Wawrinka: Jsou to těžké časy. Nevíme, co bude dál

14. 3. 2020, 19:18
Aktuality 0
Stan Wawrinka po zrušení turnajů v Indian Wells a v Miami odlétá ze Spojených států amerických domů do Švýcarska. Trojnásobný grandslamový šampion se fanouškům svěřil, že tenisté neví, co bude dál.
Profily hráčů
Stan Wawrinka (© Twitter)

"Opouštím Los Angeles, abych se na chvíli vrátil domů. Jsou to divné časy a netušíme, co dál očekávat," napsal na Twitter čtyřiatřicetiletý Švýcar Wawrinka, který je aktuálně 17. mužem světového žebříčku.

"Doufám, že všichni zůstanete v bezpečí. Samozřejmě myslím na všechnu tu spoustu lidí po celém světě, kteří vložili měsíce práce do pořádání turnajů a teď jsou rušeny. A také na fanoušky, kteří se na turnaje chystali. Jsou to těžké časy, ale musíme zůstat silní," dodal bývalý třetí hráč světa.

Vedení ATP kvůli pandemii koronaviru vyhlásilo sedmitýdenní pauzu. Po Indian Wells zrušilo také podniky v Miami, Houstonu, Marrákeši, Monte Carlu, Barceloně a Budapešti.

Turnaje ATP se nezačnou hrát dříve, než v týdnu od 27. dubna, kdy jsou na programu menší antukové turnaje v německém Mnichově a portugalském Estorilu.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist