa se stane v případě, že v Istanbulu projde skupinou bez porážky - porazí tedy i Wozniackou a Radwaňskou, nebo se jakkoli dostane do finále.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist