Všechny turnaje už znají své první finalisty

14. 6. 2008, 16:04
Aktuality 3
První porce dnešních zápasů už je za námi. Známe první finalisty mužských turnajů v Halle, Varšavě a Queens Clubu, i obě finalistky turnajů žen z Barcelony a Birminghamu.
Federer Roger

Rafael Nadal na trávě londýnského Queens Clubu před malou chvílí porazil čtyřnásobného vítěze tohoto turnaje, Andyho Roddicka, 7-5, 6-4. Nadal si tak zítra poprvé zahraje finále travnatého turnaje mimo Wimbledon. 

V německém Halle dále pokračuje vítězná jízda Rogera Federera na travnatém povrchu. Světová tenisová jednička si dnes hladce poradila s miláčkem domácího obecenstva Nicolasem Kieferem. Federer vyhrál 6-1 a 6-4 a v Halle bude zítra hrát už o 5. titul na tomto turnaji. 

Na antukovém turnaji ve Varšavě si Nikolaj Davyděnko, podobně bez problémů, poradil s Italem Fabiem Fogninim. Ten ruské turnajové jedničce podlehl 2-6, 3-6. Davyděnko, vítěz turnaje z roku 2006, si tak zahraje své 4. letošní finále.

První finalistkou travnatého turnaje v Birminghamu se stala 18letá Belgičanka Yanina Wickmayerová, která přemožitelku naší Nicole Vaidišové, Bethanii Mattekovou, zdolala až po boji 7-5 a 7-6. Wickmayerovou tak čeká první finále na okruhu WTA v kariéře.

Své první finále si na turnaji WTA zahraje i Španělka Mária Mártinezová-Sánchezová. Hráčka startující na divokou kartu dnes na barcelonské antuce porazila favorizovanou krajanku Nuriu Llagosterovou Vivesovou po setech 2-6, 6-3 a 6-1.

TenisPortal.cz, Václav Navrátil

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Rafa si do Anglie privezl pohodu z Parize,verim,ze zitra porazi Djokovice,bude to generalka na semifinale ve Wimbledonu,ktery letos Rafa vyhraje!!!Pokud se ve finale potka s Federerem,coz je pravdepodobne,tak si s nim pohraje podobne jako v Parizi!!!Federer uz na neho nebude mit ani na trave!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tady se naplno ukazuje že Rafa je na trávě jeden z nejlepších né-li nej...
Reagovat
smazaný uživatel
Je nejlepší na světě!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist