Wozniacká si v New Havenu zahraje o další titul

22. 8. 2008, 20:11
Aktuality 5
Caroline Wozniacká si v krátké době zahraje o další titul. Osmnáctiletá Dánka dnes v semifinále v New Havenu porazila stejně starou Alize Cornetovou z Francie 7:5, 6:4 a po dvacet dní starém triumfu ve Stockholmu má možnost připsat si druhé turnajové vítězství v kariéře.
Profily hráčů
Wozniacki Caroline

Zápas byl představením dvou velmi mladých a zároveň talentovaných tenistek, které letos shodně vyhrály svůj první titul na okruhu WTA, a které se po výborných výsledcích posunuly ke 20. místu žebříčku.

První set ve svůj prospěch Wozniacká rozhodla až po druhém zisku soupeřčina podání za stavu 6:5. Jasnou záležitostí nebyla pro Dánku ani druhá sada. Cornetová v ní vedla už 3:0, náskok ale nedokázala udržet a další ztráta jejího servisu tentokrát znamenala konec zápasu.

O titul v generálce na US Open a o prémii 95.500 dolarů se dánská tenistka utká buď s bývalou světovou jedničkou Amélií Mauresmovou z Francie nebo s nejvýše nasazenou Annou Čakvetadzeovou z Ruska.

Wozniacká pokračuje ve skvělých výkonech. V posledním měsíci si zahrála semifinále ve slovinské Portoroži, poprvé v životě vyhrála turnaj WTA ve Stockholmu, na olympiádě vypadla v osmifinále s pozdější vítězkou a zítra si v New Havenu zahraje o další trofej.

Výsledky - New Haven - ženy:
Dvouhra - semifinále:
Wozniacká (Dán.) - Cornetová (7-Fra.) 7:5, 6:4.

- Forest Hills:

TenisPortal.cz, Václav Navrátil

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Wozniacki hraje posledni tejdny vazne vyborne!!jak ve stockholmu tak i na olympiade v pekingu hrala dobre tam prohrala az s dementevou a tady to potvrzuje myslim ze annu porazí a získa titul!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
je moje platonická láska a už před dvěma roky jsem prorokoval, že se dostane do TOP TEN. A ono to snad může vyjít ještě letos, paráda!
Škoda, že se na poslední chvíli odhlásila ze Štvanice, moc jsem se na ní těšil...
Reagovat
smazaný uživatel
Ani se nedivím. Na žebříčku šla dost nahoru, Štvanice pro hráčky této úrovně už není zajímavá (Tier IV, dotace 145 tisíc). Málo peněz, málo bodů, žádná prestiž. Za rok ale možná dobrá příležitost pro Nicolku, jak si vylepšit matné výsledky z letošního roku. Konkurence nebude velká, třeba by uhrála i finále.
Reagovat
smazaný uživatel
je to velkej talent.......moc se mi libi jak hraje!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se zase líbí tvoje komentáře:D:D:D.........Velká písmena vůbec neznáme, vše pochopitelně bez háčků, to je mezi dětmi kůl, dlouhá souvětí úplně bez čárek.........a hlavně se tam musí nasypat...........hooodně teček a smajlíků. Bez teček........to přece nejde!!!!!!!:D:D:D:D:D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist