Wimbledon bude po 16 letech bez Venus Williamsové

18. 6. 2013, 22:47
Aktuality 3
Pětinásobná vítězka Venus Williamsová vynechá kvůli potížím se zády slavný Wimbledon, vůbec poprvé od svého debutu v roce 1997. Čerstvě třiatřicetiletá Američanka, starší sestra světové jedničky a současné královny tenisu Sereny, kvůli zranění už vzdala čtyřhru na nedávném Roland Garros.
Profily hráčů
Venus Williamsová

"Moc mě to mrzí, Wimbledon miluju, ale moje záda potřebují čas na doléčení," napsala Venus na facebook šest dnů před startem třetího grandslamu sezony. 

Na trávě v Londýně Venus Williamsová získala tituly v letech 2000, 2001, 2005, 2007 a 2008, pětkrát rovněž ovládla tamní deblovou soutěž. Loni vypadla ve dvouhře už v prvním kole. K turnajům se chce vrátit na začátku července ve Washingtonu.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
VlS
rád sleduji ( či jsem spíš sledoval), když je zdravá a hraje svůj tenis založený na perfektním servisu a agresivitě v mezihře. To, co je k vidění poslední dobou už není Venus. Každý sportovec musí někdy skončit a šťastný je ten, který pozná, že už je správný čas. Přeji Venus, aby ten svůj čas poznala správně.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, na Venus je v poslední době hodně smutný pohled. Už je pouhým stínem té "staré Venus". Zrovna při jejím posledním zápase s Ulou jsem přemýšlel nad tím, kdy si asi ona řekne, že už je ten správný čas odejít. Přál bych jí, aby ten svůj čas poznala, a aby nekončila kariéru někde na chvostu.
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodne skoda...
...je to legenda travy:)

Legendarni zapas Venus vs. Steffi:) Wimbledon 1999,
jeden z poslednich zapasu Steffi pred ukoncenim kariery, a da se rict jeji posledni velke vitezstvi:)

https://www.youtube.com/watch?v=T30pwqRodig

Od nastupujicich let uz kralovala Venus:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist