Venus se stále neuzdravila. Chybět bude i v Miami

18. 3. 2011, 08:48
Aktuality 0
Zdravotní trable sester Williamsových neberou konce. Starší Venus vynechá kvůli přetrvávajícímu zranění břišních svalů i nadcházející tenisový turnaj v Miami, který v minulosti třikrát vyhrála. Držitelka sedmi grandslamových titulů hrála naposledy v lednu na Australian Open, kde po velké bitvě postoupila přes Sandru Záhlavovou do třetího kola, ale v něm vzdala po pár míčích zápas s Němkou Andreou Petkovicovou.
Profily hráčů
Venus Williamsová

"Moc mě mrzí, že letos budu na Sony Ericsson Open chybět. Je to jeden z mých oblíbených turnajů, zvlášť když se hraje tak blízko od mého domova," uvedla bývalá světová jednička Venus Williamsová, která v Key Biscayne triumfovala v letech 1998, 1999 a 2001.

Její mladší sestra Serena chybí na okruhu WTA už od loňského Wimbledonu, po němž si pořezala nohu a návrat kvůli potížím s tímto zraněním musela opakovaně odložit. Nedávno navíc musela podstoupit operaci kvůli plicní embolii.

Kariéry obou Američanek už několikrát přibrzdila vážná zranění, kvůli kterým zřejmě přišly o řadu grandslamových úspěchů.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist