VIDEO: Nadalův obranný winner

16. 5. 2014, 10:03
Video dne 5
V zápasech s Rafaelem Nadalem si do poslední chvíle nemůžete být jisti bodem. Včera se o tom v Římě přesvědčil Rus Michajl Južnyj. Španělský tenista totiž správně odhadl, že soupeř mu zahraje smeč do protihybu, díky čemuž zahrál vítězný úder z velmi krkolomné pozice.
Profily hráčů
Rafael Nadal

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

5
Přidat komentář
Mayo
čo viac dodať na ten úder, proste El Matador :P
Reagovat
viitak
Nice shot! Ale už to nikdy nebude jako to bývalo. Rafa vyhrál svůj první grandslam už před devíti lety... a nemůže vyhrávat pořád, stejně jako nemůže Roger. Je čas pro nové generace. Ale docela se bojím, že tu žádná výrazná není. Přeci jen Rafa vyhrál svůj první GS v 19.letech!!!! Kde je dnes taková hvězda??? Nemluvě o tom jak začínal hrát Roger... kde jsou dnes tací borci??? :((( Djokera neopomínám... ten měl však nástup své top formy až později a už těžko dožene historické rekordy Rafy a Rogera.
Reagovat
Amputace
Pozdější nástup top formy měl i Roger - první GS vyhrál ve 23 letech, pokud se nepletu. Takže takový Dimitrov má stále relativně čas.
Reagovat
Rafaeoli25
Rogi vyhrál první gs v 21 letech a 10 měsících..
Reagovat
Amputace
Aha, takže téměř ve 22. No pořád jsem měl za to, že mu bylo 23, nevím proč :) Omlouvám se za mystifikaci.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist