Wawrinka je bez trenéra

28. 6. 2010, 19:35
Aktuality 0
Třiadvacátý hráč světa Stanislas Wawrinka oznámil konec spolupráce se svým dlouholetým trenérem Dimitrim Zavalioffem. "V mé kariéře hrál velmi důležitou úlohu a za to jsem mu ohromně vděčný," uvedl Wawrinka, který je nyní bez kouče.
Profily hráčů
Stanislas Wawrinka

Pro švýcarského tenistu je rozchod se Zavalioffem důležitým krokem. Wawrinka s ním totiž spolupracoval od začátku své kariéry, během níž si už připsal několik důležitých úspěchů.

"Rád bych Dimitrimu poděkoval za všechnu tu společnou práci. Díky němu jsem vyhrál juniorský titul na Roland Garros, dva turnaje ATP (v roce 2006 v Umagu a letos v Casablance, pozn.) a v roce 2008 se dostal na deváté místo žebříčku ATP," prohlásil Švýcar. "V mé kariéře hrál velmi důležitou úlohu a za to jsem mu ohromně vděčný," dodal hráč, který je momentálně bez kouče.

Pětadvacetiletý Wawrinka letos neprožívá nejpovedenější sezonu. V Čennaí sice hrál ve finále a v Casablance triumfoval na hůře obsazeném turnaji, na žádném z dalších turnajů ovšem nepřešel přes čtvrtfinále a minulý týden vypadl ve Wimbledonu hned v prvním kole. Těšit ho ale může narození dcery Alexie, která spatřila světlo světa v únoru.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist