Wawrinka dostal divokou kartu na turnaj na trávě v Queen's Clubu

29. 5. 2014, 14:22
Aktuality 6
Švýcarský tenista Stanislas Wawrinka bude ladit formu na Wimbledon na tradičním turnaji v Queen's Clubu. Úřadující šampion Australian Open, který na druhém grandslamovém podniku sezony v Paříži vypadl překvapivě už v prvním kole, získal od pořadatelů divokou kartu. Turnaj, na němž už potvrdil účast i Tomáš Berdych, začne na londýnské trávě 9. června.
Profily hráčů
Stanislas Wawrinka

Třetí hráč světového žebříčku Wawrinka prohrál na antukovém Roland Garros úvodní duel se Španělem Guillermem Garcíou-Lópezem.

"Je to důležitý turnaj s dlouhou historií a dá mi nejlepší možnost zvyknout si na trávu," řekl Švýcar o Queen's Clubu.

Svou účast už pořadatelům vedle české jedničky přislíbili také obhájce titulu Andy Murray a Francouz Jo-Wilfried Tsonga.

Komentáře

6
Přidat komentář
smazaný uživatel
tendlec fousatej uz je voholenej. vydel sem ho v tabledu. ale vo to strah nemam. tak nevym. no. cau.
Reagovat
Davor1
Myslím, že skôr mohol ísť obhajovať finále v Hertogenboschi, kde by nebolo také obsadenie ako v Queense. Proti Murraymu nemá na tráve prakticky žiadnu šancu a Berdych s Tsongom sú takisto výrazne lepší na tomto povrchu. Snáď ale aspoň to semifinále uhrá, hoci mu veľmi neverím, na tráve má za celú kariéru zápornú bilanciu...
Reagovat
J.M.
Myslím, že nějaká obhajoba finále v Hertogenboschi (150 bodů) je pro hráče jeho postavení bezvýznamná prkotina. I z toho jeho prohlášení je zřejmé, že mu jde spíš o to, aby se připravil na Wimbledon (a možná i o startovné, které mu jako letošní nečekané hvězdě nabídli). A na Wimbledon se určitě připraví líp v Londýně. Nejenom kvůli místu, ale i ta tráva tam má v wimbledonské mnohem blíž. V Hertogenboschi jak jsem se díval to s trávou nemělo vůbec nic společného, snad jen vzdáleně vzhledem. Herně to byl obyčejný pomalý hard.
Reagovat
smazaný uživatel
Stan nikdy nebyl zrovna travar ale od te doby co se nesmirne zlepsil na siti a zacal hrat servis-volej by jeho tenis na trave mohl zacit fungovat lepe. Uvidime.
Reagovat
r.Fever
No hoci to nie je vyhlásený trávar, s jeho servisom a zlepšenými volejmi má aké-také šance, ak nebude robiť toľko chýb čo robil na antuke po turnaji v Monte-Carle, bude to zaujímavé :)
Reagovat
smazaný uživatel
Klid, když přežije první týden, tak se pak stejně hraje na hlině. A ta je podobná antuce.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist