Wozniacká poprvé porazila Williamsovou, o finále si zahraje se Šarapovovou

28. 3. 2012, 08:39
Aktuality 86
WTA MIAMI - Caroline Wozniacká si v Miami zahraje poprvé v semifinále. Dánská tenistka se na Floridě postarala o vyřazení domácí pětinásobné šampionky Sereny Williamsové a připsala si vůbec první výhru nad jednou ze sester Williamsových. O první finále po více než půl roce si zahraje sRuskou Marií Šarapovovou.
Caroline Wozniacká

Serena Williamsová se na kurty v Miami vrátila po téměř dvou měsících pauzy, když po Australian Open léčila zraněný kotník a zahrála si pouze ve Fed Cupu. Na Floridě postoupila bez ztráty setu do čtvrtfinále, v něm už ale nestačila na Caroline Wozniackou. Dánce, se kterou všechny tři předchozí vzájemné souboje vyhrála, podlehla dvakrát 4-6.

"Rozběhala jsem ji," komentovala utkání jednadvacetiletá Wozniacká, jež měla až dosud proti sestrám Williamsovým bilanci 0-7. 

Williamsová sice v zápase zahrála 34 vítězných míčů, současně ale udělala 36 nevynucených chyb, zatímco Dánka jen třináct. "Mám pocit, že proti mně každý odehraje životní zápas," prohlásila Američanka. "Hrála jsem tak na dvacet procent. Udělala jsem spoustu chyb, pro které nemám vysvětlení. Není na co se vymlouvat," dodala.

Třicetiletá Američanka tak přišla o možnost získat v Miami už rekordní šestý titul. V minulosti v areálu v Key Biscayne triumfovala v letech 2002, 2003, 2004, 2007 a 2008. Před třemi lety prohrála ve finále s Azarenkovou, následné dva ročníky kvůli zranění vynechala.

Přemožitelka českých tenistek Záhlavové-Strýcové a Cetkovské Wozniacká tak letos v Miami ještě neztratila ani set a navíc překonala své maximum. O první finále od loňského srpna, kdy zvítězila v New Havenu, si zahraje se světovou dvojkou Marií Šarapovovou.

Ruská tenistka ve čtvrtfinále ukončila sérii čtyř neúspěšných výzev Na Li, kterou smetla 6-3 6-0a oplatila jí předchozí porážky ze čtyř zápasů, v nichž neuhrála ani set.

"Chtěla jsem to (sérii porážek) změnit, tak jsem se plně soustředila. Teď se těším na další zápas," řekla finalistka turnaje z let 2005, 2006 a 2011 Maria Šarapovová.

Wozniacká se Šarapovovou se o finále utkají ve čtvrtek od 19:00 hodin. Na turnajích WTA se střetnou celkově pošesté, přičemž o jednu výhru více má na kontě Ruska. Na rychlém povrchu vede 2-1 na zápasy Dánka. Všechny souboje se rozhodly ve dvou setech.

Ve středu budou hrát o druhé semifinále Venis Williamsová s Agnieszkou Radwaňskou a Victoria Azarenková s Marion Bartoliovou.

- WTA PREMIER MANDATORY MIAMI -
(USA / Florida, tv. povrch, 4.500.000 dolarů)
úterní výsledky (27. 03. 2012)

Dvouhra - čtvrtfinále:
Šarapovová (2-Rus.) - Na Li (8-Čína) 6-3 6-0
Wozniacká (4-Dán.) - S. Williamsová (10-USA) 6-4 6-4

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

86
Přidat komentář
pepin
Tak si asi dovedu představit pocit Agn., která ví co ji pravděpodobně čeká, Ani bych nechtěl být moc v její kůži. Představa, že na mě zase vyjde Vika před finále není asi moc růžová.
Reagovat
Fandina
když ví, že tak jak s ní dosud hrála to nevychází, tak by mohla třeba víc zariskovat ne ......... to se mi to hezky říká .... úsměv
Reagovat
pepin
Máš pravdu a souhlasím s Tebou, vždyt ty zápasy, kdy měla Vika problémy jsou určitě k dispozici, otázkou je, zdali je schopná to realizovat. Pokusit by se ale měla, pokud nechce opět dostat.
Reagovat
VlS
ptala ses.co je to gumídek, tak se podívej tady:
http://www.disney.estranky.cz/clanky/gumidci.html
Reagovat
pepin
Hele Visáku, a který je ten pravý?
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuju :-)
Reagovat
VlS
No, vyber si :-)
Reagovat
Heather_Fedex
mam smichane pocity. na 1 strane se tesim, ze vyhrala, na 2. strane mi prijde blbe porad opakovane semi vika vs aga- uz po 5.!!! nezbyva nez doufat, ze marion zabojuje... no bohuzel pro ni si myslim, ze vika se ze zapasu s dominikou poucila a proti marion prepne na nejvyssi level
Reagovat
VlS
Nepodceňova\l bych Caro v semifinále, ta může Agu klidně vyřadit.
Reagovat
VlS
Aga nehraje semis Caro ale s vítězkou Vika - Marion - no tak je záruka, že finále spolu tentokrát hrát nemůžou :-))
Reagovat
Heather_Fedex
ted ses trosku seknul ;) caro hraje proti mase v semi a mozna finalova dvojice muze bejt: aga vs caro; masa vs aga; marion vs caro; vika vs caro; marion vs masa; vika vs masa
snad jsem na zadnou kombinaci nezapomnela...
Reagovat
Heather_Fedex
taka finalova dvojice tuhle sezonu jeste nebyla. uz jsem to nekdy psala a napisu to znovu: to vazne musej byt aga i vika ve stejne polovine pavouka? nemuze aspon 1 schytat agu masa??
Reagovat
VlS
už je to opravené 3 minuty před tebou :-)
Reagovat
Heather_Fedex
nevsimla jsem si- v te dobe jsem psala prispevek
Reagovat
VlS
V poho, o nic nejde :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Agy mi je líto. Má skvělou sezonu, ale vždy dojede na Viku...i přes to vyjádření na adresu Viky ji stále přeji, ale podle mě bude mít znovu smůlu, respektive v to věřím.
Reagovat
smazaný uživatel
tak to mají holky za sebou,jsou tu už mladší.
Reagovat
VlS
Takže tip na tento zápas mi vyšel. Venus nevypadala úplně OK. Na winners vyhrála podstatně, na UE prohrála rozdílem ligy. Jestli se nějak výrazně nezvedne, tak může mít s nominací na OH honičku. Do stovky se sice posune, ale bude tak někde kolem 90. pořadí, což je málo.
Reagovat
dadaft
možná, že to nebude se silami tak divoké, jak si komentátor myslí. jediné, co Venus ví na beton, je, že dneska to bude hodně těžké a asi dlouhé.
možná jen zbytečně neplýtvá hned ze startu...
Reagovat
smazaný uživatel
No, nevím..Venus vypadá hodně "unaveně" , ale zdání asi fakt klame.
Reagovat
dadaft
no, teď vypadala opravdu trpící (ve tváři).
Reagovat
smazaný uživatel
na pohled vypada strasssne!, trpitelsky vyraz... ale tak zdani obcas klame... ale tak snad to dopadne jak ma... prvni set je doma, jeste jeden, kdyby se to zacalo lamat na jeji stranu tak to zavcas uhraju na 0... od obrazovky se pro jistotu nehnu, dnes nestojim o zadne minusy
Reagovat
dadaft
šťáva na to nebyla.
nicméně vidět Venus je paráda. voleje do učebnice. obzvlášť ten z natažené nohy i ruky, kdy to v posledním okamžiku rychlým pohybem zápěstí poslala úplně nemyslitelně křížem (AGA K TOMU MĚLA TAK 5M ))tO BYLa bomba.
taky jak v prvním setu, když šla Aga na 3:1, tak začala hrát dlouhý úder - přechod na síť - volej. 4 x a Radwanská si vůbec nevěděla rady a 4 x to vyhodila. po ztrátě okamžitý protitlak velké hráčky. 3:3...
ale pro kvalitu semifinále je postup Agy samozřejmě super.
to by bylo.
teď Barcelona - ACM, )))
Reagovat
Fandina
je to tak .... Venus sice prohrála, ale na její tenis se pěkně kouká
Reagovat
smazaný uživatel
Na její tenis ano, pokud jí to šlo, ale jinak jak tu někdo píše, ten trpitelský výraz a ploužení po kurtu, jako by hrála za trest ..ale i tak obdiv, že došla tak daleko :-)
Reagovat
Fandina
Šťastně se fakt netvářila, ale při podání ruky obě moc hezký úsměv a ploužit sem jí viděla i hůř a míň taky ... úsměv
Reagovat
dadaft
čekám na zápas Aga - Venus, tak jsem to zapnul a musím říct, že se pařížská režie eurosportu zase jednou "vyznamenala". tahle část zápasu byla nejhorší. od stavu 1 : 5 se zase začne hrát...
měli dát skvělý první set, první tři gemy druhého (nej tenis zápasu) a pak konec podle potřeby.
ha ha
come on Aga
čus čus
come on Venus
))
Reagovat
smazaný uživatel
Vážení porotci, sešli jsme se tady, abychom vysvětlili kauzu Kleberson! Prosím si zapamatujte že jestliže Kleberson nemá někoho rád podobně jako Federera je to tahle jednoduchá dánská nanynka! :)))) Inu nedivte se prosím že na ni nebudu pět zrovna chválu! Vůbec to nezkouším u každého článku! Jsou tenisté které mám rád! Třeba Rafa! A pak ty kteří porazí Federera! :)))
Reagovat
smazaný uživatel
prosim te, co to plkas...Osobne mi je ukradeny, co si plkas na chlapy, mam to fakt nekde:), a predpokladam, ze nas tu je vicero:).

K veci:
Karolajna mi je absolutne ukradena, nelibi se mi ani jak hraje, chova, ani se mi nelibi jako holka, mam jinej vkus, ale je proste pro mne opravdu udivujici takova situace >>> Chlap a anonimne urazi holku na foru, jeji charakter nebo inteligenci....sorry, ale at je ta holka jaka chce, treba pitoma, pihovata a nevim co jeste...pro mne postoj spise zbabely, stejny jak bys plivl holce na ulici do tvare. Jsem jeste nejak schopny pochopit chlap vs. chlap...
Proste se to da napsat, rict lepe...vzhledem k holkam...
Ale mozna to nejak nerozlisujes, a k holkam se takhle chovas normalne.....tak potom ok inteligente z vysokym IQ:D. Na tohle asi fakt nemam cas:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi ňouma! Nebudu potlačovat své dojmy v sobě samém jen proto že se to "nesluší" že je to holka anebo abych se zalíbil okolí nebo utišil vlastní svědomí! :))) Dožadují se rovnoprávnosti tak ať počítají i s rovnocenným zacházením! Když už tak se vším všudy! :))) Jsem naprostým odpůrcem fyzického násilí na ženách ovšem proč bych neřekl co si o ní myslím! Že je hloupá je prostě fakt a co?! Jen konstatování skutečnosti a žádná velká urážka to není! Podobně jako když prohlásím o někom že je lakomý arogantní bezcitný a tak dále vlčku!! Ventilovat pocity a názory záhodno jest v opačném případě se v člověku nahromadí a z toho pak vznikají hospodské bitky!! Nemoci! A co víc žít v klamu by nebylo dobré! Upřímnost nade vše!!
Reagovat
Heather_Fedex
nosrebelk je 1 z dalsich chudaku, kt. musi za kazdu cenu provokovat a vubec nechape, ze kdyz se nekomu neco nelibi, tak se do da rict i bez urazek a arogance. pravdepodobne je to zakomplexovanej kluk, kt. nikdo nema rad a ani nikdo nikdy mit nebude. zajimalo by mne, co takoveho svetoborneho udelal on, kdyz si dovoluje takhle arogantne plivat spinu a tvarit se jako mudrlant z nejvyssim iq...
Reagovat
Heather_Fedex
no vazne, je mi te lito. ty potrebujes odborni pomoc.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro tvůj nick bych si dovolil tvrdit že ty také! :)))
Reagovat
Heather_Fedex
ale ja to fakt myslim vazne. potrebujes psychologa, mozna i psychiatra. to uz neni normalne, co tady svadis. vsechno te ihned nastve, jsi hruby a agresivni...z ceho mas takoveto komplexy? dam ti 1 radu:to ze si tady budes vybijet sve komplexy, ti nijak nepomuze- prave naopak. tvuj psychicky stav se jeste zhorsi. muze ti prasknout zilka v hlave nebo co. aspon si vem prasky na upokojeni a nejmin tyden nezapinej pc ani tv. snad se ti pak svedne nalada
Reagovat
smazaný uživatel
Vyborne:) Skvele:) Velmi me to tesi:) Potom nemuzes mit nikdy z mym nazorem problem, jen ho vzdy uvitas, co vic budes ho vzdy velebit a chvalit:), nebot preci ti jde o uprimnost nade vse:)
To jsem velmi rad - nebot mne nemuzes nutit k necemu, co sam proklamujes, ze je velmi spatne, to bys byl schizofrenik, a to Ty preci nejses:).
Takze mistre, take nemohu potlacovat sve dojmy na tema holky:) To nemuzes po mne chtit:) Takze by to melo byt vsechno ok,:)ne...:) Cili neni o cem hovorit.:)
Ah vlastne je, kdyz vim, ze proklamujes uprimnost nade vse, tzv. bez prikras:D Tak ted uz je vsechno fakt vpohode:) A jiste muj dojem privitas s otevrenou naruci (ci klavesnici):D
Takze muj dojem je, ze mas nizssi IQ nez ta copata polsko - danska bloncka:) Muj dojem bez prikras, nebot v klamu opravdu zit nechci:D a aby se mi neco jeste hromadilo, no to uz sakra vubec ne:D ;D
Diky, moc diky, ze tak mohu s Tebou otevrene hovorit:). Udelals mi opravdu radost:) Mas pravdu, je mi hned lepe:D :D :D
Reagovat
VlS
Vždyť to je přece přesně to co chce. Vyprovokovat někoho k hádce, kde bude mít možnost vypouštět negativní energii. Je to troll, kašlete na něj. Když na něj nebudete reagovat, tak ho to přestane bavit.
Reagovat
Heather_Fedex
ale to co predvadi nosrebelk,to je neco neskutecneho...na to se neda nereagovat. kazdy jeho prispevek je tupejsi a tupejsi. ja se nim urazet nenecham. i kdyz je to psychopat, kt. si ani neuvedomuje, co dela
Reagovat
VlS
Ale tím přistupuješ na jeho hru a děláš přesně to, co chce abys dělala a dáváš mu prostor, aby se do tebe navážel víc a víc. Jediná metoda je ignorovat jeho příspěvky.
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosto s tebou souhlasím. Já dokonce vím, kde takoví trollové vyrůstají. :D
http://www.jenpromuze.cz/start/a-sakra/10820-objev-dne-odkud-pochazi-internetovi-trollove
Reagovat
W.G.M.
A jaky mas napriklad nazor na Pe3ka? Vsak to je v bledemodrem to same? Ja se fakt divim, ze o nem tu krome par lidi, napr. me, nerekne nikdo kriveho sluvka. Proc on ti nevadi a treba Frantz a Kleberson ano? Ja tomu fakt nerozumim. Ja jsem, pokud jde o tu zde neustale zduraznovanou taborovou prislusnost, nezaujata, ale mam solidni smysl pro spravedlnost, cestnost a rovnovahu. Velmi me tedy zarazi, kdyz tu ctu diskuse a vsichni tu nad Pe3kem/Armstrongem priviraji oci, dokonce si nevsimaji, ze ve vetsine pripadu je to on, kdo vyprovokuje hadky.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem tě urazil?! No tak to musela být fakt mega urážka! Tím že jsem napsal že také potřebuješ odbornou pomoc?! Nenech se vysmát! :///
Reagovat
smazaný uživatel
ac ji nemam rad, tak teda gz.. Serenu taky nemam rad.
--
Ale co se tyka Sibirske Sireny, tam jsem se opet predvedl, napred jsem sebevedome nalozil spoustu dukatu na ni... pak jsem udelal tu "chybu" ze jsem se dival... po prvnich 4 gemech jsem si rekl "a dost".. ze se nebudu nervovat a vsecky penizky vzal zpet do bezpeci... a zbytek zapasu jsem trpel ve sledovani bezradne NaLi.. a bouchal hlavou o stul... "super".
--
dneska fandim radwanske (tu mam mirne financne podporenou) gumidkovi (tu nemam podporenou nijak, tu to bude fandeni ciste ze sympatii k ni a antipatii k Houkačce.
Reagovat
smazaný uživatel
Já fandím Venus a Marion, a doufám, že se Marion předvede v slušný formě a Viku pěkně potrápí a hlavně porazí.
Proč jí říkáš gumídek? :-( no, ale pořád lepší, než hopsalka :-)
Reagovat
VlS
Gumídek je super - to se mi líbí - Emo,ty neznáš ten dětskej seriál s medvídky gumídky, kteří si dali lok hopsinkové šťávy a skákali a skákali? Ale Hopsalka taky není nic urážlivého - prostě je to reakce na její obsesivní hopsání.
Reagovat
smazaný uživatel
Neznám gumídky, ale tak už vím, proč jí tak říká :-))
Přijde mi hyperaktivní, nebo já nevím, ale nějak mi to už časem přestalo vadit, jak jsem tu už psala.
Reagovat
smazaný uživatel
kdyz na ni mam vsazeno nebo nemam vsazeno vubec, tak mne ty poskoky a "vymeny naprazdno" nevadi a jsou roztomile snad i, pokud mam vsazeno proti tak mne tim vytaaaciii. Dnes ji budu ale fandit jen z cisteho srdce:D
Reagovat
smazaný uživatel
Aspon jsi upřímný, poskoky ti vadí/nevadí, podle toho, jak máš vsazeno :-) a já ji budu fandit taky, ale ne z čistého srdce, to mám jinde :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To já si gumídky pamatuju a strašně rád jsem se na ně koukal. :)Karel Černoch k tomu nazpíval krásnou písničku...
http://www.youtube.com/watch?v=djzye1FHGHw
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, znělku už si vybavím a musela jsem se fakt zasmát, jak qsubt
vystihl Marion, tak výraz gumídek je roztomilý :-)
Děkuju, ty mě vždycky dokážeš příjemně překvapit, odkaz jsem nečekala :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dělá mi velkou radost, když tě můžu příjemně překvapit. :)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Caro, jsi neskutečná!!! Konečně, škoda, že jsem neviděl :( Proti Mashi už takovou chybu neudělám...
Reagovat
smazaný uživatel
A to zrovna dostane ta blonďatá cácorka jejíž IQ se rovná IQ houpacího koníka na prdel!! :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Nosrebelk tomu dal ale facku
na tom nasem diskusnim placku.
Tohle jen tak machr IQ nesmaze,
Monty to precte, a pekne pomaze:)

Sic nevim kolik bodu z IQ holka ma,
ale jedno vim, ze to se fakt nedela.
A pokud chlap na foru kopne do holky,
to misto mozku ma v hlave hranolky:)P
Reagovat
Heather_Fedex
ty jses blbej. a prej kdo nici diskuze!
Reagovat
smazaný uživatel
Výstižné. Souhlasím.
Reagovat
gigin
zkouší to u všech článků. Demence? Zklamání ze života? Špatná známka ve škole? :-)) Těžko říct ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tu demenci bych myslím vynechala :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Bloncky drží spolu? :))) Kdo nevidí jak hloupá Wozňáki je měl by se nechat vyšetřit na očním anebo má sám pokřivenou představu o inteligenci! :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Co k tomu napsat?! Je zajímavé že lidé hledají stále stejné důvody! Nejsou vůbec vynalézaví! Buď má člověk osm let, dostal špatnou známku ve škole anebo je prostě dement! :))) Originalita ta tam! Demenci ani zklamání ze života nelze vyloučit! A kdo taky může alespoň jedno z toho vyloučit že?! :)) Leč to takhle z hlavy nedokážu posoudit! :)))) Možná bych ale hledal prostší důvod! Co třeba že ji nemám rád?! :)))) Blik cvak příjem! :))))
Reagovat
gigin
že jsem tu hubu raději nedržel.. piš si, co chceš... jen mě zaráží ta tvá "pravda". Nemáš ji (ho) rád, tak spustíš hned palbu urážek až vulgarismů. Ale už ti nebudu nic říkat. Val to na plné pecky.
Reagovat
smazaný uživatel
Zaráží?! No jo asi ti stačí aby vyšpulila prdelku a hned je fajn! :))) Tenisový styl na prd chování na prd a inteligence bídná (souvisí s chováním)! No proč ji mít rád?! :)))) Nehledě na to že si jednou utahovala z Rafového těžkého zdravotního stavu! :))) Jak jinak než opět hloupě!
Reagovat
smazaný uživatel
adam9: Naprostý souhlas jako vždy. :D

Vlk: Ty poslední dva řádky tvojí básně mluví naprosto za vše. :) Víc k tomu nemusím dodávat.
Reagovat
smazaný uživatel
Jaký souhlas? Máme rok 2012 a HD satelitní přijímač s možností nahrávání na připojený disk je k mání za babku! Když nejsem doma, jako v tomto případě, naprogramuju a nahrávám.
Je to tak těžké pochopit? Dnes po 11:30 šlo utkání Karolíny a Sereny na Eurosportu !!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
To je sice hezké, ale já momentálně nemám přístup k televizi. Mám u sebe jenom notebook. Kromě pátku a víkendu se na tenis dívám výhradně přes něj. Takže se s tebou jako se satelitním bohem neodvažuju dál diskutovat... :D
Reagovat
Fandina
uvitá veršovánka ................ úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Carolina září
zase se jí daří
jako divá lítala
Serena to schytala

Carolina sladká
její výhra hladká
nad Serenou byla
Montiho potěšila

A on pak roztouženě
vděčnost svoji této ženě
vyjádřil ji krásně
prostřednictvím básně
Reagovat
smazaný uživatel
Píšu se s tvrdým, ale to vůbec nevadí. :D Famózní báseň! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pardon, chybička se vloudila :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To je radosti takhle po ránu! :D Nemám co dodat, super! :)

Masha - Na Li: Koukal jsem se a už tady bylo hodně napsáno... V prvních pěti gemech to byla přehlídka brejků (tři pro Mashu). Pak se Masha chytla na podání, zatímco Na Li udržela jen jeden svůj servis za celý zápas. Masha ukončila první set při podání Na Li a ve 2. setu to byla celkem pohodová jízda. Jak už tady bylo napsáno, Na Li hodně moc kazila. Masha podle mě podala jistější výkon než proti Ekatěrině, každopádně Na Li jí to hodně usnadnila... Přesto chci Mashu pochválit za skvělé údery, které jí padaly přesně na základní lajnu. :) Já už to kolikrát viděl v autu a ono to tam krásně padlo žluté na bílé. :D

Caro - Serena: To asi čekal málokdo, fantazie! :) Zápas jsem kvůli nočnímu času neviděl, ale z krátkého sestřihu na stránkách Eurosportu je patrné, že Caro hrála skvěle.
http://eurosport.yahoo.com/video/28032012/58/wozniacki-finally-beats-serena.html
Jsem neskutečně rád, že se jí to povedlo. Že ještě neporazila Serenu, to jí taky hodně lidí pořád dokola připomínalo... Chovám k Sereně velký obdiv. Je to opravdu úžasná tenistka, nad kterou se nevyhrává každý den. Proto doufám, že to Caro s Rorym (který přijel do Miami na čtvrtfinále) pořádně oslaví. :D

Už se moc těším na semifinále mezi Caro a Mashou. Věřím, že to bude pěkný zápas. Jak psala Heather, určitě budu mít ve finále komu fandit. :) Doufám, že dneska to vítězné tažení napodobí Vika, i když její zápas bohužel neuvidím.

A na závěr vzkaz pro Vlka: Prosím tě, nemohl bys takhle tipovat pořád? Nějak se to osvědčilo. :D Mimochodem, tys ode mě čekal po případném vítězství Caroline velkou oslavnou báseň. Nechtěl jsem zklamat, a proto jsem složil aspoň takovou krátkou romantickou. :)

Když princezna z Odense pohodí vlasy,
nemůžu popadnout dech z její krásy,
když zázaří úsměvem sobě vlastním,
učiní mě tak nekonečně šťastným,
když vidím ji, tak pocit mám, že dostal jsem se do nebe,
milá Caro, miluju tě a tato báseň je pro tebe. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Montas:), minule kolo jsem trefil 5z6, takze nevim jestli to pujde tak stale spatne jak vcera:D Tak spatne tipy asi neudrzim dlouho:)Ale zkusim, no:)

Jinak pro mne vcerejsi vysledky jsou celkem prekvapenim, pro Tebe, nooo to asi v tutu chvili znamena, ze jses v sedmem nebi. Jenze ja posledni dobou fakt nemam nejak cas to sledovat, takze mozna mi uniklo neco, co by mi nemelo uniknout:)

K basni> Jooo je videt, ze stale platonicka laska:), jeji pozice v tvem vztahu je bez diskuse neohrozena minimalne na celou sezonu:D Dej si bacha na tvou srdcovku Masu, aby se pekne dnes nenastvala:)

Si to uzij chlape, preji ti to:) Hlavne neprezen oslavy...mas tam jeste jednu hracku v poli. Jinak samosebou poklona a gratulace:) a hezkej den!
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji mnohokrát. :) Klidně bych složil podobnou báseň i pro Mashu, ale tvým přáním byla oslavná báseň pro Caro, tak jsem to splnil. :D Já bych toho chtěl říct spoustu a všechno se do básní zakomponovat nedá... Můj vztah ke Caroline přesně vystihuje komentář pod jedním videem na youtube: "Win or lose, as long? as she smiles, my day is made. She's so cute!" Ten člověk mi mluví z duše. :)
Reagovat
dadaft
krásná báseň.
pro Caroline důležitá a velká výhra. za půl hodiny by to měli dávat, 2 hodinový záznam. na stránkách WTA Caroline tvrdí, že Serenu rozběhala. Serena tvrdí, že hrála na 20% - - - tak jsem zvědav.

tipovat nebudu, ale zápas Aga - Venus ? - to si dám říct ! ! ! ))
Reagovat
Fandina
gratulace Caro samo ......... velký skalp .......... tobě taky a hezká básnička ... co dodat ... a pokud Caro zapojila svůj dobrý pohyb po kurtu a přidala k tomu její cit dobře vrátit ranařce, mohla to být pěkná podívaná ... a prý před Rorym ... posílám ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Báseň je brilantní ukázkou naivního umění. Škoda, že se toho nedožil génius J. Cimrman !
Reagovat
dadaft
Caro - Serena
diváci po výměně aplaudují ve stoje - co víc říkat?
Serena - krásné winnery a nevynucené chyby, ale míň, než Serena říkala. Caroline ji dokázala přitlačit...
Caroline - velmi dobře připravená na zápas. táta Wozniacki for ever. velmi, velmi dobře servíruje. jako už dlouho ne.
Reagovat
VlS
A co měl génius Jára společného s naivním uměním? Představitelem naivního umění byl a je přece náš známý hudebník, malíř a politik František Ringo Čech (kvalita sestupně klesá v pořadí činností dozadu). Nepamatuješ píseň "René, já a Rudolf, chodíváme na golf"? Nebo "Podívej má milá dozadu, sedí tam papoušek kakadu"? Proti tomu jsou Montyho rýmy eposem s velkým obsahem, ukazuje potenciál tvůrce Illiady a poskytují obraz jeho zaníceného nitra. Nekopej nám do Montyho, nebo na tebe napíšeme básničku :-) :-) :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No nevim jak to myslel Vilda, mozna to melo byt jako pozitivni...takze tohle spis necham na Vildovi...

Ale VLSi jak si precte Monty Tvuj prispevek, tak si troufam rict, ze jedno oko nezustane suche:) Myslim, ze Monty z Tveho slechetneho zapisu bude slusne na mekko a dojaty...,
no min. do dalsi nasi tipovacky nez mu rozcupujeme jeho tenisove lasky:D
Reagovat
gigin
já jsem taky včera nad Vlsovým příspěvkem zamáčkl slzu. S tím Novakem. Dcera na mne hleděla, proč pláču nad počítačem, jestli toho mám moc v práci :-)
Reagovat
VlS
A no tak dobře, já vás zase někdy nas...
Reagovat
smazaný uživatel
Krásná básnička, ty jsi tak hezky zamilovaný a štastný :-)
Budu chvíli machrovat, já psala, že stačí Serenu rozběhat :-)) dělala bohužel moc chyb a Caro hrála chytře.
Takže gratulace Caro a přeju jí i v příštím zápase a myslím, že má slušnou šanci.
Jo a Rory v hledišti pěkně povzbuzoval, hezký pohled zase pro mě :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, že se to tady rozjelo, když jsem tu nebyl... :D

Fandina, dadaft: Děkuji za uznání. :)

VIS: Já jsem taky přemýšlel, jak to vilda vlastně myslel. Tak jsem si našel to "naivní umění" na wikipedii. :D
http://cs.wikipedia.org/wiki/Naivn%C3%AD_um%C4%9Bn%C3%AD
Podle mě to vilda myslel dobře. :) Prý je to hlavně v malířství, ale zaujala mě tam tahle část: "Tato díla jsou často osobní sny autora. Neprávem bývá často ztotožňováno s dětskou jednoduchostí. Jedná se však o velký omyl a zjednodušenou domněnku, že naivní umění tvoří lidé s malou nebo žádnou úrovní uměleckého vzdělání." To myslím sedí. :D Ale ať je to jakkoliv, fakt mi udělalo radost, že ses mě zastal. :)

Vlk: Ano, jsem dojat. :D

Ema: No vidíš, tak jsme nakonec šťastní oba. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, já Caro moc nemusím, ale jak vidím v hledišti Roryho, tak změknu :-)) zapomenu úplně, komu vlastně fandím :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
To tady píše hodně lidí, že Caro moc nemusí. Od toho jsem tady já, abych to vyvážil. :D Já myslím, že oproti některým jiným diskutérům máš vůči Caroline docela dobrý vztah. :) Tahle diskuse mě v tom jenom utvrdila...
Reagovat
VlS
Dnešní QF

Azarenka, Victoria[1]
Bartoli, Marion[7] Tipuji výhru Viky, fandit budu Marion.

Williams, Venus(WC)
Radwanska, Agnieszka[5] Tipuji Agu, fandit nebudu nikomu, je mi jedno, která vyhraje.

Semi -

Wozniacki, Caroline[4]
Sharapova, Maria[2]
Tipnu si na výhru Caro. Asi se zvedá a Maša mě tenisem ve dvou posledních zápasech přesvědčila jen o tom, že má kliku na soupeřky.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak po vcerejsku bych mel radeji Netipovat, ale tipovani je take od toho, aby to nevychazelo:D jinak by to nebyl uz tip, ale spise neco jineho:)

Tipuji jen dva zapasy:

Viktorie vs. Marion > Normalne bych si tipl Viktorii, jenze poucim se vcerejsim dnem, tak to proste flaknu naopak:D a dam tip na Marion:) At ma Monty radost a dvojnasobnou:) Kdyz chce, abych tak tipoval, tak dnes mu udelam radost, kdyz ma ten stastny den:)

Venus vs. Aga > Normalne bych dal Agu, ani netipuji proti ni, ale opet to flaknu naopak a tipuji proste Venus.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist