Vycítil šanci? Federer bude o víkendu hrát Davis Cup proti Srbům

29. 1. 2014, 18:28
Aktuality 164
Roger Federer zřejmě vycítil šanci zaútočit v letošní sezoně na Salátovou mísu. Osmý hráč světa se dodatečně objevil v nominaci Švýcarů na zápas 1. kola Davisova poháru v Srbsku, kde společně s čerstvým vítězem Australian Open vytvoří nejsilnější možnou dvojici.
Profily hráčů
Roger Federer

Švýcarští tenisté nastoupí v Davisově poháru na srbské půdě překvapivě i s Rogerem Federerem. Bývalý dlouholetý lídr žebříčku a grandslamový rekordman tradičně zápasy 1. kola týmové soutěže vynechával a soustředil se na turnaje, dnes však švýcarský svaz potvrdil, že Federer je v nominaci, přestože na oficiálních stránkách soutěže jeho jméno v tuto chvíli stále nesvítí.

"Mohu potvrdit informaci, že Roger je v Srbsku a bude Davisův pohár hrát. Zítra se zúčastní tiskové konference i losu," napsala agentuře Reuters v e-mailu mluvčí švýcarského svazu Sandra Perezová.

Federer se od roku 2004 zúčastnil jediného souboje 1. kola Davis Cupu - před dvěma lety v USA, kde dvakrát prohrál. Následně ale Švýcary zachránil v baráži s Nizozemskem. Daviscupovou bilanci má 43 výher a 15 porážek, přestože týmovou soutěž řadil většinou až na druhou kolej.

Jenže Salátová mísa je jednou z mála trofejí, která basilejskému rodákovi v bohaté sbírce chybí a letos zřejmě vycítil, že má jednu z posledních šancí ji získat. Švýcarský tým se totiž může opírat o dva hráče Top 10 a navíc o v životní formě hrajícího Stanislase Wawrinku, který v neděli vyhrál Australian Open a stal se světovou trojkou. K tomu jsou oba skvělí singlisté a společně dokonce vybojovali olympijské zlato ve čtyřhře.

V prvním kole se navíc Švýcarsko postaví Srbům, kterým naopak bude chybět druhý hráč světového žebříčku Novak Djokovič, Janko Tipsarevič a Viktor Troicki. Domácí tým povede Dušan Lajovič, až 102. tenista pořadí ATP.

Vítěz duelu v Novém Sadu narazí v dubnovém čtvrtfinále na lepšího z dvojice Belgie - Kazachstán.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

164
Přidat komentář
Stan_Borowitz
?Vždycky jsem si nechával dvířka do reprezentace otevřená a jsem rád, že tady můžu být. Když jsem odlétal z Austrálie, byl jsem nadšený, že budu moct proti Srbsku nastoupit. Mluvil jsem s kapitánem Severinem Lüthim a Stanem (!!!!!!) a rozhodli jsme se velmi rychle," přiblížil okolnosti svého návratu do národního týmu nedávný semifinalista z Melbourne Federer.

Tak teď už snad všichni pochopili, že jsi si to nevymyslel!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak antuka v USA je prý kluzká a hodně rychlá, teda rychlejší než kalsická evropská. Tím asi lépe pro Brity. Hlavně nějak upachtit čtyřhru a pak vyhrajou.
Reagovat
Sonja
Švýcaři si v otřesném srbském prostředí prý užívají:-D Dokonce se naučili i pár srbských slovíček a navečeřeli se v restaurací Novak (provokatéři:-DD)
http://www.kurir-info.rs/uziva-u-srbiji-federer-progovorio-srpski-vecerao-kod-novaka-clanak-1204611
Reagovat
spaniel
Rodžer a Vavrinka, ti si teda s jmény hlavu nedělají :)
Reagovat
Sonja
Tam se píše tak, jak se vyslovuje, no;-)
Reagovat
Sonja
Takže Bozoljac x Federer, Lajovič x Wawrinka- program na pátek:-D
Reagovat
Padme
Já se těším, celý loňský rok to byly hrozné nervy, když Roger hrál. Nějaký klidný zápas si jeho fanoušci taky zaslouží ;)
Reagovat
Sonja
Na Iliju pozor, bude se snažit mást...
http://www.youtube.com/watch?v=7VnLx3G43iQ
:-D
Reagovat
Padme
:D Pěkné, co tam bude za povrch?
Reagovat
Sonja
Surface: Hard (RuKortHard Tournament MF), Indoor
Reagovat
Padme
Díky ;)
Reagovat
Frick
Začínat turnaj ve čtvrtek v 21:00? Není to úplnej rekord? :-)))
Reagovat
kada.tom
přinejmenším je to zvláštní ... osobně jsem očekával, že bude hrát už ve středu nebo když už ve čtvrtek, tak někdy na začátku programu, ale tak Errani taky hraje až dneska v podvečer ... to, že je to večer je asi hodně ovlivněno tím, že hraje s domácí hráčkou :-)
Reagovat
rychlej
kontrolní otázka - 4hra DC se hraje na tři vítězné?
Reagovat
Sonja
Jasněže.
Reagovat
rychlej
díky
Reagovat
Stan_Borowitz
Mně připadá nanejvýš zábavné to, jak (někteří) Češi a Slováci řeší vztah občana Švýcarské konfederace k jeho vlasti. Odhlédneme-li od toho, že většinou plácají nesmysly ve stylu hledání hole, když mají chuť zbít psa, pak je to snad výsostná záležitost Federera a Švýcarů, co je vlastně nějakému Čechovi nebo Slovákovi do toho?

Takže otázka zní: vedou tyhle zbytečné diskuse na téma vztahu Federera ke své domovině i ve Švýcarsku? Já osobně o tom dost pochybuji.
Reagovat
smazaný uživatel
V tehle pisni jsem nasel hodne zajimavych odpovedi :D)))
http://www.youtube.com/watch?v=_UYW1s_XDAw
Reagovat
a.magerova
No jestli řeší, tak na to mají větší právo než kdokoli jiný.
Mne by spíš zajímalo jestli na švýcarském tenisportále ve velkém řeší Berdycha a jeho myšlenku, že DC časem upozadí ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si myslím, že keď sa tu rieši srbský rev, španielske prsty v zadku, či francúzová veľká hlava..Vzťah Švajčiara k vlasti je ešte soft verziou práva každého jedinca diskutovať :)
Reagovat
a.magerova
Tebou popisované jevy se probírají na základě účinkování jedinců na kurtu, pokud Federer na ten kurt neleze, tak co je nám do toho?!!!
Reagovat
Stan_Borowitz
To je trochu něco jiného. Hráči jsou diváky placeni za to, že je budou bavit. Ke kvalitě této zábavy přispívají i mimoherní projevy, jako je právě onen řev, prsty v zadku apod. Pro někoho pozitivně, pro jiného negativně. Pak se tedy diskutuje o kvalitě výsledného produktu. Pokud ovšem začneme diskutovat například o vztahu Golubjeva k ančovičkám, s kvalitou "produktu" taková diskuse podle mne nemá nic společného.

Jinak ale samozřejmě máš pravdu. Každý si může diskutovat o čem chce. A na druhou stranu, každý si může o takové diskusi také myslet, co chce, a svobodně svůj názor vyjádřit. Já jsem se vyjádřil tak, že jsem takové názory označil eufemisticky jako "zábavné".
Reagovat
dadaft
á to bych se zastal Forehanda - tenisoví fanoušci prostě řeší hodně věcí. ))
je sice fakt, že někteří z nich jsou někdy vědomě či nevědomky účeloví, ale tak už holt občas bývá...
Reagovat
dadaft
jinak Federer - Wawrinka, to je slušná úderka. )))
kluci to chcou asi vyhrát...
Reagovat
smazaný uživatel
Behem psani mne to vyvalilo ze systemu, takze potom se tohle stava:))))
Reagovat
Fandina
Podle mě se vedou diskuse Federera ve vztahu k jeho domovině i tam. Od toho diskuse jsou a nemyslím si, že ve švýcarsku jsou úplně kardinálně jiní lidé než kdekoli jinde na světě.

Jinak Fedrinka bude hodně úderná švýcarská rodinka k dobytí i dobití mísy ... úsměv
Reagovat
dadaft
nj, někdy se v tom slušně plácáme Anonyme. )))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
:D)))) Nejste sami:D)))
Reagovat
Fandina
Oprava ... Federinka je asi ta zkratka a Švýcarsko ... úsměv
Reagovat
Stan_Borowitz
Já jsem to nenapsal přesně, otázka zněla, zda Švýcaři řeší vztah Nadala nebo Djokoviče ke své vlasti, když letos nenastoupili do DC. Možná ano, ale pochybuju, že v takovém rozsahu, jako někteří tady řeší, kdy Federer nastoupil nebo nenastoupil v DC.

Jinak Švýcaři jsou na Federera (pprávem) pyšní, bez ohledu na to, kolikrát hrál nebo nehrál v DC. Každý rozumný Švýcar dobře ví, že bylo dlouhé období, kdy by Federerovy dva body byly jejich týmu k ničemu, protože nebyl nikdo, kdo by uhrál bod třetí. Zbytečně by ze sebe vydával síly, které by mu pak chyběly při reprezentaci Švýcarska v individuálních soutěžích. Podobně se zachoval i letos Djokovič.

Teď je ale situace úplně jiná, Švýcaři mají dva silné hráče a reálnou šanci letos mísu získat.
Reagovat
Stan_Borowitz
Dobré... trochu naturalistické... (courtesy of pánové Svěrák/Smoljak). Tu jsem neznal. Nohavica umí pěkně v humorné zkratce vystihnout to, o čem by sociologové popsali stohy papírů. Třeba v písničkách o mém rodném Ostravsku. Když je poslouchám, jako bych se v životě vrátil několik desítek let zpátky. Vždycky mne potěší, že některé "kulturní tradice" se tam pořád udržují...
Reagovat
smazaný uživatel
Citim to dost podobne...asi je to tim, ze Ostravsko je take muj rodny kraj... ale bylo to v necem hodne bolestne, aspon pro mne...

...a tesinsky most...eh...ve fronte jsem cekal, jen abych se mohl setkat s prately...jako decko vycpany konzervami, aby se lip najedli pribuzni... furt 2 metry od maleru....

Jarek vi o cem zpiva....
Reagovat
a.magerova
A teď na veselejší notu: Ostrava je pro mne nejen období nádherných studentských let, ale třeba i výborného bramborového placku se salámem ze stánku kousek od Výstaviště ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
...tak, ten bramborovy placek to trochu zachranuje:)
Reagovat
Pe3k
Ten stánek je tam furt :)
Reagovat
a.magerova
Super, už jsem nebyla v centru ani nepamatuju, tak až budu někdy poblíž, tak tam zajdu zavzpomínat a umastit si pusu :-)))
Reagovat
dadaft
Ten stánek je legenda. ))
kdo si tam aspoň jednou v životě nedal placek, jako by nežil...
něco jako eifelovka.
Reagovat
smazaný uživatel
:D)))
Reagovat
Fandina
Vida Ostravaci ... takové story s plackou a to jsem si myslela, že tam už jde jen o Stodolní ... úsměv
Reagovat
Fandina
Já si také myslím, že Švýcaři tak neřeší Nadala a Djokoviče, jako se řeší tady na TP všichni tři. A upřímně, je to také proto, že se tady o nich ty články dávají. A souhlasím s tebou, že je proč být na Rogera pyšní, myšleno reprezentace mimo klasický okruh, tedy OH a DC. A dívala jsem se na oficiální stránky DC a i tam má proti jiným Roger hodně účastí a zápasů. A teď se Stanem jsou šance na úspěch maximální.
Reagovat
Stan_Borowitz
jasne, když zme estě na prumce jezdili po fajrontu devitkou z brygady na enhačku, placek byl fajny :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
...eště...
Reagovat
steve79
Roger ví, že tohle je obrovská šance. Nehraje Djokovič za Španělsko Nadal a Ferrer. Jestli Španělové vypadnout, tak by mohlo Švýcarsko zastavit jen zranění Federera nebo Wawrinky.
Reagovat
smazaný uživatel
...si mysli vetsina fandu...

V realu: Stan vola Rogerovi, hele nechces si pinknout v Srbsku?
Roger: O co de?
Stan: DC..
Roger: hele uz jsem na to starej...
Stan: oslavime Australii, pokecame, pinkneme si...bych byl rad, kdybys tu byl pri tom...
Roger: Bude hrat Nole...?
Stan: asi ne.
Roger: Tak na to s*ru. Na to uz jsem stary, abych poslouchal potom ty kecy kolem...
Stan: neblbni mam sedmiletou slivovici z Bojnic ze Slovenska. V Srbsku je skvely cevabcici...pekne zaparime, oslavime, bude fun...to bys mne preci neudelal, je to moje prvni GS
Roger: te roztrhnu chlape...ale mel jsem behem vikendu jit do divadla s Mirkou a nejaky ty povinny vecere, takze mas stesti i tak jsem hledal nejakou vymluvu...sakra, ale to zas bude reci...
Stan: Kasli na to, za tyden si ti pitomci ani na to nevzpomenou, zes nekde hral nejakej DC...
Roger: Zitra jsem tam...
Stan: Diky dedku:) mas to u mne...
Roger: jedna slivka ti nepomuze holomku..
Reagovat
Stan_Borowitz
V podstatě přesný přepis odposlechů, to by nezpochybnil snad ani David (Rath).

Máš tam jen jednu drobnou chybku. Stan neřekl "bude fun..." ale "bude Spaß..."
Reagovat
smazaný uživatel
:D)))
To vis nevedel jsem, jestli tenhle system bere nemecke ostre S.
Azbuku to nebere, tak jsem to nechtel riskovat, a prelozil do angliny:))))
Reagovat
Stan_Borowitz
Taky jsem nevěděl, jestli to vyjde, ale nezbývalo mi, než hrát na maximální riziko, no a ono to tam spadlo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:D)
proste zahrals to jak Petra - lajna lajna a vyslo to.
...ja jsem vic na ten slajs...:)
Reagovat
a.magerova
Ze Slovenska jedině Spišskou borovičku :-P
Reagovat
smazaný uživatel
ano, mel jsem tu cest...jednou zkusil a zazitek na cely zivot:D)))
Reagovat
Knosos
Pabavilß mě Vlku :-)
Reagovat
Pe3k
Pěkná fotka.
Reagovat
baggik
Je to egoista.
Reagovat
Sonja
Už jsem sem házela nějakou kratší verzi...tak tady delší, lepší, srandovnější:-))
http://uk.eurosport.yahoo.com/video/watts-funniest-moments-australian-open-210932966.html
Reagovat
Sonja
Reagovat
Sonja
Akorát jsem nepochopila, co to letos kluci měli s čárovejma za problémy...David do jednoho strkal (viz video), Fogna strkal dokonce do ženský:-D:-/
Reagovat
Fandina
David se tedy vyznamenal. Tohle bylo opravdu trapné.
Reagovat
Pe3k
Nejlepší byl Murray, jeho servis a pak komentáře mě opravdu pobavily :)
Reagovat
VlS
V průběhu AO byly diskuse plné hodnocení Davida. No, ještě že to neudělal Berďa, to by bylo něco pro hatery. Ještě také diskutovali , že tam nějak hloupě štěkal na ball kids.
Reagovat
Sonja
Tak to není jen Tomášův případ, dost top hráčů tu má své hatery, kteří jen čekaj, až se objeví příležitost plivnout si;-) David je výjimka, ten buď nikoho nezajímá nebo ho maj rádi.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, dokonce mu prošel i útok na posvátné právo nesoudných rodičů tahat sebou kamkoli a kdykoli svoje děcka, bez ohledu na to, jak malá jsou a jak dokáží otravovat všechny kolem. Nevím už přesně, kde to bylo, ale když tam nějaké malé děcko (snad dokonce mimimo) prořvalo zhruba půl setu, tak tuším ve směru, odkud přicházel pláč, odpálil vztekle míč. Udělat to kdokoli jiný z top hráčů, tak by na něm nezůstala nit suchá. I když byl naprosto v právu.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že Češi můžou být rádi, že v tomto složení nehráli Švýcaři minulý rok. Díkybohu za Holanďany.
Reagovat
gigin
nepřístojné prostředí, špína, hnus, filcky a tak.. však sojka by mohla vyprávět... Rožírek, tvl....
Reagovat
Padme
klídek, patříš zde mezi stálice s normálními názory, tak si nekaž pověst ;)
Reagovat
gigin
No jo no.... ale díky :)))
Reagovat
smazaný uživatel
To je zase názor :-/
Reagovat
Padme
tak si to tak neber, s Rogerem i bez něj bude vítěz asi stejný.
Reagovat
gigin
Ale to je jasný. Já to jen přestřeluju a dělám si prcku. Jednou tu sojka naplákala, jak je to hrozný hrát v tom Srbsku, tak jsem to prostě tady švácl. Nic špatného za tou mou gloskou nehledej. Mi je to v podstatě "patnáct". Ať si RF dělá co chce :))
Reagovat
Padme
To jsem ráda :))
Reagovat
Roger_Federer
uz si zas nachlpany?:):)
Reagovat
gigin
ne ne, člověče. Norimberk, veletrh, teď relax, pokoj, četba tp... co tě to napadlo? Máš Pálavu?
Reagovat
a.magerova
Třebaže je gigin stálice TP, Rogera nenávidí celou svou myslí i tělem a já nevím čím ještě, za tento svůj názor dám ruku, třeba i obě, do ohně !!!
Reagovat
gigin
Ty jsi 100x větší stálice TP než já. A navíc...
Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.... Kurt Cobain...
Reagovat
a.magerova
Hele Frajere, za to žes mě nevzal na SPIELWARENMESSE, máš u mě vroubek :-/

"Jedna ženská vidí často dál, než pět mužských s dalekohledem."
Jan Werich
Reagovat
Roger_Federer
Nee sedim u Johana..pivko, koleno..Akorad jsem myslel jak ses rozvasnil..ze si posilneny..:)
Reagovat
gigin
Dominik: Né jsem v poho... :)
Magerka: Kdybych to tušil, že jsi tak "hravá", tak tě lehce naložíme.. :)))
Reagovat
a.magerova
gigin: tak já tu dělám roky kašpara a Tobě ještě nedošlo, že jsem hravá?!!! :-/
Reagovat
Fandina
Ale prosím tě, jaká špína a problémy v Srbsku, měl si tam být teď o finále DC, já tam byla a nic takové tam nebylo. Nepiš nesmysly.
Reagovat
Roger_Federer
nojo..ale ne kazdej ma to stesti na ***** hotel a na kurtu vlastni lozi, ridic ho vozi na zapasy..to chapu, ti se ti tam libilo.
Reagovat
Fandina
Nevím, na co narážíš, ale ujišťuji tě, že když sedíš v tenisové hale, tak je jedno jestli v loži nebo jinde, protože v tom zase není takový rozdíl a jestli jedeš s řidičem nebo sám řídíš je akorát rozdíl že můžeš pít alkohol a mezi hvězdičkami v hotelu také není zas takový rozdíl, abys neviděl i jinam než z jejich dveří, tam je to už zase všechno stejné. Takže Srbsko není špína ani nic jinak podobného. Naopak, mě se tam líbilo.
Reagovat
smazaný uživatel
spravne, kdyz sis uz ty cinove vojacky sam nastevel, tak si je taky sam poval.. ;-)
Reagovat
Roger_Federer
mluvil jsem ze zkusenosti a byl to vtip..Ale predpokladam, ze si videla jen co si videt chtela.Dost pochybuju, ze by si byla tak nadsena, kdyby si musela bydlet v Hostelu, na zapasy jezdila autobusem..
Reagovat
Fandina
Myslela jsem, že si pochopil ten příspěvek. Když někam jedeš, tak se zpravidla nevyhneš ani tomu dobrému ani tomu méně hezkému. Nebyla jsem jen na tenise. Protože tam bylo jedno, jestli vidím špínu z lože nebo od jinud. Nebyla tam. Ale viděla jsem i město zapadlou ulici i výstavní. A přece nejde o to, čím a kam člověk jezdí. Rozdíl mezi autobusem a autem je ten, že z autobusu máš větší přehled, než z auta. Doufám, že si to pochopil, ani mezi hostelem a hotelm není tak kardinální rozdíl, aby se nedalo posoudit, jestli je tam špína.
Reagovat
smazaný uživatel
Ač jsem fanoušek Rogera, tak mi nepřipadá zrovna "hrdinské", aby si zvedal sebevědomí v DC proti hráčům druhého sledu.
Samozřejmě, budu klukům držet palce a doufám, že to tentokrát Roger Stanovi příliš "nepohnojí", jako před dvěma lety proti Američanům na antuce :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To je zase názor...
Reagovat
gigin
This week Latvian Davis Cup team plays vs Slovakia in Bratislava. Ernests won? t play. He pretty much made it clear last year, and seems that his decision became stronger when Savickis (president of Latvian Tennis Union) said something unpleasant about his father (probably in some of his interviews, I recall at least one).

Nevertheless the Latvian team seems to be in good mood ?>

COME ON, LATVIA :;
Reagovat
smazaný uživatel
Musím sa smiať :)

A pre štatistikov..Roger má odohratých na oko dosť zápasov, ale podatatná časť je ešte z obdobia spred roku 2004..Potom už bola vlastná krajina na vedľajšej koľaji..

Každopádne, jeho návrat do DC vítam..Škoda, že sa nevrátil v čase, kedy bude súper Djokovič..Alebo že by práve preto?
Reagovat
Roger_Federer
Proste, Bentley continental gt se rozhodlo, ze se po case ukaze v Davis capu..A Ferrari (rikal Stepanek) zustava v garazi..
Reagovat
smazaný uživatel
Treba povedat, že do velkej miery jazdené Bentley, ročník ešte 1981 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ta chuť po reprezentaci nebyla kdovíjak veliká i kvůli tomu, že do roku 2008 neměl pořádného parťáka a pokaždé spočívala tíha odpovědnosti na Rogerových ramenou. A spravidla to dopadlo tak, že Roger ty 2 body udělal ale stejně to nestačilo.
Jinak si myslím, že Roger je velký patriot. Čtyři olympijské účasti (možná pátá účast v Riu) z toho 2 medaile je myslím hodně vypovídající. A to ani nevzpomínám odvody daní ve své rodné zemi. Žádné Monte Carlo a podobně ;-)
Reagovat
ptpc
To máš úplnú pravdu. V tomto klobúk dole pred Rogerom...
Reagovat
a.magerova
Roger reprezentoval a propagoval svou zemi daleko víc jako jednotlivec, nechápu proč jinozemcům stále tak vadí jeho menší účast v posledních letech v DC :-/
Reagovat
spaniel
Neboj, hispansky Zetor se zad vzpamatuje a jen co se bude hrát na domácí pude a povrch bude pole, tak zabojuje. A když by náhodou prohrával s outsiderem, tak zas se něco objeví.
Reagovat
Padme
je jak z bulváru, aby rozpoutal vášně.
Reagovat
smazaný uživatel
doufám, že už si každý zapamatuje tato fakta a přestane jeden velký mýtus.
Rafael Nadal- 27 let- 29 zápasů
Novak Djokovič- 26 let- 37 zápasů
Roger Federer- 26 let- 53 zápasů

ať žije patriotismus, ten švýcarský.
Reagovat
smazaný uživatel
statistiky v Davis Cupu.
Reagovat
slacker
Federer 26 let --- to mi staci bohate staci :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně Rogi, určitě si chce zahrát víc zápasů s novou raketou a vyzkoušet rady od Stefana. Doufám že si se Stanem dají čtyřhru. Mimochodem první telefonát obdržel Stan od Rogera, prý že ho za tohle nepozve na narozeniny. :)
S tím reprezentováním se nezavděčíte nikomu, počkejte až zase jednou nepojede Tomáš, to bude řečí.
Reagovat
a.magerova
On už nepotřebuje nikomu nic dokazovat a ke své a naší naprosté spokojenosti potřebuje JEN:
1x pohár DC - to mu chybí
1x FO - aby měl každý GS aspoň 2x
1x Wimbledon, aby měl nejvíc čili víc než Sampras
1x zlato z OH
Teda není TO kdoví co, ale NÁM TO STAČÍ :-P
Reagovat
Jan
že by Tomáš vyměnil s Rogerem jeden pohár z DC za 1 z GS ? :)
Reagovat
Sonja
v Noleho restauraci:-DD
https://twitter.com/mchiudinelli33/status/428600643972890624/photo/1
Reagovat
smazaný uživatel
To je taková škoda, že Švýcaři hrajou v Srbsku, kde jich je škoda a ne s náma, to by byl splněný sen, bych šel stát klidně týdenní formu, abych mohl vidět tyhle dva!
Reagovat
Sonja
Jak víš, že kdyby hráli proti ČR, Federer by dorazil?:-D
V Srbsku to maj easy, ani se nezapotěj:-)
Reagovat
smazaný uživatel
No ani u nás by to neměli zas tak těžké, spíš jestli se nebojí Djokovič. Celkem srabácké na to, že další pořádný turnaj se hraje až za měsíc a půl :-P
Reagovat
Sonja
Nole ohlásil, že letos nebude DC hrát...a je jen dobře, že to nemění jen proto, že se rozmyslel Federer;-)
Reagovat
Nola
Fedex si to rozmyslel, lebo neštartuje Nole....
Reagovat
Roger_Federer
No tak podle meho nazoru je duvodem tohoto kroku , ze Federer odehraje z Wawrinkou cely rok a jdou hadne po titulu..Opravdu nastoupit proti tak oslabenemu Srbsku by bylo zbytevne, pokud jde jen o jedno kolo.
Reagovat
babolat.cz
Nole je charakter, studení Švýcaři to slovo ani neznají.
Reagovat
smazaný uživatel
No je to škoda, určitě by měl co oplácet jak Fedexovi tak Stanovi.. A stejně si ho letos bude muset zahrát, jestli nebude chtít dopustit sestup. Jinak takové blbé kecy, jakože jede pro to, že to má vyhrané neberu. Djokovič ohlásil, že nebude hrát DC beztak už někdy v zimě, takže Roger to věděl už dávno. Zřejmě Luthi zatlačil na Rogera a Stan měl u něho větší slovo, když je ten vítěz AO.
Reagovat
Nola
dúfam, že má zdravý rozum a nenastúpi, šanca na postup nulová, je tu síce možnosť dorovnať H2H s Fedexom :D, ale nestojí to za to.... Stan nemusí vôbec hrať dvojhru, Fedex to v pohode zvládne lavou zadnou... vo štvorhre majú so Stanom zlato z OH, to bude brnkačka
Reagovat
kada.tom
LOL :-DDD to je komedie
Reagovat
Roger_Federer
no tak, talent na herecke vystupy ma spis nekdo jiny.
Reagovat
Sonja
http://www.tanjug.rs/novosti/115023/djokovic-definitivno-ne-igra-protiv-svajcarske.htm

Tak snad je to pravda. Správné rozhodnutí:-)
Reagovat
Mayo
ten sa tam lyžuje s bernardínom , čo ho tam po tenise :D
Reagovat
Sonja
Tak:-)
Navíc kdyby nastoupil, "musela" bych koukat...a na to ještě nemám:-D
Reagovat
babolat.cz
no jo, Roger je Hrdina, geroj...
Reagovat
Mayo
Frajer na záver
Reagovat
babolat.cz
to je příkladný přístup, nastupovat v době,kdy to není tak potřeba. takhle se chovají politici, když přestupují do stran, která zrovna má šanci. a nechytej mě za slovo, on samozřejmě nepřestupuje, ale poveze se.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jako obvykle plácáš hlouposti. Právě letos je potřeba, aby nastupoval, kdo by asi společně se Stanem udělal tři body, které jsou potřeba k postupu? Chiundelli? Letoš mají Švýcaři po dlouhé době reálnou šanci na pohár a Rogera k tomu nezbytně potřebují.
Reagovat
Denis92
tak podme nato chlapci! Chcem finale Cesko - Svajciarsko v Prahe :)
Reagovat
Jan
Ale bez Rogera a Wawrinky :)
Reagovat
a.magerova
To znamená, že odehrál za Švýcary v DC 58 zápasů, pak teda nechápu ty rýpalisty co furt tvrdí, že Roger v DC nehraje skoro vůbec :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tak to je stará známá věc, jen teď v posledních letech na to kašlal, tak už si asi většina lidí myslela, že už nadobro. Mě tím teda celkem dost zaskočil. Nutno dodat, že v dobrém.
Reagovat
PetaM
Tohle blbcům nevysvětlíš.
Reagovat
PetaM
Navíc, oni si nepotřebují zjišťovat věci a důkazy. Co řeknou, to platí a kdo má jiný názor, tak je to kretén ...
Reagovat
Mayo
petam bez emócií :D
Reagovat
PetaM
Já nevím, co proti Rogerovi máte. Když Roger potřeboval Stana a on nereprezentoval, tak to evidentně bylo v pohodě. Ale když stan potřebuje Rogera na repre, tak je oheň na střeše, jak to, že si ten starý de*il může dovolit nereprezentovat svou zemi ... Už mě vážně štve to pokrytectví ...
Reagovat
PetaM
* Stan
Reagovat
Mayo
já nemám nič proti RF, bodaj by to vyhral (:
Reagovat
a.magerova
Pro některé tady jména jako Federer nebo Kvitová slouží jako červený hadr na býka, je jedno co je o nich psáno, vždy to bude špatně :-/

Tím ovšem nechci říct, že proti Petře nemám někdy připomínky ;-)
A ani tento příspěvek není míněn proti Mayovi.
Reagovat
PetaM
Já mám proti Petře pořád nějakou připomínku :D Hlavně po prohraném zápase, ale tak nějak slušně. Poslední dobou už ale chytám pěkného nerva, jak na idnesu, tak i tady. A to to tady bylo vždy celkem v pohodě ...
Reagovat
a.magerova
No vždy se najde pár jedinců, kteří Ti/nám Petru zhnusí svými fanatickými kecy. U jejích fanoušků (některých) mi chybí kousek či větší kousek soudnosti a přijmutí dobře míněných rad od ostatních. Nemyslím si, že tady Petru nemají lidi rádi, jen na just těm pár pakům ji tu špiní čili ti fanatici jí tu dělají medvědí službu :-/
O Federerovi ani nemluvím, ten leze na nervy lidem už jenom tím, že existuje.
Vážím si lidí, kteří dnes v diskusi jinde (už nevím jestli v Blesku nebo Sportu) napsali k článku o Schumacherovi: "Nikdy jsem Tě neměl rád, ale přeji Ti, ať se brzy uzdravíš!" ;-)
Reagovat
slacker
Zkus si vyjmenovat ty fanatiky a jesti ti tam nechybi adresat tveho prispevku :-))
Reagovat
PetaM
Já nejsem fanatik. Jenom se nenechám urážet. Ať si o Petře každý napíše co chce, pokud to bude slušné. To mi nevadí. Ale jestli jí začne někdo nadávat, nebo nadávat nám, fandům, tak už si to beru osobně a naštvu se. Ale vezmi si mé fandění jak chceš. Hlavně se mnou už nediskutuj.
Reagovat
a.magerova
Netrávím na TP 24 hodin denně a navíc nedisponuji zázračnou pamětí a na to, abych si dělala poznámky nemám čas ani náladu ani důvod, takže mi může hodně věcí a souvislostí uniknout, ale nejvíc mě tu zaujaly příspěvky těch Petřiných fanatiků-dementů, kteří tu ohlásili (konkrétně jeden), že kvůli mně odchází z TP a pak ze stejného důvodu zase přišel, nebo té, která tady lidi posílala za své názory k psychiatrovi nebo dokonce prohlásila, že by nechala jedince za určité názory střílet :-(((
Reagovat
smazaný uživatel
Na objasnenie..myslím, že niekto vyssie rieši, prečo je Roger kritizovaný za svoj povedzme, že vlažný prístup k repre..

Je fakt, že má odohratých dost zápasov, ale Roger vždy rád reprezentoval do roku 2004..Potom zacal vyhrávat GS, stal sa z neho fenomén a v tomto období sa dosť zmenil, osobne si myslím, že charakterovo k horšiemu..A odzrkadlilo sa to aj na ucasti v DC..

To je to, čo sa kritizuje.
Reagovat
slacker
Tak proc takovy character jako ty nadava Adree? A ani za cely den nebyl schopen sam napsat co presne je na zpusobu rozhodu s LH kriveho? A nebo jak by ten rozchod mel byt vzorovy?
Reagovat
Fandina
A co ti vadí na tom, že se mu nelíbí, že Andy se rozešla s LucHra. Já mu rozumím. Také mi to vadí. Že to nevadí tobě, za to nemohu.
Reagovat
a.magerova
No tak Roger udělal přesně to, co teď fanoušci radí Berdychovi: "Soustřeď se na GS a upozaď DC."
Proč je to u Toma OK a u Rogera KO?!!!
Reagovat
slacker
Vadi mi jeho pokrytectvi (co mu vadi kvuli Petre sam dela vuci Andree) a pouzivani falesnych a manipulativnich zajmen jako "nikomu", "vsem"
Reagovat
Fandina
A víš, že by ti mělo být úplně jedno, co tu píše. Ať si píše co chce. Nauč se respektovat jiné a jejich názory. Dokud tě někdo nenapadne, nenapadej ti jeho.
Reagovat
Fandina
oprava ... nenapadej ty jeho ... úsměv
Reagovat
slacker
Rid se laskave svymi vlastnimy slovy ... muze ti bejt uplne jedno co tu pisu
Reagovat
slacker
Pokrytecke a iracionalni nazory respektovat nikdy nebudu
Reagovat
Fandina
Respektuj si co chceš, hlavně neurážej a neútoč.
Reagovat
Mayo
jasné, že vycítil šancu a tak sa jej chopil čo je len a len dobre...navyše Wawroš keď hrá na takej vysokej úrovni tak vidí, žeby to mohlo výjsť konečne
Reagovat
Roger_Federer
aby raci Nole rychle zmenil plan a nastoupil..
Reagovat
Sonja
Proč? Srbsko nemá šanci ani s ním.
Reagovat
Roger_Federer
Pokud by nastoupil bylo by to tak 60/40 pro Svycary..ale ten tlak na neho by byl nehorazny..ostatni 2 hraci bouzel kompars.
Reagovat
Sonja
Ne, bylo by to furt 0%, protože Srbové prostě nemaj nikoho, kdo by udělal ten 3.bod.
Reagovat
Roger_Federer
to optimisticky.Divaci v Belehrade uvidi 2 ikony, vitete AO a nejlepsiho hrace historie..;).
Reagovat
darek.vrana
Ještě dnes ráno Srbové ve Fortuně největší favoriti na celkový triumf s kurzem 2,8. Docela úlet, i kdyby Federer nehrál.
Reagovat
Sonja
Hraje se v Novém Sadu, ne v Bělehradě;-)
Někteří diváci budou určitě nadšení, ale co se celku týče, nedivila bych se pískotu.
Reagovat
Roger_Federer
tak to jsem nezaregistroval..proc myslis ze budou ti Vasi piskat?
Reagovat
VlS
protože to jde :-)
Reagovat
Sonja
Protože naposled, když proti sobě Srbové a Švýcaři nastoupili (r.2006), bylo to "hustý".
Ale vzhledem k tomu, že nepřijede Nole, tudíž bude rozhodnuto s největší pravděpodobností už v sobotu po deblu (a ani jeden zápas nebude zajímavej), očekávám spíš, že přijedou hlavně diváci, co jsou zvědaví na Federera. Takže žádnej nepřiměřenej povyk:-)
Reagovat
Fandina
bude hrát DC. Tak to je výborné. Držím palce!!!
Reagovat
Padme
https://pbs.twimg.com/media/BfKnndpCYAAuPc3.jpg
Reagovat
Denis92
tak to je neskutocna nadhera!
Reagovat
Tominoo
Daju sa niekde kupit?
Reagovat
a.magerova
No i když, pokud je něco takhle pěkně červené a navíc se značkou RF, tak se mi to líbí vždy :-P
Reagovat
babolat.cz
připadají mi jak čínské tenisky na spartakiádu
Reagovat
nouma
Moudro se rozhodnul. Cítí formu tak proč ne? Fanouškové budou jen rádi. Jeho tenis se mi líbí a hlavně je velkej sympaťák na kurtu. Ukaž jim Rodgere že nepatříš do železa, kam Tě furt všichni posílají
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist