Wawrinka je bez trenéra, ukončil spolupráci s Lundgrenem

20. 9. 2011, 12:31
Aktuality 9
Švýcarský tenista Stanislas Wawrinka dohraje letošní sezonu bez kouče. Jak devatenáctý tenista světa tento týden oznámil, po více než roce ukončil spolupráci s vyhlášeným trenérem Peterem Lundgrenem.
Profily hráčů
Stanislas Wawrinka

"Chtěl bych Peterovi poděkovat za to, na čem jsme spolupracovali," uvedl Wawrinka. "Díky němu jsem se dostal do čtvrtfinále na US Open 2010 a Australian Open 2011. V mé kariéře hrál významnou roli, za což jsem mu hodně vděčný. S Peterem jsme za uplynulý rok vycházeli skvěle, chtěl bych mu poděkovat za to, co pro mě udělal," dodal Švýcar.

Wawrinka pod Lundgrenovým vedením vyhrál lednový turnaj v Čennaí a vrátil do světové dvacítky. "Bylo mi ctí pracovat se Stanem. Je to skvělý hráč, a vím, že dál bude dosahovat úspěchů, které si díky svému talentu a dřině zaslouží," prohlásil Lundgren, jenž v minulosti trénoval Rogera Federera, Marata Safina nebo Marcela Riose.

Wawrinka, díky němuž se o víkendu Švýcarsko vrátilo do Světové skupiny Davis Cupu, dále uvedl, že pro letošní sezonu už si trenéra hledat nebude.

Komentáře

9
Přidat komentář
ezpana
Lundgren sa aspon moze vratit k trenovaniu Dimitrova o ktorom kedysi vyhlasil, ze je v jeho veku lepsi ako Federer, vtipalek tento Lundgren
Reagovat
smazaný uživatel
A proč by nemohl být třeba v sedmnácti lepší než tehdy Federer? Tys snad viděl Rogera v začátcích? Že se z něj vyklubal nejlepší hráč historie je něco jiného.
Reagovat
smazaný uživatel
mimochodem, videl jsi vubec hrat Dimitrova? Nejsem zadny lovec talentu, ale kdyz jsem ho videla poprve, udelal na me ohromny dojem, elegantni tenis, hrany s velkou lehkosti, prijemna podivana!
Reagovat
smazaný uživatel
strasne nesympaticky hrac
Reagovat
taffer
Jak pro koho:-) Tichej, skromnej hráč. Mě je např. lidsky bližší než extroverti typu Noleho nebo Rafy.
Reagovat
smazaný uživatel
tomu taky moc nechápu,čím si Stanislas zasluhuje,že je u tebe tak strašně nesympatický!...
Reagovat
smazaný uživatel
treba jsi chtel jen rict "osklivy", ne?????? Wawros je urcite hodny a spolehlivy kluk, nejak to z neho cisi.

taffer: Nerekla bych, ze je Rafa zas tak cistokrevny extrovert.

Pardoon, ranni chvilka dusezpytectvi... :-))
Reagovat
taffer
To je pravda, ale proti Rogerovi je to "divoká voda". U Rafy mi nejvíc vadí, jak se raduje i po nevynucených chybách soupeře (teď na USO to tu někdo i zmiňoval). Ale uznávám, že Rafu hodnotím hodně subjektivně - není to můj šálek čaje ...
Reagovat
smazaný uživatel
v poradku, ja piju take jiny caj, druhy "nejrespektovanejsi" na svete. :-)))
Jen mi prislo, ze ty "divoke vody" (Nole a Rafa) rozhodne nejsou stejna reka.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist