Víc jsem asi udělat nemohl, zoufal si Berdych

12. 7. 2009, 16:35
Aktuality 3
Výtečnou formu argentinského tenisty Juana Martina Del Potra ve čtvrtfinálovém duelu Davisova poháru v Ostravě odskákal i Tomáš Berdych. Česká jednička podobně jako Ivo Minář v páteční souboji marně hledala zbraň a prohrála ve třech setech.
Tomáš Berdych

"Zahrál skvěle, předvedl bezchybný výkon," uznal Berdych po hladké porážce. Pátý tenista světa v Ostravě znovu oslnil brilantním výkonem. Soupeřům v obou dvouhrách nedaroval ani set. "Je paradoxní, že jsem hrál daleko líp než první den proti Monakovi, ale dopadlo to takhle. Nevím, co jsem mohl předvést líp," krčil rameny Berdych poté, co v Davisově poháru utrpěl svou sedmou prohru. Teprve podruhé mu však soupeř nepovolil ani set.

Berdych odmítl, že by ho znevýhodnila účast v sobotní čtyřhře, kterou Del Potro vynechal a střádal síly na neděli. "I kdybych s ním hrál první zápas v pátek, tak s tím tenisem, který dneska předváděl, by to asi nevypadalo o mnoho lépe. Nebylo v čem s ním držet krok, čím ho zlomit," konstatoval Berdych.

Del Potro dnes srovnal bilanci vzájemných zápasů na 2:2. Berdych dal najevo, že Argentincův styl je mu hodně nepříjemný. "Neskutečně čte hru, on po kurtu ani skoro neběhá, ale u všeho je včas. Celý zápas mě držel pod tlakem. Hraje se s ním velmi špatně. Těžko říct, co v takové jeho fazoně udělat jinak, aby to příště bylo lepší," dodal.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Měl by si se naučit raději hrát tenis a ne se flákat v Monte Carlu milý Bédo!
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby jsi o tom neco vedel tak oni maji v Monte Carlu bydliste jen kvuli danim:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Radek to zachrani:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist